evris2013 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Για να έχουμε καλό ρώτημα όταν το λογισμικό ας το πούμε πεθάνει δεν θα δουλεύουν μετά οι εφαρμογές; Κι εγώ αυτήν την απορία έχω. Στο Symbian παράτησα το N8 λόγο το ότι δεν δούλευε τίποτα σχεδόν. Αλλά το Symbian δεν είχε έκδοση desktop, ίσως γι αυτό. Με τα Windows 10m τι θα γίνει; Θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τη συσκευή μας ακόμα 1+ χρόνο τουλάχιστον, εν πλήρη λειτουργία ή θα φυτοζωεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Όχι...θα αργήσει να πεθάνει και για αυτό θα μείνω.Με τον καιρό λογικά θα σταματούν υποστήριξη κάποιες εφαρμογές κ απο κει κ έπειτα έγκειται στον καθεναν ξεχωριστά αν μπορεί να το ..αντέξει αυτό .Αναλογως με το τι εφαρμογές θα χρησιμοποιεί κλπ. Αν διαβάσεις κάποια άρθρα παντως μιλούν για υποστήριξη του λειτουργικού σε συσκευές οπως το 950 ισως μεχρι το φθινόπωρο του 2019... http://allaboutwindowsphone.com/news/item/22465_Fall_Creators_update_officiall.php Edited September 27, 2017 by rafalef1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Όχι...θα αργήσει να πεθάνει και για αυτό θα μείνω.Με τον καιρό λογικά θα σταματούν υποστήριξη κάποιες εφαρμογές κ απο κει κ έπειτα έγκειται στον καθεναν ξεχωριστά αν μπορεί να το ..αντέξει αυτό .Αναλογως με το τι εφαρμογές θα χρησιμοποιεί κλπ. Αν διαβάσεις κάποια άρθρα παντως μιλούν για υποστήριξη του λειτουργικού σε συσκευές οπως το 950 ισως μεχρι το φθινόπωρο του 2019... http://allaboutwindowsphone.com/news/item/22465_Fall_Creators_update_officiall.php Τα 950 και όχι μόνο. Βάζουν ερωτηματικό για τα 830, 930 και 1520.... Φθινόπωρο του 2019 καλό μου ακούγεται. Αρκεί να το τηρήσουν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 https://m.windowscentral.com/hp-may-kill-elite-x3-windows-10-mobile-later-year Η HP έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με update του άρθρου εδω οτι...θα συνεχιστεί η πώληση του elite.Αν όντως ισχύει κατι τέτοιο ειναι θετικό για όσους έχουν αποφάσισει να παραμείνουν στην πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ένα μικρό σχόλιο: Εξαρχής πίστεψα στην ιδέα ενός μεγάλου λειτουργικού που θα αγκαλιάζει πολλές διαφορετικές συσκευές ή ενός λειτουργικού ως υπηρεσία. Πράγματι ο Nadella κοιτάει μακρία. Πλέον βρίσκω ένα σημαντικό πρόβλημα: Είναι πολύ αργή. Η Apple ήδη έχει αυτόματη μεταφορά κλήσεων από iPhone σε iPad ή MacOS, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε το ίδιο και το ρολόι, ενώ κάτι μου λέει ότι θα το υποστηρίζει και το Apple TV. Όλα αυτά χωρίς να τα πολυδιαφημίζει και άρα κανείς δεν θα γκρινιάξει για τυχόν κακή εκτέλεση. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα και στο πως «πέρασε» στα σιωπηλά την δική τους κάρτα sim, ενώ τώρα ξεκινάει έναν πόλεμο με τις διαφημιστικές. Η Microsoft μοιάζει λίγο σαν την Ελλάδα, φοβάμαι. Έφτιαξε ένα ολόκληρο πολυτισμό αλλά πλέον φαίνεται ότι κανείς δεν την σέβεται και κανείς δεν εκτιμά τις προσπάθειες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ένα μικρό σχόλιο: Εξαρχής πίστεψα στην ιδέα ενός μεγάλου λειτουργικού που θα αγκαλιάζει πολλές διαφορετικές συσκευές ή ενός λειτουργικού ως υπηρεσία. Πράγματι ο Nadella κοιτάει μακρία. Πλέον βρίσκω ένα σημαντικό πρόβλημα: Είναι πολύ αργή. Η Apple ήδη έχει αυτόματη μεταφορά κλήσεων από iPhone σε iPad ή MacOS, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε το ίδιο και το ρολόι, ενώ κάτι μου λέει ότι θα το υποστηρίζει και το Apple TV. Όλα αυτά χωρίς να τα πολυδιαφημίζει και άρα κανείς δεν θα γκρινιάξει για τυχόν κακή εκτέλεση. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα και στο πως «πέρασε» στα σιωπηλά την δική τους κάρτα sim, ενώ τώρα ξεκινάει έναν πόλεμο με τις διαφημιστικές. Η Microsoft μοιάζει λίγο σαν την Ελλάδα, φοβάμαι. Έφτιαξε ένα ολόκληρο πολυτισμό αλλά πλέον φαίνεται ότι κανείς δεν την σέβεται και κανείς δεν εκτιμά τις προσπάθειες της. Για να δούμε πόσο μακριά κοιτάει ο Nadella! Πιο μακριά κι απο την Apple; Ούτε τα μισά απ' αυτά που είπε δεν έκανε... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ένα μικρό σχόλιο: Εξαρχής πίστεψα στην ιδέα ενός μεγάλου λειτουργικού που θα αγκαλιάζει πολλές διαφορετικές συσκευές ή ενός λειτουργικού ως υπηρεσία. Πράγματι ο Nadella κοιτάει μακρία. Η Microsoft μοιάζει λίγο σαν την Ελλάδα, φοβάμαι. Έφτιαξε ένα ολόκληρο πολυτισμό αλλά πλέον φαίνεται ότι κανείς δεν την σέβεται και κανείς δεν εκτιμά τις προσπάθειες της. Μακάρι η Ελλάδα να είχε κάνει το refactoring που πρέπει να γίνει σε σύγκριση με αυτό που έχει κάνει η MS στο λειτουργικό της και ας μην μας σεβόταν κανείς στο παρόν. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσε να εκτιμηθεί στο μέλλον. Το θεωρώ πιο πιθανό πάντως. Για το αν αργεί δε νομίζω ότι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Μακάρι η Ελλάδα να είχε κάνει το refactoring που πρέπει να γίνει σε σύγκριση με αυτό που έχει κάνει η MS στο λειτουργικό της και ας μην μας σεβόταν κανείς στο παρόν. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσε να εκτιμηθεί στο μέλλον. Το θεωρώ πιο πιθανό πάντως. Για το αν αργεί δε νομίζω ότι ισχύει. Η Ελλάδα αργεί περισσότερο απο την Microsoft. Το μόνο σίγουρο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παιδιά η MS δεν κινειται διαφορετικά με την παραδοσή της αν και τα σημεια των καιρων της προβαλουν μελλον όπως αυτό που αναφερθηκε παραπανω.Η παραδοσή της μας συνεφερε ως χρηστες ,ανοιχτα συστηματα ευκολα προσβασιμα σε ολους αντε να κανουμε και τα στραβα ματια καμμια φορα κλπ...ετσι γιγαντωθηκε.Τωρα οι καιροι άλλαξαν και πρεπει να αλλαξει και αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Η Ελλάδα αργεί περισσότερο απο την Microsoft. Το μόνο σίγουρο! ;) Η γνώμη μου είναι ότι η MS δεν αργεί. Ίσως κινήθηκε και γρηγορότερα, για να υλοποιήσει το project της. Δεν νομίζω πως είναι πολλά τα 6 χρόνια για την υλοποίηση των τεράστιων αλλαγών που έχουν γίνει και αυτών βέβαια που θα δούμε στο προσεχές μέλλον. Οπότε εγώ μια χαρά βλέπω να προχωράνε τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Η γνώμη μου είναι ότι η MS δεν αργεί. Ίσως κινήθηκε και γρηγορότερα, για να υλοποιήσει το project της. Δεν νομίζω πως είναι πολλά τα 6 χρόνια για την υλοποίηση των τεράστιων αλλαγών που έχουν γίνει και αυτών βέβαια που θα δούμε στο προσεχές μέλλον. Οπότε εγώ μια χαρά βλέπω να προχωράνε τα πράγματα. Οι καιροί επιβάλουν να κράζουμε για καθυστερήσεις. Μη μας το χαλάς....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Οι καιροί επιβάλουν να κράζουμε για καθυστερήσεις. Μη μας το χαλάς....... To επιβάλλουν οι καιροί και η αποτυχία των WM10(ένας κρίκος που κάποια στιγμή θα άλλαζε ούτως ή άλλως). Ακόμη και στο desktop όπως έχουμε ξαναπεί η απήχηση δεν είναι η απαιτούμενη. Να το πούμε αποτυχία. Αλλά καθυστέρηση γιατί έχουμε;΄ Σε σχέση πάντα με το λειτουργικό της (συμπεριλαμβανομένου του mobile κομματιού) σε 3 χρόνια έχουμε δει: πλήρως ανανεωμένο λειτουργικό με κοινά κομμάτια σε διάφορες συσκευές, ενοποίηση του store, ενοποίηση των λογαριασμών των devs, κοινό api για τηλέφωνα, pc, xbox κ.τ.λ. το οποίο κάθε χρόνο συνεχώς εμπλουτίζεται και «δυναμώνει», ενώ φαίνεται ότι δουλεύει σε modular windows με scalable ui. Εγώ όλα αυτά τα βλέπω μια χαρά γοργά βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 To επιβάλλουν οι καιροί και η αποτυχία των WM10(ένας κρίκος που κάποια στιγμή θα άλλαζε ούτως ή άλλως). Ακόμη και στο desktop όπως έχουμε ξαναπεί η απήχηση δεν είναι η απαιτούμενη. Να το πούμε αποτυχία. Αλλά καθυστέρηση γιατί έχουμε;΄ Σε σχέση πάντα με το λειτουργικό της (συμπεριλαμβανομένου του mobile κομματιού) σε 3 χρόνια έχουμε δει: πλήρως ανανεωμένο λειτουργικό με κοινά κομμάτια σε διάφορες συσκευές, ενοποίηση του store, ενοποίηση των λογαριασμών των devs, κοινό api για τηλέφωνα, pc, xbox κ.τ.λ. το οποίο κάθε χρόνο συνεχώς εμπλουτίζεται και «δυναμώνει», ενώ φαίνεται ότι δουλεύει σε modular windows με scalable ui. Εγώ όλα αυτά τα βλέπω μια χαρά γοργά βήματα. Faasf παντα μιλας ομορφα και εμπεριστατωμενα με μια ομως πιο θετικη αντιμετωπιση προς την μερια της MS απο οτι της αξιζει, αν μου επιτρεπεις φυσικα. Απο την αλλη ομως εδω μιλαμε για τα wm10 Ναι ή οχι? Οι καθυστηρησεις που ανεφερουμε εχουν να κανουν με τα wm10 και οτι τα ειχε παρατησει πριν ακομα τα βγαλει στην αγορα. Αυτο φωναζω εδω και πανω απο ενα χρονο, το οτι δεν αφοσιώθηκε Ποτε στα wm10 και αργησε Υπερβολικα να στρωσει το λειτουργικο..Και ολα αυτα εξαιτιας των Ερασιτεχνικων updates στο Mobile. Δεν μιλησε κανεις για καθυστερησεις της MS και το μελλον της γενικοτερα διοτι δεν αφορα και το θεμα εδω...Τωρα το τι γραφει ο απο πανω μαλλον τον εχει ενοχλησει που τελικα δεν επεσε Μεσα σε Τιποτα απο οτι ελεγε..Μα σε τιποτα ομως...Και το μονο που ξερει ειναι να πεταει σποντουλες..Αλλα ξεχασα τα εχουν βρει μαζι με τον Bill και την samsung-android αυτοι δυο.:lol::ninja:;) Στην ουσια τωρα, η MS και το mobile - smartphones εχει τελειωσει εδω και καιρο..Ας συνεχισει να βγαζει εφαρμογουλες για τα αλλα λειτουργικα μιας και λειτουργουν και καλυτερα σε αυτα..Και ας αφησει το mobile Λειτουργικο για αυτους που ξερουν πως να το υλοποιησουν. Λυπαμαι αλλα ετσι ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 To επιβάλλουν οι καιροί και η αποτυχία των WM10(ένας κρίκος που κάποια στιγμή θα άλλαζε ούτως ή άλλως). Ακόμη και στο desktop όπως έχουμε ξαναπεί η απήχηση δεν είναι η απαιτούμενη. Να το πούμε αποτυχία. Αλλά καθυστέρηση γιατί έχουμε;΄ Σε σχέση πάντα με το λειτουργικό της (συμπεριλαμβανομένου του mobile κομματιού) σε 3 χρόνια έχουμε δει: πλήρως ανανεωμένο λειτουργικό με κοινά κομμάτια σε διάφορες συσκευές, ενοποίηση του store, ενοποίηση των λογαριασμών των devs, κοινό api για τηλέφωνα, pc, xbox κ.τ.λ. το οποίο κάθε χρόνο συνεχώς εμπλουτίζεται και «δυναμώνει», ενώ φαίνεται ότι δουλεύει σε modular windows με scalable ui. Εγώ όλα αυτά τα βλέπω μια χαρά γοργά βήματα. Με το λεγόμενο Andromeda τι ενοποίηση θα κάνει; Με τι θα μοιάζει αυτη η πλατφόρμα, που λένε; Είναι πλατφόρμα για κινητά αυτή; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Θα είναι το ίδιο λειτουργικό για υπολογιστές που απλά θα αναπροσαρμόζεται στην οθόνη ενός κινητού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Χάχα έκανες Ασία; ;) Δεν είπα κάτι αστείο. Και Ασιάτες έχει και στην Ελλάδα, evris. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 To επιβάλλουν οι καιροί και η αποτυχία των WM10(ένας κρίκος που κάποια στιγμή θα άλλαζε ούτως ή άλλως). Ακόμη και στο desktop όπως έχουμε ξαναπεί η απήχηση δεν είναι η απαιτούμενη. Να το πούμε αποτυχία. Αλλά καθυστέρηση γιατί έχουμε;΄ Σε σχέση πάντα με το λειτουργικό της (συμπεριλαμβανομένου του mobile κομματιού) σε 3 χρόνια έχουμε δει: πλήρως ανανεωμένο λειτουργικό με κοινά κομμάτια σε διάφορες συσκευές, ενοποίηση του store, ενοποίηση των λογαριασμών των devs, κοινό api για τηλέφωνα, pc, xbox κ.τ.λ. το οποίο κάθε χρόνο συνεχώς εμπλουτίζεται και «δυναμώνει», ενώ φαίνεται ότι δουλεύει σε modular windows με scalable ui. Εγώ όλα αυτά τα βλέπω μια χαρά γοργά βήματα. Συμφωνώ φίλε μου. Με τα w10 προσπάθησε να φτάσει στην ενοποίηση κι εμείς μιλάμε για καθυστέρηση. Καθυστέρηση σε σχέση με τι? Έχει καταφέρει άλλος κάτι παρόμοιο και η ms καθυστέρησε? Όμως το κλειδί για μένα είναι αυτό που ανέφερες: η μικρή διείσδυση των w10 στο desktop κομμάτι. Αυτό δηλαδή που θα τραβούσε devs (με το μεγάλο του ποσοστό) και θα γέμιζε το store ώστε να συμπαρασύρει και το mobile. Αλλά ακόμη κι εκει πχ το fb σέρνεται ακόμη και με 8gb ram. Που να πας μετά? Ένα πολύ καλό λειτουργικό θάφτηκε από το κακό store του. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Απο την αλλη ομως εδω μιλαμε για τα wm10 Ναι ή οχι? ... Εννοείται μιλάμε για τα WM10. Πάντως όλα τα παραπάνω που αναφέρω αφορούν και τα WM10. Τώρα αν ο Gates έχει S8 ή iPhone με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά γιατί αυτό να με επηρεάσει από τη στιγμή που εγώ είμαι ευχαριστημένος. Προφανώς κάτι θα τον ενόχλησε και άλλαξε συσκευή. Δεν ξέρω αν είχε πριν συσκευή με WM10. Με το λεγόμενο Andromeda τι ενοποίηση θα κάνει; Με τι θα μοιάζει αυτη η πλατφόρμα, που λένε; Είναι πλατφόρμα για κινητά αυτή; :worry: Ίδιο λειτουργικό για όλες τις συσκευές με συγκεκριμένες λειτουργίες (μόνο οι αναγκαίες) να φορτώνονται ή να εκφορτώνονται ανάλογα τη συσκευή, με το ίδιο UI να προσαρμόζεται στην εκάστοτε οθόνη της διαφορετικής συσκευής. Το ίδιο γίνεται και με τις UWP εφαρμογές, απλώς τα παραπάνω θα αφορούν πλέον το ίδιο το λειτουργικό. Ένα πολύ καλό λειτουργικό θάφτηκε από το κακό store του. Τεράστιο πρόβλημα το store. Αλλά καθυστέρηση δεν υπήρξε. Σχετικά γρήγορα έγιναν όλα τα παραπάνω. Πάντως το δίκτυο υπάρχει και φαντάζομαι θα υπάρχει, οι συνθήκες είναι πολύ καλές, τα εργαλεία φοβερά, ο κόπος συντήρησης ελάχιστος, οπότε μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει η κατάσταση. Απλώς δε θα αφορά τα WM10. Πάντως και να μη γίνουν ποτέ αυτά, πάλι δεν έγινε τίποτα για εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Συμφωνώ φίλε μου. Με τα w10 προσπάθησε να φτάσει στην ενοποίηση κι εμείς μιλάμε για καθυστέρηση. Καθυστέρηση σε σχέση με τι? Έχει καταφέρει άλλος κάτι παρόμοιο και η ms καθυστέρησε? Όμως το κλειδί για μένα είναι αυτό που ανέφερες: η μικρή διείσδυση των w10 στο desktop κομμάτι. Αυτό δηλαδή που θα τραβούσε devs (με το μεγάλο του ποσοστό) και θα γέμιζε το store ώστε να συμπαρασύρει και το mobile. Αλλά ακόμη κι εκει πχ το fb σέρνεται ακόμη και με 8gb ram. Που να πας μετά? Ένα πολύ καλό λειτουργικό θάφτηκε από το κακό store του. Σωστά τα λέτε με τοv faasf η μικρή διείσδυση στο desktop...πως να ξεχάσεις τους διάφορους χρήστες στα φορα που έλεγαν και λενε οτι τα απαρχαιωμενα win 7 και τα ...XP ειναι καλυτερο λειτουργικό απο τα 8.1 και τα 10? Ποσο κακο κάνουν τέτοιες απόψεις στον πολυ κοσμο που δεν ξέρει και πιστεύει οτι διαβάσει? Βάλε και οτι οι βασικές εφαρμογές ήταν κακογραμενες απο τρίτους πχ FB κλπ...συν την προκατάληψη για την "κακια" MS συν τα οποία πραγματικά προβλήματα ,έδεσε το πράγμα. Διάβασα προχτές την περίφημη είδηση για τον Gates που που μεταπηδησε σε android απο το αρθρο ενος βλακα oτι τα WM ειναι πιο δύσκολα στην χρήση και απο πυρηνικό αντιδραστηρα και με πιασαν τα γέλια .Ουτε είχε ποτε του ακουμπήσει κινητό με Windows o τύπος προφανως αλλα η προκαληψη εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σωστά τα λέτε με τοv faasf η μικρή διείσδυση στο desktop...πως να ξεχάσεις τους διάφορους χρήστες στα φορα που έλεγαν και λενε οτι τα απαρχαιωμενα win 7 και τα ...XP ειναι καλυτερο λειτουργικό απο τα 8.1 και τα 10? Ποσο κακο κάνουν τέτοιες απόψεις στον πολυ κοσμο που δεν ξέρει και πιστεύει οτι διαβάσει? Βάλε και οτι οι βασικές εφαρμογές ήταν κακογραμενες απο τρίτους πχ FB κλπ...συν την προκατάληψη για την "κακια" MS συν τα οποία πραγματικά προβλήματα ,έδεσε το πράγμα. Διάβασα προχτές την περίφημη είδηση για τον Gates που που μεταπηδησε σε android απο το αρθρο ενος βλακα oτι τα WM ειναι πιο δύσκολα στην χρήση και απο πυρηνικό αντιδραστηρα και με πιασαν τα γέλια .Ουτε είχε ποτε του ακουμπήσει κινητό με Windows o τύπος προφανως αλλα η προκαληψη εκει...Εντάξει, και στα pc τρέμουμε σε κάθε update τι θα μας ξημερώσει και μετά τρώμε κάμποσες ώρες να ψάχνουμε και να διορθώνουμε. Παρότι χρήστης των 10αριων, τα θεωρώ μακράν το χειρότερο λειτουργικό για την καθημερινότητα ενός μέσου χρήστη. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η αποτυχία των 10 είναι καθολική και την πάτησε ο από αδύναμος κρίκος, το κομμάτι των mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Εντάξει, και στα pc τρέμουμε σε κάθε update τι θα μας ξημερώσει και μετά τρώμε κάμποσες ώρες να ψάχνουμε και να διορθώνουμε. Παρότι χρήστης των 10αριων, τα θεωρώ μακράν το χειρότερο λειτουργικό για την καθημερινότητα ενός μέσου χρήστη. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η αποτυχία των 10 είναι καθολική και την πάτησε ο από αδύναμος κρίκος, το κομμάτι των mobile. Θέματα υπαρχουν με κάποιους μη υποστηριζομενους drivers συνηθως. Με τοσους διαφορετικους συνδιασμους hardware στατιστικα σε καποιους θα κατσει στραβη. Σε εμενα που εχω 3 διαφορετικα συστηματα ουτε καν με απασχολησαν ποτε τα update παρολο που στα δυο απο αυτα δεν μπηκα στον κοπο να κανω καθαρη εγκατασταση. Η μεγαλη πλειοψηφια των αλλων περιπτωσεων ειναι συστηματα που τους εχουν πεταξει τα ματια βαζοντας πανω οτι ταρζανια κυκλοφορει για να κοψουν πχ την "κατασκοπια" ή κρακς κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλά είπαν ότι τα Windows 10 θα είναι τα τελευταία Windows! 11 δεν θα υπάρξουν. Μάλλον το επόμενο λειτουργικό για όλες τις συσκευές, από desktop ως και mobile θα είναι το Andromeda!!!! Με τη διαφορά ότι θα το ξεκινήσουν από το mobile, αυτή τη φορά, και θα το προσαρμόσουν σιγά σιγά στις μεγαλύτερες οθόνες!!! Άποψή μου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εντάξει, και στα pc τρέμουμε σε κάθε update τι θα μας ξημερώσει και μετά τρώμε κάμποσες ώρες να ψάχνουμε και να διορθώνουμε. Παρότι χρήστης των 10αριων, τα θεωρώ μακράν το χειρότερο λειτουργικό για την καθημερινότητα ενός μέσου χρήστη. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η αποτυχία των 10 είναι καθολική και την πάτησε ο από αδύναμος κρίκος, το κομμάτι των mobile. Κοίτα η πλειοψηφία που εχει πειρατικό λογισμικό και εχει το λειτουργικό απ' το "θείο" , εχει θέματα. Ο βασικός λόγος που απετυχαν τα 8 και τα 10 ειναι πολυ απλός ,στον κοσμο δεν αρέσουν οι αλλαγές στο UI.Αν είχαν την κλασσική μορφή των 7 κανεις δεν θα λέγε κατι. Σαν λειτουργικό ειναι σταθερότατα πια. Ειμαι χρηστής απο την δεκαετία του ...80.Εχω παραλουθησει όλη την πορεία του λειτουργικου,αν με ρώταγες πριν 10 χρονια θα σου λεγα άσχημα πραγματα.Απο τα 7 κ έπειτα τα πραγματα έχουν φτιάξει... Έπειτα είναι κ οι λόγοι που αναφέρει ο φίλος πιο πανω με τους άπειρους συνδιασμους κλπ. Υπόψιν οτι επί πολλα χρονια ειμαι κ χρήστης πολλων διανομων Inux στο σπίτι κ στη δουλεια.Μια χαρά ειναι τα παράθυρα πλέον ... Όσο για τα WM ειναι για εμενα μακρσν το πιο πσρεξηγημενο λειτουργικό και εινσι κρίμα που θάφτηκαν απο λάθος κινήσεις της MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Τεράστιο πρόβλημα το store. Αλλά καθυστέρηση δεν υπήρξε. Σχετικά γρήγορα έγιναν όλα τα παραπάνω. Πάντως το δίκτυο υπάρχει και φαντάζομαι θα υπάρχει, οι συνθήκες είναι πολύ καλές, τα εργαλεία φοβερά, ο κόπος συντήρησης ελάχιστος, οπότε μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει η κατάσταση. Απλώς δε θα αφορά τα WM10. Πάντως και να μη γίνουν ποτέ αυτά, πάλι δεν έγινε τίποτα για εμάς. Με μπερδεύεις. Εγώ δεν μίλησα για καθυστέρηση.....:p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει, και στα pc τρέμουμε σε κάθε update τι θα μας ξημερώσει και μετά τρώμε κάμποσες ώρες να ψάχνουμε και να διορθώνουμε. Παρότι χρήστης των 10αριων, τα θεωρώ μακράν το χειρότερο λειτουργικό για την καθημερινότητα ενός μέσου χρήστη. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η αποτυχία των 10 είναι καθολική και την πάτησε ο από αδύναμος κρίκος, το κομμάτι των mobile. Δεν έχω την ίδια εμπειρία. Τα έχω στο γραφείο μου και με βολεύουν πολύ. Και κανένα θέμα με τα updates. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Με μπερδεύεις. Εγώ δεν μίλησα για καθυστέρηση.....:p Ναι, σε μπέρδεψα. Κατάλαβα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts