ParafronGR Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Όμως το ativ s είναι μια παρατημένη συσκευή από τον ίδιο τον κατασκευαστή της. Το κινητό είναι παρατημένο από τους παροχους ,όχι από τη Samsung. Τα ιταλικά έχουν μείνει πίσω ενώ τα unbranded, 20/6 είχαν την ενημέρωση για τις επανεκκινήσεις, οποτε προς το παρόν συμβαδίζει με τα υπόλοιπα. @evris, οι συσκευές που αναφέρεις κυκλοφορούν κανονικά σε Αμερική @alex, δεν είπαν ότι θα τα έδιναν χωρίς "μεσάζοντες"; αν δεν μου τα δώσει, θα απαιτήσω ένα 950 :P Edited November 5, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Έχουμε επίσημη ενημέρωση για την διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος. Το επίσημο roll out των Windows 10 Mobile θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο. @ImAkhil_kp 1/2 Apologies for the confusion. We expect to begin rolling out the Windows 10 Mobile update in December. — Lumia Help (@LumiaHelp) November 5, 2015 https://twitter.com/LumiaHelp/status/662291011293478912 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το έχω ξαναπεί αλλά κάθε φορά που διαβάζω τέτοιες ειδήσεις μου ανεβαίνει λίγο το αίμα στο κεφάλι. Βρε τελευταία και καταϋδρωμένη Microsoft. Εδώ και έναν χρόνο περνάς προς τα έξω μία εικόνα για τα 10άρια τα οποία θα φέρουν την επανάσταση και την ενοποίηση και την ολοκληρωμένη εμπειρία και διάφορα άλλα όμορφα και ενδιαφέροντα πραγματάκια τα οποία ενθουσιάζουν τον κάθε έναν που ασχολείται με την τεχνολογία και κινεί την περιέργεια σε όσους την κοιτάνε με τα κυάλια. Μα πόσο δύσκολο ήταν να φτιάξεις ένα event και να θέσεις μία ημερομηνία στην οποία θα λανσάρεις τα Windows 10 για ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες; Τι σκ@τ@ ενοποιημένο λειτουργικό είναι όταν τ καημένα κινητά τα αφήνεις τρεις μήνες ήδη πίσω χωρίς καν να γνωρίζεις πότε θα κυκλοφορήσεις την αναβάθμιση; Σορρυ παιδιά, αλλά το όλο σκηνικό είναι τραγέλαφος. Ούτε ο Φώσκολος δεν θα συνέγραφε τέτοια εξέλιξη... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Γιατί ντε και καλά πρέπει να κυκλοφορήσει το mobile OS μαζί με το Desktop OS???? Ποια η διαφορά δηλαδή??? Άλλωστε το είχε πει, τα Windows 10 «summer 2015» και τα Windows 10 Mobile «end 2015»... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καθαρά θέμα μάρκετινγκ. Τα δεκάρια είναι το next big thing λόγο ενοποίησης. Δεν βγάζεις κάτι που περηφανεύεσαι ότι είναι "ένα" λόγο κοινού πλέον πυρήνα, και λανσάρεις το ένα σήμερα και το άλλο του αγίου ανήμερα. Έχεις ένα λειτουργικό το οποίο είναι κολλημένο στο 3% και ενώ προσπαθείς να κερδίσεις πελάτες, λανσάρεις το αδελφάκι του, διαφημίζεις στον κόσμο την ενοποίηση και άμα ο άλλος πειστεί και θελήσει να αγοράσει wp για να εκμεταλευτεί την ενοποίηση που του διαφημίζεις διαπιστώνει ότι ούτε η ίδια η MS δεν γνωρίζει πότε θα την κάνει διαθέσιμη. Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι το όλο θέμα το έχει χειριστεί εντελώς λάθος η MS. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω στην ms, είναι ότι έχει την ευθύνη για να δώσει αναβαθμίσεις σε αρκετές συσκευές και με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η ίδια το επέλεξε βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Άλλο το διαφωνώ με το μαρκετινγκ της ΜΣ και άλλο είναι τραγελαφική η κατάσταση :p Εγώ πάνω σε αυτό σου απάντησα... Βέβαια για την τακτική marketing υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Αφήνει τα Windows 10 στους υπολογιστές να φτάσουν τις 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, να διαφημιστούν, να γίνει ντόρος γενικά και να συζητηθούν σε sites, forums και μετά τα βάζω στα κινητά εφόσον έχω κάνει γνωστό το name Windows 10... Επίσης εάν έβγαιναν ταυτόχρονα το ένα θα έκλεβε views από το άλλο και θα «μοιραζόταν» η φασαρία... Γενικά από άποψη marketing, οπού το σημαντικό είναι να «ακούγεται το όνομα σου στην αγορά» είχαμε: Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος: Windows 10 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος: Surface Book / Surface Pro 4 / Lumia 950/950XL Δεκέμβριος-Ιανουάριος: Windows 10 Mobile Γενικά έκανε καλή κατανομή των γεγονότων, η άποψη σου «να έβγαιναν όλα μαζί» θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνει όλος ο ντόρος το καλοκαίρι και μόνο... Και πέρα από το marketing ο σημαντικότερος λόγος που δεν βγήκαν είναι απλά ότι δεν ήθελε από την αρχή να τα βγάλει το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε και από τις preview builds... Επίσης και τεχνικά θα ήταν πρόβλημα να βγουν και οι δύο μαζί καθώς το τμήμα software δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί όλο το feedback κτλ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το έχω ξαναπεί αλλά κάθε φορά που διαβάζω τέτοιες ειδήσεις μου ανεβαίνει λίγο το αίμα στο κεφάλι. Βρε τελευταία και καταϋδρωμένη Microsoft. Εδώ και έναν χρόνο περνάς προς τα έξω μία εικόνα για τα 10άρια τα οποία θα φέρουν την επανάσταση και την ενοποίηση και την ολοκληρωμένη εμπειρία και διάφορα άλλα όμορφα και ενδιαφέροντα πραγματάκια τα οποία ενθουσιάζουν τον κάθε έναν που ασχολείται με την τεχνολογία και κινεί την περιέργεια σε όσους την κοιτάνε με τα κυάλια. Μα πόσο δύσκολο ήταν να φτιάξεις ένα event και να θέσεις μία ημερομηνία στην οποία θα λανσάρεις τα Windows 10 για ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες; Τι σκ@τ@ ενοποιημένο λειτουργικό είναι όταν τ καημένα κινητά τα αφήνεις τρεις μήνες ήδη πίσω χωρίς καν να γνωρίζεις πότε θα κυκλοφορήσεις την αναβάθμιση; Σορρυ παιδιά, αλλά το όλο σκηνικό είναι τραγέλαφος. Ούτε ο Φώσκολος δεν θα συνέγραφε τέτοια εξέλιξη... Συμφωνώ απόλυτα και καλά τα λες!!!μας έχουν κανει να περιμένουμε σαν χάνοι και αυτοί σαν πολιτικοί θα θα θα θα θα θα θα!!!και μόλις έρθει η αναβάθμιση με το καλό τον Δεκέμβρη εγω θα την πάρω τον Φλεβάρη λόγο Lumia 925. Και δεν ειναι μονο αυτό,πιστεύω δεν θα ειμαι και ο μοναδικός που θα το κανει αυτο γιατί πραγματικά βαρέθηκα να περιμένω και παω στο αντροιντ.βέβαια μάλλον θα το κρατήσω το Lumia για να δω και τ σόι ειναι αυτα τα δεκάρια που τα περιμένουμε τόσο καιρό!!!οταν πρωτοπήρα το τηλ και ειδικά οταν ήρθαν τα 8.1 είπα εχει πολύ μέλλον το λειτουργικό και σε λίγα χρόνια θα χτυπήσει στα ίσια το IOS αλλά με διαψεύδουν και ελπίζω να έχω λάθος.ελπίζω να μην θίγω κανέναν που μου βγήκε το παράπονο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Άλλο το διαφωνώ με το μαρκετινγκ της ΜΣ και άλλο είναι τραγελαφική η κατάσταση :p Εγώ πάνω σε αυτό σου απάντησα... Βέβαια για την τακτική marketing υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Αφήνει τα Windows 10 στους υπολογιστές να φτάσουν τις 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, να διαφημιστούν, να γίνει ντόρος γενικά και να συζητηθούν σε sites, forums και μετά τα βάζω στα κινητά εφόσον έχω κάνει γνωστό το name Windows 10... Επίσης εάν έβγαιναν ταυτόχρονα το ένα θα έκλεβε views από το άλλο και θα «μοιραζόταν» η φασαρία... Γενικά από άποψη marketing, οπού το σημαντικό είναι να «ακούγεται το όνομα σου στην αγορά» είχαμε: Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος: Windows 10 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος: Surface Book / Surface Pro 4 / Lumia 950/950XL Δεκέμβριος-Ιανουάριος: Windows 10 Mobile Γενικά έκανε καλή κατανομή των γεγονότων, η άποψη σου «να έβγαιναν όλα μαζί» θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνει όλος ο ντόρος το καλοκαίρι και μόνο... Και πέρα από το marketing ο σημαντικότερος λόγος που δεν βγήκαν είναι απλά ότι δεν ήθελε από την αρχή να τα βγάλει το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε και από τις preview builds... Επίσης και τεχνικά θα ήταν πρόβλημα να βγουν και οι δύο μαζί καθώς το τμήμα software δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί όλο το feedback κτλ... +1020..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αρκετοί βιάζονται να πάρουν τα 10 βλέπω! Προτιμώ να λειτουργούν σωστά παρα να τα πάρω αμέσως και να ψάχνομαι! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Άλλο το διαφωνώ με το μαρκετινγκ της ΜΣ και άλλο είναι τραγελαφική η κατάσταση :p Εγώ πάνω σε αυτό σου απάντησα... Βέβαια για την τακτική marketing υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Αφήνει τα Windows 10 στους υπολογιστές να φτάσουν τις 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, να διαφημιστούν, να γίνει ντόρος γενικά και να συζητηθούν σε sites, forums και μετά τα βάζω στα κινητά εφόσον έχω κάνει γνωστό το name Windows 10... Επίσης εάν έβγαιναν ταυτόχρονα το ένα θα έκλεβε views από το άλλο και θα «μοιραζόταν» η φασαρία... Γενικά από άποψη marketing, οπού το σημαντικό είναι να «ακούγεται το όνομα σου στην αγορά» είχαμε: Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος: Windows 10 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος: Surface Book / Surface Pro 4 / Lumia 950/950XL Δεκέμβριος-Ιανουάριος: Windows 10 Mobile Γενικά έκανε καλή κατανομή των γεγονότων, η άποψη σου «να έβγαιναν όλα μαζί» θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνει όλος ο ντόρος το καλοκαίρι και μόνο... Και πέρα από το marketing ο σημαντικότερος λόγος που δεν βγήκαν είναι απλά ότι δεν ήθελε από την αρχή να τα βγάλει το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε και από τις preview builds... Επίσης και τεχνικά θα ήταν πρόβλημα να βγουν και οι δύο μαζί καθώς το τμήμα software δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί όλο το feedback κτλ... +1. Μόνο όταν αρχίσει η παρακμή των Windows Phone 10 και περάσουμε σιγά σιγά στα Surface με full Windows, θα έχουμε πλήρη ενοποίηση και τις ίδιες ακριβώς ενημερώσεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αρκετοί βιάζονται να πάρουν τα 10 βλέπω! Προτιμώ να λειτουργούν σωστά παρα να τα πάρω αμέσως και να ψάχνομαι! ;) Μαζί σου και εγω δεν διαφωνώ!!!και εγω κόλλησα εδω τρία χρόνια λόγο σταθερότητας.δεν είπα να βγάλουν κάτι άρπα κόλλα αλλά το όλο θέμα πάει με ρυθμούς χελώνας.όπως και να έχει ελπίζω να αξίζει ο κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 +1. Μόνο όταν αρχίσει η παρακμή των Windows Phone 10 και περάσουμε σιγά σιγά στα Surface με full Windows, θα έχουμε πλήρη ενοποίηση και τις ίδιες ακριβώς ενημερώσεις. Αυτό που το γράφετε συνέχεια το έχετε διαβάσει κάπου ή απλά έχει μεταδοθεί με τον καιρό από ποστ σε ποστ :p Δηλαδή θα βάλεις exe εφαρμογές σε 5,5 ίντσες... Τι θα βάλεις? Photoshop? Ούτε το «Χ» δεν θα μπορείς να πατήσεις στις 5 ίντσες, πόσο μάλλον να λειτουργήσεις την εφαρμογή... Όταν ένα πρόγραμμα γράφεται για τη χρήση με ποντικι είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί με το χέρι... Εδώ αυτό αποτελεί θέμα πολλές φορές στις 13-15 ίντσες των ultrabooks φαντάσου στο κινητό... Μαζί σου και εγω δεν διαφωνώ!!!και εγω κόλλησα εδω τρία χρόνια λόγο σταθερότητας.δεν είπα να βγάλουν κάτι άρπα κόλλα αλλά το όλο θέμα πάει με ρυθμούς χελώνας.όπως και να έχει ελπίζω να αξίζει ο κόπος. ΟΙ ρυθμοί χελώνας πως ακριβώς ορίζονται? Δηλαδή αν είχε πει ότι θα τα έδινε το Σεπτέμβρη να το καταλάβω... Η εταιρεία έχει ανακοινώσει εδώ και πόσο καιρό πότε θα τα δώσει... Και όσο για το Android που αναφέρθηκες το Galaxy Note 4, που για μένα είναι η καλύτερη συσκευή της αγοράς, πήρε την 5.1 πριν από λίγο καιρό όταν άλλα smartphones έχουν πάρει την 6.0... Και μιλάμε για ναυαρχίδα ενός έτους... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Δηλαδή αν πουν ότι η επόμενη ενημέρωση θα είναι μετά από έναν χρόνο, δεν είναι ρυθμός χελώνας ακριβώς γιατί το είπαν; Ποια είναι τα τηλέφωνα σήμερα με Android 6.0; Εκτός των nexus; Αν το nexus μου είχε μείνει στις αναγγελίες για την έκδοση 6.0 εδώ και μερικούς μήνες, θα έλεγα τα ίδια με τώρα. Έχω το 5 σχεδόν από την μέρα που βγήκε. Θέλεις να σου πω πόσες ενημερώσεις major έχει πάρει; Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Η Google δίνει τον κώδικα σε καμία 50αρια κατασκευαστές τηλεφώνων. Σε πόσους κάνει κάτι αντίστοιχο η ms; Ελπίζω να αξίζει πραγματικά τον κόπο. Είναι το τελευταίο χαρτί της ms όσον αφορά τα smartphones. Edited November 6, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ποια είναι τα τηλέφωνα σήμερα με Android 6.0; Εκτός των nexus; Αν το nexus μου είχε μείνει στις αναγγελίες για την έκδοση 6.0 εδώ και μερικούς μήνες, θα έλεγα τα ίδια με τώρα. Εννοώ ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση του 6 και το Note 4 μόλις πήρε την 5.1... Δεν εξετάζω ευθύνη κτλ απλά αναφέρω ότι προβλήματα με τις αναβαθμίσεις υπάρχουν... Αλλά τέλος πάντων για το boldαρισμένο σου λέω και πάλι, έμεινε η MS στις αναγγελίες?? Σου είπε η Google πότε θα τα πάρεις, σου είπε και η MS πότε θα τα πάρεις... Και οι δύο τα διέθεσα/θα τα διαθέσουν όταν είναι έτοιμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δηλαδή αν πουν ότι η επόμενη ενημέρωση θα είναι μετά από έναν χρόνο, δεν είναι ρυθμός χελώνας ακριβώς γιατί το είπαν; Ποια είναι τα τηλέφωνα σήμερα με Android 6.0; Εκτός των nexus; Αν το nexus μου είχε μείνει στις αναγγελίες για την έκδοση 6.0 εδώ και μερικούς μήνες, θα έλεγα τα ίδια με τώρα. Έχω το 5 σχεδόν από την μέρα που βγήκε. Θέλεις να σου πω πόσες ενημερώσεις major έχει πάρει; Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Η Google δίνει τον κώδικα σε καμία 50αρια κατασκευαστές τηλεφώνων. Σε πόσους κάνει κάτι αντίστοιχο η ms; Ελπίζω να αξίζει πραγματικά τον κόπο. Είναι το τελευταίο χαρτί της ms όσον αφορά τα smartphones. Μονο που στο Android τα 6.0 θα τα πάρουν οι ακριβες συσκευές, ενώ τα 10 θα τα πάρουν και οι low end συσκευές στη Microsoft! Οπότε θέλουν περισσότερο καιρό για να τα προσαρμόσουν! Γι αυτό και τα 10 θα δωθουν σε 3-4 δόσεις αρχής γενομένης απο τα καινούργια προς τα παλαιότερα!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ρε παιδια εγώ βλέπω σύγκριση 930 με s6 και το 930 το δείχνει πιο γρήγορο παρόμοια κάμερα κλπ το μόνο πρόβλημα κάτι δεη αττική οδό κλπ δεν υπάρχουν για μας.. Δεν βλέπω λόγο να πάω σε Android και σίγουρα αν πήγαινα θα έπαιρνα galaxy άρα τα 6 πάλι δεν θα τα είχα πάρει.. Επίσης στην κακη κατασταση που είμαστε η αργοπορία στο λειτουργικό βλέπω ότι θα κάνει καλο.. Γιατί όταν βγουν Δεκέμβρη Τα windows 10 θα έχουν 200εκατομηρια χρηστες αν όχι παραπάνω.. Ένας καλός λόγος για να φτιάχνουν εφαρμογές για windows Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το nexus 6P να έπαιρνες. Τέλος πάντων, δεν έγινα κατανοητός ή δεν θέλετε να καταλάβετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αν το nexus μου είχε μείνει στις αναγγελίες για την έκδοση 6.0 εδώ και μερικούς μήνες, θα έλεγα τα ίδια με τώρα. Όχι ρε παιδί μου, γνώμες λέμε... Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι το παραπάνω... Όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα σου υπάρχει αυτό: Α) Η Google σου δίνει ημερομηνία διάθεσης και σε συνεργασία με τους κατασκευαστές έχεις μετά από λίγο καιρό τη νέα έκδοση στο κινητό σου: Όλα ΟΚ Β) Η MS σου δίνει την ημερομηνία διάθεσης και έχεις μετά από λίγο καιρό (ίσως και νωρίτερα από το μ.ο. αναμονής σε Android) την νέα έκδοση στο κινητό σου: Πρόβλημα Τη διαφορά δεν μπορώ να καταλάβω... Και μη μου πεις ότι οι Nexus συσκευές την πήραν κατευθείαν γιατί θα υπάρξουν και αρκετά Lumia(640/640XL/930) που θα την πάρουν day one μαζί με τα 950/950XL... Άρα πια η διαφορά? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) 1.Πόσα major updates χρειάζεται (που σίγουρα χρειάζεται) το 930 που έχω στην κατοχή μου για παράδειγμα και πόσα πήρε τελικά; 2. Πόσα αντίστοιχα χρειάζονταν (που χρειαζόταν σίγουρα) το nexus 5 που επίσης τώρα κρατάω στα χέρια μου και πόσα πήρε; Ίσως έχω λάθος, δεν το αμφισβητώ. Το ότι η Google έχει την "ανάγκη" να αναβαθμίζει κάθε τόσο πρώτα τα nexus της που είναι δύο μοντέλα, άντε τρία την φορά και η ms έβγαλε καμία 15αρια Lumia και έχει δέσμευση να τα αναβαθμίσει όλα (έστω κουτσουρεμένα ) δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έχω την αίσθηση πως το ότι το 930 θα αναβαθμιστεί από τα πρώτα, δεν μου λέει κάτι. Το θεωρώ ήδη "παρατημένο". Υπερβάλλω το ξέρω, απλά θέλω να τονίσω το τι θέλω να πω. Το δύο χρόνων σχεδόν nexus, έχει πάρει KitKat, lollipop, marshmallow. Το 930 είναι τόσο τέλειο που δεν χρειάζεται τίποτα; Μην μου πεις πως έχει δέσμευση η ms να το υποστηρίζει για τρία χρόνια, γιατί ο ένας σχεδόν πέρασε και ακόμη είναι στα 8.1 update 1. Όταν λες ότι αργεί η ενημέρωση του nexus, τι εννοείς;OTA; Υπάρχει το επίσημο για πέρασμα from day one και με μια μικρή αλλαγή πατάς μια εντολή και δεν σβήνεις και τίποτα από την συσκευή. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω vs μεταξύ Google και MS. Άλλωστε δεν έχει νόημα. Έχω και τα δύο και δεν το έχω μετανιώσει... ακόμη. Είναι μεγάλο δέλεαρ το 6P και ψάχνω αιτία για να μην τα πετάξω στην κυριολεξία και τα δύο. Edited November 6, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Δηλαδή αν πουν ότι η επόμενη ενημέρωση θα είναι μετά από έναν χρόνο, δεν είναι ρυθμός χελώνας ακριβώς γιατί το είπαν; Ποια είναι τα τηλέφωνα σήμερα με Android 6.0; Εκτός των nexus; Αν το nexus μου είχε μείνει στις αναγγελίες για την έκδοση 6.0 εδώ και μερικούς μήνες, θα έλεγα τα ίδια με τώρα. Έχω το 5 σχεδόν από την μέρα που βγήκε. Θέλεις να σου πω πόσες ενημερώσεις major έχει πάρει; Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Η Google δίνει τον κώδικα σε καμία 50αρια κατασκευαστές τηλεφώνων. Σε πόσους κάνει κάτι αντίστοιχο η ms; Ελπίζω να αξίζει πραγματικά τον κόπο. Είναι το τελευταίο χαρτί της ms όσον αφορά τα smartphones. Σε κανενα,ειναι close source! Ουτε στα PC δινει κωδικα,αλλα ειναι υπευθυνη να δωσει λογισμικο που εκτος των καμια 100 ΟΕΜ,να μπορει να τρεχει καλα μεχρι και 7+ χρονων hardware,να μην αναφερω το μεγεθος του φασματος,σε καθε κατηγορια εξαρτηματων,απο επεξεργαστες,δισκους,ram, motherboards και παει λεγοντας(απο 7" tablet μεχρι τερατα workstations). Οποταν αν νομιζεις οτι η google,ειναι μαγκας που δινει κωδlικα σε καμια 50αρια κατασκευαστες ,ΔΕΝ ειναι. Γιατι δινει τον κωδικα και απ'εκει θα αναλαβουν οι κατασκευαστες να το προσαρμοσουν να τρεχει σωστα στις συσκευες τους. Η Google απλα θα φροντισει να τρεχουν σωστα οι συσκευες με pure android.Θες να τις μετρησουμε?;) Edited November 6, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δε νομίζω ότι το θέμα είναι VS,αλλά η Google είχε φάει γερό κράξιμο γιατί δεν έδινε νέες εκδόσεις σε παλαιότερες ναυαρχίδες,οπότε λογικό είναι τώρα να τρέχει να εφοδιάζει τα Nexus με καινούριες ρομ όσο πιο σύντομα μπορεί. Τα Νexus όμως γιατί στα υπόλοιπα κλαφτα Χαράλαμπε. Κάτι παρόμοιο μας κάνει τώρα και η Ms,με την διαφορά ότι τα περισσότερα msphones είναι δικά της. Και κάτι ακόμα.Έχει δώσει χρονικό ορίζοντα για τα win10mobile.τι σε χάλασε,ότι δεν βγήκαν μαζί με τα PCbuilds?Δεν έχεις διαβάσει πόσα προβλήματα έχει αντιμετωπίσει πολύς κόσμος και για αυτόν τον λόγο δεν τα βάζει; Θα ήθελες να τα έχεις και στο κινητό σου αυτά τα θέματα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) OK έγινε vs ή όχι ακόμη. Ποια pc ρε συ φίλος; Ένα 930 έχω και περιμένω έναν χρόνο να αλλάξουν κάποια πράγματα. Κανείς δεν είναι μάγκας ή βλάκας. Έχω win 10 στο PC μου. Μπράβο στην MS, όλα καλά. Edited November 6, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ε vs το κατάντησες. η google έτσι η ms έτσι. Υπάρχει χρονικός προσδιορισμός πάντως μου λέει μέσα στον Δεκέμβρη θα βγουν τα 10Mobile. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Μια ακόμη φορά. Έχω και τα δύο και τα χαίρομαι, το κάθε ένα για διαφορετικούς λόγους. Για τα αλλά όμως που γράφω κανείς δεν έκανε τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts