Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

SALTS/stream all the sources

Υπάρχουν πολλές αξιόλογες λύσεις ...δόξα το θεό (το Genesis δεν θα είναι πρόβλημα,αλλά η αναπτύξει του subtitles.gr και του hellenic tv) ...αλλά ας μην βιαζόμαστε .Να δουμε τι θα γίνει .Για σειρές ρίξτε μια ματιά και στο TV4ME

Το έκανε και σε παλιότερες εκδόσεις ...

Πάντως εμένα πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν οφείλεται ότι επέλεξα σειρά γιατί μέχρι τώρα έβλεπα μόνο ταινίες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό εκτός από το να περιμένουμε με το δάκτυλο στο κουμπί να προλάβουμε για download τους υπότιτλους?

Υπάρχουν πολλές αξιόλογες λύσεις ...δόξα το θεό (το Genesis δεν θα είναι πρόβλημα,αλλά η αναπτύξει του subtitles.gr και του hellenic tv) ...αλλά ας μην βιαζόμαστε .Να δουμε τι θα γίνει .Για σειρές ρίξτε μια ματιά και στο TV4ME

Θα επηρεαστεί η ανάπτυξη του subtitles.gr? Σχετίζεται με το genesis?

The day is my enemy, the night my friend

Πάντως εμένα πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν οφείλεται ότι επέλεξα σειρά γιατί μέχρι τώρα έβλεπα μόνο ταινίες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό εκτός από το να περιμένουμε με το δάκτυλο στο κουμπί να προλάβουμε για download τους υπότιτλους?

Θα επηρεαστεί η ανάπτυξη του subtitles.gr? Σχετίζεται με το genesis?

Αυτός τα έχει φτιάξει ...(ότι έχει σχέση με ελληνικά) ....

Έχουν τον ίδιο δημιουργό. Αλλά νομίζω μόνο το genesis θα (αν) σταματήσει. Για την ακρίβεια θα μεταλλαχθεί (μάλλον) σε κάτι καινούριο

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλη εναλλακτική σε p2p όμως είναι το pulsar. Δουλεύει πολύ καλά. Τρέχει μόνο σε Linux (openelec κλπ)

Έχουν τον ίδιο δημιουργό. Αλλά νομίζω μόνο το genesis θα (αν) σταματήσει. Για την ακρίβεια θα μεταλλαχθεί (μάλλον) σε κάτι καινούριο

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλη εναλλακτική σε p2p όμως είναι το pulsar. Δουλεύει πολύ καλά. Τρέχει μόνο σε Linux (openelec κλπ)

Το Genesis δεν έχει p2p ,iptv πηγές ..ούτε θα έχει . Το pulsar λειτουργεί και σε win ..είναι p2p ...streaming κατευθείαν από torrent site(τα γνωστά ) με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μπορεί να υπάρχουν σε τέτοιου ίδιους συνδέσεις...σε Android απευθείας δεν λειτουργεί...(χρειάζεται την βοήθεια του pc...δώρο άδωρο)

Αυτό το πρόβλημα όπως και το να ψάχνει αιώνια για υπότιτλους χωρίς να βρίσκει (ενώ υπάρχουν) παρουσιάζεται και σε εμένα και σε άλλους και εμφανίζεται μόνο σε σειρές (όχι συχνά ευτυχώς). Σε ταινίες δεν είχα ποτέ πρόβλημα και νομίζω ούτε άλλος έχει αναφέρει κάτι.

Ναι πλέον spotsdevil

Μια χαρά όλα, απόψε μισό Liverpool και μισό παοκ σε σουπερ ποιότητα και χωρίς κανένα κόλλημα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. .Φίλοι μου γεια σας

. . .Δεν ξέρω αν μπορώ να στείλω αυτό το μήνυμα. Αν όχι κάνετε τα δέοντα.

. Σε αυτό το forum οίδα μια αναφορά για το πρόγραμμα ..SPMC,,, Αναφέρετε απο πολλους

Ότι είναι καλύτερο οπό το tvmc και μάλιστα ταχύτερο , το εγκατέστησα στο tv box andtoid που έχω το tvmc σε λειτουργιά ….[…το tvmc μου παρουσιάζει πρόβλημα στους υποτίτλους ,πράγμα που θα αναφερθώ, αν μου το επιτρέψετε , σε ένα άλλο μήνυμα μου…] .Μετά την εγκατάσταση του SPMC, μου έδωσε μήνυμα ότι δεν μπορεί να τρέξει, διότι δεν έχω το πρόγραμμα ..OBB…

. Ξέρετε κάτι?

. Σας ευχαριστώ .

Παιδιά μια ερώτηση και από μένα.Μόλις κατέβασα το kodi με tvaddons στο ταμπλετ μου άλλα δεν μου βρίσκει το open subtitles.org για να το κάνω εγκατασταση.Όλα τα υπόλοιπα subtitles.gr, podnapici.net και λοιπά τα εχω βρει.Τι μπορεί να φταίει?? Edited by thor21

Και σε μένα που έστηνα πριν τέσσερις μέρες το kodi, δεν υπήρχε το open subtitles

To opensubtitles το αποκλείσανε από το repo του kodi επειδή έβαζε διαφημιστικά μηνύματα μέσα στους υπότιτλους. Μπορείτε όμως να το κατεβάσετε ως ζιπ από εδώ:

https://github.com/amet/service.subtitles.opensubtitles/find/Gotham

και να το εγκαταστήσετε στο kodi χειροκίνητα (system->addons->install from zip).

Καλησπέρα. Γρήγορη ερώτηση. Γιατί οταν προσπαθώ να δω κατι με ελληνικους υπότιτλους, οι υπότιτλοι βγαινουν αλαμπουρνεζικα? Χρησιμοποιώ την εφαρμογή στο ταμπλετ. Καμια ιδεα πως να το φτιάξω;;

Καλησπέρα. Γρήγορη ερώτηση. Γιατί οταν προσπαθώ να δω κατι με ελληνικους υπότιτλους, οι υπότιτλοι βγαινουν αλαμπουρνεζικα? Χρησιμοποιώ την εφαρμογή στο ταμπλετ. Καμια ιδεα πως να το φτιάξω;;

ρυθμίσεις -video-subtitles-character set - greek (windows)

https://www.dropbox.com/s/szpan401s2j55um/Screenshot_2015-10-27-21-26-57.png?dl=0

Edited by alex222800

ρυθμίσεις -video-subtitles-character set - greek (windows)

https://www.dropbox.com/s/szpan401s2j55um/Screenshot_2015-10-27-21-26-57.png?dl=0

Ευχαριστώ :):)

Άλλη λύση εκτός από το Hellenic TV για kodi υπάρχει γιατί αρχίζει και χάνει τα κανάλια βλέπω

Όχι . Βρες λίστα iptv με ελληνικά κανάλια.....m3u (αλλά τα ίδια προβλήματα θα έχεις με ορισμένα κανάλια..)

.Φίλοι μου γεια σας .

.Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω, με την εγκατάσταση , των addons lambda στο kodi 15.2 , που πρόσφατα λειτουργώ . [[ στο TV box android εχω ]] .Έχω το Hellenic addons , μου ανοίγει μόνο λίγα TV κανάλια ,όπως γνωρίζω πρέπει να μου δίνει πολύ περισσότερα…….video….και άλλα πολλά Επειδή έχω κάνει πολλές προσπάθειες χωρίς επιτυχία ,σας παρακαλώ για βοήθεια ,αν είναι δυνατόν βήμα βήμα

…..Ευχαριστώ pappous.

,

.Φίλοι μου γεια σας .

.Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω, με την εγκατάσταση , των addons lambda στο kodi 15.2 , που πρόσφατα λειτουργώ . [[ στο TV box android εχω ]] .Έχω το Hellenic addons , μου ανοίγει μόνο λίγα TV κανάλια ,όπως γνωρίζω πρέπει να μου δίνει πολύ περισσότερα…….video….και άλλα πολλά Επειδή έχω κάνει πολλές προσπάθειες χωρίς επιτυχία ,σας παρακαλώ για βοήθεια ,αν είναι δυνατόν βήμα βήμα

…..Ευχαριστώ pappous.

,

δεν υπαρχουν ειδικά βήματα εφόσον το έχεις εγκαταστήσει (το tv box το χρησιμοποιείς εντός Ελλάδος ; )

Ρε παίδες έβαλα το kodi σε ένα laptop και δεν λέει να δείξει εικόνα. Στο Hellenic TV και στο Genesis δεν δείχνει εικόνα μόνο ήχο παίζει και το sport devil βγάζει error, τι μπορεί να φταίει ?

Ρε παίδες έβαλα το kodi σε ένα laptop και δεν λέει να δείξει εικόνα. Στο Hellenic TV και στο Genesis δεν δείχνει εικόνα μόνο ήχο παίζει και το sport devil βγάζει error, τι μπορεί να φταίει ?

κλασική περίπτωση..... https://youtu.be/2f-rKv5xkA0 (για sport devil Βρες την τελευταία έκδοση ...)