Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άρα όσοι είμαστε με Πολωνικά να σκανάρουμε συνεχώς ε; Στο 735 πάντως τίποτα ακόμα...

Περίεργο μου φαίνεται που ξεκινάνε απο Πολωνία όλα στην Ευρώπη!

@evris καθόλου περίεργο γιατί αν ξέρω καλά στην Πολωνία έχουν αρκετά μεγάλο ποσοστό με windows phone.

@stewe και εγώ 735 έχω όμως δεν έβγαλε τίποτα. ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα εμφανιστούν.

Καλό είναι να ενημερώσουμε τους κατόχους HTC 8X να μην περιμένουν την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile.

Aπό τον αγγλικό λογαρισμό στο twitter της HTC.

@StefanMalter There are no further updates planned for the HTC Windows phone 8X currently ^CD
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλό είναι να ενημερώσουμε τους κατόχους HTC 8X να μην περιμένουν την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile.

Aπό τον αγγλικό λογαρισμό στο twitter της HTC.

Είναι πραγματικά απαράδεκτοι εκεί στην HTC. Δεν έχουν καμία δικαιολογία.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Βασικά «έχουν δικαιολογία»... Είναι συσκευή 3,5 χρόνων... Η MS μπορεί να δίνει το update σε συσκευές ίδιας ηλικίας αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει τους άλλους κατασκευαστές να κάνουν το ίδιο...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Βασικά «έχουν δικαιολογία»... Είναι συσκευή 3,5 χρόνων... Η MS μπορεί να δίνει το update σε συσκευές ίδιας ηλικίας αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει τους άλλους κατασκευαστές να κάνουν το ίδιο...

Δεν έχουν καμία δικαιολογία αφού και 10τιας να ήταν η συσκευή, από την στιγμή που μπορεί να αναβαθμιστεί, δεν δικαιολογείται να την εγκαταλείψει.

Δεν έχουν καμία δικαιολογία αφού και 10τιας να ήταν η συσκευή, από την στιγμή που μπορεί να αναβαθμιστεί, δεν δικαιολογείται να την εγκαταλείψει.

Πφφφ εδώ άλλοι εγκαταλείπουν τις συσκευές τους 6 μήνες μετά την κυκλοφορία τους...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Αυτό που είπε ο cna...

Και οι συσκευές που εγκαταλείπονται στο Android δεν είναι επειδή δεν μπορούν να πάρουν την καινούρια έκδοση... Απλά δεν συμφέρει τις εταιρείες να διαθέσουν προσωπικό για το firmware update αλλά και τη μετέπειτα υποστήριξη τους....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τι σχεση ποσο χρονων ειναι η συσκευη?Δλδ οταν εχουμε συσκευη 3+ χρονων απαγορευται να παιρνει updates,εστω και ΜΟΝΟ για λογους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ?

Η HTC ξερει πολυ καλα οτι αυτη η αναβαθμιση,ειναι η ουσιαστικα και η τελευταια που περναει απο τα χερια της,καλο θα ηταν να την δωσει και μετα ας μη ασχοληθει ποτε ξανα με τις συσκευες της που εχουν windows!

Edited by ector7

Τι σχεση ποσο χρονων ειναι η συσκευη?Δλδ οταν εχουμε συσκευη 3+ χρονων απαγορευται να παιρνει updates,εστω και ΜΟΝΟ για λογους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ?

Η HTC ξερει πολυ καλα οτι αυτη η αναβαθμιση,ειναι η ουσιαστικα και η τελευταια που περναει απο τα χερια της,καλο θα ηταν να την δωσει και μετα ας μη ασχοληθει ποτε ξανα με τις συσκευες της που εχουν windows!

Δεν είπα ότι δεν πρέπει... Είπα όμως ότι δεν είναι και παράλογο μια εταιρεία (που δεν τα πάει καλά οικονομικά τελευταία) να μην υποστηρίξει μια συσκευή 3,5 ετών καθώς θα πρέπει να αφοσιώσει ανθρώπινο δυναμικό και για το firmware update και για την μετέπειτα υποστήριξη των W10...

Δηλαδή ούτε το HTC M8 με Windows δεν θα πάρει τα 10;

Θα πάρει... Το έχει πει η HTC στο twitter...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Διάβασα την σημερινή ενημέρωση του Alex. Λογικά θα πάρει και το 640 Xl την αναβάθμιση έτσι δεν ειναι; Είδα οτι έγραφε μόνο το 640.

Δεν είπα ότι δεν πρέπει... Είπα όμως ότι δεν είναι και παράλογο μια εταιρεία (που δεν τα πάει καλά οικονομικά τελευταία) να μην υποστηρίξει μια συσκευή 3,5 ετών καθώς θα πρέπει να αφοσιώσει ανθρώπινο δυναμικό και για το firmware update και για την μετέπειτα υποστήριξη των W10...

Στα windows 10,δεν ειναι συνδεδεμενα τα firmware updates,μ'αυτα του λογισμικου και ουτε ειναι υποχρεωτικα,αλλα μονο αν υπαρξει αναγκη.

Γι'αυτο λεω ,να δωσει τα 10αρια και μετα να τα αφησει να παρουν ,οτι αναβαθμισεις μπορεσουν να σηκωσουν.

Νομιζω ειναι καιρος,να αρχισουν να επιβαλουν στα mobile os, αυτα που ισχυουν για τα desktop os,δλδ τουλαχιστων 10ετια security updates,γιατι ηδη περνουν πολλα και σοβαρα προσωπικα και επαγγελματικα δεδομενα,απο την mobile συσκευη μας!

Edited by ector7

Δεν είναι παράλογο. Παράλογος θα είναι αυτός που θα της ξαναδώσει τα ωραία του χρηματακια......

Διάβασα την σημερινή ενημέρωση του Alex. Λογικά θα πάρει και το 640 Xl την αναβάθμιση έτσι δεν ειναι; Είδα οτι έγραφε μόνο το 640.

Λογικά και το 640XL θα τα πάρει μαζί με το μικρό! Όπως και τα 630/635 και 730/735!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλημέρα έχω ένα θεματάκι στο tile τον επαφών τα κυκλάκια είναι άδεια και δεν δείχνουν καμια φωτογραφία από τις επαφές ενώ στην αρχή έδειχναν ξαφνικά σταμάτησαν υπάρχει κάποια λύση για να φτιαχτεί?

spacer.png

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα έχω ένα θεματάκι στο tile τον επαφών τα κυκλάκια είναι άδεια και δεν δείχνουν καμια φωτογραφία από τις επαφές ενώ στην αρχή έδειχναν ξαφνικά σταμάτησαν υπάρχει κάποια λύση για να φτιαχτεί?

Φαντάζομαι επαφές έχεις μέσα...! Κάνε μια επαννεκινηση ή ξεκαρφιτσωσε το και ξαναβαλτο. Κολλάνε καμμιά φορά. Εμενα το fb μου δείχνει το απέραντο μπλε με το σήμα, και όχι την cover που θα έπρεπε.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Φαντάζομαι επαφές έχεις μέσα...! Κάνε μια επαννεκινηση ή ξεκαρφιτσωσε το και ξαναβαλτο. Κολλάνε καμμιά φορά. Εμενα το fb μου δείχνει το απέραντο μπλε με το σήμα, και όχι την cover που θα έπρεπε.

Τα έχω κάνει αυτά αλλα και πάλι τίποτα δεν έγινε

spacer.png

Εάν οι φωτογραφίες ήταν από το faceboook τσέκαρε μήπως με την χθεσινή αναβάθμιση χρειάζεται να ξανακάνεις συγχρονισμό επαφών...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξεκίνησε η αναβάθμιση με την .29 στο 535 CV LTA (Latin America) και ρωτάω τώρα εγώ, όταν έρθει και στα δικά μας, εμείς που έχουμε την .63 πως θα πάρουμε το update, θα μας ζητήσει reset η πρέπει να κάνουμε.roll back ;; Η μήπως θα περαστεί μόνο το firmware. Πάντως είμαστε πολυ κοντά......

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ! Η επίσημη θα ειναι η .29, η .36, ή η .63;

Όποια και να 'ναι πάντως, θα έχει διαφορετικό firmware!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂