konstantinos7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιο site είναι αυτό ; http://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ναι αυτο εννοω. Οτι τελικα δεν μου εμφανιζει την ρυθμιση εκεινη για να παω μπρος πισω τους υποτιτλους. ??? Περίεργο μου ακούγεται... Προσπάθησε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την ξαναεγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά παίζει προβλημα παλι με το alive?Δεν μου βρίσκει τιποτα απο υποτιτλους.Εχει γίνει κατι και δεν το πήρα πρέφα? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σε εμένα χθες το βράδυ μια χαρά λειτουργούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Και χθες που δοκίμασα και σήμερα το πρωί τίποτα.πες το open ούτε subsgr. Same Sh1t..Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Kαλησπερα και καλη χρονια (πως λεμε και καλη βραδια :D ) Μια ερωτηση για το terrarium στο οποιο ειμαι φρεσκος θεατης. Το εχω σε android box, παιζει μια χαρα με τον MX player. Χαζευω μια σειρα και οι υποτιτλοι ειναι ενα κλικ μπροστα. Απο τον MX player του κινητου σε αντιστοιχο προβλημα πηγαινα επιτοπου στις ρυθμισεις πανω δεξια και με τα βελακια μου εβγαζε μια ρυθμιση με - και + και τους πηγαινα μπρος ή πισω. Παω να κανω το ιδιο τωρα, προχωρανε τα βελακια αλλα στην οθονη δεν μου βγαζει τιποτα...Εγώ δουλεύω το Yes player και μια χαρά όλα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Μου εχει σπάσει τα νεύρα σήμερα.Ξήλωμα , στήσιμο απο την αρχή και τιποτα ακομη με το subtitles.gr.To opensubtitles πήρε μπρος αλλα δεν με καλύπτει πλήρως.Κανεις άλλος με το ιδιο προβλημα?Δοκιμες έχουν γίνει σε android tv box και ipad jb. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ??? Περίεργο μου ακούγεται... Προσπάθησε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την ξαναεγκαταστήσεις. Το εκανα και εφτιαξε. Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μου εχει σπάσει τα νεύρα σήμερα.Ξήλωμα , στήσιμο απο την αρχή και τιποτα ακομη με το subtitles.gr.To opensubtitles πήρε μπρος αλλα δεν με καλύπτει πλήρως.Κανεις άλλος με το ιδιο προβλημα?Δοκιμες έχουν γίνει σε android tv box και ipad jb. Same Sh1t...Different Day Μόλις ειδα ταινία με υποτιτλους απο subtitles.gr και όλα καλά.Δε ξέρω τι μπορεί να σου φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μόλις ειδα ταινία με υποτιτλους απο subtitles.gr και όλα καλά.Δε ξέρω τι μπορεί να σου φταίει... Ήταν πεσμενο το subztv Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Και σε μενα γιατί έπαιζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Στο πισί παίζει κανονικά ενώ σε ipad και box τίποτα.Μπορώ να πάρω αρχεία από το πισί και να τα μεταφέρω μήπως και πάρει μπρος? Same Sh1t..Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarasazs Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Και σε μενα γιατί έπαιζε; Δεν μπορώ ακόμα να εγκαταστήσω το πρόσθετο SuperRepo στο Kodi. Είναι ακόμα λειτουργικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Με τα ελληνικά τι γίνεται; Έχει κοντά ένα μήνα που δεν έχουν μπει νέα επεισόδια... Το Alive καθάρισε;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τις τελευταίες ημέρες μέσω diamond build - covenant αντιμετωπίζω το εξής ..... ενώ μου βρίσκει σε μία σειρά πολλές πηγές και απλές και RD όταν ξεκινάει προχωράει κανονικά και μετά από λίγο μου βγάζει ΄΄μη διαθέσιμη ροή΄΄ . Είμαι στην τελευταία έκδοση του covenant 1.1.34 Eχει άποψη κανείς για το τι μπορεί να συμβαίνει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Τις τελευταίες ημέρες μέσω diamond build - covenant αντιμετωπίζω το εξής ..... ενώ μου βρίσκει σε μία σειρά πολλές πηγές και απλές και RD όταν ξεκινάει προχωράει κανονικά και μετά από λίγο μου βγάζει ΄΄μη διαθέσιμη ροή΄΄ . Είμαι στην τελευταία έκδοση του covenant 1.1.34 Eχει άποψη κανείς για το τι μπορεί να συμβαίνει ? Κάνε clear cache να δεις μήπως φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Κάνε clear cache να δεις μήπως φτιάξει έκανα....δεν ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 έκανα....δεν ....... Κάνε μέσα από το covenant clear providers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Κάνε μέσα από το covenant clear providers και αυτό έκανα ...............δεν........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 και αυτό έκανα ...............δεν........ Και όμως... είναι κάτι που δεν έκανες... απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Μήπως ρε φίλε έληξε η συνδρομή σου στην RD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Και όμως... είναι κάτι που δεν έκανες... απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Μήπως ρε φίλε έληξε η συνδρομή σου στην RD? και αυτό το έκανα και η συνδρομή μου είναι ενεργή. edit Τους πόντους που μαζεύουμε από τις συνδρομές στο RD που και πως μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ? Edited January 12, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Με τα ελληνικά τι γίνεται; Έχει κοντά ένα μήνα που δεν έχουν μπει νέα επεισόδια... Το Alive καθάρισε;;; :cry:Ποια επεισόδια λες; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μπορώ ένα κανάλι του youtube που μεταδίδει συνέχεια βιντεάκια μόδας (Fashion Channel) με κάποιο τρόπο να το επιλέγω μέσα από το Kodi με έναν ποιο εύκολο τρόπο; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 και αυτό το έκανα και η συνδρομή μου είναι ενεργή. edit Τους πόντους που μαζεύουμε από τις συνδρομές στο RD που και πως μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ? Εχω την εντύπωση οτι μπορείς να τους κανεις συνδρομή σε κάποια φάση.Πανω απο 900-1000 ποντους σου δίνει ενα μήνα αν δεν κανω λαθος¨. Same Sh1t...Different Day ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια επεισόδια λες; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Μαλλον για τους υποτιτλους στα νέα επεισόδια των σειρών που παρακολουθεί αναφέρεται ο φίλος. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_80 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Για ταινίες περασμένων δεκαετιών (70s-80s) ποιό πρόσθετο είναι το πιό αξιόλογο; Το oculus δυστυχώς-δεν ξέρω γιατί-στοπάρει ανά πάροχο και σε περίπτωση αστοχίας σταματά εκεί. Δεν σκρολάρει αυτόματα στους επόμενους και θέλει χειροκίνητη επιλογή συνδέσμου. Κάτι άλλο για το ενοχλητικότατο pair. Κάποια πρόσθετα το κάνουν αυτόματα. Το έχει δοκιμάσει κάποιος στην πράξη να μας πει αν δουλεύει; Οι θεατές παλιών ταινιών αναγκαζόμαστε να το δεχτούμε αλλά πρόκειται για μεγάλο καψόνι σε android. Διότι πρέπει να βγαίνουμε απ το περιβάλλον του kodi και να ανοίγουμε sites με το ακατάλληλο χειριστήριο του κουτιού. Εκτός κι αν ανοίξω τα windows στα pc αλλά αυτο προϋποθέτει να σηκωθώ απ το κρεββάτι και να αλλάξω δωμάτιο και θερμοκρασία και να περιμένω και...να αρχίσω να ψέλνω γνωστά τραγουδάκια. Το cerebro διαθέτει autopairing αλλά δεν μου έχει πετύχει ως ώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts