Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλά αυτό δεν είναι δουλειά, σε κάθε update. Official είμαστε, όχι tp...

Αυτό μπορεί να συμβεί σε ένα μεγάλο update όπως αυτό των 10. Σε ελάχιστο ποσοστό πάντα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως βγήκε εφαρμογή gestures & touch για τα 550 650 και 950. Ρωτάω επειδή έκανα ενημέρωση στο 730..
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Μήπως βγήκε εφαρμογή gestures & touch για τα 550 650 και 950. Ρωτάω επειδή έκανα ενημέρωση στο 730..

Δυστυχώς από ότι διάβασα τώρα τα νέα gestures μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργούν στα 550,650 και 950...πραγματικά ότι ναναι εκεί στην msft.....

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς από ότι διάβασα τώρα τα νέα gestures μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργούν στα 550,650 και 950...πραγματικά ότι ναναι εκεί στην msft.....

Όντως, Αν και πήρα το νέο update δεν άλλαξε κάτι.

Εσύ έμεινες με το HTC?

Όντως, Αν και πήρα το νέο update δεν άλλαξε κάτι.

Εσύ έμεινες με το HTC?

Έχω και το Α9 και το 950. Δουλεύω ομως καθημερινά με το Α9 για να δω αν θα με βολέψει το Android ή όχι....

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω και το Α9 και το 950. Δουλεύω ομως καθημερινά με το Α9 για να δω αν θα με βολέψει το Android ή όχι....

Και έχω βάλει και στο 950 την Redstone και την βλέπω και αυτή.

Σήμερα πήραμε κάποιο update για τα gestures σίγασης που συζητούσαμε παλιότερα. Όμως έχει βαλθεί και μου γυρίζει την ζώνη ώρας !!! Γιατί το κάνει αυτό; Μου συνεβει και στο 532 και στο 435 δυο φορές μέχρι τώρα... Έβγαλα την αυτόματη ζώνη ώρας πλέον.

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να μετράει τον χρόνο των κλήσεων;

Settings, Extras, Network services και δες εκεί που λέει Voice call counter, γράφει μόνο το σύνολο βέβαια και όχι ξεχωριστά εξερχόμενες και εισερχόμενες....

έχει καταφέρει κάνεις να κατέβασει το καινούργιο Facebook messenger Beta;

ναι.στο θέμα με τις εφαρμογές υπάρχει και ο τρόπος.

Xiaomi 12 Pro

ναι.στο θέμα με τις εφαρμογές υπάρχει και ο τρόπος.

υπαρχει καπου; δεν βρίσκω το νήμα με με τις εφαρμογές.

υπαρχει καπου; δεν βρίσκω το νήμα με με τις εφαρμογές.

Αλλάζεις region σε Γερμανία,επανεκκίνηση και το βγάζει το στορ

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

ευχαριστω νασαι καλα

Συμβουλή. Χτύπα ένα 950 με σούπερ κάμερα και τιμή και μη βιάζεσαι να φύγεις....

Συμβουλή. Χτύπα ένα 950 με σούπερ κάμερα και τιμή και μη βιάζεσαι να φύγεις....

κοίτα δεν το πήρα απόφαση 100% αλλά το σκέφτομαι γιατί και η Microsoft μας τα έκανε αρκετά κάπως... τα πράγματα. γιαυτο και κοιτάω γενικά και ότι είναι να κάνω θα το κάνω από Σεπτέμβρη και μετά. φυσικά θέλω να δω και το Redstone και μετά βλέπουμε αν πάω για αλλαγή η αναβάθμιση (950). το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνω τίποτα από βιασύνη. ευχαριστώ πάντως! μια καλή γνώμη πάντα μετράει.

Σήμερα πήραμε κάποιο update για τα gestures σίγασης που συζητούσαμε παλιότερα. Όμως έχει βαλθεί και μου γυρίζει την ζώνη ώρας !!! Γιατί το κάνει αυτό; Μου συνεβει και στο 532 και στο 435 δυο φορές μέχρι τώρα... Έβγαλα την αυτόματη ζώνη ώρας πλέον.

Τι είναι αυτό;

και τι update έγινε;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Τι είναι αυτό;

και τι update έγινε;

Στα 8.1 δεν είχαμε την επιλογή, όταν μας καλούσαν, να γυρίζουμε τη συσκευή ανάποδα (με την οθόνη κάτω) και να σταματάει ο ήχος κλήσης; Στα 10 τόσο καιρό δεν υπάρχει.

Με το συγκεκριμένο update, επαναφέρεται αυτή η δυνατότητα.

Αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, μόνο για τις συσκευές με 1 κάρτα sim. Στις dual sim, δε λειτουργεί.

Huawei Nova 5T

Στα 8.1 δεν είχαμε την επιλογή, όταν μας καλούσαν, να γυρίζουμε τη συσκευή ανάποδα (με την οθόνη κάτω) και να σταματάει ο ήχος κλήσης; Στα 10 τόσο καιρό δεν υπάρχει.

Αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, μόνο για τις συσκευές με 1 κάρτα sim. Στις dual sim, δε λειτουργεί.

Το ότι εμένα που είναι μονοκαρτο και δεν την βλέπω;!!!

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Το ότι εμένα που είναι μονοκαρτο και δεν την βλέπω;!!!

Το έχεις κάνει το update; Για τσέκαρε στο store.

Huawei Nova 5T

Στο δικό μου και όχι μόνο 640ds(στου αδερφου μου)ήρθε το update και δουλεύει αψογα

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Στο δικό μου και όχι μόνο 640ds(στου αδερφου μου)ήρθε το update και δουλεύει αψογα

Μας δουλεύεις κανονικά η Microsoft μου φαίνεται... Τι *****μπορεί να αλλάζει μεταξύ ιδίων μοντέλων συσκευών; :mad:

Εννοείται ότι έχω καθαρή εγκατάσταση στα 10.

Huawei Nova 5T

Στο δικό μου 640 XL λειτουργεί μια χαρά......

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μας δουλεύεις κανονικά η Microsoft μου φαίνεται... Τι *****μπορεί να αλλάζει μεταξύ ιδίων μοντέλων συσκευών; :mad:

Εννοείται ότι έχω καθαρή εγκατάσταση στα 10.

μάντεψε.....δουλεύει.:D

Xiaomi 12 Pro

καλησπέρα... δεν ξέρω αν είναι αυτό το σωστό σημείο για μία ερώτηση...

χρειάστηκε να αντικαταστήσω το 520, αφού μου έσπασε η οθόνη δυστυχώς και προτίμησα το πάμφθηνο αλλά τίμιο 435...

τα wp είναι το λειτουργικό για μένα... απλό, εύκολο και σταθερό για τα 5 στοιχειώδη πράγματα που θέλω να κάνω με ένα smartphone

(στοιχειώδης πλοήγηση, email, skydrive και λίγο office)... κυρίως όμως οι χάρτες here τους οποίους δε διατίθεμαι να αποχωριστώ...

έχω καταλάβει πως δεν υπάρχουν στα 10...

δεν έχω καμία διάθεση για αναβάθμιση λοιπόν... όλα μου είναι μια χαρά στα 8.1

Εάν απλά απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση, είμαι καλυμμένος για να μην περάσω αναβάθμιση; θα μου περαστεί υποχρεωτικά;

μπορώ να την αρνηθώ και με ποιόν τρόπο;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Δεν είναι θέμα δίκαρτου. Δουλεύει σε όλες όσες αναβαθμίστηκαν από wp8 και οι στα 950, 650, 550.

Επίσης δεν δουλεύει και σε όσους κατηγορούν την ms και πήραν για κύρια συσκευή android......

καλησπέρα... δεν ξέρω αν είναι αυτό το σωστό σημείο για μία ερώτηση...

χρειάστηκε να αντικαταστήσω το 520, αφού μου έσπασε η οθόνη δυστυχώς και προτίμησα το πάμφθηνο αλλά τίμιο 435...

τα wp είναι το λειτουργικό για μένα... απλό, εύκολο και σταθερό για τα 5 στοιχειώδη πράγματα που θέλω να κάνω με ένα smartphone

(στοιχειώδης πλοήγηση, email, skydrive και λίγο office)... κυρίως όμως οι χάρτες here τους οποίους δε διατίθεμαι να αποχωριστώ...

έχω καταλάβει πως δεν υπάρχουν στα 10...

δεν έχω καμία διάθεση για αναβάθμιση λοιπόν... όλα μου είναι μια χαρά στα 8.1

Εάν απλά απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση, είμαι καλυμμένος για να μην περάσω αναβάθμιση; θα μου περαστεί υποχρεωτικά;

μπορώ να την αρνηθώ και με ποιόν τρόπο;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Καλησπερα. Δεν αναβαθμιζει αυτοματα τα τηλεφωνα στα δεκαρια οποτε εισαι καλυμμένος.