trust0 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στους υπολογιστές σου και δεν παίζει το kodi 17.1 Εγώ το έχω βάλει σε 3 υπολογιστές με windows 7 και έχω δώσει σε αλλους 3 φίλους την portable έκδοση , που την έβαλαν σε windows 10 και παίζει σε όλους. Οταν ανοίγει την πρώτη φορά, πετάει παράθυρο το τείχος προστασίας των windows. Του δίνεις την άδεια να συνδέεται στο ιδιωτικό σου δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ουτε με αυτον τον τροπο καταφερα κατι.Εγκατεστησα και στα δυο την 16.1 και δουλευει κανονικα και δεν ειχαν χαθει τα addons και τα repositorys που ειχα.Μηπως καποια απο αυτα δεν ειναι συμβατα με την 17.1 και δεν την αφηνουν να τρεξει?Να τα σβησω ολα με fresh start πτιν εγκαταστησω την 17.1? Μετά το update στο kodi 17 βάλε από το file manager ως πηγή το http://repo.greekodi.com και μετά με install from zip και επιλέγοντας την συγκεκριμένη πηγή κάνε εγκατάσταση το plugin.program.G.K.N.1.0.5.zip. Μέτα την εγκατάσταση θα σου βγάλει κάποια μυνηματα για να κάνεις εγκατάσταση κάποιο από τα διαθέσιμα builds. Εσύ μπορείς να αγνοήσεις το μήνυμα (ή όχι αν θες να δοκιμάσεις κάποιο build) και να επιλέξεις maintenance μετά misc maintenance και αμέσως από κάτω kodi 17 fix. Αυτό θα σου ενεργοποιήσει όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα τα οποία μετά το update στο kodi 17 απενεργοποιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μετά το update στο kodi 17 βάλε από το file manager ως πηγή το http://repo.greekodi.com και μετά με install from zip και επιλέγοντας την συγκεκριμένη πηγή κάνε εγκατάσταση το plugin.program.G.K.N.1.0.5.zip. Μέτα την εγκατάσταση θα σου βγάλει κάποια μυνηματα για να κάνεις εγκατάσταση κάποιο από τα διαθέσιμα builds. Εσύ μπορείς να αγνοήσεις το μήνυμα (ή όχι αν θες να δοκιμάσεις κάποιο build) και να επιλέξεις maintenance μετά misc maintenance και αμέσως από κάτω kodi 17 fix. Αυτό θα σου ενεργοποιήσει όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα τα οποία μετά το update στο kodi 17 απενεργοποιούνται. Δεν μου ανοιγει για να μπορω να κανω ολα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Δεν μου ανοιγει για να μπορω να κανω ολα αυτα. Πήγαινε στο φάκελο που αποθηκευονται τα δεδομένα του kodi στον υπολογιστή σου, στον φάκελο userdata και σβήσε το αρχείο guisettings.xml και προσπάθησε μετά να ανοίξεις το kodi (εκτέλεση ως διαχειριστής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Κάτι άλλο συμβαίνει, γιατί δεν του ανοίγει ούτε σε μορφή portable η 17.1 Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εγώ διαβάζω ότι βάζει την 17 πάνω απο την 16 και δεν του δουλεύει. Αν δεν ισχύει αυτό και ισχύει οτι δεν του δουλεύει σε καθαρό σύστημα ας το πει καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Έκανε κι αυτό που λες ( τουλάχιστον αυτό κατάλαβα και εγώ ), αλλά εγώ του έστειλα την φορητή έκδοση και μου απάντησε ότι ούτε εκείνη άνοιξε, γι' αυτό το αναφέρω, γιατί είναι περίεργο τουλάχιστον η φορητή να μην δουλεύει. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Έκανε κι αυτό που λες ( τουλάχιστον αυτό κατάλαβα και εγώ ), αλλά εγώ του έστειλα την φορητή έκδοση και μου απάντησε ότι ούτε εκείνη άνοιξε, γι' αυτό το αναφέρω, γιατί είναι περίεργο τουλάχιστον η φορητή να μην δουλεύει. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Του έστειλες την φορητή έκδοση από τον υπολογιστή σου? Το target της συντόμευσης που τρέχει το kodi.exe σε κατάσταση portable είναι σωστό για το σύστημα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Εγώ διαβάζω ότι βάζει την 17 πάνω απο την 16 και δεν του δουλεύει. Αν δεν ισχύει αυτό και ισχύει οτι δεν του δουλεύει σε καθαρό σύστημα ας το πει καθαρά. Προσπαθησα και πανω απο την 16 και αφου καταργησα το kodi απο τα προγραμματα και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Απορω και εγω τι συμαβαινει γιατι εχω εγκαταστηση πολλες φορες το kodi και σε win και σε android και δεν ειχα ποτε προβλημα.Την 16.1 και στο pc και στο laptop την ειχα εγκαταστηση χωρις προβλημα.Μηπως καποια αλλη εφαρμογη οπως το aceplayer το εμποδιζει να τερξει? Edited April 27, 2017 by hobit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ναι από τον υπολογιστή μου. Του έστειλα όλον τον φορητό φάκελο του kodi συμπιεσμένο. Δεν έχει μέσα συντόμευση. Το μόνο που χρειάζεται για να ανοίξει, είναι να κλικάρει στο εικονίδιο της εφαρμογής. Το έχω βάλει και σε άλλους υπολογιστές φίλων και έτρεξε χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλημέρα παιδιά. Έχω εδώ και καιρό την 16 αλλά τώρα τελευταία σε δημοφιλείς ταινίες ή σειρές, όταν κάνει αναζήτηση σε αρκετούς παρόχους, βγάζει ένα μήνυμα authorization is needed και δε φορτώνει το stream. Είναι πρόβλημα της εκδοσης του kodi; Να πάω σε 17; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Προσπαθησα και πανω απο την 16 και αφου καταργησα το kodi απο τα προγραμματα και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Απορω και εγω τι συμαβαινει γιατι εχω εγκαταστηση πολλες φορες το kodi και σε win και σε android και δεν ειχα ποτε προβλημα.Την 16.1 και στο pc και στο laptop την ειχα εγκαταστηση χωρις προβλημα.Μηπως καποια αλλη εφαρμογη οπως το aceplayer το εμποδιζει να τερξει? Διάβασε κι εδώ http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Compile_Kodi_for_Windows Επίσης, δοκίμασε κάτι ακόμα: Στην αναζήτηση των windows επικόλλησε αυτό Addons27.db και διεγραψε το αρχείο απο τις θέσεις που θα το εντοπίσει. @stapd_21 είναι πρόβλημα της έκδοσης. Τα HD links που βασίζονται σε HTTPS ή SSL υποστηρίζονται μόνο απο την 17 και πάνω εκδοση. Edited April 27, 2017 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλημερα. Σημερα που πηγα να κατεβασω δυο ταινιες με το torrenter, ξεκιναγε κανονικα το κατεβασμα και μετα ξαφνικά, εβγαζε σφαλμα και σταματαγε να κατεβαζει. Ελπιζω να ειναι τυχαιο γεγονος, θα ξαναδοκιμασω παλι αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 @stapd_21 είναι πρόβλημα της έκδοσης. Τα HD links που βασίζονται σε HTTPS ή SSL υποστηρίζονται μόνο απο την 17 και πάνω εκδοση. Προτείνεις να αναβαθμίσω δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στο kodi 17.1 ειχα το build , razer, το οποιο το ειχα βαλει με το ares wizard. Χτες μου ηρθε αναβαθμιση του build, την εκανα και το kodi δεν ξανανοιξε. Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση του kodi παλι, περασα το diamond build και ολα καλα. Ξαναπερασα ares wizard, εκανα fresh install δυο-τρια διαφορετικα build και το kodi δεν ανοιγε παλι με κανενα απο τa build. Φυσικα εβαζα τις εκδοσεις για krypton. Καμμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Προτείνεις να αναβαθμίσω δηλαδή; Για τον ίδιο λόγο , πήγα και εγώ στην 17.1. Εκεί παίζουν όλα τα links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για τον ίδιο λόγο , πήγα και εγώ στην 17.1. Εκεί παίζουν όλα τα links. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Όσα αξίζουν κρατάνε από λίγες ώρες μέχρι λίγες μέρες. Αλλιώς δεν θα έβγαινε φρέσκια λίστα κάθε μέρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 http://www.zougla.gr/technology/smart-home-gadgets/article/paranomi-i-polisi-ton-tv-boxes-me-proegatestimeno-to-kodi-stin-evropi :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 http://www.zougla.gr/technology/smart-home-gadgets/article/paranomi-i-polisi-ton-tv-boxes-me-proegatestimeno-to-kodi-stin-evropi :X Δεν είναι κάτι καινούργιο ...Εδώ και μήνες υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες χώρες...για αυτό και κάποιοι από τους κατασκευαστές χρησιμοποιούν fork εκδόσεις με άλλο όνομα ...Το πρόβλημα και η ανησυχία είναι η συζήτηση που γίνεται στο forum ,γενικά στην σελίδα του kodi για την μελλοντική χρήση DRM (Digital Rights Management) στις εκδόσεις του kodi.Εάν θα γινει αυτό θα ΕΙΝΑΙ μεγάλο πλήγμα για τα Third party addon ..(τα γνωστά που δουλεύουμε όλοι!) .Όταν και αν γίνει αυτο οι fork εκδόσεις θα είναι μονόδρομος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Fork εκδόσεις? Τι ακριβώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Είπα και εγώ να δοκιμάσω το Greek diamond build σε 16.1... Το προγραμμα έχει βαρύνει τρομερά, (έχω box με 2gb ram)το Σκίν προσωπικά δεν μου άρεσε μάλλον γιατί αργεί να σκρολαρει δεξιά αριστερά... Μου φαίνεται θα φάει uninstall και θα μπει το κανονικό με τα 3 addon που χρησιμοποιώ. Exodus, sportsdevil, alivegr Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Είπα και εγώ να δοκιμάσω το Greek diamond build σε 16.1... Το προγραμμα έχει βαρύνει τρομερά, (έχω box με 2gb ram)το Σκίν προσωπικά δεν μου άρεσε μάλλον γιατί αργεί να σκρολαρει δεξιά αριστερά... Μου φαίνεται θα φάει uninstall και θα μπει το κανονικό με τα 3 addon που χρησιμοποιώ. Exodus, sportsdevil, alivegr Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk πρωτού το ξηλώσεις κάνε την ρύθμιση που θα δεις στο ποστ εδώ #3251 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Είπα και εγώ να δοκιμάσω το Greek diamond build σε 16.1... Το προγραμμα έχει βαρύνει τρομερά, (έχω box με 2gb ram)το Σκίν προσωπικά δεν μου άρεσε μάλλον γιατί αργεί να σκρολαρει δεξιά αριστερά... Μου φαίνεται θα φάει uninstall και θα μπει το κανονικό με τα 3 addon που χρησιμοποιώ. Exodus, sportsdevil, alivegr Κάνε την εξής διαδικασία...και πέσμου μετά αν ''κολλάει''..;) GKN WIZARD - MAINTENANCE - BACKUP/RESTORE - RESTORE EXTERNAL BUILD - CONTINUE - DIAMOND BUILDS - BUILDS - Diamond_Aeon_Jarvis16.1v1.4 ή Diamond_Aeon_Krypton17.1.1v1.4 (ανάλογα ποιά έκδοση Kodi έχεις). Και θα είσαι κομπλέ Edited April 29, 2017 by Panagiwths8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπερα παιδια :) Θα μπορουσε καποιος που εχει settαρει σωστα το kodi να κανει upload τον root folder για να μην κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια? Χωρις περιττα repos,ισα ισα οτι λεει το αρχικο post. Η εστω αν καποιος εχει την καλη διαθεση να μου το στειλει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts