Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επηρεαζει τιποτα ο καθαρισμος γιατι δεν ξερω τι κανει ?

Θα στο πω απλα.

Καταγραφει τα παντα και τα στελνει στην μάικροσοφτ για να "βελτιωσει" τις υπηρεσιες που σου προσφερει.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα στο πω απλα.

Καταγραφει τα παντα και τα στελνει στην μάικροσοφτ για να "βελτιωσει" τις υπηρεσιες που σου προσφερει.

Το κακο είναι ότι δεν μπορεις να το καταργησουμε. ( Βασικα) δεδομενα όπως λεει θα λαμβανει ότι και να κανεις.

Ελπίζω να φέρουν πολλά περισσότερα πράγματα με την Redstone 2. Αυτό είναι πολύ θετικό ήδη!!! Αν και θα έπρεπε από την πρώτη Redstone να την είχαν αυτη την επιλογή!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχει. Από τα προσωρινά αρχεία θα τη βρεις στο χώρο αποθήκευσης!

τι είναι η τηλεμετρία και πως την καθαρίζουμε;

που βρίσκουμε τα προσωρινά αρχεία;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Τηλεμετρια ειναι οι πληροφοριες που στελνει το λειτουργικο στος σερβερ της microsoft για στατιστικη επεξεργασια (ποια εφαρμογή κρασαρε και με τι σφαλμα, ποσες φορες χρησιμοποιησες την ταδε εφαρμογη, ποια εκδοση λειτουργικου τρεχεις κτλ κτλ). Μπορεις να την περιορισεις πηγαινοντας στα settings , feedback and diagnostics και επιλεγοντας ως προφιλ το Basic. Στην περιπτωση αυτη θα στελνει μονο κρασαρισματα. Μπορεις να σβησεις τα προσωρινα αρχεια πηγαινοντας settings, storage, temporary data αν και συνηθως καταλαμβανουν λιγο χωρο.

πηγα να σβησω και εγω τα δεδομενα της τηλεμετριας αλλα απο τα 400 mb καθε φορα μου σβηνει μονο 1 με 3 mb.:confused:

Να το πατάς κάθε φορα μέχρι να τα σβήσει όλα. Έτσι έκανα κι εγώ!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

πηγα να σβησω και εγω τα δεδομενα της τηλεμετριας αλλα απο τα 400 mb καθε φορα μου σβηνει μονο 1 με 3 mb.:confused:

Νομίζω πως αν αλλάξεις ημερομηνία στο τηλέφωνο θα σου τα σβήσει όλα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λοιποοοοοοοοοοον... μία φράση ταιριάζει όπως είπε και ένας αναγνώστης στο wpcentral

It has BEGUN!!!!

Πλέον και επίσημα υπάρχει η δυνατότητα να τρέξουν τα Full Windows σε ARM επεξεργαστές, και αυτό θα επιτυγχάνεται με τους νέους Qualcomm που θα βγουν το 2017. Το παρακάτω βίντεο δείχνει και μερικά demo του πως τρέχει το Photoshop μέσα από την πλήρη έκδοση των Windows σε μηχάνημα με Qualcomm επεξεργαστή. Να τονίσω ότι όπως αναφέρει και το άρθρο, αυτό δεν έχει σχέση με κινητά τηλέφωνα αλλά στην ουσία είναι ένα τάμπλετ με Qualcomm. Όπως το έχω φανταστεί το όλο θέμα, σκοπός της MS είναι να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το Continuum και να δώσει ένα κινητό το οποίο δεν θα διαφέρει σε τίποτα από αυτό που έχουμε τώρα στα χέρια μας (σε θέμα UI) και όταν το συνδέεις με εξωτερική οθόνη να έχεις διαθέσιμη την πλήρη έκδοση των Windows.

Το ενθαρρυντικό πάντως είναι ότι το τεχνικό θέμα πλέον αποτελεί παρελθόν και πλέον μπορούμε να δούμε Full Windows σε ARM, άρα και σε κινητά. Απολαύστε...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ακριβώς αυτό. Μόλις το διάβασα και σκέφτηκα το ίδιο.

Όντως ξεκίνησε.

@montoya ο Ινδός συνθηκολογησε.

Λοιποοοοοοοοοοον... μία φράση ταιριάζει όπως είπε και ένας αναγνώστης στο wpcentral

It has BEGUN!!!!

Πλέον και επίσημα υπάρχει η δυνατότητα να τρέξουν τα Full Windows σε ARM επεξεργαστές, και αυτό θα επιτυγχάνεται με τους νέους Qualcomm που θα βγουν το 2017. Το παρακάτω βίντεο δείχνει και μερικά demo του πως τρέχει το Photoshop μέσα από την πλήρη έκδοση των Windows σε μηχάνημα με Qualcomm επεξεργαστή. Να τονίσω ότι όπως αναφέρει και το άρθρο, αυτό δεν έχει σχέση με κινητά τηλέφωνα αλλά στην ουσία είναι ένα τάμπλετ με Qualcomm. Όπως το έχω φανταστεί το όλο θέμα, σκοπός της MS είναι να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το Continuum και να δώσει ένα κινητό το οποίο δεν θα διαφέρει σε τίποτα από αυτό που έχουμε τώρα στα χέρια μας (σε θέμα UI) και όταν το συνδέεις με εξωτερική οθόνη να έχεις διαθέσιμη την πλήρη έκδοση των Windows.

Το ενθαρρυντικό πάντως είναι ότι το τεχνικό θέμα πλέον αποτελεί παρελθόν και πλέον μπορούμε να δούμε Full Windows σε ARM, άρα και σε κινητά. Απολαύστε...

Ναι, το γράψαμε κι εδώ. Κάτι ωραίο έρχεται. Φοβάμαι βέβαια την τιμή αλλά θα δούμε.

Ακριβώς αυτό. Μόλις το διάβασα και σκέφτηκα το ίδιο.

Όντως ξεκίνησε.

@montoya ο Ινδός συνθηκολογησε.

Έτσι όπως το πάει, δεν θα προλάβω να πάρω το s7........:lol::D:p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο σε εμένα ακούγεται σαν νέο ξεκίνημα (πάλι) και με τιμές φωτιά;

Για το πρώτο σκέλος μπορεί να έχεις δίκιο. Όμως σίγουρα θα είναι το τελευταίο αφού μετά τα Full Windows δεν υπάρχει κάτι άλλο......:cool:

Για το δεύτερο μέρος ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις δίκιο. Θα ματώσουμε πάλι......:wacko:

Μόνο σε εμένα ακούγεται σαν νέο ξεκίνημα (πάλι) και με τιμές φωτιά;

Και εφόσον αυτό θα υποστηρίζεται από τον SD 835 και τους μεταγενεστέρους του, σημαίνει πως οι προηγούμενες ναυαρχίδες, θα πάρουν την λέξη μετά το "ναυ-"... Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι πως θα πρόκειται για την τελευταία πράξη του έργου, ενώ σίγουρα η τιμή θα "βλέπει" άνετα τα iphone κτλ, που θέλουν 3 ελληνικούς μισθούς για να το αποκτήσεις... Μας βλέπω στην Xiaomi.

Χρυσόστομε, πες καμία κουβέντα για το Xiaomi.. Θετικά κλπ...

Sent from mTalk

Και εφόσον αυτό θα υποστηρίζεται από τον SD 835 και τους μεταγενεστέρους του, σημαίνει πως οι προηγούμενες ναυαρχίδες, θα πάρουν την λέξη μετά το "ναυ-"... Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι πως θα πρόκειται για την τελευταία πράξη του έργου, ενώ σίγουρα η τιμή θα "βλέπει" άνετα τα iphone κτλ, που θέλουν 3 ελληνικούς μισθούς για να το αποκτήσεις... Μας βλέπω στην Xiaomi.

Χρυσόστομε, πες καμία κουβέντα για το Xiaomi.. Θετικά κλπ...

Sent from mTalk

Φυσικα και τα 950-950 xl θα φανε ακυρο απο τα αποδυτηρια..αντε να παρουν κατι updates ακομα ετσι για να μην γκρινιάζουν οι κατοχοι..ειναι εμφανεστατο οτι η αργη και ερασιτεχνικη εξελιξη των wm 10 εδειχνε οτι θα ακολουθουσαν αλλο δρομο ..αλλα δεν περιμενα να ειναι και τοσο προκλητικοι ωστε να βγαλουν ναυρχιδες με wm 10 και να τις απαξιωσουν ετσι..απιστευτο αν το δει καποιος απο αντικειμενικη σκοπια..

Οταν ελεγα σε μερικους οτι θα απαξιωσει και τα wm10 ή θα τα αλλαξει ριζικα το παιζατε μανατζαραιοι...για να σας δω τωρα...

Και οπως ειπε και καποιος αλλος για καθηστε με το καλο να δουμε πως θα λειτουργει το σκηνικο , ελπιζω σε κατι καλο φυσικα, αλλα η MS μας εχει συνηθίσει σε καραγκιοζιλικια...

Τελος οταν με το καλο βγει ας τα σκασουν οι γνωστοι beta tester της MS και εμεις δινουμε τα μισα σε λιγους μηνες παλι...

με 3 λέξεις: Βρήκα την υγεία μου.

μόνο για φωτό το έχω το lumia.

Τι εννοεις βρηκες την υγεια σου? Σε σχεση με τι ακριβως?

σε σχέση με την εμπειρία χρήσης προφανώς Πάνο.

οκ..αν σου ειναι ευκολο μπορεις να γραψεις καπως αναλυτικα που ειδες εντονες διαφορες και σε τι σε εξυπηρετει καλυτερα το xiaomi σε σχεση με το lumia? Αν οχι εδω στειλε σε Pm μην χαλαμε το νημα εδω..Ευχαριστω..

δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση.

Οι εφαρμογές που θέλω,υπάρχουν και τρέχουν σα νερό.

Δεν έχει κολλήσει ποτέ(ακόμα) και όλα πάνε καλά.

Αυτά που ήθελα και έκανε το 640xl στην αρχή με λίγα λόγια και τώρα δεν τα κάνει.

Xiaomi 12 Pro

οκ..αν σου ειναι ευκολο μπορεις να γραψεις καπως αναλυτικα που ειδες εντονες διαφορες και σε τι σε εξυπηρετει καλυτερα το xiaomi σε σχεση με το lumia? Αν οχι εδω στειλε σε Pm μην χαλαμε το νημα εδω..Ευχαριστω..

Μπορώ να σου περιγράψω εγώ λεπτομερώς την εμπειρία χρήσης του Xiaomi Mi Max σε σχέση με το 640 XL και εν συνεχεία με το 950 XL Πάνο, στείλε μου το τηλέφωνο σου σε μήνυμα και θα σε πάρω να σου πω τα πάντα......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση.

Οι εφαρμογές που θέλω,υπάρχουν και τρέχουν σα νερό.

Δεν έχει κολλήσει ποτέ(ακόμα) και όλα πάνε καλά.

Αυτά που ήθελα και έκανε το 640xl στην αρχή με λίγα λόγια και τώρα δεν τα κάνει.

Μπορώ να σου περιγράψω εγώ λεπτομερώς την εμπειρία χρήσης του Xiaomi Mi Max σε σχέση με το 640 XL και εν συνεχεία με το 950 XL Πάνο, στείλε μου το τηλέφωνο σου σε μήνυμα και θα σε πάρω να σου πω τα πάντα......

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

Duc θα επικοινωνήσω μαζι σου για να μου πεις !!Ty again..

με 3 λέξεις: Βρήκα την υγεία μου.

μόνο για φωτό το έχω το lumia.

Αυτές είναι 4 λέξεις..... Χαχαχα

Αυτές είναι 4 λέξεις..... Χαχαχα

Έλα ρε συ Κώστα, εδώ εσύ βρήκες την υγεία σου..... Πάλι εδώ θα έρθεις!!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έλα ρε συ Κώστα, εδώ εσύ βρήκες την υγεία σου..... Πάλι εδώ θα έρθεις!!!!

Ναι, στον τόπο του εγκλήματος........ :lol: