kandilak Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 πρωτα επιλεγουμε standar η fresh install; η πρωτα επειλεγουμε Εληνικο setup και μετα αυτα;εχω μπερδευτη λιγο.επισης η πλοκη της ταινιας στο exodous ειναι στα Ελληνικα. στο ellysioum και στο specto γιατι ειναι στα Αγγλικα;δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις για να το αλλαξω. Αν μιλάς για Simplicity πρώτα πατάς Fresh install, γίνεται διαγραφή, μετά κατέβασμα, μετά εγκατάσταση και στο τέλος της εγκατάστασης βγαίνει μνμ για να εγκαταστήσεις κάποιο από τα θέματα. Πατάς install theme και μετά επιλέγεις το Ελληνικό build setup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Να ρωτησω και γω κατι,η simolicity ειναι καλυτερη απο τη greek kodi forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Να ρωτησω και γω κατι,η simolicity ειναι καλυτερη απο τη greek kodi forum? Καλύτερη ή χειρότερη θα το κρίνεις εσύ. Αλλά για να το κάνεις και να σχηματίσεις σωστή άποψη θα πρέπει ο developer του ds greek kodi build να το ενημερώσει γιατί δεν έχει ενημερωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Έχει αναφέρει ότι θα το ενημερώσει μόλις σταθεροποιηθούν κάπως τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλημέρα,διαβάστε αυτό,βρέθηκε σπίτι για exodus,sportdevil... Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε Πάντως το exodus προς το παρόν είναι πιο γρήγορο ποτέ Από εδώ θα δίνονται και οι αναβαθμισεις και για τα άλλα που αναφέρει http://koditips.com/install-smash-repository-kodi-addons/amp/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Βάλτε αυτή τη διεύθυνση στους φακέλους (add files) εκεί δηλαδή που βάλατε το fusion. Το Ισραηλινο repo. ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ http://kdil.co/repo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλημέρα,διαβάστε αυτό,βρέθηκε σπίτι για exodus,sportdevil... Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε Πάντως το exodus προς το παρόν είναι πιο γρήγορο ποτέ Από εδώ θα δίνονται και οι αναβαθμισεις και για τα άλλα που αναφέρει http://koditips.com/install-smash-repository-kodi-addons/amp/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δηλαδή μπορώ να το περάσω πάνω από το exodus πχ η θα πρέπει πρώτα να το βγάλω και να το περάσω από αυτό το repo; Όπως και στο sportsdevil κτλ Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δηλαδή μπορώ να το περάσω πάνω από το exodus πχ η θα πρέπει πρώτα να το βγάλω και να το περάσω από αυτό το repo; Όπως και στο sportsdevil κτλ Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Εγώ τα πέρασα από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα,ζήτησε update και το έκανα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Να ρωτησω κατι ακομα,τις αναβαθμισεις στα addons καθως επισης και στο ιδιο το simplicity θα γινονται αυτοματα ή χειροκινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Είναι γνωστό ότι το Kodi έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να φορτώνει αυτόματα υπότιτλο μόλις αρχίζει η ταινία. Δεν χρειάζεται autosubs και τέτοια. Και υπάρχει και επιλογή στις ρυθμίσεις των addons (exodus, specto, elysium) για ενεργοποίηση υποτίτλων και γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ποια είναι η τελευταία έκδοση του AliveGR ; Εγώ έχω την 0.9.2, είναι η ποιο πρόσφατη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ναι, αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Η τελευταία του AliveGr είναι η 0.9.0 0.9.2 δεν θα ακομα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Βάλτε αυτή τη διεύθυνση στους φακέλους (add files) εκεί δηλαδή που βάλατε το fusion. Το Ισραηλινο repo. ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ http://kdil.co/repo/Λίγο μπερδεύτηκα τώρα, στο add source μήπως εννοείς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Η τελευταία του AliveGr είναι η 0.9.0 0.9.2 δεν θα ακομα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εμένα πάντως είναι η 0.9.0 και επίσης και ο ίδιος στο Twitter του δε λέει κάτι για 0.9.2 αλλά 0.9.0 Τωρα πως βρέθηκε αυτή,καλή ερώτηση!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για δες το twilight repo που έχεις σε ποια έκδοση είναι? Εμένα είναι στην 1.1.2. Δες και εδώ, την 1.1.2 έχει: http://alivegr.net/master/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Παιχτηκε το κουφο!!! Ενω τα εχω περασμενα απο αυτο το zip,ενημερωση δε μου εδινε το repo,με ειχε το 1.1.1 Το ξαναεγκτεστησα και πλεον εχει ετσι οπως τα λες Πως εξηγειται ομως; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δεν ξέρω. Λες να το είχα περάσει κι εγώ χειροκίνητα το 1.1.2? Δεν θυμάμαι καθόλου. Ας μας πει και κάνας άλλος εδώ αν του έγινε αυτόματα το update ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Οποιος θελει HD πηγες εχουμε ενα καινουργιο add on που ισως αυτη τη στιγμη οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα παροιμοια add on. https://www.youtube.com/watch?v=yiURMb__YqY&t=99s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Λίγο μπερδεύτηκα τώρα, στο add source μήπως εννοείς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτό εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Οποιος θελει HD πηγες εχουμε ενα καινουργιο add on που ισως αυτη τη στιγμη οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα παροιμοια add on. https://www.youtube.com/watch?v=yiURMb__YqY&t=99s Δεν είναι καινούργιο, από τα παλιότερα addon που υπάρχουν είναι...άσχετο αν εσύ τώρα το ανακάλυψες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Έβαλα το build του simplicity....Μόνο απλό δεν είναι. Το μενού ειναι λίγο χάσιμο, κολλάει απίστευτα μέσα στα μενού, κάποια addon δε λειτουργουν κάν και είναι γενικώς πολύ φορτωμένο το build. Παρ'όλα αυτά μπραβο στα παιδιά για την προσπάθεια να στηρίξουν την ελληνική κοινότητα. Επιστροφη στο δικο μου build κ η ερώτηση τώρα. Πως μπορώ να βάλω μία playlist απο το youtube να υπάρχει στο μενού; Χρησιμοποιώ το aeon σαν θέμα. Edited June 26, 2017 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Απο την ωρα που εγινε ο μικρος χαμουλης, το χω γυρισει στο simplicity που ομολογω δεν με τρελαινει. Ειχα συνηθισει με το κλασσικό μενου, μεσω fusion, κτλ. Anyways, αυτο που επισης εχει χαθεί, ειναι καποια απτα καναλια του alive. Π.χ. Ειχαμε σκαι και σκαι(2) το οποιο δευτερο επαιζε οκ γενικά, κολλούσε σε survivor, xfactor, κτλ. Τωρα αυτο χαθηκε... που ειναι οεο; Τα αφαιρεσε εσκεμμενα ο τυπος απ' το repo? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Παιδιά βάλτε diamond, σε σχέση με το simplicity πάντα είναι πιο ελαφρύ και έχει τα απολύτως απαραίτητα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ομολογώ πως πολύ παλιά ειχα βάλει του Diamond και βαλθηκα να φτιάξω το δικό μου. Έχω κάνει ενα απίστευτο build, πανάλαφρο και παίζει τα πάντα!!! Και πάντα το αναβαθμιζω μολις κατι κλείσει ή αλλάξει. Απλά δε ξέρω πως να το διαμοιράσω. Είναι ένα αρχείο backup του ares wizard. Όποιος το εγκαταστήσει μπορεί εύκολα να κάνει ενα restore το δικο μου backup και θα έχει το build μου έτοιμο. Μοιάζει με τα παλιά του Diamond αλλά έχω αλλάξει κάποια πραματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts