kandilak Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 στην λιστα m3u για να μην ψαχνω ενα ενα τα λινκ πως βρισκω καποιο καναλι πχ arenasports που βρισκετε; Σε ποιο πρόσθετο αναφέρεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galopoula Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Καλημέρα να σας ρωτήσω αν ξέρετε.Έκανα μια παραγγελία 27/05 από το banggood με Priority Direct Mail και το έστειλαν 28/05 αλλά ακόμα δεν μου έχουν δώσει κωδικό αποστολής.Υπάρχει περίπτωση να έρχεται χωρίς κωδικό αποστολής με αυτήν την επιλογή με Priority Direct Mail?Αν έχει κάποιος κάνει παραγγελία με αυτό τον τρόπο αποστολής ας με διαφωτίσει λίγο!!Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Καλημέρα να σας ρωτήσω αν ξέρετε.Έκανα μια παραγγελία 27/05 από το banggood με Priority Direct Mail και το έστειλαν 28/05 αλλά ακόμα δεν μου έχουν δώσει κωδικό αποστολής.Υπάρχει περίπτωση να έρχεται χωρίς κωδικό αποστολής με αυτήν την επιλογή με Priority Direct Mail?Αν έχει κάποιος κάνει παραγγελία με αυτό τον τρόπο αποστολής ας με διαφωτίσει λίγο!!Ευχαριστώ!! καλύτερα ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=1942 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 καλησπέρα σε όλους και καλη εβδομαδα, Εχω ενα tv box alfawise s92 και ενα (mi8s). Κατάφερα εστησα το tv box με Kodi 17.3 με το schism tv anniversary build (οδηγο pc steps) . Γνωρίζετε καποιο add on για παιδικα (ελληνικα). Εαν ναι, παρακαλώ βοηθηστε με πως να το εγκαταστήσω. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Γνωρίζετε καποιο add on για παιδικα (ελληνικα). Εαν ναι, παρακαλώ βοηθηστε με πως να το εγκαταστήσω. Γκούγκλαρε AliveGR, θα βρεις οδηγίες παντού. Έχει εκατοντάδες παιδικά μεταγλωττισμένα στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 καλησπέρα σε όλους και καλη εβδομαδα, Εχω ενα tv box alfawise s92 και ενα (mi8s). Κατάφερα εστησα το tv box με Kodi 17.3 με το schism tv anniversary build (οδηγο pc steps) . Γνωρίζετε καποιο add on για παιδικα (ελληνικα). Εαν ναι, παρακαλώ βοηθηστε με πως να το εγκαταστήσω. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Το alive.gr .Το κάνεις εγκατάσταση εγκατάσταση από το fusion στα international addons. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 @letom & @zananiro Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 στο προσθετο ultimate ip tv αναφερομαι. Εχει αναφερθεί ...current filter , γράφεις την λέξη κλειδί που θέλεις να ψάξεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Παιδιά θα σας αναφέρω ένα πρόβλημα δεν ξέρω που ευθύνεται εμένα αρχικά με τρομοκράτησε σε σημείο να διαγράψω το kodi αρχικά να αναφέρω ότι το κατέβασα αρχές Φεβρουαρίου με έναν οδηγό step by step που είχα βρει σε μια Ελληνική εξειδικευμένη ιστοσελίδα λοιπόν πάμε στο θέμα το πρώτο διάστημα που κράτησε κοντά στο δίμηνο δεν είχα κανένα απολύτως θέμα όλα λειτουργούσαν ρολόι λόγω δουλειάς όμως δεν είχα αρκετό χρόνο και είχα να το ανοίξω κοντά ένα και κάτι μήνα εχθές λοιπόν το ανοίγω και μου έκανε κάποια κόλπα λέω κάποιο bug θα είναι και δεν έδωσα σημασία σήμερα όμως καθώς το ανοίγω και το άφησα κανα πεντάλεπτο στην αναμονή γιατί κολλούσε αρκετά πρόσεξα ότι άρχισε να εναλλάσσει από ταινίες σε σειρές και παιδικά χωρίς να του δίνω εγώ τις εντολές δηλαδή σαν κάποιος άλλος να το χειρίζεται δεν ξέρω τι παίχτηκε εμένα με ανησύχησε πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giakip Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγες ημέρες δεν μπορώ να διαβάσω τα σχόλεια (πλοκή) των ταινιών στα ελληνικά, ενώ λίγες ημέρες πρίν μπορούσα (exodus, specto), εμφανίζονται πάντα στην αγγλική. Γνωρίζει κανένας κάτι σχετικά με αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Παιδιά θα σας αναφέρω ένα πρόβλημα δεν ξέρω που ευθύνεται εμένα αρχικά με τρομοκράτησε σε σημείο να διαγράψω το kodi αρχικά να αναφέρω ότι το κατέβασα αρχές Φεβρουαρίου με έναν οδηγό step by step που είχα βρει σε μια Ελληνική εξειδικευμένη ιστοσελίδα λοιπόν πάμε στο θέμα το πρώτο διάστημα που κράτησε κοντά στο δίμηνο δεν είχα κανένα απολύτως θέμα όλα λειτουργούσαν ρολόι λόγω δουλειάς όμως δεν είχα αρκετό χρόνο και είχα να το ανοίξω κοντά ένα και κάτι μήνα εχθές λοιπόν το ανοίγω και μου έκανε κάποια κόλπα λέω κάποιο bug θα είναι και δεν έδωσα σημασία σήμερα όμως καθώς το ανοίγω και το άφησα κανα πεντάλεπτο στην αναμονή γιατί κολλούσε αρκετά πρόσεξα ότι άρχισε να εναλλάσσει από ταινίες σε σειρές και παιδικά χωρίς να του δίνω εγώ τις εντολές δηλαδή σαν κάποιος άλλος να το χειρίζεται δεν ξέρω τι παίχτηκε εμένα με ανησύχησε πάντως Πάντως μια φορά εμένα είχε πέσει νερό στο τηλεχειριστήριο , βραχυκύκλωσε και μέχρι να στεγνώσει και να φύγει η υγρασία , έδινε συνέχεια εντολές εναλλάσσοντας όλα τα μενού του Kodi Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Παιδιά θα σας αναφέρω ένα πρόβλημα δεν ξέρω που ευθύνεται εμένα αρχικά με τρομοκράτησε σε σημείο να διαγράψω το kodi αρχικά να αναφέρω ότι το κατέβασα αρχές Φεβρουαρίου με έναν οδηγό step by step που είχα βρει σε μια Ελληνική εξειδικευμένη ιστοσελίδα λοιπόν πάμε στο θέμα το πρώτο διάστημα που κράτησε κοντά στο δίμηνο δεν είχα κανένα απολύτως θέμα όλα λειτουργούσαν ρολόι λόγω δουλειάς όμως δεν είχα αρκετό χρόνο και είχα να το ανοίξω κοντά ένα και κάτι μήνα εχθές λοιπόν το ανοίγω και μου έκανε κάποια κόλπα λέω κάποιο bug θα είναι και δεν έδωσα σημασία σήμερα όμως καθώς το ανοίγω και το άφησα κανα πεντάλεπτο στην αναμονή γιατί κολλούσε αρκετά πρόσεξα ότι άρχισε να εναλλάσσει από ταινίες σε σειρές και παιδικά χωρίς να του δίνω εγώ τις εντολές δηλαδή σαν κάποιος άλλος να το χειρίζεται δεν ξέρω τι παίχτηκε εμένα με ανησύχησε πάντως Ποια έκδοση του kodi έχεις? Είδες ταινία και κατέβασες υπότιτλους? Πιθανόν να έγιναν κάτι από τα παρακάτω: Χάλασε το τηλεκοντρόλ και έκανε τα δικά του, κάποιος είχε δεύτερο τηλεκοντρόλ και σε τρολαρε, κάποιος χακαρε το μηχάνημα αν κατέβασες υπότιτλους και έχεις έκδοση διαφορετική της 17.3. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 30, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγες ημέρες δεν μπορώ να διαβάσω τα σχόλεια (πλοκή) των ταινιών στα ελληνικά, ενώ λίγες ημέρες πρίν μπορούσα (exodus, specto), εμφανίζονται πάντα στην αγγλική. Γνωρίζει κανένας κάτι σχετικά με αυτό. ΕυχαριστώΤο είχα κι εγώ αυτό το θέμα και χθες παρατήρησα ότι στο exodus λύθηκε ενώ στο specto παραμένει (εκτός από την πλοκή στα ελληνικά δεν εμφανίζει ούτε τα εξώφυλλα των περισσότερων ταινιών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Ποια έκδοση του kodi έχεις? Είδες ταινία και κατέβασες υπότιτλους? Πιθανόν να έγιναν κάτι από τα παρακάτω: Χάλασε το τηλεκοντρόλ και έκανε τα δικά του, κάποιος είχε δεύτερο τηλεκοντρόλ και σε τρολαρε, κάποιος χακαρε το μηχάνημα αν κατέβασες υπότιτλους και έχεις έκδοση διαφορετική της 17.3. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αυτήν την έκδοση είχα Kodi V17.0 Krypton.... είχα κατεβάσει κάποια adds on και μου έβγαζε μια λίστα με υπότιτλους πριν ξεκινήσει η ταινία μάλλον χακάρισμα έπαιζε ας ελπίζω να ήταν μόνο στο πρόγραμμα του kodi και να μην πρόλαβε να επεκταθεί και αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αν σε χάκαρε κάποιος δεν θα καθόταν να παίζει με υπότιτλους. θα έκλεβε τίποτα κωδικούς paypal κλπ και θα σου σήκωνε κάνα φράγκο. Μάλλον ο "χάκερ" ήταν το πρόσθετο autosubs που όταν αρχίζει η ταινία σου φορτώνει αυτόματα λίστα με υπότιτλους για να κατεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 To SPMC ενημερώθηκε στην έκδοση 16.7.0 . Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν σε Jarvis στην android συσκευή τους. 16.7.0 (2017/05/29) CHG: Bump python to 2.7 FIX: transversal zip security vulnerability Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 To SPMC ενημερώθηκε στην έκδοση 16.7.0 . Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν σε Jarvis στην android συσκευή τους. 16.7.0 (2017/05/29) CHG: Bump python to 2.7 FIX: transversal zip security vulnerability Τι ειναι το SPMC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Τι ειναι το SPMC ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16&hl=en Η έκδοση από το playstore δεν είναι ενημερωμένη. Την κατεβάζετε από το http://spmc.semperpax.com/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στις ρυθμισεις βιντεο εκει που λεει επιταχυνση υλικου DXVA 2 αν το ξετσεκαρουμε κερδιζουμε κατι; Αν κατά την αναπαραγωγή βίντεο συμβαίνει να σου παίζει μόνο ήχο χωρίς εικόνα ή γενικότερα προβλήματα με την εικόνα τότε δοκίμασε να το απενεργοποιησεις. Διαφορετικά το σωστό είναι να το αφήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Η έκδοση από το playstore δεν είναι ενημερωμένη. Την κατεβάζετε από το http://spmc.semperpax.com/ Προσπάθησα να την εγκαταστήσω αλλά δεν ..... και οι δύο εκδόσεις SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-aarch64.apk SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-aarch64_launcher.apk μου βγάζουν αποτυχία εγκατάστασης σε προσπάθεια αναβάθμισης πάντα . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16&hl=en Δηλ είναι μια παραλλαγή του Kodi ? Τι διαφορά έχει από το κανονικό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Προσπάθησα να την εγκαταστήσω αλλά δεν ..... και οι δύο εκδόσεις SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-aarch64.apk SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-aarch64_launcher.apk μου βγάζουν αποτυχία εγκατάστασης σε προσπάθεια αναβάθμισης πάντα . Έχεις 64bit rom στην συσκευή σου? Αυτό που πας να βάλεις είναι για 64bit. Δοκίμασε με αυτό https://github.com/koying/SPMC/releases/download/16.7.0-spmc/SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-armeabi-v7a.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Έχεις 64bit rom στην συσκευή σου? Αυτό που πας να βάλεις είναι για 64bit. Δοκίμασε με αυτό https://github.com/koying/SPMC/releases/download/16.7.0-spmc/SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-armeabi-v7a.apk στα details του kernel έκανε αναφορά για aarch64 και για αυτό κατέβασα αυτές τι εκδόσεις. Το μηχάνημα είναι Mini mx 2/16 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 aarch64 είναι για όσους έχουν το shield.αν και στο info του spmc γράφει ότι ο cpu του GT1-μου είναι based aarch. Υπομονή να πάρουμε την N για να τρέξουν τα κουτιά σε 64 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 aarch64 είναι για όσους έχουν το shield.αν και στο info του spmc γράφει ότι ο cpu του GT1-μου είναι based aarch Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks, το βράδυ λοιπόν θα δοκιμάσω την σωστή έκδοση:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts