Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβαλα ήδη. Δεν βλέπω κάτι εμφανές.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε κι εμενα αλλά θα τη περάσω αργότερα!

Αν πατήσεις "περισσότερα" από κάτω σε βγάζει και αυτό:

http://imgur.com/BfZRUGU

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Windows 10 Mobile / PC Build 10586.545 Changelog:

This update includes quality improvements and security fixes. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:

Improved reliability by allowing more time for devices to recover from connected standby mode.

Addressed issue affecting some devices with Bitlocker enabled that didn’t start up to the BitLocker password entry screen.

Addressed issue with MouseUp and MouseDown events not working correctly when using a scroll bar in an Inline Frame (IFrame).

Addressed issue that delays the display of content when resizing the Internet Explorer 11 browser window.

Addressed issue with special keys and mouse clicks that don’t work on devices when Remote Assistance is in session.

Addressed issue with rendering multi-pixel points in Web Graphics Library (WebGL).

Addressed additional issues with certain devices that can’t transition from connected standby to sleep mode, updates not installing, and Internet Explorer 11.

Security updates to Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Kernel Mode Drivers, Windows Authentication Methods, Microsoft Graphics Component, and Kernel Mode Blacklist.

Εγώ που έχω ήδη τα 10 γτ δεν βλέπω ενημέρωση.. Παίζει ρόλο που είναι της Vodafone;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα με τρελάνει αυτό το κινητό..τωρα ήρθε κανονικά με το που πάτησα ενημερωση..

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Μου ήρθε κι εμενα αλλά θα τη περάσω αργότερα!

Αν πατήσεις "περισσότερα" από κάτω σε βγάζει και αυτό:

http://imgur.com/BfZRUGU

είσαι insider και σου έβγαλε αυτό;

και εμένα μου το έβγαλε και δεν είμαι insider. το αρχείο είναι .exe όμως.

Όχι δεν είμαι!!!

Κάτω κάτω στην ενημέρωση της .545 γράφει λεπτομέρειες. Αν πατήσεις εκεί πάνω στη λέξη σου βγάζει αυτό!

Edit: Πέρασα την .545 και είναι λίγο πιο γρήγορη. Πλέον δεν αναβοσβήνει η οθόνη καθόλου τώρα. Το διορθωσαν αυτό απ' ότι φαίνεται! :)

Edited by evris2013

και εμένα μου το έβγαλε και δεν είμαι insider. το αρχείο είναι .exe όμως.

ρε παιδιά να καταλάβω γιατί μπερδεύτηκα,σας έβγαλε αυτό να αναβαθμιστείτε στο Redstone η σας ήρθε η απλή αναβάθμιση (Build 10586.545) όπως και σε μένα και σας έβγαλε αυτό το μήνυμα;

Μη μας τρελαινετε παιδες η 10586.545 ήτανε καμια σχέση με Redstone αλλα με αρκετά fixes.

Η επετειακή θα ρθει οταν ειναι έτοιμη και καλα θα κάνει.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Κανείς δεν τρελαίνει κανέναν.

Όταν κατέβαινε έλεγε "περισσότερα". Το πάταγες, άνοιγε ο edge και έλεγε κάπου, ότι εάν θες μπορείς να κατεβάσεις τώρα την επετειακή έκδοση. Αν πάταγες όμως το λινκ, όπως έγραψα πιο πριν, το αρχείο που ήταν να σώσει ήταν .exe.

Τα win 10 mobile δεν τρέχουν .exe. Και αφού το τελευταίο update ήταν και για pc έκδοση (εκτός απο mobile), φαντάζομαι ότι ήταν για την pc έκδοση το προαναφερθέν .exe.

Κανείς δεν τρελαίνει κανέναν.

Όταν κατέβαινε έλεγε "περισσότερα". Το πάταγες, άνοιγε ο edge και έλεγε κάπου, ότι εάν θες μπορείς να κατεβάσεις τώρα την επετειακή έκδοση. Αν πάταγες όμως το λινκ, όπως έγραψα πιο πριν, το αρχείο που ήταν να σώσει ήταν .exe.

Τα win 10 mobile δεν τρέχουν .exe. Και αφού το τελευταίο update ήταν και για pc έκδοση (εκτός απο mobile), φαντάζομαι ότι ήταν για την pc έκδοση το προαναφερθέν .exe.

Το πάτησες και δεν σου έκανε ενημέρωση της Anniversary;

Το πάτησες και δεν σου έκανε ενημέρωση της Anniversary;

εάν διάβασες αυτό που έγραψα, ποιος ο λόγος να κατεβάσω κάτι στο κινητό (.exe) το οποίο δεν θα τρέξει? :confused:

παιδια μια απλη αναβαθμιση ειναι για διορθωση bugs

http://www.windowscentral.com/new-windows-10-mobile-update-rolls-out-we-wait-big-anniversary-update

Η anniversary ακομα δεν εχει κυκλοφορησει. Λιγη υπομονη ακομα

Μου ήρθε και μένα.

Τι ακριβώς είναι? Είμαι εκτός και θα την περάσω αργότερα το βράδυ.

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα γιατί δεν περίμενες λίγο να το κανεις μετά το update?

Τι είχα κάνει το μεσημέρι γιατί το πρωί το είχα πάρει από το σέρβις και 7μιση είχα τελειώσει όλο το στήσιμο και 8 η ώρα μου βγήκε η αναβάθμιση.

Πάντως έκατσε καλά και δουλεύουν όλα ρολόι

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Πέρασα και εγώ το update στο lumia 950, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής. Ο edge μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορος στο φόρτωμα σελίδων.

Επιτελους με την νεα αναβαθμιση μπορεις να ποσταρεις απο το youtube κατ ευθειαν σε ομαδα στο FB.Βεβαια στο δικο μου 640DS οταν παω να πληκτρολογησω το ονομα της ομαδας το πληκτρολογιο.... εξαφανιζεται!!Πρεπει να πληκτρολογισω το ονομα της ομαδας σε αλλο πεδιο στο οποιο λειτουργει κανονικα το πληκτρολογιο και να κανω αντιγραφη και επικοληση στο πεδιο που βαζεις το ονομα της ομαδας για να το δεχτει! Eπισης μου φαινεται καλυτερη η διαχειριση της ενεργειας...

Αυτα.

Καλησπέρα σας!!πέρασα χθες και εγώ την .545 στο 640ds.δεν έκανα hard reset και αυτό που παρατηρώ σήμερα είναι μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.το έβγαλα από την πρίζα στις 9 το πρωί και στις 2 η μπαταρία ήταν στο 60% με ελάχιστη χρήση (δύο 3λεπτες κλήσεις και ένα τέταρτο χρήση edge με WiFi).μάλλον πως θα πάω για άλλο ένα hard reset.

Καλησπέρα σας!!πέρασα χθες και εγώ την .545 στο 640ds.δεν έκανα hard reset και αυτό που παρατηρώ σήμερα είναι μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.το έβγαλα από την πρίζα στις 9 το πρωί και στις 2 η μπαταρία ήταν στο 60% με ελάχιστη χρήση (δύο 3λεπτες κλήσεις και ένα τέταρτο χρήση edge με WiFi).μάλλον πως θα πάω για άλλο ένα hard reset.

με το hard reset τι εννοείς; ότι δεν έκανες ποτέ; π.χ. μετά το 8,1 η ότι δεν έκανες ξανά μετά την χτεσινή αναβάθμιση;