sakkouk Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 αμα κατεβει απο google play για tv box θα παιξει κανονικα ή θελει απο αλλη πηγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 αμα κατεβει απο google play για tv box θα παιξει κανονικα ή θελει απο αλλη πηγη? Σε τι αναφέρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 ακυρο, το βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Zem τέλος Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Διορθωσε το λίγο. Δεν χρειάζεται πριν να πατήσεις το link να έχεις ξεκινήσει το acestream engine. Το κάνει αυτόματα το module του kodi. Αλλά το engine υπάρχει ανοικτό στο backround. Απλά η διαδικασία αλλάζει.ΟΚ, το έκανα! Από τη 17.3 συμβαίνει αυτό ή και νωρίτερα? Ή δεν έχει σχέση με Kodi και οφείλεται στο plexus addon? Επειδή από συνήθεια πάντα άνοιγα το engine απο πριν και δεν πήρα είδηση πότε άλλαξε η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 ΟΚ, το έκανα! Από τη 17.3 συμβαίνει αυτό ή και νωρίτερα? Ή δεν έχει σχέση με Kodi και οφείλεται στο plexus addon? Επειδή από συνήθεια πάντα άνοιγα το engine απο πριν και δεν πήρα είδηση πότε άλλαξε η διαδικασία. Όχι δεν έχει σχέση με το 17.3. Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται αρκεί να είχες την κατάλληλη έκδοση του plexus. Νομίζω ότι τελευταία ενημέρωσαν και την έκδοση που υπάρχει στο fusion ώστε να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 https://secnews.gr/157908/lawsuit-4-zemtv-tvaddons-kodi/ άγριο κυνηγητό Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ναι και θα βλέπεις τις νεες ταινίες που παίζουν μετά από κανα χρόνο και βάλε... Άσε που αν τα κλείσουν όλα τα συνδρομητικά θα Βαράνε στο κεφάλι και όχι συμβολικά.. Ας κλείσουν και το Ίντερνετ στο τέλος να ησυχάσουμε Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolikos23 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς οι πάροχοι είναι openload. Κάνε pair και θα παίξει η ταινία. Μπορείς να pair και από το κινητό αρκεί να είσαι στο ίδιο wifi με το box. σε ευχαριστω και παλι..λυθηκε..δεν τα ειχα αυτα τα θεματακια στο pc οποτε ηταν μπερδεμα για εμενα..οπως οταν παταω να παιξει μια ταινια μου δινει τους παροχους αλλα δεν μου γραφει αναλυση...συν το οτι στο alive μου βγαζει σφαλμα στο αρχειο καταγραφης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Specto δεν δίνει πηγή με τίποτα,exodus δίνει κάποιες αλλά ενώ φορτώνει στην αρχή την ταινία μετά σταμάτα να γεμίζει εκείνηη γκρι μπάρα του ποσοστού.Έτσι με πετάει έξω.πατάω παύση αλλά και πάλι δεν γεμίζει καθόλου.κάνω κάτι λάθος;δεν θα έπρεπε να γεμίζει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Τέλος το Ultimate Iptv?? Στάλθηκε από το Lenovo K3 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ναι. Μέσα σε μια μέρα χάσαμε Zem και Ultimate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ναι. Μέσα σε μια μέρα χάσαμε Zem και Ultimate. Άρα έχει ξεκινήσει ο πόλεμος Στάλθηκε από το Lenovo K3 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Εμένα γιατί δεν έχει πρόβλημα το zem ? Παίζει κανονικά. Όσο για το ultimate Ναι Τέλος. Edited June 6, 2017 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εμένα γιατί δεν έχει πρόβλημα το zem ? Παίζει κανονικά. Όσο για το ultimate Ναι Τέλος. Βρες την έκδοση 1.0.5 του Ultimate και δοκίμασε (αν την βρεις απενεργοποιησε της τα update). Τώρα αν θα ενημερώνονται οι λίστες σε αυτήν την έκδοση δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 μην στεναχωριεστε θα βγουν αυτα τα addons που κλεισαν με αλλο ονομα. οσο αναφορα επειδη βρισκομαστε στην Ελλαδα και ειμαστε χωρα της παρανομιας πιστευω οτι θα επιτραπει μονο το streaming και θα απαγορευτη μονο το κατεβασμα. δηλαδη το downloading σειρων ταινιων κλπ. Όσο είσαι στην ευρωπαϊκή ένωση ακολουθείς τους κανόνες και δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου.. Οπότε προφανώς αυτό που λες δεν μπορεί να ισχύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για Android 4.4 η μόνη επιλογή πλέον είναι το FTMC 16.2.28. Το SPMC θέλει εδώ και αρκετά updates android 5 και πανω. Καλησπέρα, επειδή έχω χάσει επεισόδια στα θέματα ασφαλείας με τους υπότιτλους, ισχύει οτι το kodi 16 παραμένει ευάλωτο; Σε μηχανάκι με andoid 4.4 που το έχω να το αντικαταστήσω με FTMC που αναφέρει ο φίλτατος πιο πάνω ή δεν χρειάζεται αφού δεν έχω performance issues; 2η ερώτηση, άσχετη με την επάνω, έχω το Mini M8S II με kodi 17.3 όπως το θέλω (μη το ματιάσω), εαν πάρω δευτερο ίδιο, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιγράψω την εγκατάσταση στο νεο μηχάνημα, με copy-paste κάποιων folder ή με κάποιο backup/ restore πρόγραμμα - και αν ναι με ποιό, γιατί 1-2 που είχα δοκιμάσει παλιότερα μου νομίζω μου έβαζαν add-ons που δεν ήθελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπέρα, επειδή έχω χάσει επεισόδια στα θέματα ασφαλείας με τους υπότιτλους, ισχύει οτι το kodi 16 παραμένει ευάλωτο; Στο 17.3 έγινε η ενημέρωση ασφαλείας. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Στο 17.3 έγινε η ενημέρωση ασφαλείας. ευχαριστώ για την απάντηση, για το 17.3 το ξέρω, η ερώτηση είναι αν στο 16 χρειαζόταν να γίνει και δεν έγινε ή δεν ήταν ευάλωτο εξαρχής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ενημέρωση για το θέμα των υποτίτλων έκανε και το VLC. Αυτό για να καταλάβεις ότι δεν ηταν απλά θέμα kodi. Για το backup από το ένα μηχανάκι στο άλλο εγώ χρησιμοποιώ το GKN wizard. Εκτός από την επιλογή εγκατάστασης κάποιου build έχει και αρκετά εργαλεία μεταξυ των οποίων και backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τι τρεχει με το Phoenix; Ξερει κανεις; Απο οπου κι αν το εγκαταστήσω δεν παιζει (tvaddons.ag,super repo, indigo) Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τι τρεχει με το Phoenix; Ξερει κανεις; Απο οπου κι αν το εγκαταστήσω δεν παιζει (tvaddons.ag,super repo, indigo) Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://kodigeeks.com/read-blog/6_summary-of-kodi-addons-that-have-closed-shutdown.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Και απο εδω http://bestforkodi.com/kodi-third-party-addons-closing-droves/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με το κοντι δεν παίζει τίποτα εγώ έχω πρόβλημα ή είναι γενικό το κακό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Kαι Motor Replays τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts