faasf Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει εγκατάσταση των Windows 10 Arm σε 950/950 XL. Φυσικά αν δεν είναι η κύρια συσκευή του, καθώς δε λειτουργεί η τηλεφωνία. https://github.com/SuperJMN/WoA-Installer/blob/master/Docs/Lumia.md Φαίνεται ότι είναι και ο πιο εύκολος/γρήγορος. Υπάρχουν οδηγίες στο πάνω link. Αν δεν ήταν η κύρια συσκευή μου πιθανόν θα δοκίμαζα με αυτόν. από WindowsLatest Το πώς τρέχουν στο 950 XL φαίνεται παρακάτω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει εγκατάσταση των Windows 10 Arm σε 950/950 XL. Φυσικά αν δεν είναι η κύρια συσκευή του, καθώς δε λειτουργεί η τηλεφωνία. https://github.com/SuperJMN/WoA-Installer/blob/master/Docs/Lumia.md Φαίνεται ότι είναι και ο πιο εύκολος/γρήγορος. Υπάρχουν οδηγίες στο πάνω link. Αν δεν ήταν η κύρια συσκευή μου πιθανόν θα δοκίμαζα με αυτόν. από WindowsLatest Το πώς τρέχουν στο 950 XL φαίνεται παρακάτω: Απαιτείται υπολογιστής γι αυτό; Δηλαδή δεν θα έχεις τηλέφωνο καθόλου; Πώς γίνετε αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Κάποιες παρατηρήσεις-συγκρίσεις μόνο: Από το screenshot που έχεις βάλει πιο πάνω εγώ βλέπω ότι τα 242MB είναι ο ελεύθερος χώρος από τα 1.44GB. Άρα όλο το σύστημα είναι 1.2GB. Λογικά είναι τόσο λίγο επειδή έχεις βάλει custom rom. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Το Android 8 στο Huawei Mate 10 Pro καταλαμβάνει (storage) 8.34GB και σε Samsung Galaxy S7 Edge 7.1GB. (Και τα 2 είναι μόνο το system χωρίς τις default εφαρμογές με τις οποίες έρχονται εγκατεστημένες. Για παράδειγμα το S7 μετά από hard reset έχει (επιπλέον) εφαρμογές 3.5GB.) Windows 10 Pro 64bit 1809: 5.27GB (system files) Windows 10 Mobile (Lumia 950): 3.37GB (system files) Όσον αφορά την μνήμη που καταλαμβάνουν (RAM): Android 8 (Mate 10 Pro): 1.4GB (Android OS μόνο, χωρίς Google Play Services (276MB), Android System (214MB), System UI (221MB), EMUI Launcher (94MB)) Android 8 (Samsung S7 Edge): 1.5GB (μετά από restart-clean) Windows 10 Mobile (Lumia 950): 688MB (μετά από restart) Windows 10 Pro 64bit 1809: 1GB (χωρίς να έχω κόψει άχρηστα services και apps που σημαίνει ότι πάει πιο κάτω) Μόλις τα τσέκαρα, αν χρειάζεται κάποιος screenshots μπορώ να ανεβάσω. Βάζω μόνο για το Lumia 950 μιας και δεν είναι και τόσο εύκολο να το τσεκάρει κάποιος. Απόλυτα σωστός στο πρώτο και λάθος μου που δεν το πρόσεξα. 1.2 είναι όλο το σύστημα με κάποια system app. Και εμένα μου φάνηκαν πολύ λίγα τα 240 οπότε σε ευχαριστώ για τη διόρθωση. Για τη ram αναλυτικά όπως είμαι τώρα. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η custom rom έχω μηδενικό bloatware και όλα δουλεύουν πολύ καλα. Στο μεγαλύτερο storage ram usage οφείλονται κυρίως οι εταιρείες όχι το Android καθαυτου. Τρέχω Android 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Απόλυτα σωστός στο πρώτο και λάθος μου που δεν το πρόσεξα. 1.2 είναι όλο το σύστημα με κάποια system app. Και εμένα μου φάνηκαν πολύ λίγα τα 240 οπότε σε ευχαριστώ για τη διόρθωση. Για τη ram αναλυτικά όπως είμαι τώρα. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η custom rom έχω μηδενικό bloatware και όλα δουλεύουν πολύ καλα. Στο μεγαλύτερο storage ram usage οφείλονται κυρίως οι εταιρείες όχι το Android καθαυτου. Τρέχω Android 9. Ποιά συσκευή έχεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει εγκατάσταση των Windows 10 Arm σε 950/950 XL. Φυσικά αν δεν είναι η κύρια συσκευή του, καθώς δε λειτουργεί η τηλεφωνία. https://github.com/SuperJMN/WoA-Installer/blob/master/Docs/Lumia.md Φαίνεται ότι είναι και ο πιο εύκολος/γρήγορος. Υπάρχουν οδηγίες στο πάνω link. Αν δεν ήταν η κύρια συσκευή μου πιθανόν θα δοκίμαζα με αυτόν. από WindowsLatest Το πώς τρέχουν στο 950 XL φαίνεται παρακάτω: :up::up::up::up: Σε ευχαριστούμε. Τρέχουν πάρα πολύ καλά!!! Πραγματικός υπολογιστής τσέπης το 950xL:D Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να υπάρχει μεγαλύτερο λαγκάρισμα. Με τις κάμερες τι γίνετε? δεν είναι ούτε αυτές λειτουργικές? Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Απαιτείται υπολογιστής γι αυτό; Δηλαδή δεν θα έχεις τηλέφωνο καθόλου; Πώς γίνετε αυτό; Απαιτείται υπολογιστής. Δε θα έχεις τηλέφωνο, γιατί δεν είναι τα WM10, αλλά τα Windows 10 Arm. Δε λειτουργούν όλα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να υπάρχει μεγαλύτερο λαγκάρισμα. Με τις κάμερες τι γίνετε? δεν είναι ούτε αυτές λειτουργικές? Αν δε λειτουργούν, δε θα είναι (ακόμη). 5-6 θέματα είχαν να λύσουν. Θα ψάξω μετά να σου πω τι μένει. Κάπου τα είχα βρει. Αυτό τι είναι; Τύπου Continuum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Τρέχουν πάρα πολύ καλά!!! Πραγματικός υπολογιστής τσέπης το 950xL:D Τέλεια! Και στο YouTube φαινόταν ότι πάνε καλά. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να υπάρχει μεγαλύτερο λαγκάρισμα. Με τις κάμερες τι γίνετε? δεν είναι ούτε αυτές λειτουργικές? Αυτή είναι η λίστα με το τι δε λειτουργεί: - Camera - All sensor types (except brightness and proximity) - USB VBus (OTG externally to function as you feed it) - Sound volume is stuck at 100% (you can choose the skill, good only for the speaker "outside") - Vibration - WiFi (πρέπει να έχει φτιάξει) - HDMI via USB - Phone Νομίζω ότι όλο και κάτι θα διορθώνουν στην πορεία. Το σημαντικό ήταν η GPU Και ότι μπορείς με το εργαλείο WDRT να γυρίσεις πίσω στα WM10. Edited January 24, 2019 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ποιά συσκευή έχεις; Note 3 ρε συ αφου τα εχουμε πει. Android 9 Ιανουαριου 2019 με ενα σωρο tweaks μεσα aod/gestures απο samsung experience και γενικα οτι εχει ενα σημερινο κινητο σε software το εχει εκτος hardware πχ fingerprint iris scanner. Ακομα και notch προσομοίωση εχουν που οκ ειναι αθλιο. Face unlock εχω κανονικα πχ μιας και ειναι software προσθηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Note 3 ρε συ αφου τα εχουμε πει. Android 9 Ιανουαριου 2019 με ενα σωρο tweaks μεσα aod/gestures απο samsung experience και γενικα οτι εχει ενα σημερινο κινητο σε software το εχει εκτος hardware πχ fingerprint iris scanner. Ακομα και notch προσομοίωση εχουν που οκ ειναι αθλιο. Face unlock εχω κανονικα πχ μιας και ειναι software προσθηκη. Αυτό το Note; https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3_neo-5961.php Ένα σορό Note έβγαλε αυτή η εταιρεία. Πού να θυμάμαι! Όχι μόνο αυτή... ;) Παραβγηκαμε off... Στείλε πμ. Edited January 24, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Αυτό το Note; https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3_neo-5961.php Ένα σορό Note έβγαλε αυτή η εταιρεία. Πού να θυμάμαι! Όχι μόνο αυτή... ;) Παραβγηκαμε off... Στείλε πμ. Οχι αυτο ειναι το note 3 neo ειχε βγει αρκετα μετα απο το κανονικο note 3 στα 300 ευρω. Δεν εχει καμια σχεση με το αυθεντικο note 3 που ειχε βγει στα 799 ευρω τοτε το πρωτο με 3gb ram και με sd800. Πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο οταν ειχε βγει. Και στο xda γινεται χαμος απο devs που ασχολουνται με custom roms.Ενω πχ το note 4 το εχουν παρατησει λογω της mmc failed που εβγαζαν οι μητρικες. Το note 5 ηταν δραμα ουτε sd ειχε και δεν κυκλοφορησε και παντου το note 7 εσκαγε και απο το 8 και μετα μπηκε παλι στο σωστο δρομο. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Οχι αυτο ειναι το note 3 neo ειχε βγει αρκετα μετα απο το κανονικο note 3 στα 300 ευρω. Δεν εχει καμια σχεση με το αυθεντικο note 3 που ειχε βγει στα 799 ευρω τοτε το πρωτο με 3gb ram και με sd800. Πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο οταν ειχε βγει. Και στο xda γινεται χαμος απο devs που ασχολουνται με custom roms.Ενω πχ το note 4 το εχουν παρατησει λογω της mmc failed που εβγαζαν οι μητρικες. Το note 5 ηταν δραμα ουτε sd ειχε και δεν κυκλοφορησε και παντου το note 7 εσκαγε και απο το 8 και μετα μπηκε παλι στο σωστο δρομο. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php Είδα τα χρώματα για αυτό. Με το Neo ταίριαζαν περισσότερο στο Avatar σου. 9 Pie πως έβαλες. Μέχρι Lollipop έφτανε αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 9 Pie πως έβαλες. Μέχρι Lollipop έφτανε αυτό! Root + Devs = παπάδες. :D ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλεια! Και στο YouTube φαινόταν ότι πάνε καλά. Αυτή είναι η λίστα με το τι δε λειτουργεί: - Camera - All sensor types (except brightness and proximity) - USB VBus (OTG externally to function as you feed it) - Sound volume is stuck at 100% (you can choose the skill, good only for the speaker "outside") - Vibration - WiFi (πρέπει να έχει φτιάξει) - HDMI via USB - Phone Νομίζω ότι όλο και κάτι θα διορθώνουν στην πορεία. Το σημαντικό ήταν η GPU Και ότι μπορείς με το εργαλείο WDRT να γυρίσεις πίσω στα WM10. Σε ευχαριστώ. Θα περιμένω λίγο ακόμα να γίνουν οι κάμερες λειτουργικές. Αν και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα δούμε και τηλέφωνο:D Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Είδα τα χρώματα για αυτό. Με το Neo ταίριαζαν περισσότερο στο Avatar σου. 9 Pie πως έβαλες. Μέχρι Lollipop έφτανε αυτό! Οχι το κανονικο εχω στο avatar μου. Απο xda γινεται χαμος απο roms και εχεις τα παντα στην κυριολεξια. Περνω security updates μολις τα βγαλει η google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Τηλέφωνό ναι. Αλλά σε τι μορφή; Foldable το πιθανότερο. Αλλά για λίγους! Οχι το κανονικο εχω στο avatar μου. Απο xda γινεται χαμος απο roms και εχεις τα παντα στην κυριολεξια. Περνω security updates μολις τα βγαλει η google. Χαχα έχεις μεγάλη τρέλα με το Android. Αλλά είμαστε σε λάθος thread! Edited January 24, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 https://www.insomnia.gr/articles/microsoft/win/windows-lite-with-no-live-tiles/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 https://www.insomnia.gr/articles/microsoft/win/windows-lite-with-no-live-tiles/ Για μενα τελειως αδιάφορα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 ...και άσχετο με τα Windows Phone που συζητάμε στο παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σχετικό (έμμεσα) είναι με τα Windows Phone για 3 λόγους (και εφόσον επαληθευτούν οι φήμες που δε θα είναι έκπληξη). Εκτός από αυτή τη φήμη, συμπληρωματικές φήμες έχουν ως εξής: 1. Είναι το τέλος του συγκεκριμένου στυλ UI της MS μετά από μια δεκαετία που ξεκίνησε από τα WP7 και πέρασε και στο desktop λειτουργικό. 2. Τα Windows Lite (ή όπως αλλιώς θα λέγονται) είναι ό,τι πιο κοντινό στα WM10, χωρίς φυσικά το Shell, καθώς το λειτουργικό θα τρέχει την τελευταία έκδοση πυρήνα και θα υποστηρίζει μόνο Store εφαρμογές. Θα τροφοδοτούν συσκευές ανταγωνιστικές του Chrome OS (οποιουδήποτε μεγέθους). 3. Αν αποφασιστεί να κυκλοφορήσει η Andromeda (από το '20 και εάν), αυτή θα τρέχει Windows Lite. Τα Windows Lite δεν είναι τα Windows Core OS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 ...και άσχετο με τα Windows Phone που συζητάμε στο παρόν θέμα. Ναι και που θα ήταν σχετικό δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) @king2009 Οταν θα λες κατι οτι δεν ισχυει. Θα το αιτιολογείς με αποδείξεις και οχι με αερολογίες. . ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eλπιζω να εννοεις αποκλειστικα τα λαπτοπς οταν ισχυριζεσαι οτι θεωρεις καλυτερο λειτουργικο συστημα φορητων συσκευων το 2013-2017 τα Windows γιατι σε tablets και smartphones ΟΥΤΕ ΚΑΝ ακουμπαει Android και iOS. Aπο κει και περα πηρες ενα android κινητο των 240ευρω και το συγκρινεις με την παλαι ποτέ ναυαρχιδα windows mobile των 700ευρω; Ασε που ειναι διαφορετικων ετων συσκευες. Το οτι σου κρασαρουν πολλες εφαρμογες ειναι πολυ περιεργο, δεν το εχω συναντησει σε καμια android συσκευη μου μεχρι τωρα. Αντε να κρασαρουν σπανια, οπως και σε iOS κρασαρουν ορισμενα apps. Ή μηπως δεν κρασαραν apps στα WM/WP; :rolleyes: Οχι αναφέρομαι σε φορητές συσκευές και σταματήστε να τρολάρετε στην σελιδα με τους χρήστες των Windows 10. Πηγαίνετε στις σελιδες των Android και γράψτε οτι θέλετε για τα κινητά σας και τα λειτουργικά σας. Πήρα μια συσκευή Android που κοστιζει 250€ και το συγκρίνω με ενα κινητο που το αγόρασα το 2015 και το αγόρασα 400€ και οχι 700€. Δεν υπαρχει συσκευή στην αγορά ανεξαρτήτων χρημάτων που για καποιον λογο να μην έχει κρασάρει ουτε μία φορα. Απο την μια λες δεν κρασάρουν και απο την αλλη λες άντε να κρασάρουν οπως και στα ios. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1.5gb δηλαδή τόσο είναι και μένα. 16gb λέει ξανά διάβασε. Γενικά τίποτα δεν ισχύει από ότι γράφει τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω να δω crash από την 2.3 έκδοση. Τώρα τι γράφετε στο πιο πάνω ποστ δεν ξέρω. Άλλο το να καταλαμβάνει 15GB στο Storage και αλλο να καταλαμβάνει 1,6GB στην RAM. Οταν στην Microsoft στο Storage καταλαμβάνει 5GB και στην RAM 0.9GB. Επίσης για τα κρασαρίσματα παιζει να εχεις στο κινητο σου και να μην τα αναγνωρίζεις και να νομιζεις οτι υπαρχει μονο το κρασάρισμα του λειτουργικού και οχι των εφαρμογών του. Edited February 2, 2019 by XP130TD Εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Οχι αναφέρομαι σε φορητές συσκευές και σταματήστε να τρολάρετε στην σελιδα με τους χρήστες των Windows 10. Πηγαίνετε στις σελιδες των Android και γράψτε οτι θέλετε για τα κινητά σας και τα λειτουργικά σας. Πήρα μια συσκευή Android που κοστιζει 250€ και το συγκρίνω με ενα κινητο που το αγόρασα το 2015 και το αγόρασα 400€ και οχι 700€. Δεν υπαρχει συσκευή στην αγορά ανεξαρτήτων χρημάτων που για καποιον λογο να μην έχει κρασάρει ουτε μία φορα. Απο την μια λες δεν κρασάρουν και απο την αλλη λες άντε να κρασάρουν οπως και στα ios. Αν θελεις νημα με χειροκροτηματα και αποθεωση χωρις αντιλογο τοτε φτιαξε ενα δικο σου με μοναδικο μελος τον εαυτο σου και μιλα μονος σου ή τουλαχιστον μην αναφερεσαι σε αλλα λειτουργικα συστηματα ωστε να μη σου απανταει κανείς. Αναφερθηκες εσυ πρωτος στο android με ενα εντελως λαθος συγκριτικο (συσκευες διαφορετικης εποχης, διαφορετικης κλασης και τιμης). θα λεω τη γνωμη μου, τεκμηριωμενη ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Edited February 2, 2019 by XP130TD εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Eπειδη δεν μπορω να ανεβασω στιγμιοτυπα λογο μεγεθους. Οσες φορες και εαν προσπαθησα να κανω Down Size απο τα 150Kb εως και σε λιγοτερο απο 50kb. Παρολα αυτα δεν τις δέχεται. Ετσι τις ανεβαζω στο διαδικτυο για να δειτε στο Xiaomi Mi A2. Τι γραφει οτι καταλαμβανει το λειτουργικο στον εσωτερικο χωρο και ποσο στην προσωρινη μνημη. https://ibb.co/hBbMK1m https://ibb.co/6HJFFM8 https://ibb.co/KNBgwC6 Εδω εχω και 2 στιγμιοτυπα απο το Microsoft Lumia 950 XL Dual. Που δείχνει πόσο χώρο αποθηκευτικο καταλαμβάνει το λειτουργικό Windows 10 Mobile. Καταλαμβάνει 3 φορές λιγότερο χώρο απο το αντιστοιχο Android 9.0 Pie. https://ibb.co/v1Vy7tz https://ibb.co/54bmks9 ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θελεις νημα με χειροκροτηματα και αποθεωση χωρις αντιλογο τοτε φτιαξε ενα δικο σου με μοναδικο μελος τον εαυτο σου και μιλα μονος σου ή τουλαχιστον μην αναφερεσαι σε αλλα λειτουργικα συστηματα ωστε να μη σου απανταει κανείς. Αναφερθηκες εσυ πρωτος στο android με ενα εντελως λαθος συγκριτικο (συσκευες διαφορετικης εποχης, διαφορετικης κλασης και τιμης). θα λεω τη γνωμη μου, τεκμηριωμενη ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Παντως οσα κινητα εχω αλλαξει απο το 1997 εως σημερα 2019 δεν παιζει να τα αποκτησεις ουτε σε 10 χρονια απο σημερα. :D Υ.Γ. Ειμαι κάτοχος και χρήστης των 3 λειτουργικών Windows, Android, iOS και αυτη την στιγμή έχω στα χέρια μου πάνω απο 10 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Edited February 2, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Επίσης οι πληροφορίες που δίνουν παραπάνω οι 2. Ειναι τα στοιχεία τους ελειπει και αλλοιωμένα. Παράδειγμα. Παρουσιάζουν μια τροποποιημένη R.O.M. και όχι όπως το δίνει απο το εργοστάσιο η εταιρία. Δεύτερον R.O.M. σημαίνει Read Only Memory και κανονικα αναφερεται σε ενα κύκλωμα που τοποθετειται σε ηλεκτρονικές συσκεύες που γράφεται μία φορά και δεν υπάρχει δυνατότητα ξανα εγγραφείς του. Στα κινητά ομως που αυτο το βλέπουμε μόνο στα Android παρουσιάζουν τον εσωτερικο χώρο τους σαν να έχουν R.O.M + Interna Storage σαν να ειναι 2 διαφορετικα πράγματα. Στην πραγματικότητα παιρνουν μια εσωτερική μνημη π.χ. οπως λέμε S.S.D αναφέρω αυτην την ορολογία γιατι ειναι γνωστη στους περισσότερους. Απο τα 32GB που λέει Internal Storage κλειδώνουν τα 15GB μονο για το λειτουργικο σύστημα και εχει γραφεται και ενημερώνεται το λειτουργικό σε κάθε μία ενημέρωση ή αναβάθμιση. Παράδειγμα οταν βγαίνει μια καινούργια ενημέρωση και έχει μέγεθος 1.5GB μπορεί να διαγράψει παλιότερα αρχεία του λειτουργικού μεγέθους 1GB και ο καινούργιος κώδικας να είναι ουσιαστικά τα έξτρα 500MB. Σε αναβάθμηση του λειτουργικού μπορεί να δούμε αλλαγές μέχρι και 3-4GB γιατι αλλάζουν σχεδόν όλα τα αρχεία. Το θέμα είναι οτι αυτο με την R.O.M. μπερδεύει πολυ κόσμο γιατι δεν καταλαβαινει τις διαφρορές τους και δεν μπορει να τις αντιληφθεί και να τις διαχωρισει στο μυαλό του τι ειναι η κάθε μια και τι σκοπό έχουν π.χ. τις R.O.M. , R.A.M. , S.S.D και άλλες. Οταν κάποιος αγοραζει ενα κινητο Android δεν σημαίνει οτι ο κάθε ένας ειναι και προγραμματιστής ή Power User και θα μπει στην διαδικασια να κανει προγραμματισμό και να περνάει την κάθε μια R.O.M. στα μέτρα του. Δεν γνωρίζουν και ουτε θελουν να μπουν στην διαδικασία να ασχοληθουν και να πειραματιστουν και να χαλασουν την συσκευη τους εαν κανουν καποιο λάθος. Παραπάνω είδα έδειχνε ο άλλος τον χώρο του λειτουργικού συστήματος στα Android χωρίς τις υπηρεσίες και χωρις ολα τα περιφεριακά αρχεία τους λειτουργικού. Το λειτουργικό σύστημα δεν το παρουσιάζεις μερικώς αλλα ολοκληρωμένο. Δεν βγαζεις κομματια του συστηματος για να δειξεις οτι ειναι τοσο μικρό ή τοσο ελαφρυ ή τοσο γρήγορο. Το λειτουργικο το μετράς και το υπολογίζεις με όλες του τις λειτουργίες και τις δυνατότητες οπως στο δίνουν απο το "εργοστασιο". Edited February 2, 2019 by XP130TD εκτός O.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Παντως οσα κινητα εχω αλλαξει απο το 1997 εως σημερα 2019 δεν παιζει να τα αποκτησεις ουτε σε 10 χρονια απο σημερα. :D Υ.Γ. Ειμαι κάτοχος και χρήστης των 3 λειτουργικών Windows, Android, iOS και αυτη την στιγμή έχω στα χέρια μου πάνω απο 10 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Και πού ξερεις εσυ απο πότε εχω κινητο ή ποσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου; Ειναι και αυτη αλλη μια αποδειξη των αυθαιρετων συμπερασματων σου. Καταρχας δεν ειναι 3 τα λειτουργικα, ειναι (δυστυχως) μονο 2: android και iOS. Το 3ο πεθανε και επισημα. Edited February 2, 2019 by XP130TD Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Και πού ξερεις εσυ απο πότε εχω κινητο ή ποσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου; Ειναι και αυτη αλλη μια αποδειξη των αυθαιρετων συμπερασματων σου. Καταρχας δεν ειναι 3 τα λειτουργικα, ειναι (δυστυχως) μονο 2: android και iOS. Το 3ο πεθανε και επισημα. Ωραια πες μου με αποδειξεις οτι απο το 1997 μεχρι σημερα 2019 οτι αγοραζες και αγοραζεις καθε μηνα κινητο και έχεις στην κατοχη σου πανω απο 10 συσκευες αυτην την στιγμη. Εγω τις αποδειξεις σου τις ανεβασα πιο πανω στους συνδεσμους μπες και δες. Πας μου βαζεις ROM κομενη στα μετρα σου και μου λες οτι ολα τα Android ετσι ειναι. Ρε πανε στην σελιδα με τους Android και πειτε οτι θελετε. Εδω θα λετε μονο ΑΛΗΘΕΙΕΣ ήτε σου αρεσει ήτε δεν σου αρεσει. Στιγμιοτυπα θα βγαζεις και θα ανεβαζεις απο κινητα με εργοαστασιακο Android και οχι πας και τα προσαρμοζεις ολα στα μετρα σου. Edited February 2, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts