Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω να εγκαταλειφθεί η πλατφόρμα τελείως,γιατι υπάρχουν πολλές ετερικες συσκευες(HP Elite x3) και θα δημιουργηθούν και άλλες από την HP κατά την γνώμη μου.Εγώ επίσης πιστεύω ότι θα βγεί και το Surface Phone.Αυτό για την γνώμη μου είναι σιγουράκη,καθώς έχουν βγεί πολλά βίντεο και από την ιδια την Microsoft αλλά και την Quallcom για τα Full Windows 10 on Phone

Αν και μπαίνουμε πλέον σε φιλοσοφικά μονοπάτια, με πολλές υποθέσεις, προσωπικά πιστεύω ότι οι υπάρχουσες συσκευές δεν αρκούν για να στηρίξουν το οικοσύστημα των Windows Phones. Όπως είπα και παλιότερα, φαίνεται ότι γίνονται πειραματισμοί με τις ελάχιστες υπάρχουσες συσκευές που υποστηρίζουν πλέον τις τελευταίες δυνατότητες (Lumia 950/XL, HP Elite X3 κλπ.) που θα βοηθήσουν τη μετάβαση στη νέα μορφή του λειτουργικού για smartphones οπότε η παρούσα θα εγκαταλειφθεί σύντομα (δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τα resources για τις ελάχιστες συσκευές που υποστηρίζονται).

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα κανένα από τα smartphones που έχουμε στα χέρια μας δεν θα υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα του λειτουργικού για smartphones, οπότε θα βγει μια νέα φουρνιά (Surface phone, ίσως κάποιο HP και οι Κινέζοι), που θα είναι niche (λίγες συσκευές) και πλήρως συμβατή με το πλήρες λειτουργικό (Windows 10 σε Qualcomm). H MS απέτυχε επανειλημμένα να προσελκύσει τα πλήθη με τα Windows Mobile / Windows Phone και η μόνη της ελπίδα είναι η πλήρης συμβατότητα φορητών συσκευών με τα πλήρη Win10, στα οποία έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στο μερίδιο αγοράς.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και μπαίνουμε πλέον σε φιλοσοφικά μονοπάτια, με πολλές υποθέσεις, προσωπικά πιστεύω ότι οι υπάρχουσες συσκευές δεν αρκούν για να στηρίξουν το οικοσύστημα των Windows Phones. Όπως είπα και παλιότερα, φαίνεται ότι γίνονται πειραματισμοί με τις ελάχιστες υπάρχουσες συσκευές που υποστηρίζουν πλέον τις τελευταίες δυνατότητες (Lumia 950/XL, HP Elite X3 κλπ.) που θα βοηθήσουν τη μετάβαση στη νέα μορφή του λειτουργικού για smartphones οπότε η παρούσα θα εγκαταλειφθεί σύντομα (δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τα resources για τις ελάχιστες συσκευές που υποστηρίζονται).

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα κανένα από τα smartphones που έχουμε στα χέρια μας δεν θα υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα του λειτουργικού για smartphones, οπότε θα βγει μια νέα φουρνιά (Surface phone, ίσως κάποιο HP και οι Κινέζοι), που θα είναι niche (λίγες συσκευές) και πλήρως συμβατή με το πλήρες λειτουργικό (Windows 10 σε Qualcomm). H MS απέτυχε επανειλημμένα να προσελκύσει τα πλήθη με τα Windows Mobile / Windows Phone και η μόνη της ελπίδα είναι η πλήρης συμβατότητα φορητών συσκευών με τα πλήρη Win10, στα οποία έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στο μερίδιο αγοράς.

Με λίγα λόγια θα γίνει Apple... εν μέρη! Αλλά με περισσότερες από μια συσκευή!

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο της συμφέρει αυτό!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Συμφωνώ απολύτος! αλλα πιστεύω πως θα το χωρήσει σε 2 τμήματα:Στο Windows on ARM και Windows on x86.Οπου στο πρώτο θα είναι οι low-end και mid-range συσκευές και στο δεύτερο οι high-end συσκευες,δηλαδη όπως εχουμε μεχρι σημερα το continuum.Αλλά ολά αυτά είναι προφητείες,μεχρι νεωτέρας

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Με λίγα λόγια θα γίνει Apple... εν μέρη! Αλλά με περισσότερες από μια συσκευή!

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο της συμφέρει αυτό!

Δυστυχώς για την τσέπη μας,αλλά έτσι θα πάει μπροστά.

Με την θεωρία του geoponer που μένει να την δούμε να υλοποιείται.

Xiaomi 12 Pro

τα 3gb είναι υπεραρκετά εδώ και 2 χρόνια πάντως.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. 3 και πάλι με επιφύλαξη αν μιλάμε για μια 2ετια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.skroutz.gr/s/9351583/Sony-Xperia-E5-16GB.html

Δεν ξέρω αν βγαίνει σε άλλη έκδοση,μόνο αυτή βρήκα.

Αν είναι έτσι,είναι λογικό να μην τραβάει.

Έχει και παλιά έκδοση λογισμικού.

Συσκευή του 2016 (στα 200€) να μην τραβάει το 2017 δεν το λες και λογικό. Εκτός κι αν μου ξεφεύγει κάτι. Δεν γνωρίζω την συσκευή

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδη αν θελουμε φρεσκο και επωνυμο το 350αρι δεν το γλυτώνουμε.

Πας σε Κινέζο των περίπου 200€ με σημαντική υποχώρηση στην κάμερα.

Πας σε Κινέζο των περίπου 200€ με σημαντική υποχώρηση στην κάμερα.

Από ποιοτητα κατασκευης (δεν εννοω αλουμίνια και τετοια) service? Gorila glass?

Δυο καρτες ενεργες και sd? gps χωρις προβληματα? Ποιοτητα κλησεων?

Αντοχή στο χρονο?

Edited by st1313

Συσκευή του 2016 (στα 200€) να μην τραβάει το 2017 δεν το λες και λογικό. Εκτός κι αν μου ξεφεύγει κάτι. Δεν γνωρίζω την συσκευή

Kαι όμως συσκευή του 2016 να μην τραβάει όταν ζορίζεται εν ετι 2017

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα κανένα από τα smartphones που έχουμε στα χέρια μας δεν θα υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα του λειτουργικού για smartphones

Υπάρχουν (σχεδόν επίσημες) αναφορές ότι δεν θα υποστηριχτούν ούτως ή άλλως. Είτε έχουμε νεότερα σύντομα, είτε δεν έχουμε. Στην αντίθετη περίπτωση, θα είναι έκπληξη. Πιθανό πάντως να μη έχουμε τόσο σύντομα τα Windows 10 στα mobiles και να υπάρξει ακόμη ένα στάδιο. Εκτός αν υπάρξει ένα μεγαλύτερο διάστημα στασιμότητας. Δεν έχω καταλάβει και νομίζω κανείς.

Edited by faasf

Υπάρχουν (σχεδόν επίσημες) αναφορές ότι δεν θα υποστηριχτούν ούτως ή άλλως. Είτε έχουμε νεότερα σύντομα, είτε δεν έχουμε. Στην αντίθετη περίπτωση, θα είναι έκπληξη.

Μια και η Microsoft είναι όλο εκπλήξεις..... ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Γιατί σου κάνει εντύπωση;

Αν ήταν άλλης μάρκας ούτε 130 ευρώ δεν θα κόστιζε βάση hardware.

Xiaomi 12 Pro

Εσάς δουλεύει η κάμερα του skype; Σας βλέπουν έστω και rotaded ή καθόλου;

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Γιατί σου κάνει εντύπωση;

Αν ήταν άλλης μάρκας ούτε 130 ευρώ δεν θα κόστιζε βάση hardware.

Αυτό δεν λέει κάτι.

Αλλά και των 130€ να ήταν θα έπρεπε να έχει τέτοια θέματα μετά από 1 χρόνο? Δεν μιλάμε για συσκευές των 50€.

Δεν μας τα λέει καλά η Sony

Εσάς δουλεύει η κάμερα του skype; Σας βλέπουν έστω και rotaded ή καθόλου;

Ναι δουλεύει

Χωρίς ούτε εγώ να ξέρω τη συσκευή αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά της δε νομίζω ότι είναι θέμα εταιρίας.

Edited by faasf

εγω παλι μετα απο δυο χρονια πηρα ενα android και μετα απο δυο μερες το εδωσα και ξαναγύρισα στο 640 lte ,δεν με βόλευε με τιποτα ναι δουλευε λιγο πιο γρηγορα αλλα το να βλεπω με μια ολες τις εφαρμογες και να μην ψαχνω για το οτιδήποτε δεν το αλλάζω,απορω με την microsoft με τοσο ομορφο λειτουργικό πως τα κατάφερε ετσι.

Αυτό δεν λέει κάτι.

Αλλά και των 130€ να ήταν θα έπρεπε να έχει τέτοια θέματα μετά από 1 χρόνο? Δεν μιλάμε για συσκευές των 50€.

δεν "φταίει" η Sony,πέραν της τιμολόγησης.

Xiaomi 12 Pro

απορω με την microsoft με τοσο ομορφο λειτουργικό πως τα κατάφερε ετσι.

Αν ήσουν στα wp από τα 7, δε θα απορούσες....

Huawei Nova 5T

δεν "φταίει" η Sony,πέραν της τιμολόγησης.

Αν το έπαιρνα 120€ θα ημουν ευχαριστημένος,αλλα το πήρα 180€

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Αν ήσουν στα wp από τα 7, δε θα απορούσες....

Το αντίθετο θα έλεγα. Τα 7ρια ήταν (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) επιεικώς απαράδεκτα και μέχρι τα 10ρια έγιναν άλματα. Άρα οποιος είχε 7ρια και έφτανε μέχρι τα 10ρια θα εκτιμούσε περισσότερο την πρόοδο των wm σε σχέση με κάποιον που δεν έζησε την εμπειρια των 7

Το αντίθετο θα έλεγα. Τα 7ρια ήταν (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) επιεικώς απαράδεκτα και μέχρι τα 10ρια έγιναν άλματα. Άρα οποιος είχε 7ρια και έφτανε μέχρι τα 10ρια θα εκτιμούσε περισσότερο την πρόοδο των wm σε σχέση με κάποιον που δεν έζησε την εμπειρια των 7

Επειδή είμαι στα wp από τα 7 (λίγο πριν το Mango update αν θυμάμαι καλά), συμφωνώ. Τα έχω παρατηρήσει και από μέσα και από έξω. Έχουν γίνει κάτι περισσότερο από άλματα, οπότε παρά-εκτιμώ την πρόοδο. Στην εκτίμηση της προόδου, ας συνυπολογιστεί και η τιμολόγηση των συσκευών που ήταν -κατά τη γνώμη μου- λογική σε σχέση με το δωρεάν android.

Δεν ξέρω αν ο @mr_47 αναφέρεται στο ζήτημα συμβατότητας εκδόσεων ή προβλημάτων κάποιων συσκευών. Τον αντίλογο τον έχω αναφέρει 1-2 φορές.

Edited by faasf

Προσωπικά, κανένα άλμα δε βλέπω. Ακόμα περιμένουν οι "πιστοί" μόνο πλέον, την επόμενη έκδοση (πάλι), ακόμα τα apps δεν υπάρχουν ή είναι μισά ή τόσο μη αναβαθμισμένα, που τα καθιστούν μη χρηστικά, τα 950 δεν είναι σωστά τιμολογημένα, άλλες αξιόλογες συσκευές δεν υπάρχουν (εννοώ με 2gb ram (η 1 ιαπωνική δεν είναι κάτι)). Και νέα για νέες συσκευές πάλι δεν υπάρχουν. Οι φήμες για το Surface δεν είναι τίποτα.

Δεν ξέρω αν ο @mr_47 αναφέρεται στο ζήτημα συμβατότητας εκδόσεων ή προβλημάτων κάποιων συσκευών. Τον αντίλογο τον έχω αναφέρει 1-2 φορές.

Και σε αυτό, αλλά και στα αψυχολόγητα σταματήματα εφαρμογών από προηγούμενες εκδόσεις των wp (8.1), βάζοντάς τα στην ίδια κατηγορία με το 4.4 Android. Για να μη μιλήσω για τα "σωστά" updates, που ακόμα συνεχίζονται...

Huawei Nova 5T

Προσωπικά, κανένα άλμα δε βλέπω. Ακόμα περιμένουν οι "πιστοί" μόνο πλέον, την επόμενη έκδοση (πάλι), ακόμα τα apps δεν υπάρχουν ή είναι μισά ή τόσο μη αναβαθμισμένα, που τα καθιστούν μη χρηστικά, τα 950 δεν είναι σωστά τιμολογημένα, άλλες αξιόλογες συσκευές δεν υπάρχουν (εννοώ με 2gb ram (η 1 ιαπωνική δεν είναι κάτι)). Και νέα για νέες συσκευές πάλι δεν υπάρχουν. Οι φήμες για το Surface δεν είναι τίποτα...

Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια.....

Μη μπερδεύεις τα apps. Σαφώς και είναι απαραίτητα αλλά εγώ μιλάω για άλματα λειτουργικού. Αν θεωρείς ότι τα 10ρια έχουν σχέση με τα απαράδεκτα 7ρια τότε τι να πω? Να κατεβάσω το zune...... :lol:

Υ. Γ. Όλοι πάντα κάτι περιμένουν. Ρώτησε αυτούς που έμειναν στην 6 και περιμένουν πως και πως τη Nougat... .....

Προσωπικά, κανένα άλμα δε βλέπω.

Οι απόψεις μας είναι εντελώς διαφορετικές, για την εξέλιξη του λειτουργικού.

Τα υπόλοιπα που γράφεις (σχεδόν σε όλα συμφωνώ), έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα της αποτυχίας. Μόνο το θέμα με τις εφαρμογές είναι ταυτόχρονα και αίτιο και η ευθύνη δεν ανήκει εξ' ολοκλήρου στη MS(γνώμη μου).

Δεν κατάλαβα μονο τη διαφωνία σου για την τιμολόγηση του 950.

Επειδή ανήκω στους «πιστούς» του λειτουργικού (βάσει των αριθμών είμαστε ελάχιστοι), όντως ελπίζω σε νέα έκδοση, καθώς άτυχος, διότι δεν τον εξυπηρετούν τα άλλα δύο δημοφιλή λειτουργικά. Ιδίως η εξέλιξη του android, αν και την παρακολουθώ, με αφήνει εντελώς αδιάφορο(η κατεύθυνσή του).

Για το surface phone συμφωνώ. Οι φήμες και μένα με έχουν κουράσει (από την πρώτη στιγμή) και ίσως είναι η μεγαλύτερη ευθύνη της MS.

Οι απόψεις μας είναι εντελώς διαφορετικές, για την εξέλιξη του λειτουργικού.

Τα υπόλοιπα που γράφεις (σχεδόν σε όλα συμφωνώ), έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα της αποτυχίας. Μόνο το θέμα με τις εφαρμογές είναι ταυτόχρονα και αίτιο και η ευθύνη δεν ανήκει εξ' ολοκλήρου στη MS(γνώμη μου).

Δεν κατάλαβα μονο τη διαφωνία σου για την τιμολόγηση του 950.

Επειδή ανήκω στους «πιστούς» του λειτουργικού (βάσει των αριθμών είμαστε ελάχιστοι), όντως ελπίζω σε νέα έκδοση, καθώς άτυχος, διότι δεν τον εξυπηρετούν τα άλλα δύο δημοφιλή λειτουργικά. Ιδίως η εξέλιξη του android, αν και την παρακολουθώ, με αφήνει εντελώς αδιάφορο(η κατεύθυνσή του).

Για το surface phone συμφωνώ. Οι φήμες και μένα με έχουν κουράσει (από την πρώτη στιγμή) και ίσως είναι η μεγαλύτερη ευθύνη της MS.

Ναι, οι απόψεις μας είναι διαφορετικές, αλλά διαφωνούμε πολιτισμένα. Και είναι σπάνιο αυτό, ειδικά στο myphone.

Η τιμολόγηση του 950 ήταν σαν το κυκλοφορούσε στην αγορά εταιρεία που είναι "ψηλά". Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις και να πάρεις ένα κάποιο τμήμα της αγοράς, δεν τιμολογείς έτσι, ειδικά με πλαστική ναυαρχίδα.

Κι εγώ θεωρώ τα wm (πλέον) το ομορφότερο λειτουργικό, αλλά τα apps τους είναι πολύ πίσω σχετικά με το Android.

Ένα ακόμα που δε μου αρέσει είναι τα forced updates. Δε χρησιμοποιώ το 640 μου, γιατί θα μου κάνει τα τελευταία updates, που μόνο καλά δεν είναι. Ειδικά αυτό, δε μπορώ να το καταλάβω, τουλάχιστον εν μέρη..

Huawei Nova 5T