alex222800 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά είχες δίκιο τα έβγαλα όλα ,εγκατέστησα μόνο το opensubtitles κ όλα δουλεύουν ρολόι σε 2δτλπτα εμφανίζονται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα έχω ενεργοποίηση από εκεί φίλε μου κ τίποτα, έχω κάποια μουσικά add-on κ θέλω να παίζουν συνεχόμενα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116&page=140 #2087 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116&page=140 #2087 Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα αρχεια zip αλλα μου βγαζει το μήνυμα "Dependencies not meet. Please contact add-on author" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα αρχεια zip αλλα μου βγαζει το μήνυμα "Dependencies not meet. Please contact add-on author" Aπαντηθηκες και αλλου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctu2004 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλημέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε το Exodus παρατήρησα πως πλέον δεν μπορώ να δώ τις πληροφορίες τις ταινίας ούτε το τρέιλερ της ταινίας. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε εκτός από τη φώτο της ταινίας να μπορώ να δω και τις πληροφορίες για αυτήν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. July 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλημέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε το Exodus παρατήρησα πως πλέον δεν μπορώ να δώ τις πληροφορίες τις ταινίας ούτε το τρέιλερ της ταινίας. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε εκτός από τη φώτο της ταινίας να μπορώ να δω και τις πληροφορίες για αυτήν? Όντως δεν έχει πλέον τρέιλερ ..αλλά για τις πληροφορίες της ταινίας επέλεξε προβολή fanart ... Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctu2004 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Όντως δεν έχει πλέον τρέιλερ ..αλλά για τις πληροφορίες της ταινίας επέλεξε προβολή fanart ... Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του πρόσθετου είδα ότι το fanart είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν μπόρεσα να δώ από που βλέπω τις πληροφορίες της ταινίας. Γενικότερα μπορώ να πω ότι το τελευταίο διάστημα το Exodus δείχνει να παίρνει το δρόμο του Genesis. Μακάρι να διαψευστώ. Γενικότερα θα μπορούσε κάποιος να αξιολογήσει τα top5 πρόσθετα για σειρές και ταινίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλημέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε το Exodus παρατήρησα πως πλέον δεν μπορώ να δώ τις πληροφορίες τις ταινίας ούτε το τρέιλερ της ταινίας. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε εκτός από τη φώτο της ταινίας να μπορώ να δω και τις πληροφορίες για αυτήν? Επίσης, παρατήρησα πως όταν τελειώσει το playback του όποιου video επιλεχθεί, δεν τα μαρκάρει πλέον αυτόματα ως "WATCHED IN EXODUS" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. July 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του πρόσθετου είδα ότι το fanart είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν μπόρεσα να δώ από που βλέπω τις πληροφορίες της ταινίας. Γενικότερα μπορώ να πω ότι το τελευταίο διάστημα το Exodus δείχνει να παίρνει το δρόμο του Genesis. Μακάρι να διαψευστώ. Γενικότερα θα μπορούσε κάποιος να αξιολογήσει τα top5 πρόσθετα για σειρές και ταινίες? Όχι από τις ρυθμίσεις του exodus το fanart...Αλλά από τη λειτουργία του kodi , όπως είσαι στο exodus πας τον κέρσορα πάνω αριστερά και σου έχει επιλογή πως θες να φαίνεται το πρόσθετο ..εσύ απλά επιλέγεις προβολή fanart...Για όλα τα addons ισχύει αυτό.. Αυτήν την επιλογή την έχει στο μαμά skin..Δεν ισχύει για όλα τα θέματα . Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Παιδιά εξηγείστε μου κάτι, γιατί έχω καεί εδώ και 3 ώρες και δεν βγάζω άκρη. Σε fire stick έχω βάλει kodi, έχω βάλει exodus, έχω ενεργοποιήσει και 3-4 add-ons για ελληνικούς υπότιτλους. Ό,τι όμως και να βάλω, δεν μου βρίσκει υπότιτλους σε καμιά ταινία (σειρές δεν έχω καν ασχοληθεί ακόμα). Κάνω κάτι λάθος; κι αν δεν κάνω κάτι λάθος, τότε υπάρχει καμιά συνταγή ως προς το ποιο αρχείο ταινίας να επιλέγω; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Έχεις κάνει τα βήματα του προτού ποστ για τους υπότιτλους? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Έχεις κάνει τα βήματα του προτού ποστ για τους υπότιτλους? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, Εχω κανει ολες τις ρυθμισεις κτλ οπως λεει στην αρχή. Μπορώ να φορτώσω ελληνικους (εχω επιλεξει open&subtitles.gr). Το προβλημα μου ειναι με το συγχρονισμό. Εχω δοκιμασει καμιά 10αριά ταινίες και μόνο 1 πετυχα να τους παιζει κ να ειναι σωστά συγχρονισμένοι... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Τώρα αλλάζει το θέμα γιατί στην αρχή είπες ότι δεν κατεβάζει. Λοιπόν βάλε την ταινία που θες να παίζει, κατέβασε τους υπότιτλους, αν πας τώρα ξανά στη λήψη των υποτίτλων θα δεις ότι έχει βγάλει και άλλες επιλογές, μια από αυτές είναι και η "μετατόπιση υποτίτλων......." πατάς εκεί και ανοίγει στο κέντρο και επάνω ένα παράθυρο με έναν κέρσορα, προς τα δεξιά πάνε οι υπότιτλοι μπροστά, προς τα αριστερά πίσω, μην κάνεις μεγάλες κινήσεις συνήθως δεν θέλει πολύ για να συντονιστή. Καλή θέαση! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Τώρα αλλάζει το θέμα γιατί στην αρχή είπες ότι δεν κατεβάζει. Λοιπόν βάλε την ταινία που θες να παίζει, κατέβασε τους υπότιτλους, αν πας τώρα ξανά στη λήψη των υποτίτλων θα δεις ότι έχει βγάλει και άλλες επιλογές, μια από αυτές είναι και η "μετατόπιση υποτίτλων......." πατάς εκεί και ανοίγει στο κέντρο και επάνω ένα παράθυρο με έναν κέρσορα, προς τα δεξιά πάνε οι υπότιτλοι μπροστά, προς τα αριστερά πίσω, μην κάνεις μεγάλες κινήσεις συνήθως δεν θέλει πολύ για να συντονιστή. Καλή θέαση! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα! Ναι τα ειπα λιγο μπερδεμενα, ισχύει! Ευχαριστώ. Νομιζω οτι απλα το προβλημα ειναι στις πιο προσφατες ταινίες και κυρίως σε αυτές που ειναι ακομα camera / ts κτλ (καποιες εχουν κινεζικους από κατω) Σε καποιες λιγο παλιοτερες, ο συγχρονισμος ειναι καλυτερος, κι απ' οτι επαιξα καποιες σειρές, επίσης, όλες επαιξαν μεχρι στιγμής άψογα (και ηταν πρόσφατες,κυκλοφορίες). Ευχαριστώ παντως για το trick, αυτό το ήξερα ηδη και το χα βρει και στο μενού! Και γενικά ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση - βοήθεια! Υ.Γ. Τωρα μενει να ασχοληθώ κ με τα αθλητικά κανάλια & ειμαι κομπλέ! Χαχ Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_p Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) Καλησπέρα, εγκατέστησα το πρόσθετο Quasar στο kodi 16,1 και ενώ μου βρίσκει τις ταινίες που κάνω αναζήτηση, δεν τις παίζει. Παλιότερα με το pulsar δεν είχα θέματα. Υπάρχει λύση; Edited July 23, 2016 by tass_p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πολυ καλος ο οδηγος.... μηπως υπαρχει και καποιος οδηγος για εγκατασταση του kodi σε smart tv LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πολυ καλος ο οδηγος.... μηπως υπαρχει και καποιος οδηγος για εγκατασταση του kodi σε smart tv LG? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !! (Η εγκατάσταση γίνεται μόνο σε Smart tv με λειτουργικό Android ...όπως Sony) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !! (Η εγκατάσταση γίνεται μόνο σε Smart tv με λειτουργικό Android ...όπως Sony) ή παιρνεις ενα android tv box ή usb και το συνδεεις στην τηλεοραση . http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html το εχω εδω και ενα χρονο, αρκετα καλο. Edited July 25, 2016 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ή παιρνεις ενα android tv box ή usb και το συνδεεις στην τηλεοραση . http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html το εχω εδω και ενα χρονο, αρκετα καλο. Το TV box το εχω ακουσει, εχει ενα κοστος .... usb πως γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctu2004 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Καλησπέρα και πάλι. Έκανα τις ρυθμίσεις για το live tv που περιγράφονται στο πρώτο post. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πιο ενημερωμένες λίστες που μπορώ να προσθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ή παιρνεις ενα android tv box ή usb και το συνδεεις στην τηλεοραση . http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html το εχω εδω και ενα χρονο, αρκετα καλο. Ρώτησε εάν μπορεί απευθείας από την LG....χωρίς να παρέμβει κάποια συσκευή (εννοείται με κάποιο box,usb stick ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ρώτησε εάν μπορεί απευθείας από την LG....χωρίς να παρέμβει κάποια συσκευή (εννοείται με κάποιο box,usb stick ) Θα ρωτησω ,αλλα μην νομιζεις οτι θα ξερουν. Το site που πηρες εσυ ειναι αξιοπιστο? Σε ποσο χρονο το στελνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Θα ρωτησω ,αλλα μην νομιζεις οτι θα ξερουν. Το site που πηρες εσυ ειναι αξιοπιστο? Σε ποσο χρονο το στελνει? Για αγορά Android BOX θα ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Θα ρωτησω ,αλλα μην νομιζεις οτι θα ξερουν. Το site που πηρες εσυ ειναι αξιοπιστο? Σε ποσο χρονο το στελνει? θεωρειται αξιοπιστο, εχει πληρωμη μεσω paypal, το πολυ σε ενα μηνα το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ρώτησε εάν μπορεί απευθείας από την LG....χωρίς να παρέμβει κάποια συσκευή (εννοείται με κάποιο box,usb stick ) Ρωτησα και δυστυχως δεν το δεχετε. Μονοδρομος το tvbox ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θεωρειται αξιοπιστο, εχει πληρωμη μεσω paypal, το πολυ σε ενα μηνα το εχεις. paypal? Πως γινετε αφου δεν δεχετε τις ελληνικες καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ρωτησα και δυστυχως δεν το δεχετε. Μονοδρομος το tvbox ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- paypal? Πως γινετε αφου δεν δεχετε τις ελληνικες καρτες. Μπορείς και με ελληνικές κάρτες...πριν 2 μήνες αγόρασα από banggood με e prepaid Visa Eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts