Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κόλλημα;

Σίγουρα.

Κόλλημα γιατί;

Επειδή απελπίστηκαν και έφυγαν;

Κόλλημα που όπως φαίνεται ότι μας κρεμάει η ms?

Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον είδες το άβαταρ μου,πέρα από το όποιο κόλλημα ανακάλυψες...

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Τίποτα. Ούτε για κατι καινούριο ούτε για κλείσιμο μαγαζιού.

άρα τζίφος για ακόμα μία φορά.

Και αυτή είναι η αισιόδοξη απάντηση μου.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά διαβάζω πολύ δέμα φαγωμα στις τελευταίες σελίδες.. Αλλά πείτε μου παρακαλώ μια καλύτερη συσκευή Android από το L950 DS με 240€..

Sent from mTalk

σε specs,μάλλον καμία.

σε specs όμως...

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που έχω διαπιστώσει πάντως, είναι ότι οι περισσότεροι που έφυγαν από WP και πήγαν σε android, έρχονται στα threads των WP και κράζουν με ακόμα μεγαλύτερη μανία απ' ότι πριν. Κάντε μια βόλτα και σε γειτονικά forums και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Τι θες μα πεις? Ότι έγιναν γενίτσαροι.....?

Προσωπικά πάντως, οποτε άλλαζα λειτουργικό άφηνα τους υπολοιπους να ασχολούνται με αυτό που τους αρέσει (κι εμενα μου άρεσε κι ας το άφηνα) χωρίς να τους λέω ότι υστερούν στο Α, πως είναι χάλια στο Β κλπ. Δεν με αφορούσε πλέον κι ας μου άρεσε. Έτσι πράττω εγώ. Άλλος πράττει διαφορετικά. Διαφέρουμε οι άνθρωποι.... Όλα δεκτά όμως.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγω που κραζω εδω περα και αρκετοι αλλοι ενω εχουμε αυτη την στιγμη lumia ως κυριες συσκευες ειναι και αυτο κόλλημα?

Δεν μίλησα για τις δικές σας περιπτώσεις. Μίλησα για αυτούς που άφησαν πίσω τους τελείως το λειτουργικό και πήγαν αλλού. Και αντί να ασχοληθούν με την κινητάρα galaxy s7 που αγόρασαν 700 ευρώ και λειτουργεί άψογα όπως γράφουν, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για να μας θυμίσουν ότι ζούμε στη δική μας ουτοπία εμείς που απολαμβάνουμε τα wp, είτε 8.1 είτε 10, με φτηνές και αξιόλογες συσκευές.

Ένας άνθρωπος είναι υπερευχαριστημένος και αισιόδοξος εδώ μέσα από το λειτουργικό και έχουν πέσει να τον φάνε όλοι. Ξέρετε για ποιον μιλάω.

Πάντως για να λέμε την αλήθεια,όλοι περιμέναμε το κάτι τις μας από το evnet,και όπως φαίνεται μείναμε με το...Lumia στο χέρι.:lol::p

Xiaomi 12 Pro

Δεν μίλησα για τις δικές σας περιπτώσεις. Μίλησα για αυτούς που άφησαν πίσω τους τελείως το λειτουργικό και πήγαν αλλού. Και αντί να ασχοληθούν με την κινητάρα galaxy s7 που αγόρασαν 700 ευρώ και λειτουργεί άψογα όπως γράφουν, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για να μας θυμίσουν ότι ζούμε στη δική μας ουτοπία εμείς που απολαμβάνουμε τα wp, είτε 8.1 είτε 10, με φτηνές και αξιόλογες συσκευές.

Ένας άνθρωπος είναι υπερευχαριστημένος και αισιόδοξος εδώ μέσα από το λειτουργικό και έχουν πέσει να τον φάνε όλοι. Ξέρετε για ποιον μιλάω.

Για εμενα λες....:D διοτι εγω πηγα σε lagandroid,και επεστρεψα πισω σε 2 εβδομάδες....και με το ιδιο κινητο που ειχα πριν φυγω...:cool:

android or ios or wm......who cares.....???

Τελείωσε το event χωρίς καμία αναφορά στο κομμάτι της κινητής, ή συνεχίζεται ακόμη; Προσωπικά και απ' ότι έχω διαβάσει και εγώ, η Microsoft μάλλον θα σταματήσει ή θα εγκαταλείψει την παραγωγή smartphones. Μικρό το κακό για μένα τουλάχιστον. Ας αναλάβουν άλλες εταιρίες το hardware. Τα Lumia 950 εξάλλου έχει ζωή για αρκετά χρόνια ακόμη. Έρχεται και το HP που και αυτό ελπίζω να πέσει κάποια στιγμή. Όμως εκείνο που με ανησυχεί, όπως και τους υπόλοιπους εδώ πιστεύω, είναι να σταματήσει γενικά την υποστήριξη των windows mobile, ή να σταματήσουν οι διάφοροι developers να αναπτύσσουν ή να ενημερώνουν τις εφαρμογές σε αυτό το οικοσύστημα. Βλέπουμε π.χ. πως αποσύρθηκαν οι εφαρμογές των eBay και PayPal. Από τη μεριά της Microsoft δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτή η καραμέλα με το lag πια...

Κάτι για κολλήματα ειπώθηκε πριν...

Αφου ετσι είναι...lag,υπερθερμανσεις,προβληματα σε οθονες....κτλ.κτλ

android or ios or wm......who cares.....???

Κόλλημα γιατί;

Επειδή απελπίστηκαν και έφυγαν;

Κόλλημα που όπως φαίνεται ότι μας κρεμάει η ms?

Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον είδες το άβαταρ μου,πέρα από το όποιο κόλλημα ανακάλυψες...

Δεν ανακάλυψα κανένα κόλλημα. Και όπως έγραψα πριν, αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν πια τα windows phones. Γι' αυτό όταν λέω έφυγαν, εννοώ έφυγαν. Όταν λοιπόν επιστρέφουν και κράζουν χωρίς να χρησιμοποιούν πλέον το λειτουργικό, στηριζόμενοι σε μια παλαιότερη εμπειρία, εγώ αυτό το λέω κόλλημα.

Αφου ετσι είναι...lag,υπερθερμανσεις,προβληματα σε οθονες....κτλ.κτλ

έτσι,είναι,αν έτσι νομίζεις.;)

ειδικά για την υπερθέμανση και την οθόνη φταίει το λειτουργικο.

Well done.

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ανακάλυψα κανένα κόλλημα. Και όπως έγραψα πριν, αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν πια τα windows phones. Γι' αυτό όταν λέω έφυγαν, εννοώ έφυγαν. Όταν λοιπόν επιστρέφουν και κράζουν χωρίς να χρησιμοποιούν πλέον το λειτουργικό, στηριζόμενοι σε μια παλαιότερη εμπειρία, εγώ αυτό το λέω κόλλημα.

Ετσι συμφωνούμε.

αυτοί είναι οι ίδιοι τύποι που μόλις αλλάζουν λειτουργικό,το θεοποιούν.Μέχρι να αρχίσει να τους κάνει νερά.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Για μένα μήπως; :lol:

Πάντως κι εγώ ευχαριστημένος είμαι, αν εξαιρέσω σε δύο τρία πραγματάκια που έχω θέμα. Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα! Παραμένω στο λειτουργικό της Microsoft!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομίζω πως από το λειτουργικό καθαρά,όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι.

Στα υπόλοιπα έχουμε προβλήματα.

Xiaomi 12 Pro

Κάποιο το έχετε κάνει chat εδώ μέσα και συνεχίζετε τα VS και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις από την Ομάδα Διαχείρισης.

Από την στιγμή που δεν βαριέστε εσείς να γράφετε κατεβατά που ξέρετε (γιατί το ξέρετε) ότι θα διαγραφούν σε λίγα λεπτά τι άλλο να πούμε εμείς.

ΥΓ. @ panos9553

Το σημερινό event είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι θα αφορά καθαρά το κομμάτι των PC και Gaming, χωρίς να έχουν αφήσει πιθανότητα για κάποια αναφορά στο mobile κομμάτι. To event στο οποίο θα γίνει αναφορά στο mobile κομμάτι αναμένεται στις αρχές του 2017. Επίσης δεν χρειάζεται να γράφεις το ίδιο μήνυμα σε περισσότερα από ένα θέματα

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πάντως για να λέμε την αλήθεια,όλοι περιμέναμε το κάτι τις μας από το evnet,και όπως φαίνεται μείναμε με το...Lumia στο χέρι.:lol::p

Προσωπικά ήθελα/ήλπιζα κάποια στιγμή για την έκπληξη (surface phone) αλλα μετά το παρακάτω περίμενα (κατά 70%) τα χειρότερα.......

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Le Point ο αντιπρόεδρος της Microsoft και νέος Πρόεδρος της Microsoft Γαλλίας Vahé Torossian τονίζει ότι η εταιρεία βγαίνει από την καταναλωτική αγορά των smartphones και εστιάζει μόνο στις επιχειρήσεις, γιατί δεν μπορεί να ανατγωνσιτεί το android και το ios. Επισημαίνει δε ότι η Microsoft θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones σε ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ όταν η σημερινή μορφή των smartphones θα πάψει να υφίσταται και θα δημιουργηθεί κάτι νέο. Τονίζει ωστόσο ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη του λειτουργικού! Επιπλέον το άρθρο αναφέρει ότι σβήνει η προοπτική ενός surface phone. Παραθέτω το σημερινό γαλλικό δημοσίευμα που ήδη κάνει τον γύρο των τεχνολογικών ιστοσελίδων της Γαλλίας και έχει γεμίσει απογοήτευση τους Γάλλους οπαδούς του w10m.

http://www.lepoint.fr/chroniqueurs-du-point/guerric-poncet/microsoft-renonce-aux-smartphones-grand-public-pour-quelques-annees-28-09-2016-2071926_506.php#xtor=RSS-221

Το σημερινό event είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι θα αφορά καθαρά το κομμάτι των PC και Gaming, χωρίς να έχουν αφήσει πιθανότητα για κάποια αναφορά στο mobile κομμάτι. To event στο οποίο θα γίνει αναφορά στο mobile κομμάτι αναμένεται στις αρχές του 2017.

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Για Surface Phone από αρχές του χρόνου, διότι τα Lumia τελείωσαν πλέον!

Φυσικά οι αναβαθμίσεις θα συνεχίσουν κανονικά στο mobile πιστεύω!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Στα "ευχάριστα" τώρα. Σήμερα έχασα κι εγώ τις φωτογραφίες από τις επαφές μου αλλα και τους ήχους κλήσης που τις είχα βάλει (αυτό δεν είχε αναφερθεί μέχρι τώρα). Τι στο καλό, τελευταίο με άλλαξε server η ms???? :lol:

Για μένα μήπως; :lol:

Πάντως κι εγώ ευχαριστημένος είμαι, αν εξαιρέσω σε δύο τρία πραγματάκια που έχω θέμα. Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα! Παραμένω στο λειτουργικό της Microsoft!

Το λουκούμι στον κύριο :lol:

Αφού είσαι ευχαριστημένος αυτό μετράει.

Όλα τα λειτουργικά έχουν τα θεματάκια τους όπως και να το κάνουμε. Π.χ. το sony του αδερφού μου με 4gb αποθ. χώρου του έχει αχρηστευτεί 3 φορές λόγω του ότι φούλαρε μόνο του και δεν μπορούσε να λάβει ούτε sms. Και δεν είναι γνώστης του αντικειμένου, όπως και οι περισσότεροι χρήστες άλλωστε, μην κοιτάς εμάς εδώ :lol:

Δηλαδή η ΗΡ το έβγαλε το θεριό για ένα λειτουργικό που σταματά?

Η ACER το ίδιο?

Η Alcatel που βάζει και VR?

Όλοι αυτοί (και αρκετοί ακόμα κατασκευαστές που ούτε καν τους έχουμε ακουστά στην Ελλάδα), πάνε γυρεύοντας να χάσουν χρήματα?

Καλή η καταστροφολογία, αλλά να έχει βάση.

Στα "ευχάριστα" τώρα. Σήμερα έχασα κι εγώ τις φωτογραφίες από τις επαφές μου αλλα και τους ήχους κλήσης που τις είχα βάλει (αυτό δεν είχε αναφερθεί μέχρι τώρα). Τι στο καλό, τελευταίο με άλλαξε server η ms???? :lol:

Μόνο εγω δε τος έχω χάσει;:p

Xiaomi 12 Pro

Η ACER το ίδιο?

Όλοι αυτοί (και αρκετοί ακόμα κατασκευαστές που ούτε καν τους έχουμε ακουστά στην Ελλάδα), πάνε γυρεύοντας να χάσουν χρήματα?

Εδώ θα διαφωνήσω. Και η Νοκια έβγαλε το θεριό (για την εποχή του) lumia 900 αλλά λίγο αργότερα πέθανε. Δηλαδή το κακό γίνεται εύκολα κι ακεί που πολλές φορές δεν το περιμένεις.

Όσων αφορά το σήμερα κι αφού ξεπεράσαμε την σημερινή ημέρα, δεν νομίζω πλέον η ms να εγκαταλείψει άμεσα το λειτουργικό. Άλλωστε πλέον δεν της κοστίζει τίποτα. Αντίθετα θα περιμένει μήπως οι νέοι κατασκευαστές wm συσκευών καταφέρουν κάτι ώστε να πετάξει κι ένα υπερτούμπανο surface phone να ταράξει τα νερά. Αλλιώς το θάβει κι αυτό.

Η ACER το ίδιο?

Οταν ολα αυτα που ανεφερες οταν με το καλο ερθουν Ελλαδα να μου τα ξαναπεις..γιατι δεν το βλεπω να ερχεται κανενα μα κανενα..ειδικα η lenovo την εκανε με ελαφρα...και ολες οι αλλες που δεν εχουμε ακουστα (λογικο ειναι αφου δεν τις ξερει ουτε η μαμα τους) ειναι αερας κοπανιστος..να χαμε να λεγαμε..

Ξαναλεω οταν εχεις καποιο χειροπιαστο ΝΕΟ windows 10 στην Ελλαδα και οχι μονο λογια και slides απο εδω και απο εκει, εδω ειμαστε να τα κουβεντιασουμε, μεχρι τοτε ομως μην λες οτι δεν εχουν βαση αυτα που λεω..

Όλα τα λειτουργικά έχουν τα θεματάκια τους όπως και να το κάνουμε. Π.χ. το sony του αδερφού μου με 4gb αποθ. χώρου του έχει αχρηστευτεί 3 φορές λόγω του ότι φούλαρε μόνο του και δεν μπορούσε να λάβει ούτε sms. Και δεν είναι γνώστης του αντικειμένου, όπως και οι περισσότεροι χρήστες άλλωστε, μην κοιτάς εμάς εδώ :lol:

έχεις δίκιο,αλλά αυτό είναι κυρίως θέμα συσκευής,που έχει μικρό αποθηκευτικό χώρο.

Το ίδιο θα είχαμε και εμείς αν είχαμε 4gb μόνο.

Xiaomi 12 Pro

Μόνο εγω δε τος έχω χάσει;:p

Παίζει τα ρέστα της για να σε κρατήσει.....:p

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν ολα αυτα που ανεφερες οταν με το καλο ερθουν Ελλαδα να μου τα ξαναπεις..γιατι δεν το βλεπω να ερχεται κανενα μα κανενα..ειδικα η lenovo την εκανε με ελαφρα...και ολες οι αλλες που δεν εχουμε ακουστα (λογικο ειναι αφου δεν τις ξερει ουτε η μαμα τους) ειναι αερας κοπανιστος..να χαμε να λεγαμε..

Ξαναλεω οταν εχεις καποιο χειροπιαστο ΝΕΟ windows 10 στην Ελλαδα και οχι μονο λογια και slides απο εδω και απο εκει, εδω ειμαστε να τα κουβεντιασουμε, μεχρι τοτε ομως μην λες οτι δεν εχουν βαση αυτα που λεω..

Σου 'χω νέα. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το επίκεντρο του κοσμου.......:D

Επίσης ο φίλος δεν ανέφερε την lenovo. Προφανώς είναι διαβασμένος.

Και πολλές ακόμη συσκευές δεν ήρθαν Ελλάδα (νομίζω note 5, LG V20κλπ). Τι σημαίνει αυτό? Ότι τα υπόλοιπα δις ανθρώπων δεν τις απόλαυσαν επειδή δεν ήρθαν Ελλάδα ή ότι το "οπλοστάσιο" του android δεν έγινε πιο πλούσιο με την κυκλοφορία τους????

Ο πύραυλος της HP κυκλοφορεί ήδη.....

Παίζει τα ρέστα της για να σε κρατήσει.....:p

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου 'χω νέα. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το επίκεντρο του κοσμου.......:D

Επίσης ο φίλος δεν ανέφερε την lenovo. Προφανώς είναι διαβασμένος.

Και πολλές ακόμη συσκευές δεν ήρθαν Ελλάδα (νομίζω note 5, LG V20κλπ). Τι σημαίνει αυτό? Ότι τα υπόλοιπα δις ανθρώπων δεν τις απόλαυσαν επειδή δεν ήρθαν Ελλάδα ή ότι το "οπλοστάσιο" του android δεν έγινε πιο πλούσιο με την κυκλοφορία τους????

Χαχαχα...δεν ηρθαν οι 2 συσκευες απο αυτες τις εταιρειες επισημα γιατι εχουν αλλες 50 η καθε μια εδω στην Φτωχη Ελλαδιτσα..αν και τα note 5 και lg v20 που ανεφερες δεν ερχονται επισημα σε ΟΛΗ την Ευρωπη ( καποιος δεν ηταν διαβασμενος θαρρω)

Και θεωρεις εσυ εκτος απο το Hp το οποιο ειναι οντως αξιολογο(Ασχετα αν δεν πιασει γιατι κσε αυτα τα λεφτα ο ανατγωνισμος το κανει σκονη) οτι ολα τα υπολοιπα θα κυκλοφορησουν κανονικα και μαζικα ε? Ειδικα εκεινα των κινεζικων εταιρειων που ουτε η ιδια η Ms δεν ξερει ποιες ειναι...

Εδώ θα διαφωνήσω. Και η Νοκια έβγαλε το θεριό (για την εποχή του) lumia 900 αλλά λίγο αργότερα πέθανε. Δηλαδή το κακό γίνεται εύκολα κι ακεί που πολλές φορές δεν το περιμένεις.

Η ΝΟΚΙΑ, είναι εξαιρετικά πονεμένη ιστορία, δεν έχει άμεσο αντίκρυσμα στη συγκεκριμένη συζήτηση.

Εννοείται πως συμφωνώ ότι το "κακό" είναι απρόβλεπτο.

Η Ελλάδα μπαίνει στη συζήτηση επειδή?

Η στρατηγική της (όποιας) MS σχετικά με το mobile λειτουργικό, πώς ακριβώς μπορεί ποτέ να συνδεθεί με την Ελλάδα για να βγάλουμε ο παραμικρό συμπέρασμα?

Όσο για Κίνα και Ινδία (περίπου το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού), ίσως και τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά για τα "κινέζικα που δεν τα ξέρει η μάνα τους" ή τα αντίστοιχα "γιαπωνέζικα που δεν τα ξέρει η μάνα τους" κλπ.

Το ότι δεν τα ξέρουν οι δικές μας μανάδες και εμείς οι ίδιοι, δεν τα καθιστά ανάξια λόγου.

Edited by Dekaohtoura