ababapanos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Καλησπέρα .Εκανα τον οδηγό και τα περισσότερα τα κατάφερα. Ενα πρόβλημα που έχω είναι οτι αρκετές ταινίες και σειρές , ενώ επιλέγω να τις δω σε HD ανάλυση , όταν ξεκινάει να παίζει η εικόνα είναι SD. Τι μπορεί να φταίει; Η σύνδεση μου είναι καλή πιάνω 20mbps/24mbps , όποτε δεν πιστεύω να είναι θέμα Ίντερνετ... Edited January 25, 2016 by ababapanos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπέρα .Εκανα τον οδηγό και τα περισσότερα τα κατάφερα. Ενα πρόβλημα που έχω είναι οτι αρκετές ταινίες και σειρές , ενώ επιλέγω να τις δω σε HD ανάλυση , όταν ξεκινάει να παίζει η εικόνα είναι SD. Τι μπορεί να φταίει; Η σύνδεση μου είναι καλή πιάνω 20mbps/24mbps , όποτε δεν πιστεύω να είναι θέμα Ίντερνετ... Απλά μπορεί γράφει ότι είναι hd και στην πραγματικότητα να μην είναι(ποιο είναι το addon ) .Στο κάνει σε όλα τα addon; ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα ενδιαφέρον addon για iptv (περιέχει αρκετά για sports ...) .Περιέχει από όλα τα κανάλια ... https://youtu.be/hOOsRqzfq_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Απλά μπορεί γράφει ότι είναι hd και στην πραγματικότητα να μην είναι(ποιο είναι το addon ) .Στο κάνει σε όλα τα addon; ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα ενδιαφέρον addon για iptv (περιέχει αρκετά για sports ...) .Περιέχει από όλα τα κανάλια ... https://youtu.be/hOOsRqzfq_4 To genesis εβαλα. Το καλυτερο που εχω καταφερει να πετυχω με δυσκολια , ειναι να γραφει 720P αλλα και εκει η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη. Ενα ακομα προβλημα που εχω ειναι οτι μεσω τοπικου δικτυου δεν βλεπει τους κοινοχρηστους δισκους του PC , αλλες δικτθακες συσκευες που εχω τον βλεπουν κανονικα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 To genesis εβαλα. Το καλυτερο που εχω καταφερει να πετυχω με δυσκολια , ειναι να γραφει 720P αλλα και εκει η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη. Ενα ακομα προβλημα που εχω ειναι οτι μεσω τοπικου δικτυου δεν βλεπει τους κοινοχρηστους δισκους του PC , αλλες δικτθακες συσκευες που εχω τον βλεπουν κανονικα Δυστυχώς το genesis Έχει πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Βάλε το phoenix. Εκεί θα δεις ταινίες 1080p. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 To genesis εβαλα. Το καλυτερο που εχω καταφερει να πετυχω με δυσκολια , ειναι να γραφει 720P αλλα και εκει η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη. Ενα ακομα προβλημα που εχω ειναι οτι μεσω τοπικου δικτυου δεν βλεπει τους κοινοχρηστους δισκους του PC , αλλες δικτθακες συσκευες που εχω τον βλεπουν κανονικα Πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για pc ; (θέλεις να δεις τα media σου μέσο kodi ;) ) για μεμονωμένα ....χωρίς kodi μπορείς με πολλά προγράμματα πχ με es εξερεύνηση (αυτό δουλεύω ...Πρέπει να ενεργοποίησης το homegroup...+ τo password που χρησιμοποιείς γία pc ..για win 10 χρειάζεται να κάνεις κάτι και στο registry ) εάν δεν χρησιμοποιείς password για pc υπάρχει ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις Άλλοι τρόποι ...μέσο plex server στο pc(αφού το κάνεις εγκατάσταση στο pc το kodi στο κουτί θα "βλεπει" οτι media εχεις καταχώρηση στο pc...το ίδιο συμβαίνει και με serviio server) και για το κουτί plex app η serenity for android .. Επίσης με serviio server για pc ..serviiogo για κουτι. Μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.video (προϋποθέτει να χρησιμοποιείς password στο pc) Υπάρχουν και άλλα.... Όλα τα παραπάνω δουλεύουν 10000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για pc ; (θέλεις να δεις τα media σου μέσο kodi ;) ) για μεμονωμένα ....χωρίς kodi μπορείς με πολλά προγράμματα πχ με es εξερεύνηση (αυτό δουλεύω ...Πρέπει να ενεργοποίησης το homegroup...+ τo password που χρησιμοποιείς γία pc ..για win 10 χρειάζεται να κάνεις κάτι και στο registry ) εάν δεν χρησιμοποιείς password για pc υπάρχει ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις Άλλοι τρόποι ...μέσο plex server στο pc(αφού το κάνεις εγκατάσταση στο pc το kodi στο κουτί θα "βλεπει" οτι media εχεις καταχώρηση στο pc...το ίδιο συμβαίνει και με serviio server) και για το κουτί plex app η serenity for android .. Επίσης με serviio server για pc ..serviiogo για κουτι. Μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.video (προϋποθέτει να χρησιμοποιείς password στο pc) Υπάρχουν και άλλα.... Όλα τα παραπάνω δουλεύουν 10000% Τι κόλπο μπορούμε να κάνουμε αν δεν χρησιμοποιούμε password ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Τι κόλπο μπορούμε να κάνουμε αν δεν χρησιμοποιούμε password ; win 10 win 7 https://youtu.be/YsDY2b-hNmU Ουσιαστικά χρειάζεται password αλλά με το ποιο πάνω τρόπο το παρακάμπτεις στο boot (δεν χρειάζεται να το γράψεις κάθε φορά ) Έτσι και όταν κάνεις boot δεν γράφεις κάθε φορά το ενοχλητικό password και για το es έχεις το password για να κάνεις την δουλειά σου .... Edited January 25, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει add-on εναλλακτικό του Hellenic TV του lambda; Το Hellenic TV έχει παρατηθεί ουσιαστικά στην τύχη του μετα την έκδοση 3.5.5... STAR και SKAI δεν παίζουν ενω προσπαθώ να δω αυτή την στιγμή Ράδιο Αρβύλα και δεν έχει εικόνα (δεν βγαίνει το σηματακι SD και δοκιμασα και χωρις acceleration) Οπότε... υπάρχει εναλλακτική; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση, αλλά λόγω... μεγάλης αναγνωρισιμότητας (μέχρι τώρα) του Hellenic TV, έψαξα αλλά ακρη δεν βρήκα Edited January 25, 2016 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει add-on εναλλακτικό του Hellenic TV του lambda; Το Hellenic TV έχει παρατηθεί ουσιαστικά στην τύχη του μετα την έκδοση 3.5.5... STAR και SKAI δεν παίζουν ενω προσπαθώ να δω αυτή την στιγμή Ράδιο Αρβύλα και δεν έχει εικόνα (δεν βγαίνει το σηματακι SD και δοκιμασα και χωρις acceleration) Οπότε... υπάρχει εναλλακτική; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση, αλλά λόγω... μεγάλης αναγνωρισιμότητας (μέχρι τώρα) του Hellenic TV, έψαξα αλλά ακρη δεν βρήκα Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει τίποτα.. Κρίμα γιατί στο Hellenic TV είχε ρίξει πολύ δουλειά αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερα θα παίζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για pc ; (θέλεις να δεις τα media σου μέσο kodi ;) ) για μεμονωμένα ....χωρίς kodi μπορείς με πολλά προγράμματα πχ με es εξερεύνηση (αυτό δουλεύω ...Πρέπει να ενεργοποίησης το homegroup...+ τo password που χρησιμοποιείς γία pc ..για win 10 χρειάζεται να κάνεις κάτι και στο registry ) εάν δεν χρησιμοποιείς password για pc υπάρχει ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις Άλλοι τρόποι ...μέσο plex server στο pc(αφού το κάνεις εγκατάσταση στο pc το kodi στο κουτί θα "βλεπει" οτι media εχεις καταχώρηση στο pc...το ίδιο συμβαίνει και με serviio server) και για το κουτί plex app η serenity for android .. Επίσης με serviio server για pc ..serviiogo για κουτι. Μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.video (προϋποθέτει να χρησιμοποιείς password στο pc) Υπάρχουν και άλλα.... Όλα τα παραπάνω δουλεύουν 10000% Ερωτηση. Με το Plex πως μπορεις εκτος απο το αρχειο video να δει και το αρχειο υποτιτλων που ειναι μαζι στον ιδιο φακελο και να μη χρειαζεται καθε φορα να ψαχνω μεσω kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Μου κανει κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης ταινιων,μικροκολαηματα η εικονα ανα 5 δευτερολεπτα περιπου.Μπορει καποιος να μου πει,τι φταει ή καποια ρυθμιση που πρεπει να γινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει τίποτα.. Κρίμα γιατί στο Hellenic TV είχε ρίξει πολύ δουλειά αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερα θα παίζουν.. Ούτε με χρήση άλλου προγράμματος, πχ δεν υπάρχουν flash streams που τα βλέπεις μέσω browser? Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ερωτηση. Με το Plex πως μπορεις εκτος απο το αρχειο video να δει και το αρχειο υποτιτλων που ειναι μαζι στον ιδιο φακελο και να μη χρειαζεται καθε φορα να ψαχνω μεσω kodi? Παίζει υπότιτλους .Δες τις ρυθμίσεις (θέλει εγκατάσταση και PLEXBMC Helper) https://www.dropbox.com/s/obp6potfuh9wfw7/Screenshot_2016-01-26-18-24-29.jpg?dl=0 (στο primary server....βάζεις την ip σου) https://www.dropbox.com/s/kd48o4ak1v4w59u/Screenshot_2016-01-26-18-24-52.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει τίποτα.. Κρίμα γιατί στο Hellenic TV είχε ρίξει πολύ δουλειά αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερα θα παίζουν..Είναι περίεργο πάντως που φαίνεται να έχει εγκαταληφθεί το hellenic tv. Ο Lambda έχει ανακοινώσει ότι σταμάτησε την ανάπτυξη μόνο του Genesis λόγω των γνωστών προβλημάτων. Το hellenic tv δεν είχε τέτοια προβλήματα. Ελπίζω να το έχει αφήσει προσωρινά λόγω έλλειψης χρόνου επειδή δουλεύει πάνω στο addon που θα αντικαταστήσει το Genesis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πηρε κανεις untracted που εφτασε Ελλαδα 10_11/12 απο gearbest εγινε η παραγγελια ? .Αν οχι ακομη ας το γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πηρε κανεις untracted που εφτασε Ελλαδα 10_11/12 απο gearbest εγινε η παραγγελια ? .Αν οχι ακομη ας το γραψει. Εισαι εκτός θέματος. Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Εισαι εκτός θέματος. Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Λαθος ερωτημα ,σορυ. Πως μπορουμε να βαλουμε στα αγαπημενα ,σειρες απο το Salts, βγαζει επιλογη μονο για βιβλιοθηκη οχι για αγαπημενα στο salts . Edited January 27, 2016 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εγγραφη προγράμματος ή της προβαλομενης ταινιας γινετε σε δισκο η sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μια παρα πολυ καλη επιλογη για ταινιες HD ειναι το movies 1080p το οποιο θα το βρειτε στο repository.metalkettle-1.4.3 θεωρω πως ειναι το καλυτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKUNK93 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 προβλημα με υποτιτλους.... οταν παω να κανω εγκατασταση απο greeksubtitles.eu και subtitles.gr μου γραφει η εγκατασταση απετυχε....ενω στο opensubtitles.org που γινεται εγκατασταση μολις παω να τους βαλω σε ταινια μου βγαζει error searching for subtitles.... πιστευω οτι αυτο εγινε μολις αλλαξα skin....καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 μηπως υπαρχει addon που να εχει full bluray? Με μενου δλδ και τα υπολοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εγγραφη προγράμματος ή της προβαλομενης ταινιας γινετε σε δισκο η sd? Μπορεις να κανεις αυτο απο εδω https://www.youtube.com/watch?v=T9eqGOgMzkA . Επισης στις "ρυθμισεις" σε πολλα απο τα προσθετα,σου δινει την δυνατοτητα αν θες να γραφεται η ταινια στην καρτα μνημης την ωρα που παιζει ή απλα να αποθηκευτεται προσωρινα στο buffer (προεπιλογη) . Επιλεγεις τι θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το pulsar παπαλα σταματάει η ανάπτυξη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πώς σβήνουμε ένα addon? Έδωσα δύο φορές λάθος url και δεν δούλεψε φυσικά μέχρι να δώσω το σωστό αλλά μου έχουν μείνει εκεί και είναι ανενεργά. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πώς σβήνουμε ένα addon? Έδωσα δύο φορές λάθος url και δεν δούλεψε φυσικά μέχρι να δώσω το σωστό αλλά μου έχουν μείνει εκεί και είναι ανενεργά. Στις πηγές εννοείς; Με παρατεταμένο άγγιγμα σού βγάζει επιλογή για αφαίρεση της πηγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts