Jump to content

nikexarchakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikexarchakos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

nikexarchakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Οκ την ενεργοποίησα όμως τώρα τι πρέπει να κάνω; Αφού μόλις πατάω να κάνω stream στην τηλεόραση δεν υπάρχει κάπου η επιλογή για εισαγωγή υποτίτλων..
  2. Δε μου την έχει αυτή την επιλογή. Οι επιλογές που μου έχει στο Services>UPnP\DLNA είναι: -Look for remote UPnP players -Allow remote control via UPnP
  3. :( Μα καλά είναι δυνατόν; Κάποια λύση θα υπάρχει..
  4. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει stream από το Kodi σε smart tv? Το έχω καταφέρει αλλά δεν μπορώ να βρω πως μπαίνουν οι υπότιτλοι στο stream της τηλεόρασης.
  5. To SALTS δεν μπορώ να το βρω. Πρέπει να βάλω κάποιο sourse?
  6. Ευχαριστώ πολύ! :) Και κάτι ακόμα. Ξένες σειρές από που βλέπετε; Εγώ εγκατέστησα το 1Channel αλλά είναι εκνευριστικά αργό το μενού του(μεγάλα loading) και εκτός αυτού στα link του δε μου βρίσκει ποτέ υπότιτλους. Βλέπω το Viking Season 3 και σε όσα link μου δίνει δε βρίσκει κανέναν υπότιτλο. Κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει κάποιο άλλο repo για ξένες σειρές?
  7. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα για live streaming ελληνικών καναλιών. Μέσα από το Hellenic TV μπορείς να δεις μόνο on demand, δεν έχω βρει κάτι να μπορώ να βλέπω live τα κανάλια της ελληνικής tv
×
×
  • Create New...