Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρω βρε ότι είσαι τέρμα ενεργός στο wp...

Το θέμα είναι το firmwere, που δεν βλέπω να έρχεται... Είναι εκνευριστικό να μην έχεις otg...

Ναι συμφωνούμε.Βέβαια εκτός από λίγο κατανάλωση δε ξέρω τι άλλο μπορεί να λύσει το firm.

όλα δουλεύουν καλά.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου έβγαλε update στο office...

Άρα είμαστε κοντά στην .242...

Από firmware μάλλον το ξεχνάμε...

Εγώ την αναβάθμιση την έχω πάρει εδώ και μια βδομάδα πάντως.

Ναι συμφωνούμε.Βέβαια εκτός από λίγο κατανάλωση δε ξέρω τι άλλο μπορεί να λύσει το firm.

όλα δουλεύουν καλά.

Αυτό με το firmware είναι επίσημο ότι θα έρθει;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται firmware για να βελτιωθεί η κατανάλωση, όταν με τα 8.1 ήταν άψογη.

Αυτό με το firmware είναι επίσημο ότι θα έρθει;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται firmware για να βελτιωθεί η κατανάλωση, όταν με τα 8.1 ήταν άψογη.

η ms έχει δηλώσει ότι τα 10άρια έχουν δοθεί χωρίς firmwares,το έχουμε γράψει αρκετές φορές.

Τώρα το πότε και αν θα έρθουν είναι ένα μυστήριο.

τα 8,1 είχαν καλή κατανάλωση ίσως επειδή είχαν firmware από την αρχή όπως έπρεπε.

Xiaomi 12 Pro

Πρωινή αναβάθμιση,word,PowerPoint,excel OneDrive
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

η ms έχει δηλώσει ότι τα 10άρια έχουν δοθεί χωρίς firmwares,το έχουμε γράψει αρκετές φορές.

Τώρα το πότε και αν θα έρθουν είναι ένα μυστήριο.

τα 8,1 είχαν καλή κατανάλωση ίσως επειδή είχαν firmware από την αρχή όπως έπρεπε.

δεν ειπε κατι τετοιο. διαβασε καλυτερα τι ειπε και θα καταλάβεις ότι αδικα περιμενεις firmware updates.

δεν ειπε κατι τετοιο. διαβασε καλυτερα τι ειπε και θα καταλάβεις ότι αδικα περιμενεις firmware updates.

Aυτό είπε.

Προσωπικά,δεν περιμένω firm.

Βελτιώσεις περιμένω και ας τις πει όπως θέλει.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Το ξέρω, μου απάντησε ο Αλεξ πιο μπροστά. Κι εγώ το 830 έχω!

Μια και απάντησες, πες μου πως λειτουργούν τα 10 σε 830; Με upgrade advisor....

Άργησα λίγο, μια χαρά δουλεύουν τα έχω από την .107, το μόνο θέμα είναι με τα buttons κάτω απο την οθόνη στα οποία παρατηρώ μια αστάθεια. Εαν είσαι στην 8.1 ακόμη, και έχεις λάβει το Firmware του Μαρτίου, πιστεύω πας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άργησα λίγο, μια χαρά δουλεύουν τα έχω από την .107, το μόνο θέμα είναι με τα buttons κάτω απο την οθόνη στα οποία παρατηρώ μια αστάθεια. Εαν είσαι στην 8.1 ακόμη, και έχεις λάβει το Firmware του Μαρτίου, πιστεύω πας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στα 8.1 ειμαι. Αυτό το firmware του Μαρτίου πότε ήρθε και δεν το πήρα χαμπάρι; Που να το λάβω το firmware του Μαρτίου;

Αν τα κατεβάσω τα 10 εγώ τώρα με την εφαρμογή upgrade advisor, σε ποια έκδοση θα με πάει, στην .107 ή στην .218;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν βλέπω παιδια να έρχεται firmware πρώτα από όλα δουλεύουν με τα 8.1 αλλα επειδή έχω και 950xl και 1520 το 1520 τα πάει πολύ καλά για να πούμε ότι πχ δεν έχει drivers

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν βλέπω παιδια να έρχεται firmware πρώτα από όλα δουλεύουν με τα 8.1 αλλα επειδή έχω και 950xl και 1520 το 1520 τα πάει πολύ καλά για να πούμε ότι πχ δεν έχει drivers

Χωρίς να δω το link, δεν περίμενα να πάρουμε το firmware...

Πάντως, η "απώλειά" του φαίνεται σε 2 σημεία του OS, στο 640 ds.

1. Στο mytube. Αν το χρησιμοποιήσω πολύ γρήγορα, έχω fc.

2. Settings -> Permissions -> Messaging. Αν αλλάξω τη θέση του διακόπτη, σε οποιοδήποτε app, έχω fc.

Πριν το hard reset είχα αυτά τα 2 θέματα, αλλά και απώλεια των living images.

Μετά το hard reset και setup as new, τα living images επέστρεψαν και το "ρολάρισμα" του OS είναι πολύ καλύτερο (από ό,τι χωρίς), αλλά τα 2 παραπάνω θέματα παραμένουν.

Huawei Nova 5T

Δηλαδή, το ότι δεν δουλεύει το gestures beta, δεν είναι θέμα firmware; Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής; Και τα δύο; Τι συμβαίνει πραγματικά και γιατί κάτι τόσο χρήσιμο είναι τόσο καιρό εκτός λειτουργίας;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Δηλαδή, το ότι δεν δουλεύει το gestures beta, δεν είναι θέμα firmware; Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής; Και τα δύο; Τι συμβαίνει πραγματικά και γιατί κάτι τόσο χρήσιμο είναι τόσο καιρό εκτός λειτουργίας;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ίσως είναι όλα αυτά που γράφεις, ίσως ένα από αυτά, ίσως η Microsoft "δε θέλει" να το δώσει, στις x50 συσκευές της. Κάτι σαν το double tap....

Huawei Nova 5T

Εγώ πάντως δεν νομίζω να μη θέλει να δώσει το firmware! Δηλαδή οι υπόλοιποι που δεν είναι στα φόρουμ και περιμένουν την αναβάθμιση απο την ενημέρωση τηλεφώνου, τι θα κάνουν; Θα παραμείνουν για πάντα στα 8.1; Ποιος θα τους πει ότι υπάρχει η εφαρμογή upgrade advisor για να αναβαθμιστούν στα 10; Ή θα την ανακαλύψουν απο μόνοι τους;

Την εφαρμογή upgrade advisor θα πρέπει να τη κρατήσουμε και μετά την αναβάθμιση στα 10 και θα βλέπουμε απο κει κάθε νέα ενημέρωση που θα δίνετε ή οι υπόλοιπες θα έρχονται απο την ενημέρωση τηλεφώνου; Όπως πχ η επίσημη Redstone, όποτε αυτή έρθει;

Όχι,αλλά έχουμε δει στο ίδιο,στους υπολογιστές.

Με καλύτερη υλοποίηση όμως,καθώς κατέβηκε μόνη της.

Xiaomi 12 Pro

Το advisor το κατεβάζεις μια φορα.Μετά δεν χρειάζεται.

Το ξέρω ότι τη κατεβάζεις μια φορά. Το θέμα είναι πόσες φορές θα τη χρησιμοποιήσουμε!!! Πχ τωρα κατεβάζω τα 10άρια απο την εφαρμογή. Όταν έρθει με το καλό η επόμενη αναβάθμιση, θα χρειαστεί παλι το upgrade advisor ή μετά θα έρχεται η ενημέρωση από το ίδιο το τηλέφωνο; Αυτό δεν κατάλαβα!

Το ξέρω ότι τη κατεβάζεις μια φορά. Το θέμα είναι πόσες φορές θα τη χρησιμοποιήσουμε!!! Πχ τωρα κατεβάζω τα 10άρια απο την εφαρμογή. Όταν έρθει με το καλό η επόμενη αναβάθμιση, θα χρειαστεί παλι το upgrade advisor ή μετά θα έρχεται η ενημέρωση από το ίδιο το τηλέφωνο; Αυτό δεν κατάλαβα!

Από το τηλεφωνο.

Μια φορά την κατεβάζεις και μια φορά μόνο κάνεις χρήση της.μετα οι ενημερώσεις είναι Ota.

Xiaomi 12 Pro

Από το τηλεφωνο.

Μια φορά την κατεβάζεις και μια φορά μόνο κάνεις χρήση της.μετα οι ενημερώσεις είναι Ota.

Σας ευχαριστώ και τους δύο! :)

Έχω ένα 640 το οποίο από την πρώτη στιγμή που το πήρα έχει θέματα με κολλήματα. Έχει τα 10ρια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι πως στις ρυθμίσεις έχει άλλες με ελληνικά κι άλλες με αγγλικά. Επίσης έχει στις ρυθμίσεις->ενημέρωση-> windows insider program χωρίς να έχω εγγραφεί ποτέ. Όσα hard και soft reset κι αν έκανα δεν άλλαξε κάτι. Δεν ξέρω αν είναι από κάποιον dev.

Πως μπορώ να διορθώσω όλα αυτά και πως μπορώ να ξαναπεράσω από την αρχή καθαρά τα 10ρια?

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Ποντάρω ότι πρώτος θα απαντήσει ο niotheros.....:lol::lol::lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχω ένα 640 το οποίο από την πρώτη στιγμή που το πήρα έχει θέματα με κολλήματα. Έχει τα 10ρια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι πως στις ρυθμίσεις έχει άλλες με ελληνικά κι άλλες με αγγλικά. Επίσης έχει στις ρυθμίσεις->ενημέρωση-> windows insider program χωρίς να έχω εγγραφεί ποτέ. Όσα hard και soft reset κι αν έκανα δεν άλλαξε κάτι. Δεν ξέρω αν είναι από κάποιον dev.

Πως μπορώ να διορθώσω όλα αυτά και πως μπορώ να ξαναπεράσω από την αρχή καθαρά τα 10ρια?

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Ποντάρω ότι πρώτος θα απαντήσει ο niotheros.....:lol::lol::lol:

Πρώτα θα φλασαρεις τα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool και μετά περνάς τα 10 με την εφαρμογή από το store upgrade advisor

Edited by andreas443

spacer.png