st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πάντως το data sense δεν φτιάξανε. Εμενα δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αναβαθμίσεων συνέχεια. Είμαι πια και επίσημα στην 420. Πρέπει να είναι η πιο smooth version μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αναβαθμίσεων συνέχεια. Είμαι πια και επίσημα στην 420. Πρέπει να είναι η πιο smooth version μέχρι στιγμής Αυτό ακριβώς πήγαινα να γράψω. Πάρα πολύ βουτυρένια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Ρυθμίσεις, σύστημα, πληροφορίες, περισσότερες πληροφορίες. οκ βρήκα πως έχω την έκδοση 10,0,10586,318. να περάσω την 338; και πως; ενημέρωση τηλεφώνου, κάνω κάθε μέρα και μου γράφει πως έχω την νεότερη έκδοση. τι πρέπει να κάνω για λύσω τα παρακάτω προβλήματα; χρησιμοποιώ το outlook, η έκδοση είναι η 17.6868.41142.0 πέρασε αυτόματα με την αλλαγή που έκανα από 8,1 σε 10 αρια. να γράψω μήπως έχει κάποια σχέση, ότι δεν έχω κάνει επαναφορά τηλεφώνου όπως διάβασα ότι έκαναν άλλοι. 1) στα email μου, δε μπορώ βάλω διεύθυνση, γιατί; 2) πάλι στα email, ότι και να γράψω είτε είναι η διεύθυνση παραλήπτη είτε κάποιο σχόλιο δε μπορώ να σβήσω τίποτα, κανένα χαρακτήρα. 3) δεν μπορώ να ακούσω όλα τα τραγούδια ενός φάκκελου συνεχόμενα, πρέπει να τα ανοίγω ένα ένα; Edited June 15, 2016 by navi55 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εμενα δουλευει κανονικα. Εμένα έχει κολλήσει στα 0 ΜΒ από την προηγούμενη build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 w10m -> windows recovery tool -> 8.1 -> update advisor -> w10m -> hard reset -> update -> hard reset -> update -> hard reset ->στήσιμο χωρίς επαναφορά -> backup -> hard reset -> επαναφορά από backup . Νομίζω το τερμάτισα!!! Ελπίζω αυτή τη φορά η εμπειρία να είναι καλύτερη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 w10m -> windows recovery tool -> 8.1 -> update advisor -> w10m -> hard reset -> update -> hard reset -> update -> hard reset ->στήσιμο χωρίς επαναφορά -> backup -> hard reset -> επαναφορά από backup . Νομίζω το τερμάτισα!!! Ελπίζω αυτή τη φορά η εμπειρία να είναι καλύτερη.... Οντως το τερματισες αλλα δεν πειραζει κακο δε του εκανες. Ενα hard reset χρειαζοσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 οκ έχει περάσει η έκδοση 420 από σήμερα το πρωί. όμως τα προβλήματα είναι τα ίδια που είχα και με την 318. τι πρέπει να κάνω για λύσω τα παρακάτω προβλήματα; χρησιμοποιώ το outlook, η έκδοση είναι η 17.6868.41142.0 πέρασε αυτόματα με την αλλαγή που έκανα από 8,1 σε 10 αρια. να γράψω μήπως έχει κάποια σχέση, ότι δεν έχω κάνει επαναφορά τηλεφώνου όπως διάβασα ότι έκαναν άλλοι. 1) στα email μου, δε μπορώ βάλω διεύθυνση, γιατί; 2) πάλι στα email, ότι και να γράψω είτε είναι η διεύθυνση παραλήπτη είτε κάποιο σχόλιο δε μπορώ να σβήσω τίποτα, κανένα χαρακτήρα. 3) δεν μπορώ να ακούσω όλα τα τραγούδια ενός φάκκελου συνεχόμενα, πρέπει να τα ανοίγω ένα ένα; υ.γ. άσχετο, δε καταλαβαίνω τι γίνεται 4 μηνύματα παραπάνω. έχω γράψει από εχθές το βράδυ ένα κατεβατό 7 σειρών και δε το δείχνει. όταν πάω να κάνω τροποποίηση το βλέπω μόλις το κάνω αποθήκευση, χάνεται. επίσης δε μπορώ να ανεβάσω ούτε μια πολύ μικρή φωτογραφία. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 υ.γ. άσχετο, δε καταλαβαίνω τι γίνεται 4 μηνύματα παραπάνω. έχω γράψει από εχθές το βράδυ ένα κατεβατό 7 σειρών και δε το δείχνει. όταν πάω να κάνω τροποποίηση το βλέπω μόλις το κάνω αποθήκευση, χάνεται. επίσης δε μπορώ να ανεβάσω ούτε μια πολύ μικρή φωτογραφία. Το ιδιο και σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 http://www.windowscentral.com/windows-10-10586420-now-available Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 http://www.windowscentral.com/windows-10-10586420-now-available Ειναι επίσημη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ειναι επίσημη; Από χθες.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Από χθες.;) Την .338 γιατι δεν την έκαναν επίσημη και πήγαν κατευθείαν στην .420; Περίεργο μου φαίνεται! Κι άκουγα τα καλύτερα για την πρώτη. Την .420 τη δοκίμασε κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Την .338 γιατι δεν την έκαναν επίσημη και πήγαν κατευθείαν στην .420; Περίεργο μου φαίνεται! Κι άκουγα τα καλύτερα για την πρώτη. Την .420 τη δοκίμασε κανείς; fixes έχει,τίποτα το καινούριο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τι καινούργιο περίμενες δηλαδή; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ειναι επίσημη; Ναι, από χτες το βράδυ έχει βγει σε release insider αλλά και μη (το ίδιο είναι, ουσιαστικά). Το data sense έδειξε να έφτιαξε, μόλις μπήκα με 3g...Μου εμφάνισε δηλαδή κανονικά και την χρήση των προηγούμενων ημερών (ενώ μέχρι χτες τίποτα) αλλά και το υπόλοιπο του μήνα (όπως το έχει υπολογίσει). Στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν όντως έφτιαξε. Όλο το τηλέφωνο (950) λειτουργεί και αποκρίνεται πολύ καλύτερα, και σε ταχύτητα και σε αίσθηση (η συλλογή φωτό, πετάει!). Μοναδικό μελανό σημείο μέχρι τώρα, οι ειδοποιήσεις στο WhatsApp...αν δεν μπω, δεν έρχονται/εμφανίζονται τα μυνήματα, σαν να μη λειτουργεί στο παρασκήνιο. Διπλοέλεγξα τις ρυθμίσεις μπαταρίας/δεδομένων(data&WiFi)/παρασκηνίου και όλα είναι όπως θα έπρεπε. Το είχα αυτό το κόλλημα και στα 8.1, ανάλογα την έκδοση της εφαρμογής (συνήθως έφτιαχνε 1-2 ημέρες μετά την έκδοση που το χαλούσε, με mini update). Εδώ ίσως να χρειάζεται αντίστοιχα κάποια ενημέρωση. Φυσικά έγιναν τα τυπικά soft reset και έλεγχος στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τι καινούργιο περίμενες δηλαδή; ;) Για αρχή να φτιάξουν πράγματα που δεν δουλεύουν,ίσως; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για αρχή να φτιάξουν πράγματα που δεν δουλεύουν,ίσως; ...και δεν έφτιαξαν; @Dekaohtoura εμείς δεν έχουμε 950 ομως!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ...και δεν έφτιαξαν; @Dekaohtoura εμείς δεν έχουμε 950 ομως!!! ;) Για μάντεψε... μόνο η χρήση δεδομένων είδα πως έστρωσε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ...και δεν έφτιαξαν; @Dekaohtoura εμείς δεν έχουμε 950 ομως!!! ;) Το τηλέφωνο το αναφέρω για να έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης. Η ανακοίνωση για την έκδοση, ήταν για όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το τηλέφωνο το αναφέρω για να έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης. Η ανακοίνωση για την έκδοση, ήταν για όλες τις συσκευές. Ακριβώς.. Εντάξει σαν ενημέρωση,καλή είναι,δίνει πάλι μια φρεσκάδα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τα προβληματα στην 420 μπορει να τα αναφερει καποιος γιατι εγω δεν βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τα προβληματα στην 420 μπορει να τα αναφερει καποιος γιατι εγω δεν βρισκω? Σε τι συσκευή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για μάντεψε... μόνο η χρήση δεδομένων είδα πως έστρωσε. Εμένα δεν έστρωσε. Γράφει ότι απομένουν 0 ΜΒ. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε τι συσκευή; Ακόμα δεν αναβάθμισες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σε τι συσκευή; 640 3g δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts