Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα νέο update δεν θα μας έρθει αυτόν τον μήνα; Κολλήσαμε στην .693! :worry:

Τα κανονικά updates (patch Tuesday)ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή για pc και mobile.

Πάμε για τον άλλο μήνα έιπαν. Τώρα αν δώσουν κάτι νωρίτερα...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειχα κανει στη συσκευη μου hard reset για κατι θεματα που ειχε που δεν διορθωθηκαν αλλα μου δημιουργηθηκε το εξης προβλημα,ειχα την εφαρμογη του facebook του κινητου εγατεστημενη απο οταν το πηρα μετα το ρεσετ που εκανα ενω φορτωσαν ολες οι αλλες εφαρμογες το facebook δεν φορτωνε εκανα σοφτ ρεσετ τιποτα πηγα στο store να την ξανακατεβασω τιποτα παλι.ετσι αναγκαστικα να κατεβασω το facebook που χρειαζεται 2 γιγα ραμ...εω ειναι πιο καλογραμενη απο την προηγοθμενη με πεταει αμεσωσ οποιος μπορει να με βοηθησει αν μπορω να κανω κατι με την εφαρμογη θα τ εκτιμουσα..επισης στο messenger παρατηρησα οτι αν πατασ πολλα κουμπια μαζι πχ γραφεις 'χαχαχα' γρηγορα ειτε κολλαει ειτε μου κανει super μεγενθθνση στην οθονη πχ να πιανη ενα μεγαλο γραμμα ολη την οθονη σε σημειο που μονο που μπορω να κανω ειναι να κλεισω το τηλ και να το ανοιξω ξανα απο την αρχη...απογοητευση μεγαλη

Από τα 8.1 πήγες στα 10 χωρίς hard reset; Αν ναι τότε είχες για Facebook την εφαρμογή των 8.1. Αν μετά έκανες hard reset τότε την έχασες και αναγκαστικά πρέπει να κατεβάσεις αυτήν των 10 η οποία δεν κάνει για 1gb ram. Τα προβλήματα που λες δεν τα έχω. Εναλλακτικά μπορείς να μπαίνεις Facebook από τον edge.

TCL 40 NXTPAPER

Από τα 8.1 πήγες στα 10 χωρίς hard reset; Αν ναι τότε είχες για Facebook την εφαρμογή των 8.1. Αν μετά έκανες hard reset τότε την έχασες και αναγκαστικά πρέπει να κατεβάσεις αυτήν των 10 η οποία δεν κάνει για 1gb ram. Τα προβλήματα που λες δεν τα έχω. Εναλλακτικά μπορείς να μπαίνεις Facebook από τον edge.

πωω φιλε ακριβως αυτο που ειπες εγινε και δεν το χα σκεφτει!!τα προωληματα ειναι αυτο με το messenger και το κλασικο με τα data

Slim social for Facebook

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και έχω βρει την υγεία μου :D

πωω φιλε ακριβως αυτο που ειπες εγινε και δεν το χα σκεφτει!!τα προωληματα ειναι αυτο με το messenger και το κλασικο με τα data

Η εφαρμογή του Facebook απο τη Microsoft για τα δεκάρια "κυκλοφορεί" και μπαίνει πανεύκολα. Αν δε θες τη βαριά έκδοση της Facebook και ολα τα καλούδια της μπορείς να βάλεις την προαναφερθείσα.

Η εφαρμογή του Facebook απο τη Microsoft για τα δεκάρια "κυκλοφορεί" και μπαίνει πανεύκολα. Αν δε θες τη βαριά έκδοση της Facebook και ολα τα καλούδια της μπορείς να βάλεις την προαναφερθείσα.

Μπορεί να βάλει και τη beta! Στο 830 αυτήν είχα κι εγώ. Δεν είχα προβλήματα.

Τα κανονικά updates (patch Tuesday)ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή για pc και mobile.

Πάμε για τον άλλο μήνα έιπαν. Τώρα αν δώσουν κάτι νωρίτερα...

Ας ελπίσουμε να δώσουν κάτι πιο αποτελεσματικό! Με τις μηνιαίες εκδόσεις δεν ερχόταν τίποτα το ενδιαφέρον...

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ποια είναι η εφαρμογή της Microsoft για τι Facebook?

Facebook https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj2wl

Δεν είναι της Microsoft αυτη.

Δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που βγήκε η επίσημη.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Πριν λιγη ωρα εβλεπα για λιγο ενα ζωντανο-live podcast στο Youtube στο καναλι του Windows central..και μιλουσε ο Daniel Rubino (οι περισσοτεροι ξερετε ποιος ειναι) με τον Zac Bowden..και λεει καποια στιγμη ο Daniel...<<οκ παιδια τα windows phone δυστυχως εχουν μονο 0,3% ποσοστο και συγκεκριμενα τα wm10 καπου στο 0, 15% στα μισα περιπου..αρα λεει οπως καταλαβαίνεται τελος τα wm 10 ..και λεει κιολας γελώντας ψιλοειρωνικα.... νταξει μωρε δεν εγινε και κατι...σιγα...παμε για αλλα τωρα..

Οταν θεοποιουσε τα wm 10 και οτι οι universal apps ειναι το μελλον ηταν καλα ε??Αλλα βεβαια οταν τα κονομας λες οτι σου λενε...

Οταν καποιοι λεγαμε: παιδια δεν το πανε καλα το πραγμα, πολλες καθυστερησεις, πολλα Bugs, οι developers θα τους γυρισουν την πλατη με αυτα που κανουν, ημασταν trolls και κακοι τοτε ε? Που ειναι τωρα αυτοι που μας ελεγαν τα ιδια με τον Daniel Rubino τωρα??

Οσοι θελετε να δειτε το βιντεακι θα ανεβει λογικα στο καναλι του Windows central στο youtube τις επομενες ωρες φανταζομαι...

Μην μπερδεύετε και μην ταυτίζετε τα universal apps με τα Windows Mobile.

Αυτά προορίζονται για ένα κάρο κατηγορίες Windows συσκευών,όπως tablets/hybrid,laptops/desktop,Xbox,HoloLens,windows tv και Windows mobile.

Έχουμε δει πολλές εφαρμογές των Windows mobile να αποσύρονται,αλλα δεν έχω δει universal ή εφαρμογή στο store των pc να αποσύρονται απ' αυτό μόνιμα,αλλά συνεχώς να αυξάνονται.

Υ.Γ.Να προσεξουμε οτι εκτως απο τα windows mobile,ΟΛΕΣ οι υπολοιπες Windows συσκευες ειναι σε Χ86/Χ64 πλατφορμα,γι'αυτο και δεν ειναι καθολου ευκολο για την MS να παρατησει ετσι απλα τα Windows mobile,οσο χαλια και αν πανε!

Edited by ector7

Γεια σε ολους.Εγω εχω αυτην την εφαρμογη https://www.dropbox.com/home.Δεν ξερω αν μπορειτε να το δειτε γιατι πρωτη φορα ανεβαζω κατι.Αν δεν,πειτε μου με ποιον τροπο μπορει να γινει.Ειναι η εφαρμογη fb της microsoft και δουλευει πολυ καλα.Ειναι σε μορφη AppxBundle
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Μην μπερδεύετε και μην ταυτίζετε τα universal apps με τα Windows Mobile.

Αυτά προορίζονται για ένα κάρο κατηγορίες Windows συσκευών,όπως tablets/hybrid,laptops/desktop,Xbox,HoloLens,windows tv και Windows mobile.

Έχουμε δει πολλές εφαρμογές των Windows mobile να αποσύρονται,αλλα δεν έχω δει universal ή εφαρμογή στο store των pc να αποσύρονται απ' αυτό μόνιμα,αλλά συνεχώς να αυξάνονται.

Υ.Γ.Να προσεξουμε οτι εκτως απο τα windows mobile,ΟΛΕΣ οι υπολοιπες Windows συσκευες ειναι σε Χ86/Χ64 πλατφορμα,γι'αυτο και δεν ειναι καθολου ευκολο για την MS να παρατησει ετσι απλα τα Windows mobile,οσο χαλια και αν πανε!

Το τι ειναι τα universal apps και ποιες συσκευες αφορουν το γνωριζω πολυ καλα...και δεν ταυτισα αυτα τα 2..απλα ειπα πως ο Daniel θεοποιουσε αυτα τα 2...και το αποτελεσμα ειναι ο Ιδιος μετα απο τις αερολογιες που ελεγε να καταληξει να λεει πως νταξει μωρε μας τελειωσανε τα wm10 αλλα σιγα τα λαχανα...και φυσικα η universal πλατφορμα να μην μπορει να σωσει το mobile οπως αρκετοι Τονιζαν καθημερινα. Και εδω εχουμε 2 αποτυχιες στα καπακια..δεν χρειαζεται περαιτέρω αναλυση..

Τελος φυσικα και τα εχουν τελειωμενα τα windows mobile εδω και κανα χρονο μην σου πω..απλα συνεχιζουν να δινουν ουσιαστικα updates με ρυθμους Χελωνας γιατι λογικα θα κρατησουν καποια θετικα στοιχεια απο αυτα ωστε να τα μεταφερουν σε καποια μελλοντικη συσκευη τα επομενα χρονια...διοτι δεν ειναι δυνατον να δουμε Mobile συσκευη (5.5 ιντων ας πουμε) με ολοκληρα windows διοτι θα ειναι εντελως μη λειτουργικη..αρα καποιο συνδυασμό αυτων των δυο θελουν. Και φυσικα και για τα ματια του κοσμου..Γιατι δεν φτανει που εχει κρεμασει τοσες φορες τους χρηστες και τους developers αν το ξανακανει ετσι απροκαληπτα τοτε δεν προκειται να ξαναδει υποστηριξη ουτε απο φανατικους που την υποστηριζουν.

Επισης βλεποντας universal apps στο mobile να μην ακολουθουν τα updates των σταθερων δειχνει την κατευθυνση του πραγματος...οπως και τα 2 Facebook ..που στα pc αναβαθμιζονται συνεχεια και στο Mobile εχουν μεινει πισω απο περσι..ή καποιες αλλες που απλα δεν αναβαθμιζονται πλεον..βγηκαν μια και τελος...ε δεν πρεπει να δουμε λιγο την πραγματικοτηατα καποια στιγμη και την αποτυχια του ολου εγχειρήματος? Η΄ θα λεμε ας περιμενουμε αλλα 5 χρονακια, οπως τα προηγουμενα 5 χρονακια που περιμεναμε...

Με απλα λογια τα wm 10 ΓΙΟΚ...Τωρα αν τα επομενα χρονια, στην επομενη γενια συσκευων αλλαξει μυαλα και ακολουθησει αλλο μονοπατι και αξιζει φυσικα, ευχαριστως να την υποστηριξουμε, αυτη την στιγμη δεν μπορει να πείσει ουτε τους ιδιους της τους υπαλληλους..

Panos έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ εδώ και καιρό είμαι στο ψάξιμο για το τι θα κάνω και αποφάσισα να φύγω. Δε παλεύεται η κατάσταση παιδιά και το μόνο που αξίζει τώρα είναι φάση low end συσκευων για χρηστες χωρίς απαιτήσεις.

Τραβάω μια φωτογραφία χθες και ήθελα να την ανεβάσω στην (ανεκδιήγητη) εφαρμογή του Flickr.. Ποτέ όμως;;; Μιλάμε κρασαρε 10/10!!! Μου ήρθε να το σουτάρω! Ειναι απαράδεκτα πραγματα. Και να ήταν μόνο αυτό.. Καλά τηλέφωνα, αλλά το λειτουργικό έσβησε.. Παντού μετριότητες, τίποτα δεν γίνεται αρκετά καλά και όπως είπε κι ο Χρυσόστομος, είναι χάσιμο χρημάτων να κάτσεις να επενδύσεις περιμενωντας.......

Sent from mTalk

δε μπορω να καταλαβω τη λογικη τους.

πηρα ενα lumia 950 και προερχομενος απο android, τρελαθηκα με τα w10 απο ομορφια και ταχυτητα.

και η ιδια η microsoft το χαντακωσε και το παρατησε στη μοιρα του απο το πρωτο χρονο.

κριμα.

adok13

Panos έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ εδώ και καιρό είμαι στο ψάξιμο για το τι θα κάνω και αποφάσισα να φύγω. Δε παλεύεται η κατάσταση παιδιά και το μόνο που αξίζει τώρα είναι φάση low end συσκευων για χρηστες χωρίς απαιτήσεις.

Τραβάω μια φωτογραφία χθες και ήθελα να την ανεβάσω στην (ανεκδιήγητη) εφαρμογή του Flickr.. Ποτέ όμως;;; Μιλάμε κρασαρε 10/10!!! Μου ήρθε να το σουτάρω! Ειναι απαράδεκτα πραγματα. Και να ήταν μόνο αυτό.. Καλά τηλέφωνα, αλλά το λειτουργικό έσβησε.. Παντού μετριότητες, τίποτα δεν γίνεται αρκετά καλά και όπως είπε κι ο Χρυσόστομος, είναι χάσιμο χρημάτων να κάτσεις να επενδύσεις περιμενωντας.......

Sent from mTalk

Δεν διαφωνώ αλλά ειδικά για το Flickr, η εφαρμογή των Windows 10 είναι καλύτερη. Δίνει και bbcode που στο Android απουσιάζει αισθητά και τρέχουμε στον browser......

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πηρα ενα lumia 950 και προερχομενος απο android, τρελαθηκα με τα w10 απο ομορφια και ταχυτητα.

και η ιδια η microsoft το χαντακωσε και το παρατησε στη μοιρα του απο το πρωτο χρονο.

κριμα.

Δεν θα έλεγα ότι το χαντακωσε η MS. Η συντριπτική πλειοψηφία φεύγει λόγω store. Όσο κι αν κάποιοι κατηγορούν την ms γι αυτό, είναι θέμα devs οι οποίοι με την σειρά τους έχουν ένα δίκιο λόγω μεριδίου αγοράς.

Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Πάντως για μένα τα Windows 10 παραμένουν το καλύτερο λειτουργικό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

κριμα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αυτο θα ειναι ενα ερωτημα που ισως μεινει αναπαντητο..πως καταφερε η MS ενα τοσο ομορφο και υποσχομενο λειτουργικο να το ισοπεδωσει μονο αυτη το ξερει..

Τοσα μυρια ξοδευε για να αγοραζει βλακειες οπως minecraft, linkedin κλπ... του κοσμου τα λεφτα χαλασε...αλλα ενα λειτουργικο στην ωρα του δεν καταφερε ποτε να το διαθεσει..και φυσικα το 1/10 αυτων των χρηματων να διεθετε σε devs για να φτιαξουν αυτες τις 5 (σαν παραδειγμα το αναφερω) εφαρμογες που ελειπαν παντα..αλλα αυτε αυτο εκανε...

Μα ειναι δυνατον να ασχοληθουν οι devs μετα απο τετοιες κινησεις που εκανε ολα αυτα τα χρονια?? Κατα 95% φταιει η MS..απλα πραγματα.

Βρε παιδιά, μετά την τελευταία νομίζω αναβάθμιση, το shazam kai to soundhound δεν δουλεύουν ή η ιδέα μου είναι?

Σε μένα δουλεύει κανονικά το Shazam. Το Soundhound δεν το έχω.

Βρε παιδιά, μετά την τελευταία νομίζω αναβάθμιση, το shazam kai to soundhound δεν δουλεύουν ή η ιδέα μου είναι?

Ποια συσκευή?

Σε 950 δεν δούλεψε ποτέ σωστά.....

Ποια συσκευή?

Το shazam εννοείς; Στο δικό μου 950 πάντως τα πάει μια χαρά .

Ξέχασα τον κωδικό από την οθόνη κλειδώματος

Τι λύση υπάρχει εκτός από το hard Reset;

Ευχαριστώ.

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Ξέχασα τον κωδικό από την οθόνη κλειδώματος

Τι λύση υπάρχει εκτός από το hard Reset;

Ευχαριστώ.

Νομίζω είναι η μοναδική λύση το hard reset. Εκτός αν ξέρουν να στο κάνουν σε κάποιο service.

Ποια συσκευή?

Δεν δουλεύει καθόλου εννοεί ή δεν δουλεύει σωστά; ;)

Σε μένα Nokia 930 δουλεύουν και οι δυο κανονικά. Εννοείται εχουν πάρει update

Το shazam εννοείς; Στο δικό μου 950 πάντως τα πάει μια χαρά .

Από πότε? Έχει φτιάξει τελευταία με κανένα update? Μέχρι πριν 1 μήνα δεν δούλευε σε 950 (τόσο στο δικό μου όσο και στων υπόλοιπα Ν παιδιων). Νομίζω πως είχαν πρόβλημα όλα τα x50