zananiro Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Πως κατάλαβες ότι το indigo ευθύνεται γι'αυτό???? Εγώ το χρησιμοποιώ συνεχώς το indigo και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Σβήστηκαν και άλλα όπως το add on installer. Μόλις κοίταξα τη λίστα με τa add-ons είχε εμφανιστεί το indigo, οπότε υποθέτω ότι ευθύνεται αυτό μιας και διάβασα από το λινκ του φίλου πάνω ότι ένα από τα add-ons που σβήνει είναι το installer. Ίσως ήταν κάποιο bug και απεγκατεστησε το exodus, το ξανα έβαλα και όλα είναι ΟΚ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited February 15, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Το script πως το κάνουμε εγκατάσταση; Μέσα από kodi install from zip πρώτα το script και μετά τα άλλα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σβήστηκαν και άλλα όπως το add on installer. Μόλις κοίταξα τη λίστα με τa add-ons είχε εμφανιστεί το indigo, οπότε υποθέτω ότι ευθύνεται αυτό μιας και διάβασα από το λινκ του φίλου πάνω ότι ένα από τα add-ons που σβήνει είναι το installer. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος το indigo αντικαθιστά το installer Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Συχαρητήρια σε όσους ανέβασαν λινκ για τους υπότιτλους .Δουλευουν τέλεια μεχρι τωρα . Με απαλάξατε απο το να βλέπω κάθε απόγευμα ... survivor:lol: Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Πάλι δουλεύουν μια χαρά όλα τα addons υποτίτλων χωρίς να κάνω τίποτα από όσα προτάθηκαν. Περίεργα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ας το παρω απ την αρχη εγω....απο το λινκ που εδωσε φιλος παραπανω We are staying impartial on the debate over whether an add-on has the right to uninstall or install anything without user’s permission but we believe it is the right of everyone to know that Indigo deletes add-ons on your Kodi box and installs itself without your permission. Και ρωτω παλι ειναι αυτο κατι που βαζει-βγαζει οτι γουσταρει λεει χωρις την αδεια κανενος και να μην ανχωνωμαι????:blink: Και παρακατω..... While not malicious at face value, this does raise a concern about how easy it is for a Kodi developer to install or alter your Kodi box without your permission. Τωρα θα μου πειτε αν δε θες να το βλεπεις βγαλτο ..... Ειναι ομως τοσο ευκολο η θα ειναι σαν κατι malware και virus στο pc που ειχαν ριζες μεσα στο kernel??? Καλη συνεχεια παιδες......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Ας το παρω απ την αρχη εγω....απο το λινκ που εδωσε φιλος παραπανω We are staying impartial on the debate over whether an add-on has the right to uninstall or install anything without user’s permission but we believe it is the right of everyone to know that Indigo deletes add-ons on your Kodi box and installs itself without your permission. Και ρωτω παλι ειναι αυτο κατι που βαζει-βγαζει οτι γουσταρει λεει χωρις την αδεια κανενος και να μην ανχωνωμαι????:blink: Και παρακατω..... While not malicious at face value, this does raise a concern about how easy it is for a Kodi developer to install or alter your Kodi box without your permission. Τωρα θα μου πειτε αν δε θες να το βλεπεις βγαλτο ..... Ειναι ομως τοσο ευκολο η θα ειναι σαν κατι malware και virus στο pc που ειχαν ριζες μεσα στο kernel??? Καλη συνεχεια παιδες......... Το kodi είναι open source λογισμικό !! To XBMC foundation Έχει πάρει απόσταση από τα Third party addon (μη επίσημα ,προωθούν την πειρατεία) Επόμενος είναι Δική ευθύνη για το τι κάνεις Install !!! Ένα μείνεις στα επίσημα addon Φυσικα Δεν θα κινδυνέψεις Edited February 15, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ευχάριστα νέα για υπότιτλους και τα υπόλοιπα του lamda Μπηκανε στο AliveGr καθώς επίσης δουλεύουν και πάλι τα link στο AliveGr Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ευχάριστα νέα για υπότιτλους και τα υπόλοιπα του lamda Μπηκανε στο AliveGr καθώς επίσης δουλεύουν και πάλι τα link στο AliveGr Sent from my iPad using Tapatalk Pro Επίσης τα έκανε και Update ....Μόνο και μόνο γία να αλλάξει το Όνομα του δημιουργού ..Έβαλε το δικό του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Επίσης τα έκανε και Update ....Μόνο και μόνο γία να αλλάξει το Όνομα του δημιουργού ..Έβαλε το δικό του.... Αναγκαστικά έπρεπε για να περάσουν στο repo του Οπότε ας ελπίσουμε να υπάρχει πλέον σταθερότητα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Αναγκαστικά έπρεπε για να περάσουν στο repo του Οπότε ας ελπίσουμε να υπάρχει πλέον σταθερότητα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ναι αλλά με το καλημέρα (χωρίς να αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ στο κώδικα ) αλλάζει όνομα δημιουργού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Ναι αλλά με το καλημέρα (χωρίς να αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ στο κώδικα ) αλλάζει όνομα δημιουργού... Για την έκδοση 1.2.2 δημιουργός είναι ο thgliwt. Ποιο είναι το πρόβλημα να γράψει ότι είναι ο δημιουργός. Εσύ θες να γράψει ότι είναι ο lambda? Τον lambda τον ρωτήσες αν θέλει να του χρεώνουν δουλειά αλλού? Ανέλυσες των κώδικα των εκδόσεων και λες ότι είναι ίδιος? Edited February 15, 2017 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leroy1980 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παίδες όποια ταινία και να βάλω στο exodus είναι σε χάλια ανάλυση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω να βελτιώσω την ποιότητα? Δεν αναφέρομαι σε ταινίες τραβηγμένες με cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Αν αυτοί τα βρήκαν μεταξύ τους,εμείς τι πρόβλημα έχουμε;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παίδες όποια ταινία και να βάλω στο exodus είναι σε χάλια ανάλυση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω να βελτιώσω την ποιότητα? Δεν αναφέρομαι σε ταινίες τραβηγμένες με cam Κάπου στους ρυθμίσεις του exodus έχει να διαλέξεις ποιότητα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leroy1980 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Κάπου στους ρυθμίσεις του exodus έχει να διαλέξεις ποιότητα. Ευχαριστω για την απάντηση. Έχω επιλέξει 1080p εκεί που ζητάει μέγιστη ανάλυση. Επίσης η σύνδεση μου είναι vdsl30. Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο κάπου άλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Παίδες όποια ταινία και να βάλω στο exodus είναι σε χάλια ανάλυση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω να βελτιώσω την ποιότητα? Δεν αναφέρομαι σε ταινίες τραβηγμένες με cam Επίσης άμα θες την καλύτερη ποιότητα (μέχρι και 4k) βάλε silent hunter από τα καλύτερα !!!!!!! Edited February 16, 2017 by AkisZ Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Πάλι δουλεύουν μια χαρά όλα τα addons υποτίτλων χωρίς να κάνω τίποτα από όσα προτάθηκαν. Περίεργα πράγματα... Επιβεβαιώνω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ευχάριστα νέα για υπότιτλους και τα υπόλοιπα του lamda Μπηκανε στο AliveGr καθώς επίσης δουλεύουν και πάλι τα link στο AliveGr Sent from my iPad using Tapatalk Pro Θα πάρει και το exodus; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μου εκανε αναβαθμιση σε 17 χωρις ερωτηση (ειχα βαλει ανανεωση ολων τον εφαρμογων απο google play) και το νεο περιβαλλον με ζοριζει.Μπορω να παω τουλαχιστον στο περιβαλλον το αρχικο της 16.1 και πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μου εκανε αναβαθμιση σε 17 χωρις ερωτηση (ειχα βαλει ανανεωση ολων τον εφαρμογων απο google play) και το νεο περιβαλλον με ζοριζει.Μπορω να παω τουλαχιστον στο περιβαλλον το αρχικο της 16.1 και πως ? Μπορεις, επιλεγοντας από τα skins το confluence Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ευχάριστα νέα για υπότιτλους και τα υπόλοιπα του lamda Μπηκανε στο AliveGr καθώς επίσης δουλεύουν και πάλι τα link στο AliveGr Sent from my iPad using Tapatalk Pro το hellenic tv πως και δεν το πηρε και αυτο ο lamda το εχει και το εχει παρατημενο, μπας και το σιαξει κιολας κατα τα αλλα ο Twilight ειναι μονοπωλιο πλεον στο Ελληνικο ρεπερτοριο με οτι αυτο συνεπαγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 το hellenic tv πως και δεν το πηρε και αυτο ο lamda το εχει και το εχει παρατημενο, μπας και το σιαξει κιολας κατα τα αλλα ο Twilight ειναι μονοπωλιο πλεον στο Ελληνικο ρεπερτοριο με οτι αυτο συνεπαγεται Η συνέχεια του hellenic tv είναι το alivegr, δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Η συνέχεια του hellenic tv είναι το alivegr, δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό? φιλε μου ισως να μην καταλαβες το σκεπτικο μου o τυπος εχει τοσα περιττα κατα την γνωμη μου οπως το greek voice το greek tv θα μπορουσε να παρει και το hellenic tv που ειναι πιο δημοφιλες εστω και παρατημενο και να κανει κατι με θεματικες ενοτητες οπως π.χ. να το εχει μονο για παιδικα η για σειρες αφου πλεον ετσι κι αλλιως ολα δικα του ειναι και δεν εχει ανταγωνισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 φιλε μου ισως να μην καταλαβες το σκεπτικο μου o τυπος εχει τοσα περιττα κατα την γνωμη μου οπως το greek voice το greek tv θα μπορουσε να παρει και το hellenic tv που ειναι πιο δημοφιλες εστω και παρατημενο και να κανει κατι με θεματικες ενοτητες οπως π.χ. να το εχει μονο για παιδικα η για σειρες αφου πλεον ετσι κι αλλιως ολα δικα του ειναι και δεν εχει ανταγωνισμο το hellenic tv είναι δημοφιλές σε όσους κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια έμαθαν το kodi και 2 πρόσθετα και δεν ξανασχοληθηκαν ώστε να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts