stran Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπερα. Δεν αναβαθμιζει αυτοματα τα τηλεφωνα στα δεκαρια οποτε εισαι καλυμμένος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Στα 8.1 δεν είχαμε την επιλογή, όταν μας καλούσαν, να γυρίζουμε τη συσκευή ανάποδα (με την οθόνη κάτω) και να σταματάει ο ήχος κλήσης; Στα 10 τόσο καιρό δεν υπάρχει. Με το συγκεκριμένο update, επαναφέρεται αυτή η δυνατότητα. Αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, μόνο για τις συσκευές με 1 κάρτα sim. Στις dual sim, δε λειτουργεί. Εγώ δε το δοκίμασα να δω αν λειτουργεί, αλλά σίγουρα ήρθε. Έχω 435 ds Settings, Extras, Network services και δες εκεί που λέει Voice call counter, γράφει μόνο το σύνολο βέβαια και όχι ξεχωριστά εξερχόμενες και εισερχόμενες.... Ναι το ξέρω αυτό, αλλά είναι πολύ γενικό.. Οκ είναι λίγο άχρηστο... Συμβουλή. Χτύπα ένα 950 με σούπερ κάμερα και τιμή και μη βιάζεσαι να φύγεις.... Νομίζω ότι παίζει σε εξαιρετικές τιμές πλέον και απ' ότι φαίνεται τα win10 υποστηρίζονται καλά και βελτιώνονται, άσχετα με το αν γίνεται με αργούς ρυθμούς.. Το σκέφτομαι κι εγώ το 950... Edited June 3, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Στο δικό μου 640 XL λειτουργεί μια χαρά...... Sent from mTalk Κώστας!! Μονόκαρτο, ε; μάντεψε.....δουλεύει.:D Κι εσύ μονόκαρτο, εεεε; :p Δεν είναι θέμα δίκαρτου. Δουλεύει σε όλες όσες αναβαθμίστηκαν από wp8 και οι στα 950, 650, 550. Επίσης δεν δουλεύει και σε όσους κατηγορούν την ms και πήραν για κύρια συσκευή android...... Τι να πω. Και κάποιος άλλος με δίκαρτο 950, έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. :lol: Καλό! Μ' άρεσε! @Dihnekis300 Άμα λέω ότι μας δουλεύει η MS..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μονόκαρτο, ε; Κι εσύ μονόκαρτο, εεεε; :p Τι να πω. Και κάποιος άλλος με δίκαρτο 950, έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. :lol: Καλό! Μ' άρεσε! @Dihnekis300 Άμα λέω ότι μας δουλεύει η MS..... Κι εγώ μονόκαρτο, 950, αλλά δεν δουλεύει. Κάτι στραβό έχει κάνει η MS, αλλά άντε βγάλε άκρη. Από περιέργεια: Αυτή η ενημέρωση/εφαρμογή, θα πρέπει να φαίνεται στο Store, "H Βιβλιοθήκη μου"? Αν ναι, ενώ την κατέβασα τη μέρα που βγήκε, δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κι εγώ μονόκαρτο, 950, αλλά δεν δουλεύει. Κάτι στραβό έχει κάνει η MS, αλλά άντε βγάλε άκρη. Από περιέργεια: Αυτή η ενημέρωση/εφαρμογή, θα πρέπει να φαίνεται στο Store, "H Βιβλιοθήκη μου"? Αν ναι, ενώ την κατέβασα τη μέρα που βγήκε, δεν εμφανίζεται. Α, μάλιστα. Και σε μονόκαρτο, αλλά και με το firmware, δε δουλεύει.... Ναι, αν δεν υπήρχε στη συσκευή και την κατέβασες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Α, μάλιστα. Και σε μονόκαρτο, αλλά και με το firmware, δε δουλεύει.... Ναι, αν δεν υπήρχε στη συσκευή και την κατέβασες. Δεν εμφανίζεται, όπως δεν εμφανίζεται και με search στο store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν εμφανίζεται, όπως δεν εμφανίζεται και με search στο store! Τόσο καλά... Λες να έπεσε τρελό "κράξιμο" στο feedback και να την απέσυραν, για να τη διορθώσουν; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μονόκαρτο, ε; Κι εσύ μονόκαρτο, εεεε; :p Δίκαρτο είναι το δικό μου..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δίκαρτο είναι το δικό μου..... και τα δικά μου... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μη κολλάτε, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των sim Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μη κολλάτε, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των sim το ξέρουμε,καζούρα του κάνουμε.:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω την εντύπωση ότι φταίει όταν κατεβάσαμε την αφή μέσω one drive.εγώ που το έχω κατεβάσει δεν μπορώ να αναβαθμισω το gesture παρόλο που μου ήρθε.(640xl dual). Στην γυναίκα που έχει το 640 dual αλλα δεν το είχα κάνει,τώρα αναβαθμίστηκε κανονικά.μπορει και να είναι τυχαίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω την εντύπωση από κάτι σκόρπια που διάβασα ψάχνοντάς το, πως απλά δεν υποστήριζε τα χ50, αλλά μόνο τα "παλιά" Lumia που πήραν 10ρια. Γιατί, ο Εωσφόρος και η μαύρη ψυχή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω την εντύπωση ότι φταίει όταν κατεβάσαμε την αφή μέσω one drive.εγώ που το έχω κατεβάσει δεν μπορώ να αναβαθμισω το gesture παρόλο που μου ήρθε.(640xl dual). Στην γυναίκα που έχει το 640 dual αλλα δεν το είχα κάνει,τώρα αναβαθμίστηκε κανονικά.μπορει και να είναι τυχαίο.... δε νομίζω φίλε...και εγώ από εκεί το έχω και το πέρασα κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 το ξέρουμε,καζούρα του κάνουμε.:D Να του λέτε για το firmware. Εκεί βγάζει σπυράκια...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν είναι θέμα δίκαρτου. Δουλεύει σε όλες όσες αναβαθμίστηκαν από wp8 και οι στα 950, 650, 550. Επίσης δεν δουλεύει και σε όσους κατηγορούν την ms και πήραν για κύρια συσκευή android...... Παντως εγω στο δικο μου μοννοκαρτο 950 ενω πηρα την αναβαθμιση δεν βλεπω στο Προσθετα->Αφη. Ή μηπως ειναι σε αλλο σημειο των ρυθμισεων; Ευτυχως να λες που δουλευω και μια Android συσκευη παραλληλα και εχω μετρο συγκρισης για καποια πραγματα. Και μπορω πλεον με σιγουρια να πω οτι το μεγαλυτερο αγκαθι των W10M ειναι ο edge και η ταχυτητα ανοιγματος και περιηγησης των εφαρμογων και ειδικα της MSFT. Απο την αλλη το notification center των 10αριων ειναι μακραν πιο καλα δομημενο και οργανωμενο ενω και η glance screen ειναι πολυ σημαντικη. Προς το παρον το παιζω σε διπλο ταμπλο και εχει ο θεος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 το ξέρουμε,καζούρα του κάνουμε.:D Να του λέτε για το firmware. Εκεί βγάζει σπυράκια...... Τς τς τς..... Κακοί άνθρωποι.... :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παντως εγω στο δικο μου μοννοκαρτο 950 ενω πηρα την αναβαθμιση δεν βλεπω στο Προσθετα->Αφη. Ή μηπως ειναι σε αλλο σημειο των ρυθμισεων; Ευτυχως να λες που δουλευω και μια Android συσκευη παραλληλα και εχω μετρο συγκρισης για καποια πραγματα. Και μπορω πλεον με σιγουρια να πω οτι το μεγαλυτερο αγκαθι των W10M ειναι ο edge και η ταχυτητα ανοιγματος και περιηγησης των εφαρμογων και ειδικα της MSFT. Απο την αλλη το notification center των 10αριων ειναι μακραν πιο καλα δομημενο και οργανωμενο ενω και η glance screen ειναι πολυ σημαντικη. Προς το παρον το παιζω σε διπλο ταμπλο και εχει ο θεος :) Όσες συσκευές ήρθαν με w10 δεν έχουν αυτές τις επιλογές. Δυστυχώς. Όπως και το double tap......(γκρρρρ) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Τς τς τς..... Κακοί άνθρωποι.... :p Δεν ειναι κακοί... Σε αναγκάζουν να πάρεις απλά το 950 που έχει firmware... :p Δεν το καταλαβες;.... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Δεν ειναι κακοί... Σε αναγκάζουν να πάρεις απλά το 950 που έχει firmware... :p Δεν το καταλαβες;.... :lol: χαχαχαχααχα καλό! :lol: Πλέον, με τις συσκευές που έχω, είμαι καλυμμένος για αρκετό καιρό. Χμ... Νέο προβλήμα.... Είπα να δω μια ταινία, στο 640 μου.. Ήταν 1 ώρα και 40 λεπτά, περίπου. Θα την παρακολουθούσα, κάνοντας streaming. Στα 50 λεπτά μου εμφανίστηκε pop-up μήνυμα, αναφέροντας ότι ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι σχεδόν γεμάτος... Επιλέγω pause και πάω στα settings. Η ένδειξη ανέγραφε ~6,20 από τα 7.28 σε χρήση... Γυρίζω στον Edge, κλείνω όλα τα tabs (1 facebook, 1 ταινία), διαγράφω ιστορικό, cookies κλπ. και η μνήμη επανέρχεται στα 4,36 σε χρήση, από τα 7,28... Χρόνια είχα να δω κάτι τέτοιο, αν το έχω δει κιόλας... Νόμιζα μόνο η ram χρησιμοποιείται στο streaming.... P.S.1: Κανένα καινούριο app installed, με καθαρή εγκατάσταση των official 10... Δε θυμάμαι με τα 8.1 τέτοια θέματα και κάνω εξαντλητικό streaming, με όλα τα smartphones μου.. P.S.2: Προς mods: Το ξέρω ότι το έγραψα και σε άλλο thread, αλλά το έκανα σκόπιμα, για να δω αν είναι θέμα συσκευής ή software. Edited June 4, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Χμ... Νέο προβλήμα.... Είπα να δω μια ταινία, στο 640 μου.. Ήταν 1 ώρα και 40 λεπτά, περίπου. Θα την παρακολουθούσα, κάνοντας streaming. Στα 50 λεπτά μου εμφανίστηκε pop-up μήνυμα, αναφέροντας ότι ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι σχεδόν γεμάτος... Επιλέγω pause και πάω στα settings. Η ένδειξη ανέγραφε ~6,20 από τα 7.28 σε χρήση... Γυρίζω στον Edge, κλείνω όλα τα tabs (1 facebook, 1 ταινία), διαγράφω ιστορικό, cookies κλπ. και η μνήμη επανέρχεται στα 4,36 σε χρήση, από τα 7,28... Χρόνια είχα να δω κάτι τέτοιο, αν το έχω δει κιόλας... Νόμιζα μόνο η ram χρησιμοποιείται στο streaming.... P.S.1: Κανένα καινούριο app installed, με καθαρή εγκατάσταση των official 10... Δε θυμάμαι με τα 8.1 τέτοια θέματα και κάνω εξαντλητικό streaming, με όλα τα smartphones μου.. P.S.2: Προς mods: Το ξέρω ότι το έγραψα και σε άλλο thread, αλλά το έκανα σκόπιμα, για να δω αν είναι θέμα συσκευής ή software. Είναι ανάλογα το site που το βλέπεις. Στον υπολογιστή γίνεται το ίδιο. Stream πραγματικό, κάνει μόνο στο live (ή σε κάποια επι πληρωμή site). Στα υπόλοιπα απλά κατεβάζει δεδομένα για την ταινία για να σου την προβάλει εσένα καλύτερα. Δοκίμασε το και στον υπολογιστή. Εγώ πχ. με τα 8.1 είχα δοκιμάσει να δω αγώνα σε live stream και είχα πολύ λίγο χώρο (περίπου 3-4 GB) και δεν μου έκανε τέτοιο πρόβλημα. Ενώ αν βάλω ταινία ή σειρά, θα μου το γέμιζε. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Είναι ανάλογα το site που το βλέπεις. Στον υπολογιστή γίνεται το ίδιο. Stream πραγματικό, κάνει μόνο στο live (ή σε κάποια επι πληρωμή site). Στα υπόλοιπα απλά κατεβάζει δεδομένα για την ταινία για να σου την προβάλει εσένα καλύτερα. Δοκίμασε το και στον υπολογιστή. Εγώ πχ. με τα 8.1 είχα δοκιμάσει να δω αγώνα σε live stream και είχα πολύ λίγο χώρο (περίπου 3-4 GB) και δεν μου έκανε τέτοιο πρόβλημα. Ενώ αν βάλω ταινία ή σειρά, θα μου το γέμιζε. Τι να πω. Στα 8.1 δεν το είχα πάθει ποτέ. Μου χτύπησε άσχημα... Μετά έκανα ακριβώς το ίδιο, σε Android συσκευή τελείως low-end και έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ίσως να ρωτάω σε λάθος θέμα, γιατί έχω με preview τα 10 στο 635, αλλά μπορεί και να είναι σχετικό. Χρησιμοποιώ το 635 με 512 RAM για το εταιρικό νούμερο της δουλειάς. Ενώ μου αρέσει που το βλέπω με τα 10αρια, καταλαβαίνω πως του κάθονται λίιιιιγο βαριά. Ίσως όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά ο edge κυρίως, το κάνει και κολλάει. Η ερώτηση είναι, να το γυρίσω σε 8.1; Τι χάνω και τι μπορεί να κερδίζω αν παραμείνω έτσι; Θυμάμαι πως με 8.1 δεν είχε κανένα θέμα και ήταν γρήγορο, τηρουμένων των αναλογιών. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ξέρουμε τί παίζει με το NFC? Συγκεκριμένα, δοκίμασα να στείλω από το 950 σε ένα G3 με ΜΜ κάποιες φωτό. Ενεργοποιημένα τα πάντα, εννοείται. Ακούμπησαν οι πλάτες, σφύριξε το 950 ότι κάτι έγινε, στην οθόνη του G3 βγήκε ένα μήνυμα σε στυλ "new tag..." κι από κάτω "winphone\..." κι αυτό, τέλος. Είναι ακόμα όλα ασύμβατα μεταξύ τους (δλδ WinMobile vs Android vs IOS) και εν μέρει συμβατά μεταξύ τους? Είναι κάποια τυχαία ασυμβατότητα? Πρέπει να κάνω και κάτι extra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 To Bluetooth ήταν ενεργοποιημένο και στις δύο συσκευές? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts