BURNIN_AMBITION Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ξέρουμε παιδια ποσο μεγάλο θα ειναι το απντειτ σε μεγκαμπαιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ξέρουμε παιδια ποσο μεγάλο θα ειναι το απντειτ σε μεγκαμπαιτ; 2 με 2,5gb μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Άρα όσοι έχουμε κινητά με 8GB πάμε για σβήσιμο όλων των εφαρμογών... 3.5GB είναι το τωρινό OS και γύρω στο 1GB οι εφαρμογές που δεν σβήνονται και δεν μεταφέρονται... Αυτό πάντως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ενώ μου λέει ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια είναι 3.15GB, αν προσθέσω τον χώρο που λένε ότι πιάνουν η κάθε μία ξεχωριστά, μου βγάζει άθροισμα γύρω στα 2300ΜΒ. Στην κάρτα SD μου λέει ότι πιάνουν 460ΜΒ και έχω περασμένες μόνο δύο εφαρμογές οι οποίες λένε ότι πιάνουν μόνο 100ΜΒ αθροιστικά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 2 με 2,5gb μαλλον. Αν είναι τόσο μεγάλο,μόνο με Hard Reset(από πριν),θα μπορέσουμε να το περάσουμε. Κάτι το ίδιο το os κάτι οι εφαρμογές που δεν πάνε στην sd,το χάσαμε το κορμί πατριώτη. τουλάχιστον εμείς με τα 8άρια μοντέλα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αν είναι τόσο μεγάλο,μόνο με Hard Reset(από πριν),θα μπορέσουμε να το περάσουμε. Κάτι το ίδιο το os κάτι οι εφαρμογές που δεν πάνε στην sd,το χάσαμε το κορμί πατριώτη. τουλάχιστον εμείς με τα 8άρια μοντέλα. δεν αλλάζει κάτι στην μνήμη γιατί η τωρινή περνάει πάνω από την προηγούμενη. δεν είναι όπως στο pc που μένει μέσα 10 μέρες για να κάνεις επιστροφή αν δεν θες την καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 δεν αλλάζει κάτι στην μνήμη γιατί η τωρινή περνάει πάνω από την προηγούμενη. δεν είναι όπως στο pc που μένει μέσα 10 μέρες για να κάνεις επιστροφή αν δεν θες την καινούργια. Χμ...στην προηγούμενη ενημέρωση πάντως που δεν είχα πάνω από 1,5GB,δεν με άφησε να την κάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Χμ...στην προηγούμενη ενημέρωση πάντως που δεν είχα πάνω από 1,5GB,δεν με άφησε να την κάνω. όπως και να έχει όποιος έχει συσκευή με 8gb (και εγώ) σύντομα θα έχει σοβαρό θέμα. έχω 1,85gb ελεύθερη μνήμη!!! απέτυχε εντελώς η Microsoft στην διαχείριση της εσωτερικής μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πάντως εγώ που έκανα το update μέσω insider ήταν 675ΜΒ. Δεν νομίζω τώρα να είναι πιο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 όπως και να έχει όποιος έχει συσκευή με 8gb (και εγώ) σύντομα θα έχει σοβαρό θέμα. έχω 1,85gb ελεύθερη μνήμη!!! απέτυχε εντελώς η Microsoft στην διαχείριση της εσωτερικής μνήμης Εμ αυτό είναι το θέμα. Σε λίγο δεν θα πας παίρνει για τίποτα. Ειδικά όσο μεγαλώνουν και οι εφαρμογές θα έχουμε θέμα.Εκτός αν φτάσουμε πάλι στα παλιά κουλά του σβήσε γράψε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πάντως εγώ που έκανα το update μέσω insider ήταν 675ΜΒ. Δεν νομίζω τώρα να είναι πιο μεγάλο. πολλές εφαρμογές έχουν κάποια mb και στην εγκατάσταση πολλαπλασιάζεται. π.χ. κατεβάζεις 100mb και μετά την εγκατάσταση το βλέπεις και πάνω από 200mb.είναι θέμα ποσο συμπιεσμένο είναι το πακέτο που κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 πολλές εφαρμογές έχουν κάποια mb και στην εγκατάσταση πολλαπλασιάζεται. π.χ. κατεβάζεις 100mb και μετά την εγκατάσταση το βλέπεις και πάνω από 200mb.είναι θέμα ποσο συμπιεσμένο είναι το πακέτο που κατεβάζει. Ε ναι σίγουρα. Απλώς το αναφέρω, δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στην build μέχρι τώρα ως προς το μέγεθος. Όταν έκανα την αναβάθμιση είχα γύρω στα 2GB ελεύθερα από την εσωτερική μνήμη και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αυτη την τσιγκουνιά δεν την καταλαβαίνω. Έπρεπε όλες οι συσκευές να ξεκινάνε από 32gb. Ούτε καν 16 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 πέρα από την πλάκα αν όντως θα μας έρθει σήμερα δεν ξέρω άμα θα κάνω την αναβάθμιση. έχω σαν αρνητικό παράδειγμα το laptop. σέρνεται μετά την αναβάθμιση! στο άνοιγμα κανεί εις διπλούν τωρα! δεν γίνεται να δεις βίντεο στο YouTube απο το edge χωρίς να κολλάει. φυσικά πριν δεν είχα αυτά τα προβλήματα. θα μου πείτε άσχετο το ενα με το άλλο άλλα...με προβληματίζει. σορρυ για το :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 πέρα από την πλάκα αν όντως θα μας έρθει σήμερα δεν ξέρω άμα θα κάνω την αναβάθμιση. έχω σαν αρνητικό παράδειγμα το laptop. σέρνεται μετά την αναβάθμιση! στο άνοιγμα κανεί εις διπλούν τωρα! δεν γίνεται να δεις βίντεο στο YouTube απο το edge χωρίς να κολλάει. φυσικά πριν δεν είχα αυτά τα προβλήματα. θα μου πείτε άσχετο το ενα με το άλλο άλλα...με προβληματίζει. σορρυ για το :offtopic: Δες τι γράφουν οι insiders και αποφάσισε.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δες τι γράφουν οι insiders και αποφάσισε.....;) ας χαλαρώσουμε...γιατί όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα έρθει σήμερα..... stachomike @stachomike @donasarkar Is today the W10 Mobile Anniversary Rollout? Or get we a "soon"?! Follow Dona Sarkar @donasarkar @stachomike No, not today. You'll know when :) 4:15 PM - 9 Aug 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 ας χαλαρώσουμε...γιατί όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα έρθει σήμερα..... stachomike @stachomike @donasarkar Is today the W10 Mobile Anniversary Rollout? Or get we a "soon"?! Follow Dona Sarkar @donasarkar @stachomike No, not today. You'll know when :) 4:15 PM - 9 Aug 2016 Οπότε κέρδισες τον χρόνο σου για να αποφασίσεις.....:lol: Υ.Γ. Αν δεν είναι έτοιμοι τι θέλουν και πετάνε ημερομηνίες στον αέρα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Οπότε κέρδισες τον χρόνο σου για να αποφασίσεις.....:lol: Υ.Γ. Αν δεν είναι έτοιμοι τι θέλουν και πετάνε ημερομηνίες στον αέρα? βλέπεις...είναι αυτό που έλεγα εγώ της προάλλες και με κράζανε πολύ. δεν ήταν το θέμα να το είχα από της 3,9 η 19 Αυγούστου αλλά είσαι μια εταιρεία κολοσσός που λέγεσαι Microsoft και δεν μπορείς να παίζεις με τα λιγοστά ποσοστά που έχεις και δεν θα τα έχεις αυριο αν πας ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μετά φταίμε εμείς που λέμε για συνεχόμενο κρέμασμα. Τέλος πάντων,χίλιες φορές να το αφήσει στον αέρα,παρά να πει πάλι σε μια εβδομάδα ξέρω γω... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 βλέπεις...είναι αυτό που έλεγα εγώ της προάλλες και με κράζανε πολύ. δεν ήταν το θέμα να το είχα από της 3,9 η 19 Αυγούστου αλλά είσαι μια εταιρεία κολοσσός που λέγεσαι Microsoft και δεν μπορείς να παίζεις με τα λιγοστά ποσοστά που έχεις και δεν θα τα έχεις αυριο αν πας ετσι. Ολα αυτά είναι αποτέλεσμα του "υποχωρούμε αλλά δεν αποχωρούμε"...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μετά φταίμε εμείς που λέμε για συνεχόμενο κρέμασμα. Τέλος πάντων,χίλιες φορές να το αφήσει στον αέρα,παρά να πει πάλι σε μια εβδομάδα ξέρω γω... πάντως ο κόσμος τρελάθηκε (όχι και άδικα) τους κράζουν παντού. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω φταίει ο Nadella,ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ η δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος αλλά πάντως τέτοια κατρακύλα ούτε σχεδιασμένη να ήταν δεν θα πετύχαινε έτσι! μιλάμε όσο τους λένε ότι πατώνουν τα ποσοστά τόσο κάνουν άλλες μ@@@. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μάλλον το εγχείρημα τους είναι πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόντουσαν! Δεν εξηγείται αλλιώς! Δεν νομίζω να θέλει η Microsoft να "αυτοκτονήσει".... ;) Γνώμη μου... Βέβαια δεν είμαστε απο μέσα για να ξέρουμε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 πάντως ο κόσμος τρελάθηκε (όχι και άδικα) τους κράζουν παντού. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω φταίει ο Nadella,ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ η δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος αλλά πάντως τέτοια κατρακύλα ούτε σχεδιασμένη να ήταν δεν θα πετύχαινε έτσι! μιλάμε όσο τους λένε ότι πατώνουν τα ποσοστά τόσο κάνουν άλλες μ@@@. Εντάξει αν το δούμε ψύχραιμα,λέμε τώρα,δεν εγινε και τίποτα,αν δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Αλλά τουλάχιστον να μην δίνουν ημερομηνίες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 stachomike @stachomike @donasarkar Is today the W10 Mobile Anniversary Rollout? Or get we a "soon"?! Follow Dona Sarkar @donasarkar @stachomike No, not today. You'll know when :) 4:15 PM - 9 Aug 2016 χαχαχαχαχα :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αλλά τουλάχιστον να μην δίνουν ημερομηνίες. ρε παιδί μου αυτό λέω και εγώ στάματα το ρημάδι το twitter με ημερομηνίες και ανακοίνωσεις. αυτό έχει τρελάνει τον κόσμο! κάνε βόλτα στα σαιτ που ασχολούνται με τα windows phone και δες γκρινια και βρίσιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Προσωπικά δεν «καίγομαι» για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, γι' αυτό και εγκατέλειψα το insider program. Αυτό που ήθελα περισσότερο, τα windows mobile 10 τα κατέβασα μέσω του προγράμματος και μετά μόνο επίσημες αναβαθμίσεις. Γενικά μου αρέσει το λειτουργικό, όπως και τα κλειστά λειτουργικά μιας και κατά τη γνώμη μου, θεωρούνται πιο ασφαλείς. Μου αρέσει η συνεργασία μεταξύ pc και Lumia, με τα μικρά τους προβληματάκια. Βέβαια με ενοχλεί αρκετά το Lumia 640XL λόγω των 8GB, αλλά βοηθάει και η επέκταση. Όταν κατέβασα την .494 τρόμαξα να την εγκαταστήσω και αυτό γιατί έπρεπε να απεγκαταστήσω αρκετές εφαρμογές, τις οποίες και μετά την αναβάθμιση εγκατέστησα πάλι. Έχω βάλει στο μάτι το 950XL και όταν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου και δεν θα έχει βγει κάποιο surface smartphone, θα το πάρω. Τώρα σχετικά με την «επετειακή αναβάθμιση», λέτε να χρειαστεί να κάνουμε hard reset; Σε φίλου μου πάντως που έχει μέσω insider τη Redstone, έχει πολλά προβλήματα λειτουργικά. Δεν είναι βέβαια και πολύ «ψαγμένος» και τα windows m10 τα έβαλε έπειτα από προτροπή δική μου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts