Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To sportsdevil δεν θέλει καμία ρύθμιση. Απλώς να έχεις υπόψη να μπεις στην κατηγορία live sports. Και μετά προτείνω να μπεις dimsports και να ψάξεις το ματς που θες. Εκεί τα έχει σχεδόν όλα.

Τώρα αν θες και ποιότητα HD εκεί χρειάζεται και εγκατάσταση plexus + acestream media αλλ΄ακαλύτερα να τα κάνεις ένα ένα για να μη μπερδευτείς. Ξεκίνα με sportsdevil να δεις ότι παίζουν κομπλέ τα απλά links και μετά πάς και στα hd links.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σας παίζουν σήμερα με plexus? Εμένα όχι

Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ta arenavision δεν μου παίζουν. Τα υπόλοιπα acestream παίζουν κανονικά.

Ta arenavision δεν μου παίζουν. Τα υπόλοιπα acestream παίζουν κανονικά.

Μόλις δοκίμασα arenavision 8 εκτός kodi μια χαρά παίζει (δοκιμή από ταβλετ με Android 5.1.1 ,kodi 17)

Το acestream media πως δουλευει το κατεβασα απο playstore εκανα

Συνδεση με google αλλα μου βγαζει στις επιλογες για πληρωμη

Δεν χρειάζεται πληρωμή !! Δουλεύει μια χαρά το free ,Δουλεύει και χωρίς λογαριασμό

Σου είχα απαντήσει για το πως δουλεύει,δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση ,απλά ανοίγεις τις acestream πηγές με αυτό (το έσβησαν το μήνυμα) ...γενικά έχει απαντηθεί δεκάδες φορές ( και από εμένα σε διάφορα νήματα για το kodi + στο νήμα του note 10.1 2014 ) ..για κάνε ένα Search στα νήματα + στο youtube

Εάν δεν βρεις απαντήσεις εδώ ήμαστε

Edited by alex222800

Χθες μόλις το κοιτούσα τυχαία.. δες εδώ.

Αν το κάνεις, πες μας κι εμάς εντυπώσεις. Βλέπω αρκετά θετικά σχόλια εκεί ήδη.

Thanx αλλά δε βοηθάει. Τρέχω Libreelec σε usb stick σε Intel NUC...

off / d.

Μόλις δοκίμασα arenavision 8 εκτός kodi μια χαρά παίζει (δοκιμή από ταβλετ με Android 5.1.1 ,kodi 17)
Έχει κάμποσες μέρες τώρα που τα arenavision μέσα από το kodi μου ανοίγουν μόνο με ήχο και μαύρη εικόνα και πρέπει να κλείσω το stream και να το ξανανοίξω για να φορτώσει κανονικά και με εικόνα. Χτες όμως όσα arenavision δοκίμασα μου έβγαζε no stream available. Πάντως δεν μπορεί να φταίει το kodi ή το addon ή το box γιατί τα άλλα acestream (πχ alex sport) παίζουν κανονικά.

Έχει κάμποσες μέρες τώρα που τα arenavision μέσα από το kodi μου ανοίγουν μόνο με ήχο και μαύρη εικόνα και πρέπει να κλείσω το stream και να το ξανανοίξω για να φορτώσει κανονικά και με εικόνα. Χτες όμως όσα arenavision δοκίμασα μου έβγαζε no stream available. Πάντως δεν μπορεί να φταίει το kodi ή το addon ή το box γιατί τα άλλα acestream (πχ alex sport) παίζουν κανονικά.

Δοκίμασε εκτός kodi (κλασικά από browser) και θα δεις ότι δουλεύουν κανονικά (τουλάχιστον σε μένα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα )

Δοκίμασε εκτός kodi (κλασικά από browser) και θα δεις ότι δουλεύουν κανονικά (τουλάχιστον σε μένα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα )

το ειχε χτες η μερα μαλλον γιατι ουτε το live tv δουλευε καλα.δεν δοκιμασα εκτος kodi.

Δοκιμάστε την εφαρμογή του AV για να μην ψάχνεστε, είναι και πιο εύκολο

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δοκιμάστε την εφαρμογή του AV για να μην ψάχνεστε, είναι και πιο εύκολο

AV ???????????

Arenavision αμάν.δάσκαλε με λυπεί το γεγονός ότι ρωτάει τον μαθητή σου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Arenavision αμάν.δάσκαλε με λυπεί το γεγονός ότι ρωτάει τον μαθητή σου

την βρισκουμε ευκολα? :lol:

μεχρι τελος Μαρτιου σκεφτομαι να αποκτησω αυτο το μοντελο tvbox.

OEM MXQ-4K.ηθελα να ρωτησω ειμαι συνδομητης nova και σε ερωτηση

που εκανα μου ειπε οτι δεν υποστηριζει nova go(το εχω στο ταμπλετ mls )

δεν ξερω αν τα υπαρχουν τετοια που υποστηριζουν novago.

επισης οι τηλεωρασεις που εχουν wifi μπορεις να κανεις εγκτασταση kodi;

δυσκολα nova go σε android box.πρεπει να μην ειναι root και παλι δεν ειναι σιγουρο απο οσο ξερω.για τηλεοραση πρεπει να ειναι android tv

να ρωτησω ....

εχω το KODI 17 και θελω να βαλω IPTV με m3u αρχειο....οπως βλεπω το 17 δεν υποστηριζει πλεον iptv!! υπαρχει καποιος τροπος να το κανουμε να λειτουργησει???

Επισης επειδη δεν δουλευει το 17 οπως ειπα πριν εβαλα προς το παρόν το 16 (θελω βεβαια το 17 υπαρχει λογος).....το EPG δεν δουλευει στο M3U ξερει καποιος τι παιζει με αυτο??? (δεν μιλαω για πειρατικα καναλια αλλα για καναλια μαζεμενα σε ενα Μ3U αρχειο)

Εχω δει καποια βιντεακια how to αλλα σε μενα δεν επιασε!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωχ σβηστηκε το μηνυμα μου κατα λαθος....τωρα το ειδα οτι ειναι το μισο:lol:

Edited by lazlo

Όταν φτιάχτηκε το kodi δεν υπήρχε τίποτα από αυτά που ξέρεις. Ήταν media player (και είναι ακόμα). Ακόμα και τώρα από μόνο του δεν κάνει τίποτα παράνομο. Η χρήση των addons είναι που μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε ότι γουστάρουμε.

Είναι όπως το μαχαίρι. Κόβεις και τη μπριζόλα, αλλά κόβεις και κανένα λαιμό... Η χρήση μετράει. Δεν απαγορεύουμε συζήτηση όμως ούτε για τα addons. Αν προσέχετε τη διατύπωση των ερωτημάτων δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ανατρέξεις και σε προηγούμενα ποστ μου στο θέμα θα σου λυθούν οι όποιες απορίες.

να ρωτησω ....

εχω το KODI 17 και θελω να βαλω IPTV με m3u αρχειο....οπως βλεπω το 17 δεν υποστηριζει πλεον iptv!! υπαρχει καποιος τροπος να το κανουμε να λειτουργησει???

Επισης επειδη δεν δουλευει το 17 οπως ειπα πριν εβαλα προς το παρόν το 16 (θελω βεβαια το 17 υπαρχει λογος).....το EPG δεν δουλευει στο M3U ξερει καποιος τι παιζει με αυτο??? (δεν μιλαω για πειρατικα καναλια αλλα για καναλια μαζεμενα σε ενα Μ3U αρχειο)

Εχω δει καποια βιντεακια how to αλλα σε μενα δεν επιασε!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι δεν δουλεύει;

https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-pvr-iptv-simple-client-kodi-krypton-17/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Έτσι δεν δουλεύει;

https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-pvr-iptv-simple-client-kodi-krypton-17/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

δυστηχως οχι:(

Τι εννοείς δεν δουλεύει ; Μόλις πέρασα μια λίστα ....(kodi 17 σε Android 5.1.1)

Screenshot_2017_03_06_23_33_51.png

δεν ξερω το γιατι...αλλα μαλλον γιατι το τρεχω απο raspberry με προγραμμα retropie!

Θα το κανω restore σημερα και θα ξαναδοκιμασω!:)

Το addon Earthcam το έχει δοκιμάσει κανείς? Πριν καναδυό χρόνια δούλευε καλά, τώρα πια δεν λειτουργεί κανένα stream. Νόμιζα ότι το έχουν εγκαταλείψει αλλά βλέπω ότι ανανεώνεται κανονικά η έκδοση. Και εδώ πχ λέει ότι η πιο πρόσφατη ανανέωση έγινε προχθές (5/3/17):

https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.earthcam/