faasf Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Πότε ήρθε; Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά τις 12, δεν μου εμφάνισε τίποτα! Edit: Ούτε τώρα ήρθε η .249! Ούτε σε εμένα έχει έρθει. Αναμένεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Τελικά μόλις κατέβασα την 15254.248! Όχι την .249 που λέγαμε πιο πάνω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ναι. Η .248 είναι για μας. Η .249 είναι «εσωτερική» έκδοση, αρχική της επόμενης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ναι. Η .248 είναι για μας. Η .249 είναι «εσωτερική» έκδοση, αρχική της επόμενης. Γι αυτό την λέει ιδιωτική την .249 και την .248 δημόσια; Πρώτη φορά ακούω αυτούς τους όρους των εκδόσεων! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ο edge δεν μου ανοίγει αρχεία pdf , μετά την χθεσινή αναβάθμιση,καμια ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Λένε ότι θα λυθεί σε επόμενη διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Λένε ότι θα λυθεί σε επόμενη διόρθωση Μπορούμε μέχρι τότε να Κάνουμε λήψη και να τα ανοίγουμε μέσω κπς άλλης εφαρμογής (fox it, pdf reader etc.) μέχρι την default επιλογή του edge? Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Μπορούμε μέχρι τότε να Κάνουμε λήψη και να τα ανοίγουμε μέσω κπς άλλης εφαρμογής (fox it, pdf reader etc.) μέχρι την default επιλογή του edge? Ναι. Μέχρι να διορθωθεί αυτό θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μπορούμε μέχρι τότε να Κάνουμε λήψη και να τα ανοίγουμε μέσω κπς άλλης εφαρμογής (fox it, pdf reader etc.) μέχρι την default επιλογή του edge? μπορουμε επισης, να αλλαξουμε την default επιλογη ανοιγματος τους με τον edge ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Διάβασα ότι έχει δοθεί στο insider η έκδοση .249. Ίσως να διορθώνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Διάβασα ότι έχει δοθεί στο insider η έκδοση .249. Ίσως να διορθώνει το πρόβλημα. την .249 εχω και το εκνευριστικότατο αυτο θεμα υπαρχει... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Για μια ακόμη φορά δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση της νέας έκδοσης, ενώ κατεβαίνει κανονικά και υπάρχει αρκετός χώρος στη συσκευή... το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει λύση εκτός από hard reset? Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχω πλέον φωνητική πλοήγηση (Αγγλική εννοώ, Ελληνική δεν υπήρχε ούτως ή άλλως) με τους χάρτες, ενώ πριν από λίγο καιρό λειτουργούσε κανονικά. Έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις (ήχο, speech language κλπ.) και είναι εντάξει. Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 μπορουμε επισης, να αλλαξουμε την default επιλογη ανοιγματος τους με τον edge ? Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι σε ρυθμίσεις των ίδιων των αρχείων pdf ή στον edge για να ανοίγει κπς αλλιώς τα συγκεκριμένα αρχεία Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Το 1520 ακόμη αναβαθμιζεται,15063.909 δεν γνωρίζω τι κάνει αλλα αναβαθμιστικε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι σε ρυθμίσεις των ίδιων των αρχείων pdf ή στον edge για να ανοίγει κπς αλλιώς τα συγκεκριμένα αρχεία Σα να γίνεται με το εργαλείο interop tools (default apps). Υπάρχει και στο store, αλλά νομίζω ότι δε γίνεται από τη συγκεκριμένη έκδοση. Αν δε βαριέται κάποιος και ξέρει τι κάνει, ας το ψάξει λίγο περισσότερο. Το 1520 ακόμη αναβαθμιζεται,15063.909 δεν γνωρίζω τι κάνει αλλα αναβαθμιστικε. Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Σα να γίνεται με το εργαλείο interop tools (default apps). Υπάρχει και στο store, αλλά νομίζω ότι δε γίνεται από τη συγκεκριμένη έκδοση. Αν δε βαριέται κάποιος και ξέρει τι κάνει, ας το ψάξει λίγο περισσότερο. Δες εδώ Για ποιο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 @faasf ξέρεις αν το Dropbox στα Windows είναι καλό κι αν το αναβαθμίζουν εδώ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Για ποιο λογο? Για ποιο λόγο τι? Αν εννοείς για το εργαλείο, γιατί το κατέβασα και δεν είδα την επιλογή "default apps". Δεν το έψαξα περισσότερο. Αν εννοείς για ποιο λόγο αναβαθμίστηκε... τα μηνιαία patches. @faasf ξέρεις αν το Dropbox στα Windows είναι καλό κι αν το αναβαθμίζουν εδώ; Μια χαρά το βρίσκω. Δεν το πολυχρησιμοποιώ, αλλά ενίοτε μου χρειάζεται. Δεν έχω παρατηρήσει κάθε πότε αναβαθμίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 pdf δεν δουλεύει ούτε σε φαστ, και κατέβασα το PDF viewer plus που δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ετοιμάζομαι για ένα hr, αφού η κατάσταση με τις "επαφές" και την πρόσβαση σε αυτές από εφαρμογές τρίτων, αλλά πλέον και από το ίδιο το τηλέφωνο (ναι, κάποιες επαφές ενώ υπάρχουν κανονικά, δεν τις βλέπει η η αναγνώριση κλήσεων) έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έβαλα να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας, για να υπάρχει...πόση ώρα περίπου χρειάζεται? Δεν "τραβάει" και φωτό κλπ που έχω στην κάρτα μνήμης, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 pdf δεν δουλεύει ούτε σε φαστ, και κατέβασα το PDF viewer plus που δουλεύει. Μάλλον δεν την αναβαθμίζουν την εφαρμογή απ' ότι φαίνεται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ετοιμάζομαι για ένα hr, αφού η κατάσταση με τις "επαφές" και την πρόσβαση σε αυτές από εφαρμογές τρίτων, αλλά πλέον και από το ίδιο το τηλέφωνο (ναι, κάποιες επαφές ενώ υπάρχουν κανονικά, δεν τις βλέπει η η αναγνώριση κλήσεων) έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το είχες το πρόβλημα με τις επαφές; Έφτιαξε με το hr; (ελπίζω αλλά χλωμό μάλλον). Μάλλον δεν την αναβαθμίζουν την εφαρμογή απ' ότι φαίνεται. Αν δουλεύει μια εφαρμογή δεν υπάρχει ανάγκη να αναβαθμίζεται συχνά. Εφαρμογές συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πιθανό να μην χρειαστούν ποτέ να αναβαθμιστούν ξανά. Εφαρμογή τύπου reader (ιδίως ενός μόνο φορμά) είναι μία από αυτές. Δες και εδώ (UWP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Το είχες το πρόβλημα με τις επαφές; Έφτιαξε με το hr; (ελπίζω αλλά χλωμό μάλλον). Άμα σου πω... Είχα γενικότερα πρόβλημα με το λογαριασμό MS στις Επαφές (στο Ημερολόγιο κ' Mail διορθώθηκε μετά από ενημέρωση των εφαρμογών αυτών πριν κανένα μήνα)...το γνωστό, υποθέτω, που δεν σε αφήνει να πειράξεις τις ρυθμίσεις κλπ. Μετά το hr, μπορώ να πειράξω τις ρυθμίσεις...απλά δεν έχει καθόλου πρόσβαση ο λογαριασμός στις επαφές (slow clapping, MS!)! Μηδέν. Τίποτα, απολύτως. Δεν τις εμφανίζει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις του κλπ. Ευτυχώς, πλέον είδε τις ίδιες ακριβώς επαφές τις οποίες έχω περάσει και στο Gmail, και τις διάβασε από εκεί. Μέχρι πότε, δεν ξέρω. Προς το παρόν, τα πάντα (τα υπόλοιπα) λειτουργούν όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εμένα τώρα με κάνει κόλπα το yahoo. Σήμερα ξαφνικά με ειδοποιεί ότι οι ρυθμίσεις είναι παλιές για δεύτερη φορά μετά από 1 χρόνο που το διόρθωσα. Τώρα τι πρέπει να κάνω χωρίς να αλλάξω πάλι password; Το αφαίρεσα το ξανάβαλα, πάλι τα ίδια. Κάνει συγχρονισμό και όταν τελειώνει, γράφει από κάτω, τελευταίος συγχρονισμός πριν από 21 ώρες!!!! Όταν πάω στις ρυθμίσεις λογαριασμού, στο yahoo γράφει απαιτείται προσοχή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Μου το έκανε και μένα. Δεν έδωσα σημασία, απλά έκανα συγχρονισμό και όλα οκ!!! Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts