alex222800 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το θέμα βέβαια είναι πόσα πιάνει στην πράξη η γραμμή σου, υπάρχουν 24άρες που δεν φτάνουν ούτε τα 6 Mbps. download ....1.2 Mb/s + πάντα κάνω τα αυτονόητα ...δεν κατεβάζω σύγχρονος από torrent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) download ....1.2 Mb/s + πάντα κάνω τα αυτονόητα ...δεν κατεβάζω σύγχρονος από torrent WTF τόσο χαμηλά και παίζει; Εγώ με 6,5 d και μου κρακαρε συνέχεια! Μπας και υπάρχουν ρυθμίσεις που δεν τις έχω λάβει υπόψη; Sent from my 1+1 Edited September 16, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 WTF τόσο χαμηλά και παίζει; Εγώ με 6,5 d και μου κρακαρε συνέχεια! Μπας και υπάρχουν ρυθμίσεις που δεν τις έχω λάβει υπόψη; Sent from my 1+1 ΜΗΝ μπερδεύεσαι ....1.2 με 1.3 MB/s πραγματική ταχύτητα download ....μου κλειδώνει στα 10.68 Mbps Για να βρεις μέγιστη ταχύτητα download ....ταχύτητα που κλειδώνει ÷ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ΜΗΝ μπερδεύεσαι ....1.2 με 1.3 MB/s πραγματική ταχύτητα download ....μου κλειδώνει στα 10.68 Mbps Για να βρεις μέγιστη ταχύτητα download ....ταχύτητα που κλειδώνει ÷ 8 Ναι εχεις δικαιο εδω. Και εγω σε παρομοια κατασταση ειμαι με την ιδια εταιρια.:) Ολα οκ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ναι εχεις δικαιο εδω. Και εγω σε παρομοια κατασταση ειμαι με την ιδια εταιρια.:) Ολα οκ. Απλά όταν κάνουμε stream καλό είναι να μην κάνουμε τίποτα άλλο που να αποδυναμώνει την ταχύτητα του Internet ...(όλοι η ταχύτητα να διοχετεύεται στο streaming .....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Απλά όταν κάνουμε stream καλό είναι να μην κάνουμε τίποτα άλλο που να αποδυναμώνει την ταχύτητα του Internet ...(όλοι η ταχύτητα να διοχετεύεται στο streaming .....) ναι αυτό είναι δεδομένο. Το θέμα μου είναι ότι με την ίδια ταχύτητα την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα αέρα , όχι όμως χτες . Τις ρυθμίσεις στον ace stream engine τις έχεις αφήσει στο default ή έχεις ΄΄πειράξει΄΄ κάτι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ναι αυτό είναι δεδομένο. Το θέμα μου είναι ότι με την ίδια ταχύτητα την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα αέρα , όχι όμως χτες . Τις ρυθμίσεις στον ace stream engine τις έχεις αφήσει στο default ή έχεις ΄΄πειράξει΄΄ κάτι ? Δεν έχω πειράξει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν έχω πειράξει τίποτα και είσαι με free λογαριασμό συνδεδεμένος ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 και είσαι με free λογαριασμό συνδεδεμένος ? Ναι στο ταμπλετ αλλά όπως έχω γράψει αυτό το διάστημα δεν έχω κουτι, βλέπω από το htpc που έχω φτιάξει και είναι συνδεδεμένο μονιμα με την τηλεόραση (στα Windows δεν χρειάζεται λογαριασμό για acestreaming) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ναι στο ταμπλετ αλλά όπως έχω γράψει αυτό το διάστημα δεν έχω κουτι, βλέπω από το htpc που έχω φτιάξει και είναι συνδεδεμένο μονιμα με την τηλεόραση (στα Windows δεν χρειάζεται λογαριασμό για acestreaming) ακόμα χειρότερα δηλαδή......εγώ είμαι με erthernet Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 στα Windows δεν χρειάζεται λογαριασμό για acestreamingΠλέον ούτε στο android. Το πήρα είδηση τυχαία που το έδειχνα σε ένα φίλο και το δοκιμάσαμε χωρίς λογαριασμό και έπαιζε κανονικά. Και το τσέκαρα κι εγώ μετά σε δική μου συσκευή και όντως δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εγώ έχω καταλάβει ότι μόνο με Ethernet και ταχύτητα 800+ kb/s γίνεται δουλειά για p2p streaming ότιδηποτε παρακάτω μόνο κλασικό live streaming και αυτό να είναι σε χαμηλή ανάλυση. Σε ταινίες σειρές και 300kb/s WiFi νομίζω είναι αρκετά Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εγώ έχω καταλάβει ότι μόνο με Ethernet και ταχύτητα 800+ kb/s γίνεται δουλειά για p2p streaming ότιδηποτε παρακάτω μόνο κλασικό live streaming και αυτό να είναι σε χαμηλή ανάλυση. Σε ταινίες σειρές και 300kb/s WiFi νομίζω είναι αρκετά Sent from my MI 5 using Tapatalk Καλά κρασιά Δηλαδή στην περίπτωση μου..... Αυτό που δεν μου κολλάει καλά είναι ότι μέσω kodi δεν μου κολλάει αντίθετα Δηλαδή σε σχέση με τον aceplayer Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εγώ έχω καταλάβει ότι μόνο με Ethernet και ταχύτητα 800+ kb/s γίνεται δουλειά για p2p streaming ότιδηποτε παρακάτω μόνο κλασικό live streaming και αυτό να είναι σε χαμηλή ανάλυση. Σε ταινίες σειρές και 300kb/s WiFi νομίζω είναι αρκετά Sent from my MI 5 using Tapatalk Δεν ισχύει αυτό που γράφεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν ισχύει αυτό που γράφεις . Πρέπει Alex να υπάρχει μια απάντηση, αλλιώς σε όλους θα έπαιζε το ίδιο Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Είναι down το lambda repo? Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα από όσα περιέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ποια addons θες από lambda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ποια addons θες από lambda? Δεν έχει και πολύ νόημα η συζήτηση ..Ο λάμδα έχει παρατήσει το repo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Γι' αυτό τον ρώτησα alex ώστε αν ψάχνει πχ genesis ή helennic tv να τον παραπέμψω σε exodus, specto ή alivegr αντίστοιχα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν έχει και πολύ νόημα η συζήτηση ..Ο λάμδα έχει παρατήσει το repo Ναι αλλά τα ελληνικά καρτουνς ευτυχώς παίζουν ακόμα! :p Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ναι αλλά τα ελληνικά καρτουνς ευτυχώς παίζουν ακόμα! :p Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Για cartoon κανε εγκατάσταση τα alivegr και hellenic tube ,olympus (και στα τρία θα βρεις παιδικά στα ελληνικά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Για cartoon κανε εγκατάσταση τα alivegr και hellenic tube ,olympus (και στα τρία θα βρεις παιδικά στα ελληνικά ) Ποιο είναι καλύτερο; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ποιο είναι καλύτερο; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κάνε και τα 3 εγκατάσταση περιέχουν και άλλα καλούδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Για cartoon κανε εγκατάσταση τα alivegr και hellenic tube ,olympus (και στα τρία θα βρεις παιδικά στα ελληνικά ) Το alivegr το δουλεύω καιρό, έχει ακριβώς τα ίδια με το Hellenic tv του lamda. Τα αλλά 2 που μπορώ να τα βρω να τα ρίξω μια ματιά? Μέσα από το program installer δεν υπήρχαν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Το alivegr το δουλεύω καιρό, έχει ακριβώς τα ίδια με το Hellenic tv του lamda. Τα αλλά 2 που μπορώ να τα βρω να τα ρίξω μια ματιά? Μέσα από το program installer δεν υπήρχαν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ναι έχει τις ίδιες πηγές + το βελτιώνει με νέες ..συνεχίζει την δουλειά του lamda για τα άλλα δύο http://www.galatis.tv/grecotm/addons/ Edited September 18, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts