tolisfar Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ενα βιντεο που παιζει στο youtube για να μειωσει το buffering ισχυει? το εβαλε καποιο παιδι λιγα ποστ πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπεριζω την ομορφη παρεα,μετα απο καιρο ξαναεβαλα το kodi και το παραμετροποιησα συμφωνα με το αρχικο θεμα του αρχηγου. Επειδη ομως το θεμα ειναι παλιο γενικα θα ηθελα να μου πειτε addons για ταινιες,σειρες και αθλητικα. Τι μου προτεινετε? καλο σαββατοκυριακο σε ολους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cockroach Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπεριζω την ομορφη παρεα,μετα απο καιρο ξαναεβαλα το kodi και το παραμετροποιησα συμφωνα με το αρχικο θεμα του αρχηγου. Επειδη ομως το θεμα ειναι παλιο γενικα θα ηθελα να μου πειτε addons για ταινιες,σειρες και αθλητικα. Τι μου προτεινετε? καλο σαββατοκυριακο σε ολους :) Για αθλητικά sportsdevil, για ταινίες Phoenix, για σειρές και ταινίες exodus και Genesis. Με αυτά βλέπω εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Για αθλητικά sportsdevil, για ταινίες Phoenix, για σειρές και ταινίες exodus και Genesis. Με αυτά βλέπω εγώ.... Να'σαι καλα αδερφε :) Edit : Τελικα δεν ξερω πως εγινε αλλα ολα αυτα που μου ανεφερες τα ειχα ηδη μεσα στο kodi οπως και πολλα αλλα. Εκτος αν εγω δεν ειχα καταλαβει σωστα,νομιζα οτι εγω επρεπε να τα προσθεσω :) Edited September 2, 2016 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κατάφερα να περάσω το acestream με sideload στην Αndroid TV μου και πλέον να παίζουν αντίστοιχοι σύνδεσμοι. Έχει ασχοληθεί κανείς με subreddits στο Castaway; Θυμάμαι ότι υπήρχε παλιότερα ξεχωριστά το /r/soccer streams. Έχει κανείς ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 προχτές έκανα σε tv box επιτυχώς μέσω kodi εγκατάσταση του laola tv , ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ http://redeneobux.com/en/tutorial-install-laola1-tv-free-addon-kodi-xbmc/ και δούλευε κανονικά. Σήμερα την ίδια διαδικασία την έκανα και σε tablet, ενώ λοιπόν το εγκαθιστά κανονικά όταν πάω να το ανοίξω με βγάζει στα ρυθμίσεις και δεν μου επιτρέπει να επιλέξω κάτι άλλο. Μπορεί να τσεκάρει και κάποιος άλλος την ιστορία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 προχτές έκανα σε tv box επιτυχώς μέσω kodi εγκατάσταση του laola tv , ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ http://redeneobux.com/en/tutorial-install-laola1-tv-free-addon-kodi-xbmc/ και δούλευε κανονικά. Σήμερα την ίδια διαδικασία την έκανα και σε tablet, ενώ λοιπόν το εγκαθιστά κανονικά όταν πάω να το ανοίξω με βγάζει στα ρυθμίσεις και δεν μου επιτρέπει να επιλέξω κάτι άλλο. Μπορεί να τσεκάρει και κάποιος άλλος την ιστορία ? Σε ταμπλετ με έκδοση addon 1.1.5 δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Σε ταμπλετ με έκδοση addon 1.1.5 δουλεύει μια χαρά περίεργα πράγματα.... και εγώ σε αυτή την έκδοση είμαι, πατάω επάνω και με βγάζει απευθειας στις ρυθμίσεις ( γλώσσα - περιοχή - ποιότητα - email και pass ) , τα αφήνω στην προεπιλογή , πατάω εντάξει, με βγάζει στην κεντρική οθόνη το επιλέγω πάλι και με βγάζει ξανά σε αυτή την οθόνη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ρε παιδια να ρωτήσω κατι. Στο exodus μπορω να σώσω κάπως κάποιες σειρές που βλεπω στο section οι σειρές μου για να μην τις ψαξω καθε φορά που βγαίνει επεισόδιο; Και αν ναι πως; Εχω ενεργοποιήσει λογαριασμό trakt και επίσης εχω δοκιμάσει σαν τεστ σε κάποιες σειρές να πατήσω προσθήκη στα αγαπημένα μου ή και μια αλλη επιλογη που εχει προσθήκη στην ουρά νομιζω λέγεται, αλλα με καμια απο τις δυο δε γινεται κατι. Πως θα γινει εν τέλει να σώσω καπου τις σειρές μου; Ευχαριστω προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 To exodus δεν εχει Library Integration, το genesis που το θυμήθηκες ??? Απόγονος του genesis με Library Integration είναι το specto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 περίεργα πράγματα.... και εγώ σε αυτή την έκδοση είμαι, πατάω επάνω και με βγάζει απευθειας στις ρυθμίσεις ( γλώσσα - περιοχή - ποιότητα - email και pass ) , τα αφήνω στην προεπιλογή , πατάω εντάξει, με βγάζει στην κεντρική οθόνη το επιλέγω πάλι και με βγάζει ξανά σε αυτή την οθόνη κατεβασε το απο εδω https://github.com/stipx/plugin.video.laola1free το εβαλα πριν λιγο στο tablet και δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 το εβαλε καποιο παιδι λιγα ποστ πριν Ναι φιλε μου,και οχι ενα μονο.:) Ευχαριστω!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 κατεβασε το απο εδω https://github.com/stipx/plugin.video.laola1free το εβαλα πριν λιγο στο tablet και δουλεψε Όλα οκ, δουλεύει κανονικά, thanks Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παιδια καλησπερα.. Να σας ρωτησω το Οlympus' δουλευει σε καποιον ? γτ απο χθες που εκανε αναβαθμισει κ παρολο που εχω το κοντεκ f4 που ζητα τα live δεν παιζουν με την καμια :confused: Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 To exodus δεν εχει Library Integration, το genesis που το θυμήθηκες ??? Απόγονος του genesis με Library Integration είναι το specto Μα ναι, το Genesis δεν "πέθανε"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Τι ειναι το library integration? Κάποια βοήθεια σε αυτο που ρώτησα πιο πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 εχω δοκιμάσει σαν τεστ σε κάποιες σειρές να πατήσω προσθήκη στα αγαπημένα μου αλλα δε γινεται κατι.Πήγαινε στην αρχική οθόνη του κόντι τέρμα κάτω αριστερά έχει ένα αστεράκι. Το πατάς και βλέπεις αυτά που έχεις προσθέσει στα αγαπημένα. Το τρακτ αν το συνδέσεις με exodus και βάλεις τις σειρές στη watchlist του τρακτ, μετά στο exodus πας στο σειρέσ->επόμενα επεισόδια (δεν θυμάμαι ακριβώς, έχω καιρό να δω) και σου εμφανίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο από αυτό που είδες τελευταία φορα. Έτσι δεν χρειάζεται να θυμάσαι σε ποιο επεισόδιο είχες μείνει σε κάθε σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα.. Να σας ρωτησω το Οlympus' δουλευει σε καποιον ? γτ απο χθες που εκανε αναβαθμισει κ παρολο που εχω το κοντεκ f4 που ζητα τα live δεν παιζουν με την καμια :confused: Μπορει κανεις να μου πει το f4m needed που θελει το olympus ,που το βρισκω και πως το βαζω??? Και κατι ακομη.... Με ποιο τροπο μπορω (και αν γινετε) να επεγκαταστησω το kodi απο ενα tvbox και να το περασω εκ νεου με δικα μου προσθετα??? Edited September 5, 2016 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εγραψα τοl ibreelec se sdcard με το προγραμματακι που δινουν.Η καρτα ειναι 16gb.To ζητημα ειναι σε τι φορματ γραφει την καρτα γιατι τωρα δειχνει μονο 500mb.Τα υπολοιπα αρχεια πως τα βλεπουμε απο win10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Το άλλο partition είναι σε ext4. Βρες πρόγραμμα στα win 10 που σου βάζει drivers για να διαβάζει τα ext partitions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 σε δύο διαφορετικά μηχανήματα έχω κάνει τις ρυθμίσεις της 1ης σελίδας για ελληνικούς υπότιτλους, στο ένα μηχάνημα από την ίδια πηγή τους βρίσκει αυτόματα ενώ στο άλλο όχι, πως γίνεται αυτό ? Υπάρχει κάποια extra ρυθμιση που μου έχει ξεφύγει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αυτόματα εννοείς ότι φορτώνει τους υπότιτλους χωρίς να πατήσεις κάτω δεξιά στο εικονίδιο και να σου βγάλει τη λίστα με τους διαθέσιμους υπότιτλους? Αν είναι αυτό τότε η ρύθμιση είναι στο system->settings->video->subtitles->auto download first subtitle. Αν δεν βρίσκεις αυτή τη ρύθμιση στο μενού τότε πήγαινε system->settings->appearance και κάτω δεξιά εκεί που λέει settings level πάτα 2-3 φορές μέχρι να γίνει expert. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αυτόματα εννοείς ότι φορτώνει τους υπότιτλους χωρίς να πατήσεις κάτω δεξιά στο εικονίδιο και να σου βγάλει τη λίστα με τους διαθέσιμους υπότιτλους? Αν είναι αυτό τότε η ρύθμιση είναι στο system->settings->video->subtitles->auto download first subtitle. Αν δεν βρίσκεις αυτή τη ρύθμιση στο μενού τότε πήγαινε system->settings->appearance και κάτω δεξιά εκεί που λέει settings level πάτα 2-3 φορές μέχρι να γίνει expert. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/8a980b2c580d244c4150e4304aaf7931.jpg Δεν την έχει την επιλογή αυτή Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Κάνε scroll την οθόνη, έχει κι άλλες ρυθμίσεις πιο κάτω! ;) και επιλέγεις και από που θες να κατεβάζει by default για σειρές και για ταινίες (πχ εγώ έχω βάλει και στα δύο το subtitles.gr) Edited September 7, 2016 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Κάνε scroll την οθόνη, έχει κι άλλες ρυθμίσεις πιο κάτω! ;) και επιλέγεις και από που θες να κατεβάζει by default για σειρές και για ταινίες (πχ εγώ έχω βάλει και στα δύο το subtitles.gr) thanks ! Πάντως και με αυτές τις επιλογές αυτές , όπως οι δικές σου δεν τους βρίσκει αυτόματα και το τσέκαρα σε 4-5 διαφορετικές ταινίες και σειρές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts