Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι δεν κάνω καλά? μπαίνω στην σελίδα, πατάω live από αριστερά γιατί είμαι στο news , βγάζει τους αγώνες και από πάνω το live με πράσινα γράμματα είναι λέξη και δεν πατιέται. Το βλέπω από το sportdevil.

Εγώ πατάω στο λογότυπο του σάιτ (στο πορτοκαλί "L" πάνω αριστερά). Βασικά πιστεύω αρκεί να πατήσεις οπουδήποτε αρκεί να σου πετάξει μια διαφήμιση. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ βλέπω το sport365 μέσα από το ΖΕΜ και κάνοντας αυτό που είπα παίζουν κανονικά όλα τα λινκς. Διαφήμιση δεν βλέπω καν, με το που μου πετάει το παράθυρο της διαφήμισης το κλείνω και τέλος. Το κλικ μετράει.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι θέμα Κόντι ή της γραμμής μου. Ενώ βρίσκω στο Covenant για παράδειγμα μια ταινία με πολλες πηγές 1080p (ελέω real debrid) όταν παταω σε κάποια από αυτές τις πηγές, τις προσπερνά και ξεκινάει την ταινία σε SD ποιότητα!

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ξανακανε την διαδικασια για να ενεργοποιησεις τον κωδικο , re authorite καπως ετσι το λεει .

Και κοιτα επισης μηπως εληξε ο λογαριασμος σου στο debrid και χρειαζεσαι ανανεωση διαρκειας

παιδια μενω εκπληκτος δεν ηξερα οτι μπορεις να βαλεις ανεμιστηρακι για το κουτι;

το συγκεκεριμενο κανει για ολα τα κουτια να υποθεσω.

https://www.clevermarket.gr/proionta/nea-proionta/mini-cooler-anemistiraki-gia-tv-box-notebook_106114/?gclid=CO_V-9aN-NYCFUxlGQodJCgPcw

Mάλλον δεν μας παρακολουθείς, εδώ έχουμε ποστάρει φωτό μετα εσωψυχά μας :lol::lol::lol::lol: ψάξε και εσύ λίγο........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

επειδη εχω μπερδευτη λιγακι βοηθηστε αν θελετε.

τα καναλια BEINSPORTS εχει και η Γαλλια και η Αραβια;

ευχαριστω εκ το προτερων.

http://bein.net/

καλησπερα, μια βοηθεια οποιος μπορει:

εχω ενα rpi και εχω καιρο να ασχοληθω, υπαρχει καποιο προσθετο ή και build που προτεινετε; ακομα εχω exodus περασμενο...

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Που βρισκουμε το repository του atlas?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλησπέρα

Είχα καιρό να ανοίξω το κουτί, χτες που δοκίμασα δεν αναγνωρίζει σχεδόν κανένα addon... Σε αλλα που ανοίγει πχ covenant βγάζει μια πηγή η οποία δεν παίζει καν (έχω και RD account).

Έχω spmc και KitKat λογισμικό. Παίζει κάτι; Να ξαναπεράσω όλα από την αρχή η τζάμπα κόπος καλύτερα να αγοράσω καινούργιο κουτί;

ΥΓ έχω δοκιμάσει και έχω περάσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις αλλα πάλι τίποτα

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Καλησπέρα

Είχα καιρό να ανοίξω το κουτί, χτες που δοκίμασα δεν αναγνωρίζει σχεδόν κανένα addon... Σε αλλα που ανοίγει πχ covenant βγάζει μια πηγή η οποία δεν παίζει καν (έχω και RD account).

Έχω spmc και KitKat λογισμικό. Παίζει κάτι; Να ξαναπεράσω όλα από την αρχή η τζάμπα κόπος καλύτερα να αγοράσω καινούργιο κουτί;

ΥΓ έχω δοκιμάσει και έχω περάσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις αλλα πάλι τίποτα

Για το Covenant κάνε ένα Clear cache και ξαναδοκιμασε

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Καλησπέρα

Για kitkat θα βάλεις το FTMC. Όλα τα υπόλοιπα είναι επιλογές με ελλείψεις.

Έχω το εξής πρόβλημα, σε εκδοση 17.3 με simplicity 1.5

Το'κανε και στην προηγουμενη εκδοση, μόλις πατήσω pause κ πριν κλείσει λεπτό, κρασάρει το σύστημα όλο και με πετάει εκτός kodi, και πρέπει βρεις αυτό που εβλεπες και να το βάλεις απτην αρχή. Δεν κάνει ούτε resume στο λεπτό που είχε και καλά σταματήσει.

Δε ξέρω αν είναι γενικό το θέμα, ή μόνο του covenant, αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα και πολυ σπαστικό!

καθε συμβουλή δεκτή.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έχω το εξής πρόβλημα, σε εκδοση 17.3 με simplicity 1.5

Το'κανε και στην προηγουμενη εκδοση, μόλις πατήσω pause κ πριν κλείσει λεπτό, κρασάρει το σύστημα όλο και με πετάει εκτός kodi, και πρέπει βρεις αυτό που εβλεπες και να το βάλεις απτην αρχή. Δεν κάνει ούτε resume στο λεπτό που είχε και καλά σταματήσει.

Δε ξέρω αν είναι γενικό το θέμα, ή μόνο του covenant, αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα και πολυ σπαστικό!

καθε συμβουλή δεκτή.

Απενεργοποιησες τους επιταχυντες;

Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει σχετικα με το addons BENNU το οποιο σταματησε να δουλευει.Μας τελειωσε η μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστω

Χθες προσπάθησα να το το how to get away with murder. Kodi 17 με simplicity. Αν δεν είχα το terrarium ακόμα θα προσπαθούσα.. Έχει χαλάσει πολύ το kodi..

Το εντελώς τσάμπα νομίζω ότι σιγά σιγά θα πάψει να υπάρχει.

Πχ μέσω real derbid τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτό που αναφέρεις παραπάνω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πχ μέσω real derbid τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτό που αναφέρεις παραπάνω

Συμφωνώ!!!

Ειναι απαραδεκτο αυτο που κανεις να διαφημιζεις αυτους που τα αρπαζουν εκτος εαν εισαι ενας απο αυτους που εχουν βρει τον ευκολο τροπο να τα κονομανε στην πλατη ολων μας.Προτιμω να μην βλεπω τιποτα πσρα να πληρωσω σε παρανομους!

Ειναι απαραδεκτο αυτο που κανεις να διαφημιζεις αυτους που τα αρπαζουν εκτος εαν εισαι ενας απο αυτους που εχουν βρει τον ευκολο τροπο να τα κονομανε στην πλατη ολων μας.Προτιμω να μην βλεπω τιποτα πσρα να πληρωσω σε παρανομους!

Βασικά απαράδεκτη είναι η επίθεση που κάνεις εσύ αυτή την στιγμή .

Κανένας δεν σε υποχρεώνει να βλέπεις παράνομα όπως κάνεις μέχρι τώρα, αλλά και να πληρώνεις για να βλέπεις παράνομα.

Αν έχεις νευράκια φιλικά στο λέω όσο μπορώ να πάς να ξεσπάσεις πουθενά αλλού και όχι εδώ μέσα, άντε μπράβο !

Δεν αρπαζομαι αλλα βλεπω οτι εχεις αμεδη αντιδραση στο σχολιο μου.Δεν χρειαζετε καν να το αναφερεις το παρανομο με πληρωμη.Οποιος θελει μπορει να το βρει χωρις αναρτηση.Οσο για το ελευθερο παρανομο οπως το αναφερεις ειναι ελευθερο και μπαινει οποιος θελει στο πληρωμης μπορεις να μπεις εαν δεν πληρωσεις; Φυσικα και οχι γιαυτο σταματα να διαφημιζεις ολους αυτους τους πραγματικα παρανομους.Δεν εχω κανενα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.

Δεν αρπαζομαι αλλα βλεπω οτι εχεις αμεδη αντιδραση στο σχολιο μου.Δεν χρειαζετε καν να το αναφερεις το παρανομο με πληρωμη.Οποιος θελει μπορει να το βρει χωρις αναρτηση.Οσο για το ελευθερο παρανομο οπως το αναφερεις ειναι ελευθερο και μπαινει οποιος θελει στο πληρωμης μπορεις να μπεις εαν δεν πληρωσεις; Φυσικα και οχι γιαυτο σταματα να διαφημιζεις ολους αυτους τους πραγματικα παρανομους.Δεν εχω κανενα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.

όπως όποιος θέλει μπαίνει στο ΄΄παράνομο΄΄ έτσι λοιπόν και όποιος θέλει πληρώνει για να βλέπει το παράνομο,κανένας δεν σε υποχρεώνει να πληρώνεις .

Διαφήμιση δεν κάνω, link δεν παραθέτω, δηλώνω απλά την ευκολία της όλης ιστορίας έναντι ενός μικρού τιμήματος. Οποιος δεν γουστάρει και υπάρχουν παιδιά που το έχουν δηλώσει εδώ μέσα, δεν πληρώνουν και τελειώνει κάπως έτσι η ιστορία,όμορφα απλά χωρίς εξυπνάδες, αντιπαραθέσεις και άλλα ηρωικά.

Απενεργοποιησες τους επιταχυντες;

όχι, δε ξέρω πως και που;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλησπέρα

το πιο πιθανο ειναι να εχεις και αλλα θεματα.βγαλε εντελως το spmc,ξανα κανε καθαρο install και βαλε ενα build((εβαλα του dimitrology χθες).βαλε και ενα allu key και εισαι ετοιμος.απο χθες συνεχιζω κανονικα τους κυκλους μου στο got

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO