Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:dash: Εάν το αρχικό link δεν δουλεύει πως να σου το προσφέρει ....

Ανεβάζουν οι παροχοι πολλές πηγές,δηλαδή για παράδειγμα rapidgator μπορεί για κάποια ταινία να ανεβάσει 2-3 πηγές σε 720 για παράδειγμα,οπότε αν δε δουλεύει η 1η σε πάει στην 2η.

Παντως σίγουρα θα παίζει μια ή και παραπάνω,το έχουν σαν back up

Sent from my iPad using Tapatalk

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ναι φιλος υποτιθετε αφού πληρώνεις συνδρομή αυτοί έχουν λίνκ τα οποία όλα παίζουν.

:):):):)

Δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει....Δεν ανεβάζουν αυτοί περιεχόμενο ...

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανεβάζουν οι παροχοι πολλές πηγές,δηλαδή για παράδειγμα rapidgator μπορεί για κάποια ταινία να ανεβάσει 2-3 πηγές σε 720 για παράδειγμα,οπότε αν δε δουλεύει η 1η σε πάει στην 2η.

Παντως σίγουρα θα παίζει μια ή και παραπάνω,το έχουν σαν back up

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν διαφωνώ...στον πάνω φίλο πες το....

Δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει....Δεν ανεβάζουν αυτοί περιεχόμενο ...

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν διαφωνώ...στον πάνω φίλο πες το....

Ναι sorry,στον φίλο ήθελα να απαντήσω

Σύστημα - Αναπαραγωγή - Γλώσσα και εκεί στο "προτιμώμενη γλώσσα υποτίτλων" βάλε Greek και στο "Γλώσσες για τις οποίες να γίνει λήψη υποτίτλων" βάλε πάλι Greek.

Σύστημα - Ρυθμίσεις κελύφους - main menu - Επιλογή αντικειμένων - Ταινίες - Προσαρμογή υπομενού και εκεί πατάς το κουμπί menu του κοντρόλ (ή κάνεις δεξί κλικ αν έχεις ποντίκι) πάνω στο Underdog και επιλέγεις "Απενεργοποίηση".

καλησπέρα. το πέρασα τώρα. στα αθλητικά βγάζει μέσα ένα σωρό. προσπάθησα με τις οδηγίες σου πηγαίνοντας στο υπομενού Αθλητικά να βγάλω κάποια ώστε να μην εμφανίζονται. πάτησα δεξί κλικ και απενεργοποίηση σε όσα δεν ήθελα αλλά όταν πάτησα πάλι πάνω στα αθλητικά και άνοιξε το προγράμματα -simple favorites όπως το λέει, ήταν πάλι εκεί όλα. πώς τα διώχνω από εκεί ή δεν γίνεται; ευχαριστώ.

καλησπέρα. το πέρασα τώρα. στα αθλητικά βγάζει μέσα ένα σωρό. προσπάθησα με τις οδηγίες σου πηγαίνοντας στο υπομενού Αθλητικά να βγάλω κάποια ώστε να μην εμφανίζονται. πάτησα δεξί κλικ και απενεργοποίηση σε όσα δεν ήθελα αλλά όταν πάτησα πάλι πάνω στα αθλητικά και άνοιξε το προγράμματα -simple favorites όπως το λέει, ήταν πάλι εκεί όλα. πώς τα διώχνω από εκεί ή δεν γίνεται; ευχαριστώ.

Περίεργο, σε εμένα όταν κάνω απενεργοποίηση εξαφανίζονται τα εικονίδια από το μενού. Δοκίμασε αντί για απενεργοποίηση να κάνεις delete. Πας πάλι στην ίδια διαδρομή που σου είπα και πριν αλλά αντί για δεξί κλικ, επιλέγεις με αριστερό κλικ το πρόσθετο που θες να αφαιρέσεις και πατάς delete από τις επιλογές στο δεξί μέρος της οθόνης.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το kodi υπάρχει η δυνατότητα να δώσω σε κάποιον team viewer να μου το σεταρει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το kodi υπάρχει η δυνατότητα να δώσω σε κάποιον team viewer να μου το σεταρει;

Φυσικά και γίνεται, αλλά δεν έχει νόημα.

Τα add-ons και τα repo έρχονται και φεύγουν κάθε μήνα.

Τι θα κάνεις λοιπόν;

Θα ζητάς κάθε λίγο και λιγάκι να σε βοηθάει μέσω teamviewer;

Καλύτερα να μάθεις μόνος σου να το κάνεις.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θα ήθελα για αρχή βοήθεια στο στήσιμο μέχρι Να πειραματιστώ και να το μάθω μόνος; είναι εύκολο να με βοηθήσεις;

παιδια μολις βλεπω καναλια απο λιστες m3 εκει που λεει χωρες,καθε φορα που πηγαινω σε καθε καναλι μου βγαζει μυνημα το bitdefenter οτι αποκλειστηκε απειλη.αν ειναι δυνατον το καναλι το antivirus να το βλεπει ως απειλη.

επισης ο ΑΝΤ1 Κυπρου οταν πηγαινω στο stream του καναλιου βγαζει μυνημα οτι το περιεχομνο δεν μπορειτε να το δειτε στην χωρα σας.εχω γνωστους ομως που το βλεπουν κανονικα απο εκει περα.πως γινετε αυτο;μηπως θεμα vpn;

Ναι θέλει vpn ....

Καλησπέρα. Προσπάθησα αλλά δεν βρήκα άκρη με τα add on .

Υπάρχει κάποιος να μπει με team viewer να βοηθήσει;

Καλησπέρα. Προσπάθησα αλλά δεν βρήκα άκρη με τα add on .

Υπάρχει κάποιος να μπει με team viewer να βοηθήσει;

Ψάξε στο YouTube.... Υπάρχουν χιλιάδες video ...ποιο αναλυτικά ΔΕΝ γίνεται ....και στα ελληνικά .... Δεν είναι λύση το team viewer γιατι Όλα είναι ρευστά στα addon ....

για τους φανατικούς του είδους, κυκλοφόρησε προς ευρεία κατανάλωση το πάρα πολύ καλό build 4D build.

Θα το βρείτε μέσα στο gkn .

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι βαρύ; τι προσφέρει; κάπου να το δούμε;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Είναι πολύ καλό. Πληθώρα από addons, παίζουν τα πάντα, ελαφρύ, απλό, γρήγορο και όμορφο και ωραιες κατηγορίες. Σε καληπτει πλήρως σε πολλες ενότητες και κυριως ελληνικοτατο!

Να ρωτήσω λίγο με το kodi μπορούμε και να κατεβάζουμε ταινίες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω λίγο με το kodi μπορούμε και να κατεβάζουμε ταινίες;

Ναι μπορείς. Επάνω στο λινκ κάνεις δεξί κλικ και διαλεγεις λήψη ή απο tv box κρατας πατημένο το ok button και βγαινειβτο μενου και διαλεγεις πάλι ληψη. Προϋπόθεση θα πρεπει νανεχεις ενεργοποιηση τις ληψεις στο εκάστοτε addon που θα χρησιμοποιησεις και να του εχεις δηλώσει που θα τις αποθηκεύει. Επισης στην καρτελα αναπαραγωγή θα βαλεις στην προεπιλεγμένη ενέργεια την επιλογή "φακελος". Αυτά...

Edited by soulfunkdjx

Ναι μπορείς. Επάνω στο λινκ κάνεις δεξί κλικ και διαλεγεις λήψη ή απο tv box κρατας πατημένο το ok button και βγαινειβτο μενου και διαλεγεις πάλι ληψη. Προϋπόθεση θα πρεπει νανεχεις ενεργοποιηση τις ληψεις στο εκάστοτε addon που θα χρησιμοποιησεις και να του εχεις δηλώσει που θα τις αποθηκεύει. Επισης στην καρτελα αναπαραγωγή θα βαλεις στην προεπιλεγμένη ενέργεια την επιλογή "φακελος". Αυτά...
Ευχαριστώ φίλε μου.

Placenta, Neptune είναι νεκρά.

Πλέον Yoda κάνει δουλειά.

Amazon Fire stick 4k max

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια με την εγκατάσταση και το στήσιμο του kodi!! Εγώ μόνος μου δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα! Είσαι άρχοντας!

Placenta, Neptune είναι νεκρά.

Πλέον Yoda κάνει δουλειά.

Το Placenta εφόσον σταμάτησε η υποστήριξη του ας πούμε ότι φθίνει. Το Neptune όμως χρησιμοποιεί τους Universal scrapers οι οποίοι ακόμα συντηρούνται οπότε ο χαρακτηρισμός νεκρό μάλλον άστοχος!

Edited by kandilak

Το Placenta εφόσον σταμάτησε η υποστήριξη του ας πούμε ότι φθίνει. Το Neptune όμως χρησιμοποιεί τους Universal scrapers οι οποίοι ακόμα συντηρούνται οπότε ο χαρακτηρισμός νεκρό μάλλον άστοχος!
Μιλάω από ψάξιμο πρόσφατων σειρών και αφού δεν έβγαζε τίποτα που να δουλεύει το θεωρώ νεκρό.

Αντίθετα το Yoda έβγαλε φουλ λειτουργικά λινκς.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει κάτι σαν το Gaia που να χρησιμοποιεί torrents ? Έχω την αίσθηση ότι τώρα τελευταία κάτι δεν πάει καλά με το Gaia, δεν έχουν πολλά seeds τα αρχεία που μου βγάζει. Μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά να δω αν έχει βγει κάτι εναλλακτικό