Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το ξέρω βρε ότι είσαι τέρμα ενεργός στο wp... Το θέμα είναι το firmwere, που δεν βλέπω να έρχεται... Είναι εκνευριστικό να μην έχεις otg... Ναι συμφωνούμε.Βέβαια εκτός από λίγο κατανάλωση δε ξέρω τι άλλο μπορεί να λύσει το firm. όλα δουλεύουν καλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μου έβγαλε update στο office... Άρα είμαστε κοντά στην .242... Από firmware μάλλον το ξεχνάμε... Εγώ την αναβάθμιση την έχω πάρει εδώ και μια βδομάδα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Και εγώ,γιαυτό και ρώτησα.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ναι συμφωνούμε.Βέβαια εκτός από λίγο κατανάλωση δε ξέρω τι άλλο μπορεί να λύσει το firm. όλα δουλεύουν καλά. Αυτό με το firmware είναι επίσημο ότι θα έρθει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται firmware για να βελτιωθεί η κατανάλωση, όταν με τα 8.1 ήταν άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αυτό με το firmware είναι επίσημο ότι θα έρθει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται firmware για να βελτιωθεί η κατανάλωση, όταν με τα 8.1 ήταν άψογη. η ms έχει δηλώσει ότι τα 10άρια έχουν δοθεί χωρίς firmwares,το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Τώρα το πότε και αν θα έρθουν είναι ένα μυστήριο. τα 8,1 είχαν καλή κατανάλωση ίσως επειδή είχαν firmware από την αρχή όπως έπρεπε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πρωινή αναβάθμιση,word,PowerPoint,excel OneDrive Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 η ms έχει δηλώσει ότι τα 10άρια έχουν δοθεί χωρίς firmwares,το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Τώρα το πότε και αν θα έρθουν είναι ένα μυστήριο. τα 8,1 είχαν καλή κατανάλωση ίσως επειδή είχαν firmware από την αρχή όπως έπρεπε. δεν ειπε κατι τετοιο. διαβασε καλυτερα τι ειπε και θα καταλάβεις ότι αδικα περιμενεις firmware updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) δεν ειπε κατι τετοιο. διαβασε καλυτερα τι ειπε και θα καταλάβεις ότι αδικα περιμενεις firmware updates. Aυτό είπε. Προσωπικά,δεν περιμένω firm. Βελτιώσεις περιμένω και ας τις πει όπως θέλει. Edited May 3, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Στην κάρτα sd ενώ δεν έχω εγκαταστήσει κανενα προγραμμα μου βγάζει περίπου 500mb κατειλημμένα από εφαρμογές κ παιχνίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το ξέρω, μου απάντησε ο Αλεξ πιο μπροστά. Κι εγώ το 830 έχω! Μια και απάντησες, πες μου πως λειτουργούν τα 10 σε 830; Με upgrade advisor.... Άργησα λίγο, μια χαρά δουλεύουν τα έχω από την .107, το μόνο θέμα είναι με τα buttons κάτω απο την οθόνη στα οποία παρατηρώ μια αστάθεια. Εαν είσαι στην 8.1 ακόμη, και έχεις λάβει το Firmware του Μαρτίου, πιστεύω πας χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Άργησα λίγο, μια χαρά δουλεύουν τα έχω από την .107, το μόνο θέμα είναι με τα buttons κάτω απο την οθόνη στα οποία παρατηρώ μια αστάθεια. Εαν είσαι στην 8.1 ακόμη, και έχεις λάβει το Firmware του Μαρτίου, πιστεύω πας χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα 8.1 ειμαι. Αυτό το firmware του Μαρτίου πότε ήρθε και δεν το πήρα χαμπάρι; Που να το λάβω το firmware του Μαρτίου; Αν τα κατεβάσω τα 10 εγώ τώρα με την εφαρμογή upgrade advisor, σε ποια έκδοση θα με πάει, στην .107 ή στην .218; Edited May 3, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν βλέπω παιδια να έρχεται firmware πρώτα από όλα δουλεύουν με τα 8.1 αλλα επειδή έχω και 950xl και 1520 το 1520 τα πάει πολύ καλά για να πούμε ότι πχ δεν έχει drivers Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν βλέπω παιδια να έρχεται firmware πρώτα από όλα δουλεύουν με τα 8.1 αλλα επειδή έχω και 950xl και 1520 το 1520 τα πάει πολύ καλά για να πούμε ότι πχ δεν έχει drivers Χωρίς να δω το link, δεν περίμενα να πάρουμε το firmware... Πάντως, η "απώλειά" του φαίνεται σε 2 σημεία του OS, στο 640 ds. 1. Στο mytube. Αν το χρησιμοποιήσω πολύ γρήγορα, έχω fc. 2. Settings -> Permissions -> Messaging. Αν αλλάξω τη θέση του διακόπτη, σε οποιοδήποτε app, έχω fc. Πριν το hard reset είχα αυτά τα 2 θέματα, αλλά και απώλεια των living images. Μετά το hard reset και setup as new, τα living images επέστρεψαν και το "ρολάρισμα" του OS είναι πολύ καλύτερο (από ό,τι χωρίς), αλλά τα 2 παραπάνω θέματα παραμένουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δηλαδή, το ότι δεν δουλεύει το gestures beta, δεν είναι θέμα firmware; Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής; Και τα δύο; Τι συμβαίνει πραγματικά και γιατί κάτι τόσο χρήσιμο είναι τόσο καιρό εκτός λειτουργίας; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δηλαδή, το ότι δεν δουλεύει το gestures beta, δεν είναι θέμα firmware; Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής; Και τα δύο; Τι συμβαίνει πραγματικά και γιατί κάτι τόσο χρήσιμο είναι τόσο καιρό εκτός λειτουργίας; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ίσως είναι όλα αυτά που γράφεις, ίσως ένα από αυτά, ίσως η Microsoft "δε θέλει" να το δώσει, στις x50 συσκευές της. Κάτι σαν το double tap.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εγώ πάντως δεν νομίζω να μη θέλει να δώσει το firmware! Δηλαδή οι υπόλοιποι που δεν είναι στα φόρουμ και περιμένουν την αναβάθμιση απο την ενημέρωση τηλεφώνου, τι θα κάνουν; Θα παραμείνουν για πάντα στα 8.1; Ποιος θα τους πει ότι υπάρχει η εφαρμογή upgrade advisor για να αναβαθμιστούν στα 10; Ή θα την ανακαλύψουν απο μόνοι τους; Την εφαρμογή upgrade advisor θα πρέπει να τη κρατήσουμε και μετά την αναβάθμιση στα 10 και θα βλέπουμε απο κει κάθε νέα ενημέρωση που θα δίνετε ή οι υπόλοιπες θα έρχονται απο την ενημέρωση τηλεφώνου; Όπως πχ η επίσημη Redstone, όποτε αυτή έρθει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το advisor το κατεβάζεις μια φορα.Μετά δεν χρειάζεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Έχετε δει ξανά, σε οποιοδήποτε λειτουργικό, αναβάθμιση μέσω εφαρμογής; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Όχι,αλλά έχουμε δει στο ίδιο,στους υπολογιστές. Με καλύτερη υλοποίηση όμως,καθώς κατέβηκε μόνη της. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το advisor το κατεβάζεις μια φορα.Μετά δεν χρειάζεται. Το ξέρω ότι τη κατεβάζεις μια φορά. Το θέμα είναι πόσες φορές θα τη χρησιμοποιήσουμε!!! Πχ τωρα κατεβάζω τα 10άρια απο την εφαρμογή. Όταν έρθει με το καλό η επόμενη αναβάθμιση, θα χρειαστεί παλι το upgrade advisor ή μετά θα έρχεται η ενημέρωση από το ίδιο το τηλέφωνο; Αυτό δεν κατάλαβα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το ξέρω ότι τη κατεβάζεις μια φορά. Το θέμα είναι πόσες φορές θα τη χρησιμοποιήσουμε!!! Πχ τωρα κατεβάζω τα 10άρια απο την εφαρμογή. Όταν έρθει με το καλό η επόμενη αναβάθμιση, θα χρειαστεί παλι το upgrade advisor ή μετά θα έρχεται η ενημέρωση από το ίδιο το τηλέφωνο; Αυτό δεν κατάλαβα! Από το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το ξέρω ότι τη κατεβάζεις μια φορά. Το θέμα είναι πόσες φορές θα τη χρησιμοποιήσουμε!!! Πχ τωρα κατεβάζω τα 10άρια απο την εφαρμογή. Όταν έρθει με το καλό η επόμενη αναβάθμιση, θα χρειαστεί παλι το upgrade advisor ή μετά θα έρχεται η ενημέρωση από το ίδιο το τηλέφωνο; Αυτό δεν κατάλαβα! Μια φορά την κατεβάζεις και μια φορά μόνο κάνεις χρήση της.μετα οι ενημερώσεις είναι Ota. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Από το τηλεφωνο. Μια φορά την κατεβάζεις και μια φορά μόνο κάνεις χρήση της.μετα οι ενημερώσεις είναι Ota. Σας ευχαριστώ και τους δύο! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Έχω ένα 640 το οποίο από την πρώτη στιγμή που το πήρα έχει θέματα με κολλήματα. Έχει τα 10ρια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι πως στις ρυθμίσεις έχει άλλες με ελληνικά κι άλλες με αγγλικά. Επίσης έχει στις ρυθμίσεις->ενημέρωση-> windows insider program χωρίς να έχω εγγραφεί ποτέ. Όσα hard και soft reset κι αν έκανα δεν άλλαξε κάτι. Δεν ξέρω αν είναι από κάποιον dev. Πως μπορώ να διορθώσω όλα αυτά και πως μπορώ να ξαναπεράσω από την αρχή καθαρά τα 10ρια? Ευχαριστώ Υ.Γ. Ποντάρω ότι πρώτος θα απαντήσει ο niotheros.....:lol::lol::lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Έχω ένα 640 το οποίο από την πρώτη στιγμή που το πήρα έχει θέματα με κολλήματα. Έχει τα 10ρια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι πως στις ρυθμίσεις έχει άλλες με ελληνικά κι άλλες με αγγλικά. Επίσης έχει στις ρυθμίσεις->ενημέρωση-> windows insider program χωρίς να έχω εγγραφεί ποτέ. Όσα hard και soft reset κι αν έκανα δεν άλλαξε κάτι. Δεν ξέρω αν είναι από κάποιον dev. Πως μπορώ να διορθώσω όλα αυτά και πως μπορώ να ξαναπεράσω από την αρχή καθαρά τα 10ρια? Ευχαριστώ Υ.Γ. Ποντάρω ότι πρώτος θα απαντήσει ο niotheros.....:lol::lol::lol: Πρώτα θα φλασαρεις τα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool και μετά περνάς τα 10 με την εφαρμογή από το store upgrade advisor Edited May 4, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts