ageranos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Γειας σας παιδια. Μπραβο στο myphone.gr για τις οδηγιες εγκαταστασης του συστηματος kodi και για addons. Ολα καλα με την εγκατασταση ολα δουλευουν ρολοι, σας ευχαριστω!!! Βρισκομαι στο εξωτερικο και θα ηθελα να μαθω απο που μπορω να βλεπω ελληνικα καναλια και φυσικαααα ελληνικο ποδοσφαιρο. Φίλε μου θα πάς : system-->settings-->addons-->install from repository και εκει μεσα θα βρείς μεταξύ άλλων το lambda repository το οποίο φαντάζομαι το εχεις εγκαταστήσει. Μολις το ανοίξεις θα επιλέξεις το hellenic tv θα κάνεις την εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. Αν τυχόν δεν εχεις εγκαταστησει το lambda repository, ψάξε λιγο στο youtube να δεις τη διαδικασια. Δεν είναι κατι το δύσκολο. Αν δε τα καταφέρεις και πάλι εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. 1 Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γειας σας παιδια. Μπραβο στο myphone.gr για τις οδηγιες εγκαταστασης του συστηματος kodi και για addons. Ολα καλα με την εγκατασταση ολα δουλευουν ρολοι, σας ευχαριστω!!! Βρισκομαι στο εξωτερικο και θα ηθελα να μαθω απο που μπορω να βλεπω ελληνικα καναλια και φυσικαααα ελληνικο ποδοσφαιρο. Και για μπάλα περνά το sportsdevil όπου αν το Google θα βρεις εύκολα πως περνάει. Έχει αρκετά ελληνικά παιχνιδια 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπέρα,έχω το εξής πρόβλημα,το subtitles.gr και το opensubtitles αργούν πολυ να βρουν ελληνικούς υποτιτλους(μπορεί να κάνει και 5 λεπτά).εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπέρα,έχω το εξής πρόβλημα,το subtitles.gr και το opensubtitles αργούν πολυ να βρουν ελληνικούς υποτιτλους(μπορεί να κάνει και 5 λεπτά).εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος; πιθανότατα τίποτα δεν κάνεις λάθος, εμένα ποτέ δεν κάνουν λιγότερο από 1-2 λεπτά... Απλά αρκετές φορές ο τίτλος του αρχείου αναπαραγωγής δεν βοηθάει (π.χ. αντι για ncis_s09e11 μπορεί να είναι abgnvcrpe) οπότε πρέπει να βάλεις manually τον τίτλο. Άλλη λύση που έχει αναφερθεί είναι η αφαίρεση και εκ νέου εγκατάσταση - αλλά αν σου έχει δουλέψει σωστά σε κάποια και σε κάποια όχι, τότε μάλλον παίζει το πρώτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 πιθανότατα τίποτα δεν κάνεις λάθος, εμένα ποτέ δεν κάνουν λιγότερο από 1-2 λεπτά... Απλά αρκετές φορές ο τίτλος του αρχείου αναπαραγωγής δεν βοηθάει (π.χ. αντι για ncis_s09e11 μπορεί να είναι abgnvcrpe) οπότε πρέπει να βάλεις manually τον τίτλο. Άλλη λύση που έχει αναφερθεί είναι η αφαίρεση και εκ νέου εγκατάσταση - αλλά αν σου έχει δουλέψει σωστά σε κάποια και σε κάποια όχι, τότε μάλλον παίζει το πρώτο. Το θέμα ειναι ότι και χειροκίνητα να ψάξω αργεί παρά πολυ.και απεγκατάσταση δοκίμασα και εκ νέου εγκατάσταση αλλα δεν φτιάχνει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Υπάρχει τρόπος να κάνω το τηλεκοντρόλ τηλεόρασης Samsung να παίξει σε kodi-> raspberry pi 2? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγω την ποιότητα του βίντεο; Πχ εγώ θέλω να είναι 1080p και πάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγω την ποιότητα του βίντεο; Πχ εγώ θέλω να είναι 1080p και πάνω Εξαρτάται από την πηγή .Βρες addon που περιέχουν 1080p ταινίες.... (μερικά.. the Nutts Nuts,Phoenix,MorePower....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα για live streaming ελληνικών καναλιών. Μέσα από το Hellenic TV μπορείς να δεις μόνο on demand, δεν έχω βρει κάτι να μπορώ να βλέπω live τα κανάλια της ελληνικής tv 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα για live streaming ελληνικών καναλιών. Μέσα από το Hellenic TV μπορείς να δεις μόνο on demand, δεν έχω βρει κάτι να μπορώ να βλέπω live τα κανάλια της ελληνικής tv Δίνει live stream το HellenicTV (η πρώτη επιλογή στη λίστα - "TV") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δίνει live stream το HellenicTV (η πρώτη επιλογή στη λίστα - "TV") Ευχαριστώ πολύ! :) Και κάτι ακόμα. Ξένες σειρές από που βλέπετε; Εγώ εγκατέστησα το 1Channel αλλά είναι εκνευριστικά αργό το μενού του(μεγάλα loading) και εκτός αυτού στα link του δε μου βρίσκει ποτέ υπότιτλους. Βλέπω το Viking Season 3 και σε όσα link μου δίνει δε βρίσκει κανέναν υπότιτλο. Κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει κάποιο άλλο repo για ξένες σειρές? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ευχαριστώ πολύ! :) Και κάτι ακόμα. Ξένες σειρές από που βλέπετε; Εγώ εγκατέστησα το 1Channel αλλά είναι εκνευριστικά αργό το μενού του(μεγάλα loading) και εκτός αυτού στα link του δε μου βρίσκει ποτέ υπότιτλους. Βλέπω το Viking Season 3 και σε όσα link μου δίνει δε βρίσκει κανέναν υπότιτλο. Κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει κάποιο άλλο repo για ξένες σειρές? genesis,SALTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 genesis,SALTS To SALTS δεν μπορώ να το βρω. Πρέπει να βάλω κάποιο sourse? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 To SALTS δεν μπορώ να το βρω. Πρέπει να βάλω κάποιο sourse? salts=stream all the sources Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχει σταματήσει να παίζει το sopcast acestream? Σε νέο μηχάνημα δεν μπορώ να το κάνω να παίξει με τίποτα. 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 To SALTS δεν μπορώ να το βρω. Πρέπει να βάλω κάποιο sourse? https://seo-michael.co.uk/how-to-install-salts-stream-all-the-sources-for-xbmc-kodi/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει σταματήσει να παίζει το sopcast acestream? Σε νέο μηχάνημα δεν μπορώ να το κάνω να παίξει με τίποτα. https://youtu.be/hhnFQ8XI91A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τρέχω Openelec σε ARM επεξεργαστή και δεν έχω καταφέρει να δουλέψω με το Plexus. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει stream από το Kodi σε smart tv? Το έχω καταφέρει αλλά δεν μπορώ να βρω πως μπαίνουν οι υπότιτλοι στο stream της τηλεόρασης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει stream από το Kodi σε smart tv? Το έχω καταφέρει αλλά δεν μπορώ να βρω πως μπαίνουν οι υπότιτλοι στο stream της τηλεόρασης. χαίρω πολύ Χαιρόπουλος, ναι υπάρχει τρόπος αλλά χωρίς υπότιτλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 :( Μα καλά είναι δυνατόν; Κάποια λύση θα υπάρχει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή ""Look for external subtitles" στην καρτέλα " Services>UPnP\DLNA" των ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή ""Look for external subtitles" στην καρτέλα " Services>UPnP\DLNA" των ρυθμίσεων; Δε μου την έχει αυτή την επιλογή. Οι επιλογές που μου έχει στο Services>UPnP\DLNA είναι: -Look for remote UPnP players -Allow remote control via UPnP 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δε μου την έχει αυτή την επιλογή. Οι επιλογές που μου έχει στο Services>UPnP\DLNA είναι: -Look for remote UPnP players -Allow remote control via UPnP Βλέπεις τα Expert settings; Στο κάτω μέρος της λίστας με τις κατηγορίες ρυθμίσεων πρέπει να υπάρχει η επιλογή για αλλαγή σε Expert. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikexarchakos Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Βλέπεις τα Expert settings; Στο κάτω μέρος της λίστας με τις κατηγορίες ρυθμίσεων πρέπει να υπάρχει η επιλογή για αλλαγή σε Expert. Οκ την ενεργοποίησα όμως τώρα τι πρέπει να κάνω; Αφού μόλις πατάω να κάνω stream στην τηλεόραση δεν υπάρχει κάπου η επιλογή για εισαγωγή υποτίτλων.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παρακάτω δεν ξέρω. Δεν έχω συσκευή με DLNA. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts