Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Διορθωσε το λίγο. Δεν χρειάζεται πριν να πατήσεις το link να έχεις ξεκινήσει το acestream engine. Το κάνει αυτόματα το module του kodi. Αλλά το engine υπάρχει ανοικτό στο backround. Απλά η διαδικασία αλλάζει.
ΟΚ, το έκανα! Από τη 17.3 συμβαίνει αυτό ή και νωρίτερα? Ή δεν έχει σχέση με Kodi και οφείλεται στο plexus addon? Επειδή από συνήθεια πάντα άνοιγα το engine απο πριν και δεν πήρα είδηση πότε άλλαξε η διαδικασία.

ΟΚ, το έκανα! Από τη 17.3 συμβαίνει αυτό ή και νωρίτερα? Ή δεν έχει σχέση με Kodi και οφείλεται στο plexus addon? Επειδή από συνήθεια πάντα άνοιγα το engine απο πριν και δεν πήρα είδηση πότε άλλαξε η διαδικασία.

Όχι δεν έχει σχέση με το 17.3. Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται αρκεί να είχες την κατάλληλη έκδοση του plexus. Νομίζω ότι τελευταία ενημέρωσαν και την έκδοση που υπάρχει στο fusion ώστε να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Ναι και θα βλέπεις τις νεες ταινίες που παίζουν μετά από κανα χρόνο και βάλε... Άσε που αν τα κλείσουν όλα τα συνδρομητικά θα Βαράνε στο κεφάλι και όχι συμβολικά.. Ας κλείσουν και το Ίντερνετ στο τέλος να ησυχάσουμε

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς οι πάροχοι είναι openload. Κάνε pair και θα παίξει η ταινία. Μπορείς να pair και από το κινητό αρκεί να είσαι στο ίδιο wifi με το box.

σε ευχαριστω και παλι..λυθηκε..δεν τα ειχα αυτα τα θεματακια στο pc οποτε ηταν μπερδεμα για εμενα..οπως οταν παταω να παιξει μια ταινια μου δινει τους παροχους αλλα δεν μου γραφει αναλυση...συν το οτι στο alive μου βγαζει σφαλμα στο αρχειο καταγραφης..

Specto δεν δίνει πηγή με τίποτα,exodus δίνει κάποιες αλλά ενώ φορτώνει στην αρχή την ταινία μετά σταμάτα να γεμίζει εκείνηη γκρι μπάρα του ποσοστού.Έτσι με πετάει έξω.πατάω παύση αλλά και πάλι δεν γεμίζει καθόλου.κάνω κάτι λάθος;δεν θα έπρεπε να γεμίζει;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εμένα γιατί δεν έχει πρόβλημα το zem ? Παίζει κανονικά. Όσο για το ultimate Ναι Τέλος.

Βρες την έκδοση 1.0.5 του Ultimate και δοκίμασε (αν την βρεις απενεργοποιησε της τα update). Τώρα αν θα ενημερώνονται οι λίστες σε αυτήν την έκδοση δεν ξέρω.

μην στεναχωριεστε θα βγουν αυτα τα addons που κλεισαν με αλλο ονομα.

οσο αναφορα επειδη βρισκομαστε στην Ελλαδα και ειμαστε χωρα της παρανομιας

πιστευω οτι θα επιτραπει μονο το streaming και θα απαγορευτη μονο το κατεβασμα.

δηλαδη το downloading σειρων ταινιων κλπ.

Όσο είσαι στην ευρωπαϊκή ένωση ακολουθείς τους κανόνες και δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου.. Οπότε προφανώς αυτό που λες δεν μπορεί να ισχύσει

Για Android 4.4 η μόνη επιλογή πλέον είναι το FTMC 16.2.28. Το SPMC θέλει εδώ και αρκετά updates android 5 και πανω.

Καλησπέρα, επειδή έχω χάσει επεισόδια στα θέματα ασφαλείας με τους υπότιτλους, ισχύει οτι το kodi 16 παραμένει ευάλωτο; Σε μηχανάκι με andoid 4.4 που το έχω να το αντικαταστήσω με FTMC που αναφέρει ο φίλτατος πιο πάνω ή δεν χρειάζεται αφού δεν έχω performance issues;

2η ερώτηση, άσχετη με την επάνω, έχω το Mini M8S II με kodi 17.3 όπως το θέλω (μη το ματιάσω), εαν πάρω δευτερο ίδιο, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιγράψω την εγκατάσταση στο νεο μηχάνημα, με copy-paste κάποιων folder ή με κάποιο backup/ restore πρόγραμμα - και αν ναι με ποιό, γιατί 1-2 που είχα δοκιμάσει παλιότερα μου νομίζω μου έβαζαν add-ons που δεν ήθελα...

Καλησπέρα, επειδή έχω χάσει επεισόδια στα θέματα ασφαλείας με τους υπότιτλους, ισχύει οτι το kodi 16 παραμένει ευάλωτο;

Στο 17.3 έγινε η ενημέρωση ασφαλείας.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Στο 17.3 έγινε η ενημέρωση ασφαλείας.

ευχαριστώ για την απάντηση, για το 17.3 το ξέρω, η ερώτηση είναι αν στο 16 χρειαζόταν να γίνει και δεν έγινε ή δεν ήταν ευάλωτο εξαρχής;

Ενημέρωση για το θέμα των υποτίτλων έκανε και το VLC. Αυτό για να καταλάβεις ότι δεν ηταν απλά θέμα kodi. Για το backup από το ένα μηχανάκι στο άλλο εγώ χρησιμοποιώ το GKN wizard. Εκτός από την επιλογή εγκατάστασης κάποιου build έχει και αρκετά εργαλεία μεταξυ των οποίων και backup.

Τι τρεχει με το Phoenix; Ξερει κανεις; Απο οπου κι αν το εγκαταστήσω δεν παιζει (tvaddons.ag,super repo, indigo)

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι τρεχει με το Phoenix; Ξερει κανεις; Απο οπου κι αν το εγκαταστήσω δεν παιζει (tvaddons.ag,super repo, indigo)

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://kodigeeks.com/read-blog/6_summary-of-kodi-addons-that-have-closed-shutdown.html