lost Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ξενερωσα τελειως με kodi/terrarium Δε παιζει σχεδον τιποτα Αν παιξει, θα κολλαει Υποτιτλοι οτι να ναι. Δοκιμαζω απειρους και αν βρω τον σωστο θα ναι θαυμα Στα Builds greek diamond, gkobu, manalab Μποξ εχω mini 8s ii Cosmote σταθερη, κλειδωνω στα 10 Συνδέεται με Ethernet Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μάλλον έχεις θέμα με το boxaki φίλος , δοκίμασε καμία άλλη rom , όσο για το terrarium υπάρχει και μια έκδοση lite (πειραγμένη ) δοκίμασε αν είναι και το TeaTv το stremio και το FreeFlix HQ Ε! αν έχεις και με αυτά θέμα τότε είναι 100% πρόβλημα με το μηχανάκι σου ... Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ξενερωσα τελειως με kodi/terrarium Δε παιζει σχεδον τιποτα Αν παιξει, θα κολλαει Υποτιτλοι οτι να ναι. Δοκιμαζω απειρους και αν βρω τον σωστο θα ναι θαυμα Στα Builds greek diamond, gkobu, manalab Μποξ εχω mini 8s ii Cosmote σταθερη, κλειδωνω στα 10 Συνδέεται με Ethernet Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στο gkobu ποιο πρόσθετο χρησιμοποιείς? Εγώ με covenant και elysium δεν έχω κανένα θέμα. 9 στις 10 φορές παίζει πάντα η πρώτη πηγή και ταιριάζουν και αμέσως οι υπότιτλοι. Βάλε στα settings να κάνει αυτόματη λήψη του πρώτου υποτιτλου. Αυτός που βρίσκει αυτόματα είναι και ο σωστός σχεδόν πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 μάλλον έχεις θέμα με το boxaki φίλος , δοκίμασε καμία άλλη rom , όσο για το terrarium υπάρχει και μια έκδοση lite (πειραγμένη ) δοκίμασε αν είναι και το TeaTv το stremio και το FreeFlix HQ Ε! αν έχεις και με αυτά θέμα τότε είναι 100% πρόβλημα με το μηχανάκι σου ... 2 διαφορετικα μποξακια δοκιμασα (2xmini m8s ii) Καμία διάφορα Στο gkobu ποιο πρόσθετο χρησιμοποιείς? Εγώ με covenant και elysium δεν έχω κανένα θέμα. 9 στις 10 φορές παίζει πάντα η πρώτη πηγή και ταιριάζουν και αμέσως οι υπότιτλοι. Βάλε στα settings να κάνει αυτόματη λήψη του πρώτου υποτιτλου. Αυτός που βρίσκει αυτόματα είναι και ο σωστός σχεδόν πάντα. Σε οσα δοκιμασα ειχα το ιδιο προβλημα..... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 2 διαφορετικα μποξακια δοκιμασα (2xmini m8s ii) Καμία διάφορα Σε οσα δοκιμασα ειχα το ιδιο προβλημα..... Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΈτσι από περιέργεια. Βρες μια νέα ταινία που σου κάνει προβλήματα και πες μας να την δοκιμάσουμε και εμείς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εχω αναφερει παραδειγμα νομίζω. Brawl in the cell 99 εβαλα προχθες (σε manalab build) Για δειτε αν παιζει σωστά... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 2 διαφορετικα μποξακια δοκιμασα (2xmini m8s ii) Καμία διάφορα Σε οσα δοκιμασα ειχα το ιδιο προβλημα..... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κάνε και μια ακόμη δοκιμή , βάλε libreelec τρέχοντάς το από sd card (δεν χρειάζεται εγκατάσταση στο μηχάνημα ) βάλε 2-3 addons και δοκίμασε να δεις πως παίζει , αν και εκεί έχεις πρόβλημα τότε θα πρέπει να ψαχτείς σε router μεριά .. Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 2 διαφορετικα μποξακια δοκιμασα (2xmini m8s ii) Καμία διάφορα Σε οσα δοκιμασα ειχα το ιδιο προβλημα..... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk φιλος κατι κανεις λαθος ειδικα το τεραριουμ παει νερακι [ ειμαι με 4ρα συνδεση ] αλλου ειναι το προβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Εχω αναφερει παραδειγμα νομίζω. Brawl in the cell 99 εβαλα προχθες (σε manalab build) Για δειτε αν παιζει σωστά.. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΤο δοκίμασα τώρα σε Covenant και Elysium. Και στα 2 έπαιξε η πρώτη πηγή και ήταν σωστός ο αυτόματος υπότιτλος. Δοκίμασα και άλλες 2 πηγές και έπαιξαν επίσης κανονικά με σωστούς υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Τι να πω ρε παιδιά.... Θα το ψαξω το θεμα.... Ρουτερ ειναι οκ παντως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Τι να πω ρε παιδιά.... Θα το ψαξω το θεμα.... Ρουτερ ειναι οκ παντως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Για δοκίμασε με Google DNS ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Απ τις πρωτες κινησεις που εκανα ηταν αυτη... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Το terrarium σε ένα mini m8s ii φίλου, χθες που ήμουν εκεί, έπαιζε απροβλημάτιστα. Το kodi δεν το χρησιμοποιεί. Πάντως το σύνδεσα και με Netflix εχθές και ενώ έχει πολύ χαμηλή γενικά ταχύτητα στο σπίτι του, έπαιζε και εκείνο νεράκι. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή τον τελευταίο καιρό το έχω παρατηση το θέμα του kodi διαβάζω για το covenant. Ήθελα να ρωτήσω τι διαφορές υπάρχουν με το exodus που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Επειδή τον τελευταίο καιρό το έχω παρατηση το θέμα του kodi διαβάζω για το covenant. Ήθελα να ρωτήσω τι διαφορές υπάρχουν με το exodus που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. ΕυχαριστώΤο.covenant έχει πεθάνει εδώ και μήνες. Το incursion είναι ο αντικαταστάτης του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited January 27, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 To COVENANT έχει αναστηθεί εδώ και κάνα μήνα. Μακράν το κορυφαίο αυτή τη στιγμή με δεκάδες πηγές 1080 και 720. Xωρίς realdebrid κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 To COVENANT έχει αναστηθεί εδώ και κάνα μήνα. Μακράν το κορυφαίο αυτή τη στιγμή με δεκάδες πηγές 1080 και 720. Xωρίς realdebrid κλπ.Από ποιο repo όλα αυτά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Το.covenant έχει πεθάνει εδώ και μήνες. Το excursion είναι ο αντικαταστάτης του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Που βρισκεις το excursion???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Από ποιο repo όλα αυτά; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkXvBMC Repo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Που βρισκεις το excursion????Καινούριο είναι, οπότε με μια απλή αναζήτηση το βρήκα εγώ.XvBMC Repo.Ευχαριστώ. Ήξερα ότι είχε κλείσει το παλιό repo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Το.covenant έχει πεθάνει εδώ και μήνες. Το excursion είναι ο αντικαταστάτης του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ ξέρω το Incursion!! Μήπως εννοείς αυτό? Πάντως το top από τα fork του Covenant αυτή την στιγμή λέγεται Placenta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Γενικα προτείνεται η λυση ενος ετοιμου build(manalab, gkobu, κλπ) ή το στησιμο ενος καθαρου κοντι είναι μονοδρομος? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Γενικα προτείνεται η λυση ενος ετοιμου build(manalab, gkobu, κλπ) ή το στησιμο ενος καθαρου κοντι είναι μονοδρομος? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Καθαρο κοντι για μενα ειναι το καλυτερο , βαζεις λιγα και αυτα που χρησιμοποιεις αντονς και εισαι οκ, μπορει να εχει περισσοτερη μανουρα στο στησιμο αλλα εχεις ενα ελαφρυ και σωστο κοντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Γενικα προτείνεται η λυση ενος ετοιμου build(manalab, gkobu, κλπ) ή το στησιμο ενος καθαρου κοντι είναι μονοδρομος? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα διαφορα build και εχω 3-4 kodi forks και τα... "βλεπω" :lol: Οποτε φτιαξε ενα kodi με ενα build και αλλο ενα οπως το θελεις και...ΤΕΛΟΣ:D Forks θα βρεις και στο play store. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Εγώ ξέρω το Incursion!! Μήπως εννοείς αυτό? Πάντως το top από τα fork του Covenant αυτή την στιγμή λέγεται Placenta.Σωστός! Το διόρθωσα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καινούριο είναι, οπότε με μια απλή αναζήτηση το βρήκα εγώ.Ευχαριστώ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δηλαδη σου κανει κοπο να πεις που το βρηκες.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts