giachtas Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ωραία προοπτική αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει πράξη. Και πως θα γίνει κάτι τέτοιο; Θα υπάρχει ένα δεύτερο store με εφαρμογές αποκλειστικά για το surface phone; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Pestaola.gr?και το συζητάμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Δεν παίζει με την καμία. Μόνο αν απο το ίδιο περιβάλλον προγραμματισμού γίνεται εξαγωγή για όλες τις πλατφόρμες. Πχ Xamarin Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Η .448 φέρνει κάτι σημαντικό στις συσκευές με 1gb ram; Φέρνει κάποιες αλλαγές, χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Το βολικο που παρατήρησα είναι πως πλέον δίνεται η δυνατότητα να διαγράψεις ένα email από το κέντρο ειδοποιήσεων Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Φέρνει κάποιες αλλαγές, χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Το βολικο που παρατήρησα είναι πως πλέον δίνεται η δυνατότητα να διαγράψεις ένα email από το κέντρο ειδοποιήσεων Sent from mTalk Άρα, τίποτα σημαντικό. Thanks! Να δω πότε θα επιτρέψουν να διαγραφούμε ειδοποιήσεις και προς τα αριστερά (μην το πάρετε στραβά αυτό... εποχές που είναι... :lol: ). Σαν δεξιόχειρας, είναι τελείως άβολο με το 1 χέρι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Άρα, τίποτα σημαντικό. Thanks! Να δω πότε θα επιτρέψουν να διαγραφούμε ειδοποιήσεις και προς τα αριστερά (μην το πάρετε στραβά αυτό... εποχές που είναι... :lol: ). Σαν δεξιόχειρας, είναι τελείως άβολο με το 1 χέρι. Πατα παρατεταμένα πάνω στα παράθυρα να μικραίνει η οθόνη... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Άρα, τίποτα σημαντικό. Thanks! Να δω πότε θα επιτρέψουν να διαγραφούμε ειδοποιήσεις και προς τα αριστερά (μην το πάρετε στραβά αυτό... εποχές που είναι... :lol: ). Σαν δεξιόχειρας, είναι τελείως άβολο με το 1 χέρι. Μπορείς και από δεξιά να διαγράψεις κάποιο email. Το ρυθμίζεις μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Τρεις τελείες>ρυθμίσεις>γρήγορες ενέργειες και σάρωση δεξιά/αριστερά όπου ορίζεις ότι σε βολεύει. Νομίζω ότι αυτή είναι νέα προσθήκη μετά την αναβάθμιση σε .448 ΛΑΘΟΣ άλλο κατάλαβα, νόμιζα για emails, αλλά θέλεις για ειδοποιήσεις, άκυρο αυτό που έγραψα. Edited November 19, 2016 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Πατα παρατεταμένα πάνω στα παράθυρα να μικραίνει η οθόνη... ;) Το χειρισμό με το 1 χέρι; Το γνωρίζω, evris.... Μπορείς και από δεξιά να διαγράψεις κάποιο email. Το ρυθμίζεις μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Τρεις τελείες>ρυθμίσεις>γρήγορες ενέργειες και σάρωση δεξιά/αριστερά όπου ορίζεις ότι σε βολεύει. Νομίζω ότι αυτή είναι νέα προσθήκη μετά την αναβάθμιση σε .448 ΛΑΘΟΣ άλλο κατάλαβα, νόμιζα για emails, αλλά θέλεις για ειδοποιήσεις, άκυρο αυτό που έγραψα. Δεν πειράζει. Αρκεί που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Έλα evris http://techblog.gr/mobile/hp-and-microsoft-prepare-windows-10-smartphone-3982/ Edited November 19, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Συμβατό με iOS και Android λέει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Συμβατό με iOS και Android λέει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk το διόρθωσα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 το διόρθωσα. Έλα παραδέξου το. Σου άρεσε τόσο το Android που τώρα κοιτάς και smartwatch :p Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Έλα παραδέξου το. Σου άρεσε τόσο το Android που τώρα κοιτάς και smartwatch :p Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Χαχαχα :lol: Η αλήθεια είναι ότι υποφερω ακόμη και γι αυτό αναβαλλω την αγορά του s7 μερα με την μέρα. Όμως είπα πως θα το παλεψω. Για την ώρα δεν μου έκανε κλικ. Υ. Η. Δεν φοράω κανενός είδους ρολόι εδώ και 20+ χρόνια....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Χαχαχα :lol: Η αλήθεια είναι ότι υποφερω ακόμη και γι αυτό αναβαλλω την αγορά του s7 μερα με την μέρα. Όμως είπα πως θα το παλεψω. Για την ώρα δεν μου έκανε κλικ. Υ. Η. Δεν φοράω κανενός είδους ρολόι εδώ και 20+ χρόνια....... Eιναι πολλα λεφτα Αρη για Samsung (s7). Το κινεζακι που πηρα για δοκιμη ειναι μια χαρα για τα λεφτα του (160), μεχρι τον Φλεβαρη !!!! Και η ΗΡ και η MS εχουν τηλεφωνα (πληθυντικος) για παρουσιαση τον Φλεβαρη. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Eιναι πολλα λεφτα Αρη για Samsung (s7). Το κινεζακι που πηρα για δοκιμη ειναι μια χαρα για τα λεφτα του (160), μεχρι τον Φλεβαρη !!!! Και η ΗΡ και η MS εχουν τηλεφωνα (πληθυντικος) για παρουσιαση τον Φλεβαρη. Το ξέρω κολοσσε. Όμως και η τιμη μεταπωλησης είναι επίσης ψηλή. Άσε που το sf Phone θα καίει όταν έρθει. Επίσης το s7 μου αρέσει ως συσκευή και ο Κινέζος που έχω τώρα δεν παλεύεται.... Για την ΗΡ το έχω ποστάρει ήδη. Πότε θα έχουμε επίσημα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Πάντως παιδιά εγώ που είχα προβληματιστεί αρκετά για το αν θα συνέχιζα με τα windows mobile ή θα γύρναγα πάλι σε android, μετά την αγορά του 950XL αναθεώρησα. Το λειτουργικό εννοείται πως μου αρέσει, αλλά με το «φτωχό» 640XL LTE του 1GB RAM, είχα επηρεαστεί αρκετά αρνητικά και διαβάζοντας εδώ για προβλήματα και από κατόχους των 950, σχεδόν είχα πάρει απόφαση να «μετακομίσω». Όμως μετά την αγορά του 950XL, το οποίο λειτουργεί υποδειγματικά και χωρίς τα όποια προβλήματα έχω διαβάσει εδώ, άλλαξα γνώμη και απ' ότι φαίνεται θα «αράξω» εδώ. Και όσο για smartwatches λεφτά να έχουμε και υπάρχουν και από αυτά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Πάντως παιδιά εγώ που είχα προβληματιστεί αρκετά για το αν θα συνέχιζα με τα windows mobile ή θα γύρναγα πάλι σε android, μετά την αγορά του 950XL αναθεώρησα. Το λειτουργικό εννοείται πως μου αρέσει, αλλά με το «φτωχό» 640XL LTE του 1GB RAM, είχα επηρεαστεί αρκετά αρνητικά και διαβάζοντας εδώ για προβλήματα και από κατόχους των 950, σχεδόν είχα πάρει απόφαση να «μετακομίσω». Όμως μετά την αγορά του 950XL, το οποίο λειτουργεί υποδειγματικά και χωρίς τα όποια προβλήματα έχω διαβάσει εδώ, άλλαξα γνώμη και απ' ότι φαίνεται θα «αράξω» εδώ. Και όσο για smartwatches λεφτά να έχουμε και υπάρχουν και από αυτά. Στην ίδια φάση κι εγώ. Το Lumia 735 είναι άψογο, πάρα το 1gb. Οκ, ίσως με 2gb τα πράγματα να είναι ιδανικά. Αλλά σε αυτά τα λεφτά, τέτοιες συσκευές με τόσο εξαιρετικές δυνατότητες δεν υπάρχουν. Σήμερα χρειάστηκα το gps δυο φορές. Τέτοιο ακαριαιο κλείδωμα δεν έχω δει. Μια που πατούσα, μια που με έβρισκε. Επίσης, εξαιρετική η δυνατότητα να "καρφιτσώσεις" το μέρος που θες στην αρχική οθόνη και με ένα πάτημα να σου βγάζει πλοήγηση. Μιλάμε μου έλυσε τα χέρια. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Έχω το 435ds το οποίο έχω βάλει W10. Γενικά είναι μια χαρά αν και σε κάποιες εφαρμογές δε μπορεί να αποδώσει, όπως mobile voip. Ήθελα να ρωτήσω στο μενού κλήσεων, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για επιλογή γραμμής πέραν αυτού που έχει default; Πολλές φορές ξεχνάω να το αλλάξω και οι κλήσεις φεύγουν από την άλλη γραμμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αυτό το δοκίμασε κανεις; http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-4-windows-10-mobile-rom-available-5722/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αυτό το δοκίμασε κανεις; http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-4-windows-10-mobile-rom-available-5722/ Άπατο θα πάει. Άνοιξα εχθές μετά απο 3 μήνες το 930 που έχω στο συρτάρι. Το αφήνω να κάνει όλα τα update σε λογισμικό και εφαρμογές. ανοίγω Facebook ( που διαφημίζω την επιχείρησή μου ) , κάνεις 10 δευτερόλεπτα να ανοίξει η εφαρμογή , το σκρολάρισμα απαράδεχτο. Κλείνω συσκευή :lol::lol::lol: Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ με το δικό μου. Το ανοίγω, κάνω ενημερώσεις, ρίχνω μία ματιά και πάλι κλείσιμο. Μπαίνω εδώ καθημερινά και βλέπω τα νέα και μετά ανοίγω ή όχι το 930. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Άπατο θα πάει. Είσαι σίγουρος;.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Είσαι σίγουρος;.... Πολύ. όποιος παίρνει xiaomi τα παίρνει για τα καλά που έχει το τροποποιημένο λειτουργικό του. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αυτό το δοκίμασε κανεις; http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-4-windows-10-mobile-rom-available-5722/ η παρουσίαση είναι πριν από ένα χρόνο. μήπως στο μεταξύ, εγκατέλειψε τα σχέδια η xiaomi; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Έχω το 435ds το οποίο έχω βάλει W10. Γενικά είναι μια χαρά αν και σε κάποιες εφαρμογές δε μπορεί να αποδώσει, όπως mobile voip. Ήθελα να ρωτήσω στο μενού κλήσεων, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για επιλογή γραμμής πέραν αυτού που έχει default; Πολλές φορές ξεχνάω να το αλλάξω και οι κλήσεις φεύγουν από την άλλη γραμμή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαχωρίσεις τα πλακίδια. Μπαίνεις στο "τηλεφωνο", επιλέγεις τις τρεις τελίτσες κάτω δεξιά, και μετά επιλέγεις "αποσύνδεση πλακιδίων". Έτσι θα έχεις ξεχωριστό τηλεφωνο για κάθε σιμ και ξεχωριστό χρώμα πλακιδιου. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts