xalaros Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ευχαριστω πολυ τι διαφορα εχει το standar install απο το fresh; Η διαφορά είναι μόνο αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο "έξτρα" πρόσθετο εκτός από αυτά που περιέχει το diamond build. Αν ναι, θα επιλέγεις standard install σε κάθε update έτσι ώστε να κρατάς και τα επιπλέον δικά σου πρόσθετα. Αν όχι, θα επιλέγεις fresh install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έχω περάσει ένα build αλλά επειδή δεν ξετρελάθηκα θα ήθελα να δοκιμάσω το γνωστό diamond. Μπορώ με κάποιον τρόπο να διαγράψω το παλιό ώστε να καθαρίσει το kodi από τα διάφορα πρόσθετα και μετά να του περάσω το diamond build; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Μια σελίδα πίσω (διαβάζουμε κάνα post ..) #3572 ...andivirus... Δεν έχω avtivirus στο tvbox εξυπνακια Sent from my AOSP on HammerHead using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν ειναι θέμα antivirus, τότε μπορεί να είναι θέμα προβλήματος στην σύνδεση σου με τον server που βρίσκεται το build, δλδ να χάνετε στιγμιαία η σύνδεση είτε από την μεριά σου είτε από την μεριά του server και να σταματάει το κατέβασμα. Σε αυτή την περίπτωση ξαναδοκιμάζεις. Μου έχει συμβεί και εμένα με διαφορά build. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πρέπει να σβήσεις χειροκίνητα έναν φάκελο kodi στο appdata. Στο users είναι. Αν δεν το βρεις πες μου και θα σου πω ακριβώς την διαδρομή όταν επιστρέψω σπίτι ;-) Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Tο μεσημερι περασα στο ταμπλετ μου το repo.greekodi.com Μου αρεσε θα το βαλω και στο σταθερο μου. Ειναι ομως λιγο αργο η μου φαινετε;επισης υπαρχουν tvbox στην αγορα που σηκωνουν εξωτερικο Σκληρο 1 τερα; θεωρητικά σηκώνουν όλα εγώ είχα (μέχρι πριν λίγο που με κάηκε το ένα ) έναν 500αρη εξωτερικό , το είχα και σαν torrent downloader δεν είχα πρόβλημα , αλλά τώρα γλυκοκοιτάω αυτό εδώ zoomtak UPlus 4K που δέχεται εσωτερικό μέχρι 3t Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 οπα προβλημα μολις.κανω στα δεκαρια απεγκατασταση το kodi για να το βαλω απο την αρχη, και οταν γινετε install βγαινει οπως το ειχα ρυθμισμενο πριν με ολα τα προσθετα σαν να μην εγινε απεγκατασταση δηλαδη.επελεξα πληρης απεγκατασταση αλλα παλι τα ιδια τι φταει ρε παιδια; βοηθηστε αν θελετε λιγακι.εκανα γκαφα μολις εβαλα φραγη στο unistall exe που μου εβγαζε το panda και δεν γινετε καθολου πλεον μου βγαινει μυνημα πρεπει να εχετε δικαιωματα διαχειριστη. να το εκτελεσω ως διαχειριστης στην επειφανεια εργασιας η οχι; Σβήσε αυτόν τον φάκελο προφίλ σου στην διαδρομή: C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Στο πρώτο box πήγαινε με έναν file explorer στη διαδρομή android->data και θα βρεις έναν φάκελο με όνομα org.xbmc.kodi. Τον κάνεις copy σε ένα στικάκι, τον περνάς όπως είναι στο δεύτερο box (στην ίδια θέση στο android->data) και είσαι έτοιμος. Όταν ανοίξεις το kodi στο δεύτερο box θα δεις ότι θα είναι όλα ίδια όπως στο πρώτο. αϋτο γινεται και απο γουιντοους σε ανδροιδ?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Γίνεται απλώς είναι άλλη η διαδρομή του φακέλου. Στα win πας κάτω αριστερά στην αναζήτηση και βάζεις %appdata% και θα σου εμφανίζει τον φάκελο Roaming μέσα στον οποίο είναι και ο φάκελος Kodi. Μπαίνεις στον φάκελο Kodi και αντιγράφεις όλα τα περιεχόμενα. Μετά πας στο android στη διαδρομή android-data-org.xbmc.kodi-files-.kodi μπαίνεις μέσα στο φάκελο .kodi, σβήνεις τα πάντα και κάνεις επικόλληση αυτά που αντέγραψες από τα windows. Έτοιμος. Ανοίγεις το kodi στο android και έχεις τα ίδια με αυτό στο pc. Υπόψη ότι στο android ο φάκελος .kodi είναι κρυφός οπότε για να στον εμφανίσει θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων στον file explorer που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Φιλοι μου, στο ιδιο μηχανημα περισυ το kodi επαιζε. Χωρις να αλλαξω καρτα γραφικών, κάποια στιγμή έπαψε να ανοίγει. Windows 7 64αρια (ειχα 32 ρια πριν), 8gb, αξιοπρεπες μηχανημα. Εβαλα τη νεα εκδοση, την παλια, τιποτα. Δε μπορει να φτιαξει gui. Η ερευνα μου εδειξε οτι αυτο συμβαινει σε obsolete καρτες. Εχω τη ati radeon 3850 (512ΜΒ onboard) Εκανα drivers updated, zero... ΟΜΩΣ!!!! Πώς κάποτε έπαιζε και τώρα όχι; Τρόποι επιλυσης; Ευχαριστω H λυση ηταν να κατεβασω την (πειραματικη) εκδοση Χ64 kodi18 Παιζει πλεον! Αρα... αν εχεις win 7 Χ64 πρεπει να εχεις και Χ64 kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 διαβάζω ότι λόγω των πρόσφατων δικαστικών εξελίξεων αποσύρονται από την σκηνή οι developers Goliath (Evolve addon) και ο Schism (Zen addon), άσχημες εξελίξεις αν ισχύει κάτι τέτοιο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:Γίνεται απλώς είναι άλλη η διαδρομή του φακέλου. Στα win πας κάτω αριστερά στην αναζήτηση και βάζεις %appdata% και θα σου εμφανίζει τον φάκελο Roaming μέσα στον οποίο είναι και ο φάκελος Kodi. Μπαίνεις στον φάκελο Kodi και αντιγράφεις όλα τα περιεχόμενα. Μετά πας στο android στη διαδρομή android-data-org.xbmc.kodi-files-.kodi μπαίνεις μέσα στο φάκελο .kodi, σβήνεις τα πάντα και κάνεις επικόλληση αυτά που αντέγραψες από τα windows. Έτοιμος. Ανοίγεις το kodi στο android και έχεις τα ίδια με αυτό στο pc. Υπόψη ότι στο android ο φάκελος .kodi είναι κρυφός οπότε για να στον εμφανίσει θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων στον file explorer που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 διαβάζω ότι λόγω των πρόσφατων δικαστικών εξελίξεων αποσύρονται από την σκηνή οι developers Goliath (Evolve addon) και ο Schism (Zen addon), άσχημες εξελίξεις αν ισχύει κάτι τέτοιο Αναμενόμενο. Πλέον σε πολλές χώρες το Streaming θεωρείται παράνομο και Νόμο πλέον !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Τώρα που το Diamond ενώθηκε με το Simplicity δεν μου κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Τι builds προτείνετε; Durex build ;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 απο την Πεμπτη το απογευμα ειδα οτι το κοντι εκανε κολληματα και εβγαζε μηνυματα οτι η λανθανουσα μνημη γεμισε κτλπ....εχετε ακομα το προβλημα; ή το λύσατε με καποιο τροπο; το κονται το εχω σε ανδροιντ παλιο ταμπλετ...και επαιζε κομπλε μεχρι τη περασμενη εβδομαδα!....τι προτεινετε; ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αυτο υπαρχει στον φακελο default.migrated. αλλα εκει εχει τους εξης υποφακελους με την σειρα που λεω appdata-roaming-microsoft-windows-start menu και μετα κενο δηλαδη δεν υπαρχει φακελος kodi αυτος ειναι μονο στα αρχεια εφαρμογων. αρκετα σας κουρασα νομιζω θα ψαξω στην google μηπως βρω κατι. https://www.youtube.com/results?search_query=appdata+windows+10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 επισης το kohi μου βγαζει σφαλμα και στο ταμπλετ και στο σταθερο. δεν ξερω αν εειναι θεμα απο τον δημιουργο του. Δεν δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Για να βαλω αλλο buid πρεπει να αφαιρεσω το υπαρχων η δεν χρειαζετε; Πρεπει να κανεις fresh install Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι συζηταμε αφου εδω και μερες δε παιζει σχεδον τιποτα στο κοντι;αχαχαχαχ :lol::lol::lol: Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 fresh install στο αλλο η στο ηδη υπαρχων ; το εκανα μολις αλλα μου ζηταει κωδικο που θα τον βρω; Λοιπον ακου. 1ον. Κανεις fresh install στο ηδη υπαρχων. 2ον. Υπαρχουν μερικα build που θελουν καποιο pin, για να μπορεσεις να τα εγκαταστησεις. Αυτον το κωδικο τον ζητας απο το site του κατασκευαστη, που σημαινει οτι μπορει να τον παρεις η οχι, με η χωρις καθυστερηση. Τωρα αν κανεις εγκατασταση του build, μεσω ενος wizard, π.χ ares wizard, τοτε αν υπαρχει pin, πολυ απλα πατας το κουμπι "get pin", παιρνεις αμεσως τον κωδικο και ...τελος. Ελπιζω να βοηθησα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εκανα απεγκατασταση το κοντι και μτωρα δε μπορω να το κανω παλι εγκατασταση...βασικα απο το πλαυ στορε μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το ανδροιντ που εχω...4.2.2 εχετε καμμια ιδεα πως μπορω να το βρω και να το εγκαταστησω παλι;η εστω απο καπου αλλου; το ταμπλετακι εχει ροκτσιπ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εκανα απεγκατασταση το κοντι και μτωρα δε μπορω να το κανω παλι εγκατασταση...βασικα απο το πλαυ στορε μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το ανδροιντ που εχω...4.2.2 εχετε καμμια ιδεα πως μπορω να το βρω και να το εγκαταστησω παλι;η εστω απο καπου αλλου; το ταμπλετακι εχει ροκτσιπμηπως εχετε καποια ιδεα; Τι να κανω; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 μηπως εχετε καποια ιδεα; Τι να κανω; κατεβασε το απο εδω https://www.apkrec.com/kodi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ψάχνω το zem στο indigo και δεν το βρίσκω, παίζει κάτι με το zem; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 διαβάζω ότι λόγω των πρόσφατων δικαστικών εξελίξεων αποσύρονται από την σκηνή οι developers Goliath (Evolve addon) και ο Schism (Zen addon), άσχημες εξελίξεις αν ισχύει κάτι τέτοιο Λιγο ποιο πανω ηταν η απαντηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Λιγο ποιο πανω ηταν η απαντηση . Αδερφε,αλλο zen κι αλλο zem!! Το zem,ετσι https://seo-michael.co.uk/how-to-install-zemtv-for-xbmc-kodi/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited May 17, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts