letom Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 To sportsdevil δεν θέλει καμία ρύθμιση. Απλώς να έχεις υπόψη να μπεις στην κατηγορία live sports. Και μετά προτείνω να μπεις dimsports και να ψάξεις το ματς που θες. Εκεί τα έχει σχεδόν όλα. Τώρα αν θες και ποιότητα HD εκεί χρειάζεται και εγκατάσταση plexus + acestream media αλλ΄ακαλύτερα να τα κάνεις ένα ένα για να μη μπερδευτείς. Ξεκίνα με sportsdevil να δεις ότι παίζουν κομπλέ τα απλά links και μετά πάς και στα hd links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σας παίζουν σήμερα με plexus? Εμένα όχι Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σας παίζουν σήμερα με plexus? Εμένα όχι Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ta arenavision δεν μου παίζουν. Τα υπόλοιπα acestream παίζουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ta arenavision δεν μου παίζουν. Τα υπόλοιπα acestream παίζουν κανονικά. Μόλις δοκίμασα arenavision 8 εκτός kodi μια χαρά παίζει (δοκιμή από ταβλετ με Android 5.1.1 ,kodi 17) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Το acestream media πως δουλευει το κατεβασα απο playstore εκανα Συνδεση με google αλλα μου βγαζει στις επιλογες για πληρωμη Δεν χρειάζεται πληρωμή !! Δουλεύει μια χαρά το free ,Δουλεύει και χωρίς λογαριασμό Σου είχα απαντήσει για το πως δουλεύει,δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση ,απλά ανοίγεις τις acestream πηγές με αυτό (το έσβησαν το μήνυμα) ...γενικά έχει απαντηθεί δεκάδες φορές ( και από εμένα σε διάφορα νήματα για το kodi + στο νήμα του note 10.1 2014 ) ..για κάνε ένα Search στα νήματα + στο youtube Εάν δεν βρεις απαντήσεις εδώ ήμαστε Edited March 5, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Χθες μόλις το κοιτούσα τυχαία.. δες εδώ. Αν το κάνεις, πες μας κι εμάς εντυπώσεις. Βλέπω αρκετά θετικά σχόλια εκεί ήδη. Thanx αλλά δε βοηθάει. Τρέχω Libreelec σε usb stick σε Intel NUC... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μόλις δοκίμασα arenavision 8 εκτός kodi μια χαρά παίζει (δοκιμή από ταβλετ με Android 5.1.1 ,kodi 17)Έχει κάμποσες μέρες τώρα που τα arenavision μέσα από το kodi μου ανοίγουν μόνο με ήχο και μαύρη εικόνα και πρέπει να κλείσω το stream και να το ξανανοίξω για να φορτώσει κανονικά και με εικόνα. Χτες όμως όσα arenavision δοκίμασα μου έβγαζε no stream available. Πάντως δεν μπορεί να φταίει το kodi ή το addon ή το box γιατί τα άλλα acestream (πχ alex sport) παίζουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Έχει κάμποσες μέρες τώρα που τα arenavision μέσα από το kodi μου ανοίγουν μόνο με ήχο και μαύρη εικόνα και πρέπει να κλείσω το stream και να το ξανανοίξω για να φορτώσει κανονικά και με εικόνα. Χτες όμως όσα arenavision δοκίμασα μου έβγαζε no stream available. Πάντως δεν μπορεί να φταίει το kodi ή το addon ή το box γιατί τα άλλα acestream (πχ alex sport) παίζουν κανονικά. Δοκίμασε εκτός kodi (κλασικά από browser) και θα δεις ότι δουλεύουν κανονικά (τουλάχιστον σε μένα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Έχει κάμποσες μέρες τώρα που τα arenavision μέσα από το kodi μου ανοίγουν μόνο με ήχο και μαύρη εικόνα και πρέπει να κλείσω το stream και να το ξανανοίξω για να φορτώσει κανονικά και με εικόνα. Χτες όμως όσα arenavision δοκίμασα μου έβγαζε no stream available. Πάντως δεν μπορεί να φταίει το kodi ή το addon ή το box γιατί τα άλλα acestream (πχ alex sport) παίζουν κανονικά. Δοκίμασε εκτός kodi (κλασικά από browser) και θα δεις ότι δουλεύουν κανονικά (τουλάχιστον σε μένα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα ) το ειχε χτες η μερα μαλλον γιατι ουτε το live tv δουλευε καλα.δεν δοκιμασα εκτος kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δοκιμάστε την εφαρμογή του AV για να μην ψάχνεστε, είναι και πιο εύκολο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δοκιμάστε την εφαρμογή του AV για να μην ψάχνεστε, είναι και πιο εύκολο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk AV ??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Arenavision αμάν.δάσκαλε με λυπεί το γεγονός ότι ρωτάει τον μαθητή σου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Arenavision αμάν.δάσκαλε με λυπεί το γεγονός ότι ρωτάει τον μαθητή σου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την βρισκουμε ευκολα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) την βρισκουμε ευκολα? :lol: Είμαι της παλιάς σχολής ....browser ...κλικ ..προβολή ... :lol: Edited March 6, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 μεχρι τελος Μαρτιου σκεφτομαι να αποκτησω αυτο το μοντελο tvbox. OEM MXQ-4K.ηθελα να ρωτησω ειμαι συνδομητης nova και σε ερωτηση που εκανα μου ειπε οτι δεν υποστηριζει nova go(το εχω στο ταμπλετ mls ) δεν ξερω αν τα υπαρχουν τετοια που υποστηριζουν novago. επισης οι τηλεωρασεις που εχουν wifi μπορεις να κανεις εγκτασταση kodi; δυσκολα nova go σε android box.πρεπει να μην ειναι root και παλι δεν ειναι σιγουρο απο οσο ξερω.για τηλεοραση πρεπει να ειναι android tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 την βρισκουμε ευκολα? :lol: Arena4Viewer .apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Arena4Viewer .apk λαθος την εψαχνα...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Στο libreelec το kodi δεν παίζει αρχεία mp4 από στικάκι; μηπως κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) να ρωτησω .... εχω το KODI 17 και θελω να βαλω IPTV με m3u αρχειο....οπως βλεπω το 17 δεν υποστηριζει πλεον iptv!! υπαρχει καποιος τροπος να το κανουμε να λειτουργησει??? Επισης επειδη δεν δουλευει το 17 οπως ειπα πριν εβαλα προς το παρόν το 16 (θελω βεβαια το 17 υπαρχει λογος).....το EPG δεν δουλευει στο M3U ξερει καποιος τι παιζει με αυτο??? (δεν μιλαω για πειρατικα καναλια αλλα για καναλια μαζεμενα σε ενα Μ3U αρχειο) Εχω δει καποια βιντεακια how to αλλα σε μενα δεν επιασε! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωχ σβηστηκε το μηνυμα μου κατα λαθος....τωρα το ειδα οτι ειναι το μισο:lol: Edited March 6, 2017 by lazlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Όταν φτιάχτηκε το kodi δεν υπήρχε τίποτα από αυτά που ξέρεις. Ήταν media player (και είναι ακόμα). Ακόμα και τώρα από μόνο του δεν κάνει τίποτα παράνομο. Η χρήση των addons είναι που μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε ότι γουστάρουμε. Είναι όπως το μαχαίρι. Κόβεις και τη μπριζόλα, αλλά κόβεις και κανένα λαιμό... Η χρήση μετράει. Δεν απαγορεύουμε συζήτηση όμως ούτε για τα addons. Αν προσέχετε τη διατύπωση των ερωτημάτων δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ανατρέξεις και σε προηγούμενα ποστ μου στο θέμα θα σου λυθούν οι όποιες απορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 να ρωτησω .... εχω το KODI 17 και θελω να βαλω IPTV με m3u αρχειο....οπως βλεπω το 17 δεν υποστηριζει πλεον iptv!! υπαρχει καποιος τροπος να το κανουμε να λειτουργησει??? Επισης επειδη δεν δουλευει το 17 οπως ειπα πριν εβαλα προς το παρόν το 16 (θελω βεβαια το 17 υπαρχει λογος).....το EPG δεν δουλευει στο M3U ξερει καποιος τι παιζει με αυτο??? (δεν μιλαω για πειρατικα καναλια αλλα για καναλια μαζεμενα σε ενα Μ3U αρχειο) Εχω δει καποια βιντεακια how to αλλα σε μενα δεν επιασε! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι δεν δουλεύει; https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-pvr-iptv-simple-client-kodi-krypton-17/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Έτσι δεν δουλεύει; https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-pvr-iptv-simple-client-kodi-krypton-17/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro δυστηχως οχι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 δυστηχως οχι:( Τι εννοείς δεν δουλεύει ; Μόλις πέρασα μια λίστα ....(kodi 17 σε Android 5.1.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τι εννοείς δεν δουλεύει ; Μόλις πέρασα μια λίστα ....(kodi 17 σε Android 5.1.1) δεν ξερω το γιατι...αλλα μαλλον γιατι το τρεχω απο raspberry με προγραμμα retropie! Θα το κανω restore σημερα και θα ξαναδοκιμασω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Το addon Earthcam το έχει δοκιμάσει κανείς? Πριν καναδυό χρόνια δούλευε καλά, τώρα πια δεν λειτουργεί κανένα stream. Νόμιζα ότι το έχουν εγκαταλείψει αλλά βλέπω ότι ανανεώνεται κανονικά η έκδοση. Και εδώ πχ λέει ότι η πιο πρόσφατη ανανέωση έγινε προχθές (5/3/17): https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.earthcam/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts