geovoul23 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όταν έχεις βάλει εφαρμογές στην sd, μετά απο update πάντα βγάζει πρόβλημα... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Εγω τωρα το παρατήρησα. Ξέρεις κανεις απο ποτε το χει διορθωσει; Μα κι εγώ, τώρα που το έγραψες το τσέκαρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Να πω κι εγώ την δική μου εμπειρία μετά την τελευταία αναβάθμιση, έχει κολλήσει το σύμπαν...... Εν ολίγεις. Δεν δουλεύει τίποτα...... Με κόβω για hard reset, πως το κατάφεραν αυτό απορώ. Αυτό που συζητάμε είναι το πρόβλημα με το mail και μου συνεβει και στον σταθερο υπολογιστη. Δεν εχει να κανει με hardreset και δεν είναι πρόβλημα αποκλειστικα του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αυτό που συζητάμε είναι το πρόβλημα με το mail και μου συνεβει και στον σταθερο υπολογιστη. Δεν εχει να κανει με hardreset και δεν είναι πρόβλημα αποκλειστικα του τηλεφωνου. Να με συγχωρέσεις άλλα δεν κατάλαβα τι εννοείς; Για τα τηλέφωνα δεν μιλάμε εδώ και τα προβλήματα τους; Εγώ είπα πως μετά την τελευταία αναβάθμιση έχουν κολλήσει τα πάντα,εφαρμογές δεν δουλεύουν και πολλά άλλα....εν ολίγεις όπως είπα είμαι για hard reset και δεν είχα καμία διάθεση να το κάνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Λέτε για διαφορετικό πρόβλημα από ότι κατάλαβα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Λέτε για διαφορετικό πρόβλημα από ότι κατάλαβα. Το πρόβλημα που παρουσιαστηκε στο φιλο παραπανω με το μαιλ συμβαινει και στους υπολογιστες. Δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου αποκλειστικα. Θελει διαγραφη και επανεγκατασταση και διορθώνεται. Τωρα ο άλλος φιλος που αναφαιρει ένα σωρο προβλήματα(εγω δεν εχω τιποτα σοβαρο και είμαι σε ανεπισημη εκδοση) ας μας τα πει για να τον βοηθήσουμε να τα διορθωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Το πρόβλημα που παρουσιαστηκε στο φιλο παραπανω με το μαιλ συμβαινει και στους υπολογιστες. Δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου αποκλειστικα. Θελει διαγραφη και επανεγκατασταση και διορθώνεται. Τωρα ο άλλος φιλος που αναφαιρει ένα σωρο προβλήματα(εγω δεν εχω τιποτα σοβαρο και είμαι σε ανεπισημη εκδοση) ας μας τα πει για να τον βοηθήσουμε να τα διορθωσει. εχεις κάνει λάθος παράθεση πιο πάνω. άλλος είπε για το μέιλ,άλλος για γενικό πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Για το mail που έγραψα εγώ, όντως το παρουσιάζει και στον υπολογιστή μου με windows 10 στην τελευταία έκδοση. Παρόλα αυτά, όσες φορές και αν διέγραψα τον λογαριασμό και αν τον έφτιαξα από την αρχή, δεν δουλεύει με τίποτα. Δεν ξέρω πλέον τι άλλο να δοκιμάσω. Κατά τα άλλα (ξέρω δεν είναι το ανάλογο θέμα) με την τελευταία έκδοση στο 635 και αφού αφαίρεσα την εξωτερική κάρτα, όλα δείχνουν καλύτερα από πριν. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, το είναι αυτό που τόσο πολύ δυσκολεύει την ms, ώστε να έρχονται ειδοποιήσεις για εφαρμογές που υπάρχει ενημέρωση στο store και ένα change log για το τι άλλαξε. Είναι τοοοοσο δύσκολο δηλαδή που τόσο καιρό τώρα μένει αδιόρθωτο; Όπως και την προσθήκη του καιρού στην οθόνη κλειδώματος. Τους αρέσει αυτούς να βλέπουν ένα φτερό; Ήμαρτον δηλαδή. Τουλάχιστον μπορείς να βάλεις τις εικόνες του Bing. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 14, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κι εγώ εικόνες του bing εχω και αλλάζουν κάθε μέρα! Δεν έρχονται ποτε οι ίδιες όπως στα 8.1! Είναι και πολυ ωραίες. Τι να τις κάνω του καιρού; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κι εγώ εικόνες του bing εχω και αλλάζουν κάθε μέρα! Δεν έρχονται ποτε οι ίδιες όπως στα 8.1! Είναι και πολυ ωραίες. Τι να τις κάνω του καιρού; Να βλέπεις την πρόβλεψη του καιρού με 2 tap, ίσως; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Λέτε για διαφορετικό πρόβλημα από ότι κατάλαβα. Κλαίω...... 5-6 είμαστε και πάλι χανόμαστε.......:lol: Καλο υπόλοιπο διακοπών σε όλους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κλαίω...... 5-6 είμαστε και πάλι χανόμαστε.......:lol: Καλο υπόλοιπο διακοπών σε όλους. Διακοποιές;:lol: ε τι να κάνω,έπρεπε να το επισημάνω... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Λοιπόν μετά την αναβάθμιση την τελευταία σταμάτησε να λειτουργεί η εξερεύνηση αρχείων, δεν μου ανοίγει τίποτα. Όταν το κάνω επανεκκίνηση λειτουργεί για λίγο και μετά σταματάει. Ακόμη καμία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που έχω δεν μπορεί να ανοίξει φωτογραφία αποθηκευμένη είτε από την SD είτε από την εσωτερική. Το Viber επίσης το ίδιο, όταν μου στείλουν φωτογραφία δεν την ανοίγει να την αποθηκεύσω πάρα μόνο αν κάνω επανεκκίνηση. Η κάρτα κατά την επανεκκίνηση μου ζητάει να κάνω έλεγχο για σφάλματα που πριν δεν το έκανε.... Γενικά πολλά θέματα... Σίγουρα θα έχει κι άλλα που θα τα βρω στην πορεία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Λοιπόν μετά την αναβάθμιση την τελευταία σταμάτησε να λειτουργεί η εξερεύνηση αρχείων, δεν μου ανοίγει τίποτα. Όταν το κάνω επανεκκίνηση λειτουργεί για λίγο και μετά σταματάει. Ακόμη καμία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που έχω δεν μπορεί να ανοίξει φωτογραφία αποθηκευμένη είτε από την SD είτε από την εσωτερική. Το Viber επίσης το ίδιο, όταν μου στείλουν φωτογραφία δεν την ανοίγει να την αποθηκεύσω πάρα μόνο αν κάνω επανεκκίνηση. Η κάρτα κατά την επανεκκίνηση μου ζητάει να κάνω έλεγχο για σφάλματα που πριν δεν το έκανε.... Γενικά πολλά θέματα... Σίγουρα θα έχει κι άλλα που θα τα βρω στην πορεία. Τι εννοείς εξερεύνηση αρχείων; Κι εμένα όντως το Viber δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες! :( Τις φωτογραφίες τις επεξεργάζομαι κανονικά. Επανεκκινήσεις δεν μου ζητάει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Τι εννοείς εξερεύνηση αρχείων; Κι εμένα όντως το Viber δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες! :( Τις φωτογραφίες τις επεξεργάζομαι κανονικά. Επανεκκινήσεις δεν μου ζητάει! Το πρόγραμμα των Win Phone για να βλέπεις τους φάκελους σε εσωτερική και κάρτα SD. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το πρόγραμμα των Win Phone για να βλέπεις τους φάκελους σε εσωτερική και κάρτα SD. Sent from mTalk Κώστας!! Αν και δεν έχω SD, στην εσωτερική τα βλέπω κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Αν και δεν έχω SD, στην εσωτερική τα βλέπω κανονικά! Εγώ ούτε εκεί μπορώ να τα δω, τι να πω.... Μια αναβάθμιση και έγιναν όλα..... Μην πω τώρα τι έγιναν. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Εγώ ούτε εκεί μπορώ να τα δω, τι να πω.... Μια αναβάθμιση και έγιναν όλα..... Μην πω τώρα τι έγιναν. Sent from mTalk Κώστας!! για δοκιμασε αυτο Edited August 15, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 για δοκιμασε αυτο Το πέρασα κι αυτό όπως και κάνα δυο ακόμα προγράμματα, κάνει το ίδιο μου λέει υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το άνοιγμα του αρχείου. Έχω θέμα, τώρα τι παίζει δεν ξέρω. Τις φωτογραφίες τις βλέπω μόνο με την εφαρμογή φωτογραφίες. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το Viber επίσης το ίδιο, όταν μου στείλουν φωτογραφία δεν την ανοίγει να την αποθηκεύσω πάρα μόνο αν κάνω επανεκκίνηση Κι εμένα όντως το Viber δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες! :( Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Viber, μπορώ κανονικά να αποθηκεύσω τις φωτό που λαμβάνω, υπάρχει το εικονίδιο της αποθήκευσης όταν την ανοίγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το πέρασα κι αυτό όπως και κάνα δυο ακόμα προγράμματα, κάνει το ίδιο μου λέει υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το άνοιγμα του αρχείου. Έχω θέμα, τώρα τι παίζει δεν ξέρω. Τις φωτογραφίες τις βλέπω μόνο με την εφαρμογή φωτογραφίες. Sent from mTalk Κώστας!! δυστυχώς τοτε σε βλέπω για hard reset και οπωσδηποτε φόρματ στην κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 δυστυχώς τοτε σε βλέπω για hard reset και οπωσδηποτε φόρματ στην κάρτα sd. Κάτι τέτοιο βλέπω κι εγώ, αυτή η αναβάθμιση μου κατέστρεψε το τηλέφωνο.... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παιδιά εγώ με το τελευταίο update για πρώτη φορά παρατήρησα αρκετό ρούφηγμα μπαταρίας χωρίς να κάνω κατι το ιδιαίτερο..σε όλα τα προηγούμενα δεν είχα ποτέ θέμα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το θέμα είναι πως πρέπει να βάλω τον server της δουλειάς με συγκεκριμένες θύρες. Δεν πιάνει τίποτα,ότι και να δοκίμασα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργες θύρες χρησιμοποιείς.. Εισαι σίγουρος οτι αυτές παίζουν; Μήπως πρέπει να βάλεις 25 ή 995 (ssl) για pop3 και 587 ή 465 (ssl) για SMTP; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 καλησπερα παιδια κανενα νεο για την redstone 1 εχουμε? θα την παρουμε την αναβαθμιση? εχω το 535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts