Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ερωτηση αν ξερετε...αφου αναβαθμισουμε επισημα στα 10αρια αμα το βαλουμε στο recovery tool σε τι εκδοση θα μας παει μετα? προς το παρόν στα 8,1. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εχεις κάποιο στοιχείο για αυτό; Γιατί για να μην δουλεύει σε μερικές συσκευές δείχνει μάλλον το αντίθετο... Αν ασχοληθείς λίγο με developing θα δεις πώς αλληλεπιδρά ένα app με όλο το σύστημα. Το firmware είναι κάτι σαν το bios στο pc. Αναβαθμίζεται όταν είναι απαραίτητο και στα τηλ περισσότερο δίνουν update για τους carriers. Drivers έχουν πάρει οι συσκευές, είναι ουσιαστικά οι εφαρμογές του συστήματος που αναβαθμιστήκαν π.χ. "αφή", "ήχος" κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Άλλο σε ρώτησα εγώ. Τι είναι ξέρω. Πως εξηγείς ότι σε μερικές συσκευές δεν δουλεύει; Και μένα σε παλιότερα builds δεν λειτουργούσε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Άλλο σε ρώτησα εγώ. Τι είναι ξέρω. Πως εξηγείς ότι σε μερικές συσκευές δεν δουλεύει; Και μένα σε παλιότερα builds δεν λειτουργούσε. Για ποιες συσκευές λες; Μόνο ένας φίλος έχει το πρόβλημα. Σε άλλο 820 που το δοκίμασα μια χαρά δουλεύει. Μπορεί να μην έκανε hard reset. Σε παλιότερα build όντως δεν δούλευε, αλλά με την .107 διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τσέκαρε,ξανά,δεν είναι μόνο ένας.;) Αnyway πάμε παρακάτω,πρακτικά δουλεύει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodim80 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά πατάω το link και στη σελίδα που με πάει είναι λευκό το κουμπί get the app και από κάτω γράφει You can’t get this App. This page is for info only. Στις ρυθμίσεις του explorer έχω για κινητά. Καμία βοήθεια....640xl Έλυσε κανείς αυτό το πρόβλημα; Σε μένα εξακολουθεί ακριβώς η ίδια κατάσταση. Έκανε κανείς σήμερα αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τσέκαρε,ξανά,δεν είναι μόνο ένας.;) Αnyway πάμε παρακάτω,πρακτικά δουλεύει. Όσοι δεν κάναν hard reset ή δεν δοκιμάσανε με data ανοιχτά το πιο πιθανό είναι να μην δουλεύει και να το βλέπουν σαν bug. Αλλά δεν πιστεύω ότι ένα firmware update θα τα λύσει όλα δια μαγείας. Άσχετο, έχει κάνει κανείς κρυπτογράφηση συσκευής; Διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει κάποια θέματα. Από περιέργεια την ενεργοποίησα δεν είδα κάτι. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος τίποτα, που τη χρησιμοποιεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μα τώρα είναι δυνατόν με κλειστά data να σου λέει πως δεν λειτουργεί;:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonace Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 τη ρύθμιση ήχου sms τη βρήκε κανείς ή την έβγαλαν; υγ. βρίσκω μόνο για μία επαφή εξατομίκευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μα τώρα είναι δυνατόν με κλειστά data να σου λέει πως δεν λειτουργεί;:lol: Άμα το έχουν έτσι ρυθμισμένο; Και μένα δεν μ'αρεσε έστειλα και feedback όπως κι άλλοι αλλά δεν το διόρθωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 τη ρύθμιση ήχου sms τη βρήκε κανείς ή την έβγαλαν; υγ. βρίσκω μόνο για μία επαφή εξατομίκευση Όταν σου έρθει ένα μήνυμα θα πας στις ρυθμίσεις του κέντρου ειδοποιήσεων και θα τον ρυθμίσεις από εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά εσάς έκανε update το glance screen που εφμανίζει την ημερομηνία απο κάτω.. Και γενικά στα setting---> extras δεν μου έχει βάλει όλα όσα πρπ να έχει όπως to glance screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ναι κανονικά.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 βλέπω είναι πως όταν πάω στις επαφές στα ΝΕΑ ενώ έχω τσεκαρισμένα και το facebook και το tweeter δεν μου εμφανίζει τίποτα. Είναι κι αυτό bug ή κάτι άλλο; Μπορεί να έχει κάποιος γνώμη για αυτό που ρώτησα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Μπορεί να έχει κάποιος γνώμη για αυτό που ρώτησα. Εμένα έχει περιεχόμενο κανονικότατα. Edited March 18, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έλυσε κανείς αυτό το πρόβλημα; Σε μένα εξακολουθεί ακριβώς η ίδια κατάσταση. Έκανε κανείς σήμερα αναβάθμιση; Πήγαινε εδω http://aka.ms/W10MUpgradeAdvisor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εμένα έχει περιεχόμενο κανονικότατα. Εμένα προσπαθεί να κάνει ανανέωση, αλλά δεν ανανεώνει τίποτα........ Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Ναι κανονικά.. Αυτό εδώ Edited March 18, 2016 by kipreosomonoiati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εμένα προσπαθεί να κάνει ανανέωση, αλλά δεν ανανεώνει τίποτα........ soft harde reset έχεις κάνει; ξέρω λέω συνέχεια το ίδιο,αλλά αυτά τα 2 παίζουν ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό εδώ δε βλέπω τίποτα. Αλλά για να σε προλάβω,ότι ενημέρωση έβγαλε το store ή το κινητό γενικά,έγινε κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 soft harde reset έχεις κάνει; ξέρω λέω συνέχεια το ίδιο,αλλά αυτά τα 2 παίζουν ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε βλέπω τίποτα. Αλλά για να σε προλάβω,ότι ενημέρωση έβγαλε το store ή το κινητό γενικά,έγινε κανονικά. Αυτό εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ναι έχι γίνει κανονικά. Θέλει να πάει στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης όχι στην κάρτα sd. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Πως βάζουμε κωδικό να ξεκλειδώνει η οθόνη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ναι έχι γίνει κανονικά. Θέλει να πάει στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης όχι στην κάρτα sd. Δεν μου βγάζει καν ενημέρωση για glance screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Δεν μου βγάζει καν ενημέρωση για glance screen θα την έχει κάνει τότε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 θα την έχει κάνει τότε. Αυτό εδώ μου γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts