Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Aγγελε για ποια συσκευή μιλάς; Γιατί έχοντας αυτή τη στιγμή μπροστά μου 3 συσκευές android με 2-3-4 gb ραμ αντίστοιχα. αυτό που γράφεις μπορώ να το δω το λιγότερο σαν ανακρίβεια για να μην πω παραπλάνηση. Εκτός αν έχεις κανένα κινέζικο με μαγειρεμένη ρομ,εκεί αλλάζει το πράγμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Λίγο όμως πρέπει να ξεχωρίζουμε τα πράγματα, δηλαδή δεν χρειάζεται να έχω 10 εφαρμογές για sms και βιντεοκλήση φτάνουν 2 που τις έχει όλος ο κόσμος. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας για το telegram, line κ.τ.λ. για να λέμε ότι τα wp δεν είναι καλά αφού δεν παίζουν καλά σε αυτά. Ζόμπι θα γίνουμε με 500 ίδιες εφαρμογές τίποτα άλλο δεν έχουμε να κάνουμε. Ακριβώς. Έχουμε 10 εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πραγμα. Αυτή τη στιγμή είμαι ένα βήμα από το να σβησω και το WhatsApp μιας και σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το viber. Το ότι εγώ θεωρώ κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή καλύτερη δεν λέει κάτι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Aγγελε για ποια συσκευή μιλάς; Γιατί έχοντας αυτή τη στιγμή μπροστά μου 3 συσκευές android με 2-3-4 gb ραμ αντίστοιχα. αυτό που γράφεις μπορώ να το δω το λιγότερο σαν ανακρίβεια για να μην πω παραπλάνηση. Εκτός αν έχεις κανένα κινέζικο με μαγειρεμένη ρομ,εκεί αλλάζει το πράγμα. Πες τα ρε Χρυσόστομε.. Ολα τα λειτουργικά και ολες οι συσκευες έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Τα iPhone με το ios ειναι ο καλύτερος-σταθεροτερος πιο αξιόπιστος συνδυασμός εκει εξω απλα ειναι η ακριβότερη επιλογή και με κάποιους περιορισμούς γενικότερα. Το android πλέον ειναι μια μέση λύση όπου αν κανεις σωστή έρευνα αγοράς μπορεις να παρεις οικονομική συσκευή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και με αξιοπρεπεστατες roms και οχι οτι κινέζια κράζετε μερικοί. Εχει ξεφύγει πλέον σαν λειτουργικό απο τα αλλα και δικαιως..εχεις τα παντα στο store με πραγματικό multi tasking και όταν περνεις ας πουμε εδω Ελλάδα Xiaomi Redmi 4 με 3gb ram -32 rom με σταθεροτατη rom και με τα Ελληνικά του και αλουμίνιο κατασκευή με 4100 mah μπαταρια κλπ απο 140 ευρω σε σκρουτζομαγαζα τοτε τι καθόμαστε και συζητάμε; Το δούλευα εχθές το βραδυ αυτο το κινητο σε ένα φιλο, εγω του το είχα προτείνει και στησει..Πια λαγκ και Αστειοτητες αναφέρετε μερικοί; Έχετε μείνει σε εποχές froyo;; Αν ειναι δυνατόν... Τωρα για τα wm10..Πλέον ειναι ένα αξιοπρεπές λειτουργικό με ένα κάτω του μέτριου store. Και λεω πλεον διότι μέχρι να φτάσει να γίνει αξιοπρεπές πέρασαν χίλια μυρια κύματα..Ολο το 2016 τα bugs διώξανε σχεδόν και τους τελευταίους χρήστες απο την πλατφόρμα..Για ποικιλία συσκευών θα ήταν αστείο να αναφερθώ καθώς και για την συνεχομενη ερημοποιηση του store. Προσωπική γνώμη; Τα wm10 άξιζαν μια καλύτερη υποστήριξη και αφοσίωση απο την Ms αλλα δυστυχώς ποτε δεν ηρθε..Πλεον στα wm και αβέρτα καθυστερησεις θα δεις και resuming με το τσουβάλι..όπως και στα φτηνιαρικα android προφανώς..Σαν πακέτο συνολικα προσφέρει τα λιγότερα και δεν φαινεται να αλλάζει αυτο. Το 99.9 % του πλανήτη εχει δείξει τι θέλει και τι προτιμα. Αρα Χαρειτε τις συσκευές σας, αλλα μερικοι αφήστε την παραπληροφόρηση και τις συγκρίσεις όταν αυτα που λέτε αναιρουν το παραπάνω ποσοστό..Και εμενα μου αρέσουν τα wm 10 περισσότερο σαν Ui και με διαφορα απο τα αλλα..Αλλα αν δεν θέλει η Ms να υποστηρίξει οπως πρεπει το mobile λειτουργικό της σκασιλα μας μεγάλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ακριβώς. Έχουμε 10 εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πραγμα. Αυτή τη στιγμή είμαι ένα βήμα από το να σβησω και το WhatsApp μιας και σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το viber. Το ότι εγώ θεωρώ κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή καλύτερη δεν λέει κάτι. Σωστός. Αλλά και το να θεωρούμε κάποια εφαρμογή που εμάς δεν μας χρησιμεύει,περιττή ή κακή,λάθος είναι. @Panos. το πλατιάζεις πολύ χωρίς λόγο φίλε μου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Aγγελε για ποια συσκευή μιλάς; Γιατί έχοντας αυτή τη στιγμή μπροστά μου 3 συσκευές android με 2-3-4 gb ραμ αντίστοιχα. αυτό που γράφεις μπορώ να το δω το λιγότερο σαν ανακρίβεια για να μην πω παραπλάνηση. Εκτός αν έχεις κανένα κινέζικο με μαγειρεμένη ρομ,εκεί αλλάζει το πράγμα. Κι όμως, μετά από ένα περίπου 4μηνο έχω δει κι εγώ lag στο κοινό μας τουμπανακι. Όχι κάτι τρελό αλλά είναι σοκαριστικό για τέτοια συσκευή. Μεγάλο lag είχα σε εφαρμογή dialer και με καλή αξιολόγηση αλλά αυτό είναι άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός. Αλλά και το να θεωρούμε κάποια εφαρμογή που εμάς δεν μας χρησιμεύει,περιττή ή κακή,λάθος είναι. @Panos. το πλατιάζεις πολύ χωρίς λόγο φίλε μου. Σαφώς. Δεν συμφωνώ με το εκμηδενισμο.. .. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Σωστός. Αλλά και το να θεωρούμε κάποια εφαρμογή που εμάς δεν μας χρησιμεύει,περιττή ή κακή,λάθος είναι. @Panos. το πλατιάζεις πολύ χωρίς λόγο φίλε μου. Το γνωρίζω πως πλατιαζω..λογος ομως υπάρχει.. Επίσης αλλο το εχω δυνατότητα να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη που μπορει να χρειαστω ανά πασα στιγμη..και αλλο οτι θα τις κατεβάσω όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δε νομίζω πως προτεραιότητα αυτών που έχουν (ξε)μείνει στο λειτουργικό της MS είναι η χρήση πολλών εφαρμογών. Επίσης το πολύ-αναφερθέν επιχείρημα: «καλύτερα να επιλέξεις ένα μέσο που υποστηρίζεται από χιλιάδες υπηρεσίες, ακόμη και αν δεν τις χρησιμοποιείς», αν και κατανοητό, δεν βρίσκει στόχο στην περίπτωση κάποιου που προτεραιότητά του είναι η επιλογή του ίδιου του μέσου, πόσο μάλλον αν βολεύεται με τις λίγες -αλλά υπέρ/αρκετές για τη βολή του- παρεχόμενες υπηρεσίες. Έχουμε ξανασυζητήσει για το πόσο αργά πραγματοποιείται η αναβάθμιση συστημάτων σε Windows 10. https://mspoweruser.com/netmarketshare-rate-will-15-years-every-pc-windows-10/ Είναι ένα ζήτημα που -κατά τη γνώμη μου- έπαιξε το ρόλο του και για τα WM10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Αν δεν είναι «δωρεάν», η Google έχει κάνει καλή δουλειά καθώς έχει καταφέρει να διαφημίζεται δωρεάν, ένα μη δωρεάν προϊόν της, ως δωρεάν. Εννοείται ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Αμερικάνικη εταιρεία, τέτοιου μεγέθους και να μην έχει καλό μάρκετινγκ, θα ήταν ντροπή της.. Ο ένας λέει για τον άλλον έχει να πιάσει android από τα 512 mb ram, ο άλλος λέει ανάβει τσιγάρο μέχρι να ανοίξει ο chrome. Πρώτον, σε κάτω από (και) 3gb ram συσκευή το android έχει lag ακόμα και στα sms. Αυτό είτε το θέλετε είτε όχι δεν αμφισβητείται είτε ειναι aosp, είτε aicp, είτε dirty unicorn. Αυτές ειναι rom με pure android και οι πιο γνωστές που κυκλοφορούν. Μετά το 6μηνο η σαβούρα που έχει μαζευτεί ειναι τεράστια και θέλει μονίμως διαγραφή cache. Για να τελειώνει το αστείο με το "γρήγορο" android. Δεύτερον, εάν εσύ θες τσιγάρο για να ανοίξεις το play store σε σχέση με το market, εγώ έστριβα πακέτο ολόκληρο μέχρι να ανοίξει ο chrome σε σχέση με τον edge. Τώρα γύρισα από android, και μέχρι τώρα είχα αξιοπρεπεστατη συσκευή. Τρίτον, μερικες δοκίμασα κλήση στο messenger και δεν με άκουγαν. Είχα 30+ mbps download και upload και ο άλλος που πηρα ήταν Κύπρο με vdsl. Στα w10 δεν έχει βίντεο κλήση ο messenger. Από τότε δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Καλύτερα skype (είτε ήταν android αν και έκανε δέκα ώρες να ανοίξει, επειδή είναι και πολύ γρήγορες οι εφαρμογές σε αυτό, είτε w10). Τέλος, ξαναλέω το android έχει lag. Είτε με 1 είτε με 2 είτε με 3 gb ram. Μπορεί όχι όταν ειναι καινούργια η συσκευή, αλλα μετά από λίγο καιρό εμφανίζεται. Μόνο οι συσκευές nexus δεν έχουν τόσο, αλλα και πάλι ειναι εκεί. Μάλλον λάθος συσκευές αγοράζεις.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Παντως εγω δεν αισθανομαι να εχω ξε(μεινει)στα windows. Εχω πανω από 50 εφαρμογες(εχω φτασει και 100 ετσι από περιεργια) και η συμπεριφορά του τηλεφωνου είναι η ιδια εδώ και 19 περιπου μηνες η μια εφαρμογή εχω η 100. Άλλο λειπουν εφαρμογες και άλλο δεν χρησιμοποιουμε εφαρμογες εμεις με τα windows. Και όπως γνωρίζετε δεν μιλαω για κανα τουμπανο τηλ. το 640 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Εννοείται ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Αμερικάνικη εταιρεία, τέτοιου μεγέθους και να μην έχει καλό μάρκετινγκ, θα ήταν ντροπή της.. :) Μάλλον λάθος συσκευές αγοράζεις.. Για να είμαστε δίκαιοι, αν θεωρήσουμε ότι λάθος συσκευή με android είχε αγοράσει ο φίλος, αντίστοιχα πρέπει να θεωρήσουμε ότι λάθος συσκευές είχαν αγοράσει όλοι όσοι εξέφραζαν παράπονα για lags και διέθεταν συσκευές με WM10. Παντως εγω δεν αισθανομαι να εχω ξε(μεινει)στα windows. Ξεμείναμε με την έννοια του ότι έφυγαν πάρα πολλοί και μείναμε λίγοι. Δεν έχει να κάνει με αισθήματα. Προφανώς εδώ είμαστε γιατί μας αρέσει και απολαμβάνουμε τις συσκευές μας. Διαφορετικά δε θα υπήρχε λόγος και να γράφουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 :) Για να είμαστε δίκαιοι, αν θεωρήσουμε ότι λάθος συσκευή με android είχε αγοράσει ο φίλος, αντίστοιχα πρέπει να θεωρήσουμε ότι λάθος συσκευές είχαν αγοράσει όλοι όσοι εξέφραζαν παράπονα για lags και διέθεταν συσκευές με WM10. Φυσικά. Γιαυτό και αναγνωρίσαμε το (όποιο) πρόβλημα και φύγαμε,γρήγορα-γρήγορα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Φυσικά. Γιαυτό και αναγνωρίσαμε το (όποιο) πρόβλημα και φύγαμε,γρήγορα-γρήγορα. Δεν αντιλέγω. Το ίδιο έκανε και ο Aggelos, ο οποίος παρέθεσε τους λόγους του. Στην πραγματικότητα καλά κάνατε όλοι σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) Σε όλους μας αναφέρθηκα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 2, 2017 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) Συμφωνούμε edit... Μια μικρή σημείωση/απορία... Κυρίως για την ταλαιπωρία του Aggelou. Πολλοί έχουν ταλαιπωρηθεί με τα WM10 και έχουν γράψει τα προβλήματά τους. Πολλές φορές τους έχω συμβουλέψει να ψαχτούν για αλλού. Από την άλλη.Γιατί να θεωρούμε αυτά που παραθέτει ο Aggelos ως ανακριβή και πιθανόν ως παραπλανητικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι θεωρούμε ως ακριβή τα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί και αναφέρονται εδώ; Edited July 2, 2017 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Aγγελε για ποια συσκευή μιλάς; Γιατί έχοντας αυτή τη στιγμή μπροστά μου 3 συσκευές android με 2-3-4 gb ραμ αντίστοιχα. αυτό που γράφεις μπορώ να το δω το λιγότερο σαν ανακρίβεια για να μην πω παραπλάνηση. Εκτός αν έχεις κανένα κινέζικο με μαγειρεμένη ρομ,εκεί αλλάζει το πράγμα. Αναφορικά με το android, η βελτίωση στην εμπειρία χρήσης έχει να κάνει με το καλύτερο hardware, παρά με το os. Οι εφαρμογές συνεχίζουν να γονατίζουν πόρους και μπαταρία. Μακάρι να έβγαιναν νέες συσκευές με windows 10 για να δούμε την εξέλιξη του λειτουργικού για να έχουμε ένα κοινό παρανομαστή στην κουβέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Aγγελε για ποια συσκευή μιλάς; Γιατί έχοντας αυτή τη στιγμή μπροστά μου 3 συσκευές android με 2-3-4 gb ραμ αντίστοιχα. αυτό που γράφεις μπορώ να το δω το λιγότερο σαν ανακρίβεια για να μην πω παραπλάνηση. Εκτός αν έχεις κανένα κινέζικο με μαγειρεμένη ρομ,εκεί αλλάζει το πράγμα. Δηλαδή εγώ που είχα για λίγο καιρό το Galaxy A5 και κάθε τόσο καθάριζα την cache, μετά επανεκκίνηση για να εξαφανιστεί το lag σημαίνει ότι λέω ανακρίβειες;;;; Γι' αυτό και πήρα το 950 και έχω ξεχάσει τι σημαίνει σβήνω προσωρινά αρχεία και επανεκκινήσεις για να λειτουργεί όπως πρέπει η συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) Συμφωνούμε edit... Μια μικρή σημείωση/απορία... Κυρίως για την ταλαιπωρία του Aggelou. Πολλοί έχουν ταλαιπωρηθεί με τα WM10 και έχουν γράψει τα προβλήματά τους. Πολλές φορές τους έχω συμβουλέψει να ψαχτούν για αλλού. Από την άλλη.Γιατί να θεωρούμε αυτά που παραθέτει ο Aggelos ως ανακριβή και πιθανόν ως παραπλανητικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι θεωρούμε ως ακριβή τα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί και αναφέρονται εδώ; Προσωπικά τα κρίνω με την δική μου εμπειρία. όπως βλέπουμε καθημερινά,ο καθένας μας έχει διαφορετική εμπειρία,άλλα κριτήρια και άλλες ανάγκες. Αλλά το σχόλιο"έχω κινητό με 3gb ραμ και έχω lag μέχρι και στα μηνύματα" είναι ψέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @VforVendetaΣτο κύριως μέρος,συμφωνούμε. Αν και στο multitaskng,έχουν γίνει πολλά καλά βήματα και δεν γονατίζουν έτσι εύκολα πλέον. @katsiletra,απάντησα και πιο πάνω. δεν θα πω για το s7 που είναι "υπερβολή",αλλά το xiaomi με 3 gb( που λέει και ο Άγγελος ότι δεν φτάνουν) είναι κάτι παραπάνω από βολίδα. χωρίς ρουτ,καστομιές και τα λοιπά γνωστά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 2, 2017 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δηλαδη παραβλεπουμε ένα σωρο προβλήματα που μπορει να εχει ένα κινητο αρκει να παει βολιδα. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια από το συγκεκριμενο αλλα διαβαζω τι λεγεται διπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δηλαδη παραβλεπουμε ένα σωρο προβλήματα που μπορει να εχει ένα κινητο αρκει να παει βολιδα. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια από το συγκεκριμενο αλλα διαβαζω τι λεγεται διπλα. Άσε τα διαβάσματα βρε φίλε μου.το ίδιο μπορεί να κάνει καθένας και να κρατήσει ότι τον βολεύει. εμπειρία έχεις;όχι όπως μας είπες,άρα δεν μπορείς και να κρίνεις. όπως είπα τα κριτήρια του καθένα μας είναι ξεχωριστά,αλλά εσύ εστιάζεις σε μία λέξη γιατί σε βόλεψε. Βέβαια τι ζητάω και εγώ.Στο τόπικ αυτό τις ελλείψεις τις έχουμε βαφτίσει προτερήματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δηλαδη παραβλεπουμε ένα σωρο προβλήματα που μπορει να εχει ένα κινητο αρκει να παει βολιδα. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια από το συγκεκριμενο αλλα διαβαζω τι λεγεται διπλα. Ε ναι. Αν είχαν όλες οι συσκευές WM 2GB ram, δεν θα είχαν τα κολλήματα του 640! ;) Αν και αρκετά 640 πάνε πολύ καλά. Όπως το δικό σου! Άρα όλη η ιστορία γίνετε για τις εφαρμογές και μόνο! Ναι, αν είχαν και τα Wm τις εφαρμογές των άλλων, δεν θα τους ένοιαζε το lag. Εδώ υπάρχει βέβαια και το θέμα, συσκευές με Wm stop! Δεν έχεις επιλογές πλέον. Οπότε απολαμβάνουμε τη συσκευή που έχουμε! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ε ναι. Αν είχαν όλες οι συσκευές WM 2GB ram, δεν θα είχαν τα κολλήματα του 640! ;) ) Είσαι περίπου λάθος. Αν είχαν περισσότερη ραμ,αρκετοί από εμάς θα είχαμε μείνει ακόμα στα WP. Aλλά όπως σωστά είπες,δεν έχουμε και νέες συσκευές να δούμε τι παίζει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Είσαι περίπου λάθος. Αν είχαν περισσότερη ραμ,αρκετοί από εμάς θα είχαμε μείνει ακόμα στα WP. Aλλά όπως σωστά είπες,δεν έχουμε και νέες συσκευές να δούμε τι παίζει. Δεν ξέρω αν είμαι περίπου λάθος, αλλά αν συνέχιζαν να υπάρχουν συσκευές με καλύτερη ram, έστω και με 1,5GB, δεν νομίζω ότι θα έφευγαν τόσο πολλοί από τα wm! Διότι αυτό το 0.1% ειναι πιο πολύ από ελλείψεις συσκευών με wm και δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στην έλλειψη εφαρμογών του λειτουργικού ή του ίδιου του λειτουργικού. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 @katsiletra,απάντησα και πιο πάνω. δεν θα πω για το s7 που είναι "υπερβολή",αλλά το xiaomi με 3 gb( που λέει και ο Άγγελος ότι δεν φτάνουν) είναι κάτι παραπάνω από βολίδα. χωρίς ρουτ,καστομιές και τα λοιπά γνωστά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ μαζί σου, έχω δουλέψει το Xiaomi και είχα την ίδια εμπειρία χρήσης με το 950. Απλώς ήθελα καλύτερη κάμερα συν ότι δεν είμαι appholic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Συμφωνώ μαζί σου, έχω δουλέψει το Xiaomi και είχα την ίδια εμπειρία χρήσης με το 950. Απλώς ήθελα καλύτερη κάμερα συν ότι δεν είμαι appholic... βρε μαζί σου σου είμαι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Αυτή την περιοδο χρησιμοποιω ένα wm Lumia 930 με την τελευταια insider (σαν fake Lumia 950) και ένα Sony xperia XA. Lag ta android έχουν ακομα και μεγαλύτερα μοντέλα της Samsung.Το ακουω από φιλους ας μην κρυβομαστε. Τα Wm πάσχουν από εφαρμογες και υποστηριξη της μαμας και τα Android μετα από λιγο καιρο χρησης παρουσιαζουν Lag. Και αυτά του στυλ "μολις¨ πηρα ένα Android παμφθηνο και παει σφαιρα" τα ακουω βερεσε. Μετα από εγκατασταση κανα δυο εφαρμογών παυουν να δουλευουν οι ειδοποιήσεις, δεν ακούγονται οι κλησεις και αλλα πολλά. Τα έχω δει με τα ματια μου. Ένα android κινητο θελει παραπανω προσοχή από τον χρηστη του από ότι ένα wm. Στα wm το πρόβλημα το δημιουργούν το facebook και το messenger και μαλλον και το Ινσταγκραμ. Ναι έιναι οι πιο ¨σημαντικές¨ εφμαρμογες αλλα ο τρόπος που είναι γραμμένες δυστυχως ισοπεδώνουν το Lumia 930. Οι εφαρμογες που δυσφημουν τα wm δυστυχως είναι αυτές. Γιατι υπαρχουν εφαρμογες οι οποιες είναι υπόδειγμα. Αυτή είναι λοιπον η δικη μου εμπειρια. Για κάποιον ισως είναι υποκειμενικη...το ιδιο θα μπορουσα ναπ ω και εγω για την αντιθετη αποψη. Εχουμε ολοι άδικο; όχι.. αλλα εχουμε ολοι δικιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts