Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανένα παράδειγμα;

Θα σου πω ένα απλό. Είμαι στο pc και μου στέλνει ένας φίλος WhatsApp στο κινητό. Μου έρχεται ειδοποίηση και στο pc με pop up στο Notification ότι εχω μήνυμα ταδε από WhatsApp από το κινητό και μάλιστα σου δίνει και πεδίο να απαντήσεις κατευθείαν από το pc. Το ίδιο και με το viber. To ίδιο και με τα sms. Σε ειδοποιεί στο pc και απαντας κατευθειαν με sms από το pc. Όλα αυτά χωρίς να έχω στημένες εφαρμογές στο pc. H Cortana τα κανει όλα.

Θα μου πεις αυτό το έκανε η apple με iPhone ipad.

Εδώ μιλάμε για ενσωματωμένες λειτουργίες στα windows desktop πλέον. Πλήρης ενοποίηση μεταξύ Desktop και Mobile.

Αλλά πέρα από το παράδειγμα που σου έδωσα βλέπω πολλά στη λογική τους. Το πάει πολύ μακριά..

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιες τρείς εφαρμογές;

facebook,messenger,instagram

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Υπάρχει τρόπος να ακούγονται οι ειδοποιήσεις(κλήσεις, μηνύματα, Viber...) απ το ηχείο του κινητού αν έχω συνδεδεμένα σε αυτό τα hands free[color="#

[/color]Παιδια βοηθεια, πήρα στη γυναίκα hands free και έχει ξενερώσει τη ζωή της που όλα ακούγονται μόνο απ τα ακουστικα, δυο μέρες τώρα έχει χάσει όλες τις κλήσεις γιατί δεν ακούγονται...

Στο 640ds που έχω ακούγονται οι ειδοποιήσεις και από το ηχείο και από το μπλουτουθ,κανονικά,δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Δυστυχώς και ευχαριστημένοι να είμαστε αυτή τη στιγμή..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ναι όντως. Είναι πολύ αργες! Το 6tag είναι πολύ πιο γρήγορο σε σχέση με το Instagram!

Τελικά από το IOS τι καλο πήραμε; :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τελικά από το IOS τι καλο πήραμε; :confused:

Την γνώση ότι η Facebook είναι βλακωδώς ανίκανη να φτιάξει μία σωστή εφαρμογή. Αν βαριόντουσαν να την γράψουν από το μηδέν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο της MS. Και επίσης αν ήθελαν να ξοδεύουν χρόνο να γράφουν εργαλεία μετατροπής, θα μπορούσαν απλά να γράψουν τις εφαρμογές από την αρχή.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Στο 640ds που έχω ακούγονται οι ειδοποιήσεις και από το ηχείο και από το μπλουτουθ,κανονικά,δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση.

Για hands free καλώδια εννοώ, το χω δοκιμάσει κ στο δικό μου κ.τα ίδια αποτελέσματα... Κ.τα δυο κινητά είναι 640lte αναβαθμισμένα στην επετειακή έκδοση! Παλιότερα αντιμετώπισέ το ίδιο πρόβλημα κ μια φίλη μου, με παλιοτερο Nokia, δεν υπολόγιζα ότι τόσα χρόνια μετά δεν θα είχε αντιληφθεί η Microsoft ότι αυτό ειναι πρόβλημα για κάποιους...

Την γνώση ότι η Facebook είναι βλακωδώς ανίκανη να φτιάξει μία σωστή εφαρμογή. Αν βαριόντουσαν να την γράψουν από το μηδέν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο της MS. Και επίσης αν ήθελαν να ξοδεύουν χρόνο να γράφουν εργαλεία μετατροπής, θα μπορούσαν απλά να γράψουν τις εφαρμογές από την αρχή.

Φοβάμαι πως το εργαλείο της ms δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Άλλη λογική αιτιολόγηση δεν υπάρχει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φοβάμαι πως το εργαλείο της ms δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Άλλη λογική αιτιολόγηση δεν υπάρχει.

Η απλά ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους γιατί αν θυμαμαι καλα σκασαν λεφτα και το πηραν.

Αρα επρεπε να το τεσταρουν

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Κοροϊδία σκέτη από τη Facebook και ειναι αλλη μια αποδειξη ότι το ποσοστό της αγοράς μετράει στο τελικό αποτέλεσμα. Ανοίγεις το iPhone και βλέπεις "η εφαρμογή ενημερώνεται κάθε 2-4 βδομάδες" κι εδώ είναι official οι προβληματικές.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Κοροϊδία σκέτη από τη Facebook και ειναι αλλη μια αποδειξη ότι το ποσοστό της αγοράς μετράει στο τελικό αποτέλεσμα. Ανοίγεις το iPhone και βλέπεις "η εφαρμογή ενημερώνεται κάθε 2-4 βδομάδες" κι εδώ είναι official οι προβληματικές.

Νομίζω ότι είχαν υποσχεθεί σε ένα συνέδριο της Microsoft η κάτι τέτοιο ότι θα βγάλουν uwp εφαρμογές και επειδή περνούσε ο καιρός και θα έπεφτε κραξιμο έβγαλαν αυτές και καλά ότι το δουλεύουν.

Μετά από τόσα updates εγώ προσωπικά διάφορα στην απόδοση δεν έχω δει.

Σαν καραμπετα τρέχουν ακόμη

Sent from mTalk

Χάλασαν και τα emoji's. στο Messenger! Το έγραψα στο κατάλληλο thread αλλά δεν το έδωσε κανείς σημασία μέχρι στιγμής!

Όταν βάζεις 2 και πάνω στη σειρά το τελευταίο βγαίνει σαν σύμβολο και όχι σαν εικονίδιο! Το παρατήρησε κανείς;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τα ποσοστά έπαιζαν, παίζουν και πάντα θα παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Όμως τώρα κοιμάμαι για μια εφαρμογή που απευθύνεται στους χρήστης pc, Windows tablet και Windows Mobile. Ε, δε το λες και αδιάφορο το ποσοστό......

Πάντως σε μένα, πέρα από την καθυστέρηση στο άνοιγμα της εφαρμογής, δουλεύει μια χαρά. Άλλα και στο ios που ανέφερες δεν ανοίγει και τόσο γρήγορα. Όχι σαν τα δικά μας χάλια βέβαια άλλα κι εκεί έχει την καθυστέρηση.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η απλά ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους γιατί αν θυμαμαι καλα σκασαν λεφτα και το πηραν.

Αρα επρεπε να το τεσταρουν

Η ms είχε πει πως σε 10' κανεις port την εφαρμογή. Ε, όσα κι αν έδωσαν για να αγοράσουν το δικό τους εργαλείο, αφού μετά από τόσο καιρό δεν έπιασε το επίπεδο που πρέπει, θα διέθεταν 10' για να τελειώσουν αισίως το θέμα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχει τρόπος να ακούγονται οι ειδοποιήσεις(κλήσεις, μηνύματα, Viber...) απ το ηχείο του κινητού αν έχω συνδεδεμένα σε αυτό τα hands free

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια βοηθεια, πήρα στη γυναίκα hands free και έχει ξενερώσει τη ζωή της που όλα ακούγονται μόνο απ τα ακουστικα, δυο μέρες τώρα έχει χάσει όλες τις κλήσεις γιατί δεν ακούγονται...

Δοκίμασε πριν συνδέσεις τα ακουστικά να δυναμώσεις τους ήχους τους τηλεφωνου (κουμπι volume up).

Μετά συνδεσε το hands free και ξαναδυναμωσε τον ήχο. Τώρα σίγουρα θα σου ακούγονται οι ήχοι κλήσης. Οι ήχοι ειδοποίησης όμως (Viber, μηνύματα...) θα εξακολουθούν να ακούγονται μόνο στο hands free.

Η μόνη λυση που υπαρχει μετά σε αυτό, είναι να πας ρυθμισεις-συστημα-τηλεφωνο- δρομολογηση ήχου και να επιλέξεις οι ήχοι να δρομολογούνται στο ηχειο. Το μόνο πρόβλημα που συναντάς όμως εκεί είναι ότι αν απαντήσεις σε μια κλήση μπαίνει αυτόματα σε ανοικτή ακρόαση. Απλα εκεί ,αφού απαντήσεις, επιλέγεις ακουστικά και μιλάς κανονικά από το hands free.

Δυστυχώς, είναι πολύ σπαστικό και πιστεύω σε κάποια αναβάθμιση να το διορθώσουν αυτό το θέμα.

Δηλαδή το γεγονός ότι η εφαρμογή κάνει να ανοίξει 7-10 δευτερόλεπτα, αυτομάτως τη κάνει για πέταμα; Μην υπερβάλουμε κιόλας παιδιά, οι ειδοποιήσεις μας και τα likes που μας έχουν κάνει εκεί θα είναι και μετά από 10 δευτερόλεπτα... Σαφώς και θα ήταν το ιδανικό να ανοίγει σε 1 δευτερόλεπτο αλλά δε χάθηκε και ο κόσμος, ούτε και κάνει την εφαρμογή και το λειτουργικό απαράδεκτο. Πάντως σαν εφαρμογή, οοοοοοταν ανοίξει, δουλεύει άψογα και πολύ γρήγορα, και αυτή και το messenger (insta δεν έχω εγκατεστημένο για να έχω άποψη). Απλά, εκείνο που παρατηρώ εγώ μετά την αναβάθμιση στην RS, κάποιες φορές μου κάνει και το FB και το Messenger κάποια Force Close που δεν είχα με την προηγούμενη έκδοση προ RS.

Η άποψη μου με μερικές μέρες χρήσης RS. Απόδοση κατά πολύ ανεβασμένη σε έφε κλπ. Μπαταρία σαφώς και εμφανώς βελτιωμένη. Θερμοκρασία μια από τα ίδια, ζεσταίνεται όπως ζεσταίνονται όλα τα δυνατά smartphone που έχω δοκιμάσει. Χθες του έκανα και ένα hard reset και στήσιμο από το μηδέν, μιας και ήμουν στην αρχή ακόμα (αν και δεν είχα πρόβλημα με την αναβάθμιση, κάποιες ρυθμίσεις άλλαξαν στα default και χάθηκαν οι ταχείες κλήσεις μόνο). Οπότε θα το δω και μετά την επαναφορά και θα ξανά ποστάρω εντυπώσεις. Προς το παρόν τρώει πολύ μπαταρία αλλά υποθέτω είναι οι συγχρονισμοί.

Κάποιες ερωτήσεις για κάποιες ρυθμίσεις που άλλαξαν:

-στην φωτεινότητα το παλιό αυτόματη είναι το προτεινόμενη πλέον;

-Επίσης στην μπαταρία παλιά έβαζες ποιες εφαρμογές θέλεις να δουλεύουν στον παρασκήνιο και ποιες όχι. Τώρα έχει και μια επιλογή διαχείριση windows. Τι είναι αυτό; Και τελικά εμείς τι να διαλέξουμε για να βελτιστοποιήσουμε την διάρκεια της μπαταρίας;

-Τέλος στην εφαρμογή φωτογραφίες έχετε επιλέξει να εμφανίζει και τις φωτογραφίες που έχουμε στο onedrive? Είναι ωραίο χαρακτηριστικό αλλά φοβάμαι την επίπτωση σε μπαταρία που θα έχει για να συγχρονίσει τόσα gb φωτογραφιών.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Στην anniversary έχετε παρατηρήσει κάποιο θέμα στην ένταση του ξυπνητηριού . Ότι ενώ είναι full σε ένταση εφαρμογών δεν πολυακουγεται??

Sent from mTalk

Δηλαδή το γεγονός ότι η εφαρμογή κάνει να ανοίξει 7-10 δευτερόλεπτα, αυτομάτως τη κάνει για πέταμα; Μην υπερβάλουμε κιόλας παιδιά, οι ειδοποιήσεις μας και τα likes που μας έχουν κάνει εκεί θα είναι και μετά από 10 δευτερόλεπτα... Σαφώς και θα ήταν το ιδανικό να ανοίγει σε 1 δευτερόλεπτο αλλά δε χάθηκε και ο κόσμος, ούτε και κάνει την εφαρμογή και το λειτουργικό απαράδεκτο. Πάντως σαν εφαρμογή, οοοοοοταν ανοίξει, δουλεύει άψογα και πολύ γρήγορα, και αυτή και το messenger (insta δεν έχω εγκατεστημένο για να έχω άποψη). Απλά, εκείνο που παρατηρώ εγώ μετά την αναβάθμιση στην RS, κάποιες φορές μου κάνει και το FB και το Messenger κάποια Force Close που δεν είχα με την προηγούμενη έκδοση προ RS.

Δεν είναι κακές οι εφαρμογές σαν εμφάνιση και λειτουργικότητα, είναι πιο βαριές από ότι χρειαζόταν όμως. Δες πχ πόσο σφαίρα πάει το twitter που είναι native εφαρμογή από το facebook που έχει φορτωμένες τις βιβλιοθήκες της osmeta για να τρέξει. Απλά η εφαρμογή έχει πολλά mb επιπλέον κώδικα μέσα που κάνει τον "μεταφραστή" και αυτό στοιχίζει και σε χρόνο φορτώματος και κάνει και πιο πιθανό το κρασάρισμα λόγω καθυστερήσεων και μεγέθους. Γι αυτό και δουλεύουν πιο σταθερά σε συσκευές με 2 ή 3 gb ram και καλό επεξεργαστή ενώ όλες οι άλλες εφαρμογές δεν έχουν τέτοιο θέμα.

-Επίσης στην μπαταρία παλιά έβαζες ποιες εφαρμογές θέλεις να δουλεύουν στον παρασκήνιο και ποιες όχι. Τώρα έχει και μια επιλογή διαχείριση windows. Τι είναι αυτό; Και τελικά εμείς τι να διαλέξουμε για να βελτιστοποιήσουμε την διάρκεια της μπαταρίας;

Έχει κανονικά μενού στα settings για να ανοιγοκλίνεις τα Background Apps σαν on-off διακόπτη. Πάντως να πω την αλήθεια και όλα ανοιχτά να τα αφήσω δεν παρατηρώ κάποιο drain. Τα windows διαχειρίζονται αρκετά καλά την κατανάλωση που κάνουν τα background apps και δεν έχω δει πχ το messenger να τραβάει ανεξέλεγκτα μπαταρία.

Στην anniversary έχετε παρατηρήσει κάποιο θέμα στην ένταση του ξυπνητηριού . Ότι ενώ είναι full σε ένταση εφαρμογών δεν πολυακουγεται??

Το ξυπνητήρι ξεκινάει στο πρώτο χτύπημα να βαράει χαμηλά και κάθε λίγα δευτερόλεπτα που κάνει το επόμενο χτύπημα ανεβάζει σταδιακά ένταση.

Αυτο που ο Mesenger είναι "κομμενος" χωρίς video και φωνητική κλήση παίζει να αλλάξει στο άμεσο μέλλον??
Lazy :shifty:

Αυτο που ο Mesenger είναι "κομμενος" χωρίς video και φωνητική κλήση παίζει να αλλάξει στο άμεσο μέλλον??

Ναι , αυτά θα τα προσθέσουν κανονικά.

Άντε να δουμε ποσο θα τους πάρει... Για google και hangouts ή Duo να μην έχουμε ελπίδες ε? Δεν μιλάω για απλά μηνύματα αυτά τα παλεύω με το ΙΜ+, για κλήση και video όμως...
Lazy :shifty:

Χάλασαν και τα emoji's. στο Messenger! Το έγραψα στο κατάλληλο thread αλλά δεν το έδωσε κανείς σημασία μέχρι στιγμής!

Όταν βάζεις 2 και πάνω στη σειρά το τελευταίο βγαίνει σαν σύμβολο και όχι σαν εικονίδιο! Το παρατήρησε κανείς;

Όντως μια φορά το παρατήρησα κι εγώ και δεν θυμάμαι αν ηταν μάλιστα σε sms ή στο messenger. Είπα δεν το υποστηρίζει...

Δοκίμασε πριν συνδέσεις τα ακουστικά να δυναμώσεις τους ήχους τους τηλεφωνου (κουμπι volume up).

Μετά συνδεσε το hands free και ξαναδυναμωσε τον ήχο. Τώρα σίγουρα θα σου ακούγονται οι ήχοι κλήσης. Οι ήχοι ειδοποίησης όμως (Viber, μηνύματα...) θα εξακολουθούν να ακούγονται μόνο στο hands free.

Η μόνη λυση που υπαρχει μετά σε αυτό, είναι να πας ρυθμισεις-συστημα-τηλεφωνο- δρομολογηση ήχου και να επιλέξεις οι ήχοι να δρομολογούνται στο ηχειο. Το μόνο πρόβλημα που συναντάς όμως εκεί είναι ότι αν απαντήσεις σε μια κλήση μπαίνει αυτόματα σε ανοικτή ακρόαση. Απλα εκεί ,αφού απαντήσεις, επιλέγεις ακουστικά και μιλάς κανονικά από το hands free.

Δυστυχώς, είναι πολύ σπαστικό και πιστεύω σε κάποια αναβάθμιση να το διορθώσουν αυτό το θέμα.

Η πρώτη επιλογή δε δουλεύει, η δεύτερη όμως είναι μια καλή προσωρινη λύση, ελπίζω να το αντιληφθούν κ να το διορθώσουν! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω δει πουθενά να το σχολιάζει κανείς!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Έχει εδώ κ μερικές μέρες, από τότε που τ έπαιξε ο messenger δηλαδή, ίσως όμως ειναι κ τυχαίο, που δεν λαμβανω ειδοποιήσεις σε Viber WhatsApp Facebook. Δηλαδή ενώ έρχονται τ μηνύματα δεν ειδοποιούμαι. Τ βλέπω μόνο όταν μπαίνω στην εφαρμογή. Για messenger δεν μιλάω καν. Ούτε ανοίγει. Τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τις έχω όλες ενεργες. Και τ soft reset πάνε σύννεφο. Έχετε καμία ιδέα;