soulfunkdjx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Στο Kodi 17 είτε σε windows είτε σε android σε συγκεκριμένα addons όταν είμαι με ποντίκι και πάω να κάνω scroll down σε μια λίστα μου "πηδάει" 4-5 θέσεις. Παρατήρησα ότι συμβαίνει στα sportsdevil, castaway και zem. Πχ στο sportsdevil όταν είμαι στο live sports και πάω να κατέβω τη λίστα με πάει από το firstrowsports κατευθείαν στο Lshunter. Είναι αδύνατο να επιλέξω κάτι από τα ενδιάμεσα. Το ίδιο και στο zem στο pi sports μου κατεβαίνει τη λίστα με τα κανάλια δέκα-δέκα. Ενώ αν μπω στο Adryanlist και επιλέξω μέσα από εκεί το zem sports όπου εμφανίζεται η ίδια λίστα καναλιών, εκεί κάνω scroll κανονικά. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει στο pc και σε 2 διαφορετικά tv box, δηλαδή 3 συσκευές και 3 διαφορετικά ποντίκια άρα μάλλον έιναι θέμα του Kodi και όχι συσκευής ή ποντικιού. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλο? Υπάρχει λύση? Δοκίμασε στα android συστήματα το spmc να δεις αν το κάνει και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλημέρα αδέρφια.χτες πέρασα την 16.6.του spmc.Έχει βάλει πολλά και ωραία πράγματα κυρίως για το shield και το mi. παιδεύτηκα αρκετά γιατί στην αρχή δεν έπαιζε με ήχο 1080π μκβ ,5.1.με έσβησε τα add-on και τις οποίες ρυθμίσεις είχα, τελικά θα περάσω το backup μου.το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει το subtitles.gr ως υπηρεσία για υπότιτλους.έχει γίνει τίποτα και το έχασα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλημέρα αδέρφια.χτες πέρασα την 16.6.του spmc.Έχει βάλει πολλά και ωραία πράγματα κυρίως για το shield και το mi. παιδεύτηκα αρκετά γιατί στην αρχή δεν έπαιζε με ήχο 1080π μκβ ,5.1.με έσβησε τα add-on και τις οποίες ρυθμίσεις είχα, τελικά θα περάσω το backup μου.το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει το subtitles.gr ως υπηρεσία για υπότιτλους.έχει γίνει τίποτα και το έχασα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το subtitles.gr και το subz θα τα βρεις στο αποθετήριο των υποτίτλων του twilight. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 στο SPMC μπορω να βαλω το νταιαμοντ παιδια που τα εχει ολα ετοιμα??το εχω βαλει στο κοντι και ειναι μεγαλη βοηθεια για εμας τους ασχετους.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Το subtitles.gr και το subz θα τα βρεις στο αποθετήριο των υποτίτλων του twilight. Σκέτα ζιπ δεν υπάρχουν; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 στο SPMC μπορω να βαλω το νταιαμοντ παιδια που τα εχει ολα ετοιμα??το εχω βαλει στο κοντι και ειναι μεγαλη βοηθεια για εμας τους ασχετους.......:lol: Ναι, μπορείς να βαλεις και σου το συνιστω με τα χιλια. Αυτο εκανα κι εγω πριν κανα μηνα. Ειχα καποια κολληματα στο kodi και ειπα να δοκιμασω το spmc. Ε, λοιπον πεταει (σε beelink x2) μαζι με το Diamond build, τα εχεις ολα ετοιμα, δεν χρειαζονται ρυθμισεις,τιποτα. Στα παιδια δε που εφτιαξαν το Diamond ωφειλουμε ενα τεραααστιο respect. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Και εγω με το diamomd ειμαι αρκετα ευχαριστημενος διοτι εχει τα παντα για εναν μεσο χρηστη. Αυτο που ψαχνω ειναι πως να επιλεγω τον σωστο υποτιτλο. Διοτι απο μονο του συνηθως επιλεγει λαθος και μετα στην τυχη προσπαθω να βρω τον σωστο με δοκιμες διοτι δεν γνωριζω την εκδοση ταινιας που βλεπω , πχ ag,evo κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Στο Kodi 17 είτε σε windows είτε σε android σε συγκεκριμένα addons όταν είμαι με ποντίκι και πάω να κάνω scroll down σε μια λίστα μου "πηδάει" 4-5 θέσεις. Παρατήρησα ότι συμβαίνει στα sportsdevil, castaway και zem. Πχ στο sportsdevil όταν είμαι στο live sports και πάω να κατέβω τη λίστα με πάει από το firstrowsports κατευθείαν στο Lshunter. Είναι αδύνατο να επιλέξω κάτι από τα ενδιάμεσα. Το ίδιο και στο zem στο pi sports μου κατεβαίνει τη λίστα με τα κανάλια δέκα-δέκα. Ενώ αν μπω στο Adryanlist και επιλέξω μέσα από εκεί το zem sports όπου εμφανίζεται η ίδια λίστα καναλιών, εκεί κάνω scroll κανονικά. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει στο pc και σε 2 διαφορετικά tv box, δηλαδή 3 συσκευές και 3 διαφορετικά ποντίκια άρα μάλλον έιναι θέμα του Kodi και όχι συσκευής ή ποντικιού. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλο? Υπάρχει λύση? Το default skin του 17 είναι για χειρισμό με πληκτρολόγιο ή remote. Η εμπειρία χρήσης με ποντίκι είναι τραγική. Μπορείς να αλλάξεις το skin είτε στο estouchy είτε να βάλεις το confluence για να έχεις την ίδια εμπειρία χρήση με το kodi 16. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκέτα ζιπ δεν υπάρχουν; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα πρόσθετα πρέπει να μπαίνουν με το αποθετήριο τους ώστε να πέρνουν και τα update αυτόματα ωστε να μην ψάχνεις πάλι zip όταν αλλάξουν έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Το default skin του 17 είναι για χειρισμό με πληκτρολόγιο ή remote. Η εμπειρία χρήσης με ποντίκι είναι τραγική. Μπορείς να αλλάξεις το skin είτε στο estouchy είτε να βάλεις το confluence για να έχεις την ίδια εμπειρία χρήση με το kodi 16.Σαν πισωγύρισμα μου φαίνεται αυτό. Δηλαδή δεν είναι bug αλλά συνειδητά έφτιαξαν σκιν ασύμβατο με χρήση ποντικιού? Και πάλι όμως στα άλλα addons δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα που ανέφερα, είναι μόνο σε μερικά συγκεκριμένα. Αν έφταιγε το skin θα γινόταν σε όλα. Ίσως να είναι συνδυασμός skin και κάποιων addons που δημιουργεί κάποιο conflict. Κάτι άλλο: στο estuary υπάρχει home button? Να το πατάς και να σε πάει κατευθείαν πίσω στην αρχική του Kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Σαν πισωγύρισμα μου φαίνεται αυτό. Δηλαδή δεν είναι bug αλλά συνειδητά έφτιαξαν σκιν ασύμβατο με χρήση ποντικιού? Και πάλι όμως στα άλλα addons δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα που ανέφερα, είναι μόνο σε μερικά συγκεκριμένα. Αν έφταιγε το skin θα γινόταν σε όλα. Ίσως να είναι συνδυασμός skin και κάποιων addons που δημιουργεί κάποιο conflict. Κάτι άλλο: στο estuary υπάρχει home button? Να το πατάς και να σε πάει κατευθείαν πίσω στην αρχική του Kodi. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Είναι θέμα skin. Αλλάζεις στο skin που σε βόλευει και είσαι OK. Με διπλό back πας στο home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Είναι θέμα skin. Αλλάζεις στο skin που σε βόλευει και είσαι OK. Με διπλό back πας στο home.Λέω πισωγύρισμα γιατί χρησιμοποιώ Kodi από την έκδοση 13 και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα και τώρα στη 17 το kodi δεν είναι mouse friendly. E, δεν το λες και πρόοδο. Η εμπειρία από τις προηγούμενες εκδοσεις λέει ότι καλό είναι να έχουμε το default skin. Όσες φορές άλλαξα το τρομερά βαρετό confluence πάντα στο τέλος επέστρεφα πάλι σε αυτό επειδή τα άλλα είχαν άλλα κουσούρια ή ασυμβατότητες. Τέσπα, ελπίζω να διορθωθεί σε κάποιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Λέω πισωγύρισμα γιατί χρησιμοποιώ Kodi από την έκδοση 13 και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα και τώρα στη 17 το kodi δεν είναι mouse friendly. E, δεν το λες και πρόοδο. Η εμπειρία από τις προηγούμενες εκδοσεις λέει ότι καλό είναι να έχουμε το default skin. Όσες φορές άλλαξα το τρομερά βαρετό confluence πάντα στο τέλος επέστρεφα πάλι σε αυτό επειδή τα άλλα είχαν άλλα κουσούρια ή ασυμβατότητες. Τέσπα, ελπίζω να διορθωθεί σε κάποιο update. Επιμένεις δλδ! Βάλε το Confluence και στο 17 και πες μας πόσο mouse friendly είναι το kodi krypton. Βάλε τo estuary στο Jarvis και πες μας πόσο mouse friendly είναι το Jarvis. Είναι θέμα σχεδιασμου του skin και όχι της έκδοσης του kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Παιδιά εγώ με το ΑΕΟΝ ΝΟΧ έχω βρει τη χαρά μου από σκιά... Και πλήρως παραμετροποίηση Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Κατεβασα το spmc για την ταμπλετα μου αλλα δεν μπορω να βρω το diamond greek που γραφετε.Στο facebook μου γραφει οτι το περιεχομενο που ζητησατε δεν βρεθηκε. Αν εχει καποιος καποιο link κι οδηγο εγκαταστασης για μας τους αρχαριους στο kodi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Επιμένεις δλδ! Βάλε το Confluence και στο 17 και πες μας πόσο mouse friendly είναι το kodi krypton. Βάλε τo estuary στο Jarvis και πες μας πόσο mouse friendly είναι το Jarvis. Είναι θέμα σχεδιασμου του skin και όχι της έκδοσης του kodi.Σόρρυ, ήθελα να πω ότι δεν είναι mouse friendly το default skin του kodi 17 όχι το kodi 17. Κατεβασα το spmc για την ταμπλετα μου αλλα δεν μπορω να βρω το diamond greek που γραφετε.Στο facebook μου γραφει οτι το περιεχομενο που ζητησατε δεν βρεθηκε. Αν εχει καποιος καποιο link κι οδηγο εγκαταστασης για μας τους αρχαριους στο kodi...Κάνε add source, βάλε αυτό http://repo.greekodi.com και μετά με install from zip εγκατέστησε τον wizard για το build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Σόρρυ, ήθελα να πω ότι δεν είναι mouse friendly το default skin του kodi 17 όχι το kodi 17. Κάνε add source, βάλε αυτό http://repo.greekodi.com και μετά με install from zip εγκατέστησε τον wizard για το build. Το βρηκα και το εκανα αυτο αλλα δεν μπορω να βρω που παω στο SPMC για να κανω install from zip. Eιναι λιγο διαφορετικες οι ρυθμισεις του σε σχεση με τους οδηγους του kodi. Edit:Ακυρο το βρηκα! Edited March 4, 2017 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Posts που αναφέρονται σε παράνομη θέαση υλικού που προστατεύεται από τηλεοπτικά δικαιώματα διαγράφονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Οφείλεις να ξέρεις τους κανόνες. Αν τους παραβιάζεις δεν σου οφείλουμε εμείς. Σε κάθε περίπτωση αν έχεις κάποιο παράπονο μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα. Αν το είχες κάνει θα σου χαν λυθεί οι απορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 παρανομη θεαση; αν το παρουμε ετσι και οι ταινιες στο kodi συν τα αλλα προσθετα παρανομα δεν ειναι; και κατα δευτερο ωφειλατε να με ενημερωσετε με προσωπικο μυνημα.δεν ειναι συμπεριφορα απο καποιους αυτο εδω μεσα,γιατι και αλλη φορα μου το κανατε.εγω θα συμορφοθω με τους κανονες του φορουμ να δω ομως αν συμμορφωθουν και καποιοι αλλοι εδω μεσα .ευχαριστω για την κατανοηση σας. Μην το παίρνεις προσωπικα ,κατάκαρδα ...εμένα μου τα σβήνουν συνέχεια (απαντάω σε ερωτήσεις σαν τις δικές σου....) :lol::lol: Δεν έγινε και τίποτα ...απλά προσέχουμε τι ρωτάμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ενω με pm ιεναι νομιμο εεεε.....οτι ναναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Και βεβαια ειναι τουλαχιστον εκει δεν βλεπει κανεις τι γινετε. Οι διαχειριστες δεν τους απασχολουν το τι λεμε στα pm Καλα εσυ αυτο καταλαβες φιλε Ηλια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σταματήστε να γκρινιάζετε , υπάρχουν κανονες στο site ,ας σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σταματήστε να γκρινιάζετε , υπάρχουν κανονες στο site ,ας σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση Ναι τα υπολοιπα με pm......:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Και εγω λεω να σταματησουμε.αλλωστε δεν θελω να απαντησω στην ειρωνια του Κωστα. Αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι η εφαρμογη που υπαρχει στο playstore ειναι πολυ Ποιο ελαφρυα απο οτι το παλιο το kodi που γπηρχε.στο σταθερο pc ενω εχω σφαλματα Εδω μεχρι στιγμης ολα οκ Φίλε μου μόνο ειρωνικά δεν το έγραψα για το άτομο σού.Καμια σχέση.:) Βάλτε spmc να δείτε διαφορά, ειδικά στο android..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 στο castaway τι ρυθμισεις πρεπει να κανω.βασικα δεν παιζει κανενα stream εκει. και σε καποια μου λεει ελεξτε το αρχειο καταγραφης,προφανως δεν εχω ρυθμισει κατι.Το castaway έχει εγκαταληφθεί και τα λινκς δεν ανανεώνονται. Βάλε sportsdevil που είναι ίδιο και δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts