letom Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Απο τις αρχικες οδηγιες του kodi που μας εχει δωσει ο φιλος εχει αλλαξει κατι? Γτ ενω κανω κανονικα τα βηματα δε μου εμφανιζει το genesis.Δεν υπάρχει πλέον Genesis, παίζεις μπάλα με άλλα addons. Αν θες σαν το Genesis ακριβώς ίδιο είναι το Specto και σχεδόν ίδιο είναι το Exodus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δεν υπάρχει πλέον Genesis, παίζεις μπάλα με άλλα addons. Αν θες σαν το Genesis ακριβώς ίδιο είναι το Specto και σχεδόν ίδιο είναι το Exodus. Ευχαριστω φιλος. Στην ουσια ανανεωνονται τα addons. Γτ ειδα και βιντεο για την εγκατασταση κ εβγαζε πχ genesis και εγω δε το εβρισκα. Ευχαριστω για την πληροφορια. Κ κατι αλλο στο exodus μπορω να αποθηκευω εκει που λεει οι σειρες μου? Γιατι βλεπω αρκετες σειρες κ δε θελω να ψαχνω μια μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ευχαριστω φιλος. Στην ουσια ανανεωνονται τα addons. Γτ ειδα και βιντεο για την εγκατασταση κ εβγαζε πχ genesis και εγω δε το εβρισκα. Ευχαριστω για την πληροφορια. Κ κατι αλλο στο exodus μπορω να αποθηκευω εκει που λεει οι σειρες μου? Γιατι βλεπω αρκετες σειρες κ δε θελω να ψαχνω μια μια. Ναι μπορείς και στο πετάει στην αρχική οθόνη στο αστεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 καλημέρα. πώς γίνεται το exodus σε υπολογιστή και σε ένα android που έχω να είναι ενημερωμένο π.χ. στις σειρές (greys anatomy) με τα τελευταία επεισόδια και σε άλλο android να μην ενημερώνεται; έχει μείνει στο συγκεκριμένο στη season 10 και παρά το ότι του πατάω ενημέρωση δεν εμφανίζει τις επόμενες season με τίποτα. Supernatural. Να φανταστω? Το ιδιο επαθα και γω αλλα επειδη βιαζομουν το δα απο αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Supernatural. Να φανταστω? Το ιδιο επαθα και γω αλλα επειδη βιαζομουν το δα απο αλλου υπάρχει καμιά λύση; μήπως να το απεγκαταστήσω και να το ξαναπεράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του exodus (από τα εργαλεία) και αν δεν φτιάξει κάνε το ίδιο με την cache του kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του exodus (από τα εργαλεία) και αν δεν φτιάξει κάνε το ίδιο με την cache του kodi. καλησπέρα. αν μπορείς να μου πεις που βρίσκω τα εργαλεία στο exodus, γιατί στις πληροφορίες και τις ρυθμίσεις δε βρίσκω κάτι τέτοιο για να καθαρίσω την cache . ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Με το που μπαίνεις στο exodus, εκεί που λέει ταινίες σειρές, οι ταινίες μου κλπ λίγο πιο κάτω λέει "εργαλεία"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Με το που μπαίνεις στο exodus, εκεί που λέει ταινίες σειρές, οι ταινίες μου κλπ λίγο πιο κάτω λέει "εργαλεία"! ωπ! στραβωμάρα! ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλησπερα σε ολους, εβαλα να δω ενα επεισοδιο του Grey's και οταν πατησα για υποτιτλους μου εβγαζε μηνυμα " αποτυχια ληψης" , μετα απο μερικες προσπαθειες μου εβγαλε ενα μηνυμα απο xsubs.tv και οτι να εγγραφω ή να συνδεθω στο φορουμ για να μπορω να μεταφορτωσω ή να δοκιμασω σε 10 λεπτα. Χρησιμοποιω το subtitles.gr , εψαξα λιγες σελιδες πισω και ειδα που γραφατε για το subzTV και το εκανα εγκατασταση αλλα συνεχιζει να μου βγαζει το μηνυμα με την εγγραφη. Τι να κανω; να γραφτω οντως στο φορουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Δοκίμασε και το opensubtitles.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Βγαζει αποτυχεια ληψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 ίσως να το έκανες μία επανεκκίνηση το σύστημα όλο. Καμιά φορά κολλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει μόνο τις ταινίες-σειρές που έχουν βγεί σε 720p & 1080p. π.χ. όταν ανοίγω exodus ή specto να μην μου εμφανίζει ταινίες που είναι μόνο σε κατω από 720p ανάλυση(συνήθως τις καινούριες δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgfg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπερα, εχω το kodi 16 μαζι με το add-on για ελληνικη τηλεοραση/Hellenic tv(v 3.5.5). Το προβλημα που εχω ειναι οτι τα καναλια πλεων δεν λειτουργουν πλην μερικων. Εχω θεμα εγω στο δικο μου σεταρισμα η επικρατει ιδια κατασταση σε αλλους χρηστες? Παλιοτερα υπηρξε ας πουμε καποιο παρομοιο φαινομενο αλλα ηταν προσωρινο , ολα(σχετικα ολα) δουλευαν κανονικα σε συντομο χρονικο διαστημα. Ευχαριστω για οποιαδηποτε πληροφορια η βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Γενικό το κακό. Το παράτησε ο δημιουργός του. Βάλε το AliveGR https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgfg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μαλιστα κατι τετοιο υποψιαστηκα, ναι θα δοκιμασω το AliveGR.Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει μόνο τις ταινίες-σειρές που έχουν βγεί σε 720p & 1080p. π.χ. όταν ανοίγω exodus ή specto να μην μου εμφανίζει ταινίες που είναι μόνο σε κατω από 720p ανάλυση(συνήθως τις καινούριες δηλαδή). Απ'όσο το έψαξα δεν έχει τέτοια επιλογή. Εξάλλου όταν διαλέξεις μία ταινία σαν πρώτες επιλογες σου βγάζει λινκς με 1080 ανάλυση οπότε για ποιό λόγο να υπάρχει αυτό που ζητάς; Άσε γιατί άρχισε το exodus να βάζει ταινίες από κάμερα και άρχισα να ξενερώνω. Δες το arrival... μόνο σε cam βγάζει λινκς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ε αν δεν έχει βγει καλύτερο release βγάζει ο,τι υπάρχει διαθέσιμο, δηλαδή cam. Αν υπήρχε blueray rip θα το εμφάνιζε πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει μόνο τις ταινίες-σειρές που έχουν βγεί σε 720p & 1080p. π.χ. όταν ανοίγω exodus ή specto να μην μου εμφανίζει ταινίες που είναι μόνο σε κατω από 720p ανάλυση(συνήθως τις καινούριες δηλαδή). Αυτή την ρύθμιση μπορείς να την κάνεις με το addon Stream All the sources ή αλλιώς Salts Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ε αν δεν έχει βγει καλύτερο release βγάζει ο,τι υπάρχει διαθέσιμο, δηλαδή cam. Αν υπήρχε blueray rip θα το εμφάνιζε πρώτο. Ναι το ξέρω απλά ως τώρα δε μας ειχαν συνηθίσει σε cam versions, γι'αυτό το είπα. Anyway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Έχω πετύχει πολλές φορές cam, πάντα σε ολοκαίνουριες ταινίες βέβαια. Αν θες να ξέρεις ακριβώς τι release είναι η ταινία μπορείς να δοκιμάσεις το addon quasar, το οποίο δουλεύει με torrents και τα λινκς που βγάζει είναι η ακριβής ονομασία, δηλαδή πχ. TitlosTainias.DVDRip.720p-YIFY Έτσι διαλέγεις εύκολα και τους σωστούς υπότιτλους από τη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freekafe Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Χαιρετώ τους πάντες. Χθες που ήθελα να δω το ματσάκι στο μπάσκετ στο Sport365.live μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα με πέταγε έξω στην σελίδα με τα λινκ. Ξέρει κανείς γιατί το έκανε αυτό. Το kodi είναι αυτό που είχε ο Κινέζος. και είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα να δω κάτι σε αυτό το addons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagasios7 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Χαιρετώ τους πάντες. Χθες που ήθελα να δω το ματσάκι στο μπάσκετ στο Sport365.live μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα με πέταγε έξω στην σελίδα με τα λινκ. Ξέρει κανείς γιατί το έκανε αυτό. Το kodi είναι αυτό που είχε ο Κινέζος. και είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα να δω κάτι σε αυτό το addons. Το sport365 είναι geo blocked και χρειάζεται vpn. Δοκίμασε πρώτα να τρέξεις το ματς που θέλεις μέσα από έναν browser από το http://www.sport356.live και μετά επέστρεψε στο kodi. Εναλλακτικά μπες στο liveonsat.com δες σε ποίο κανάλι δείχνει το ματς που σε ενδιαφέρει και μετά ψάξε το κανάλι από τα πολλά διαθέσιμα streamάδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freekafe Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το sport365 είναι geo blocked και χρειάζεται vpn. Δοκίμασε πρώτα να τρέξεις το ματς που θέλεις μέσα από έναν browser από το http://www.sport356.live και μετά επέστρεψε στο kodi. Εναλλακτικά μπες στο liveonsat.com δες σε ποίο κανάλι δείχνει το ματς που σε ενδιαφέρει και μετά ψάξε το κανάλι από τα πολλά διαθέσιμα streamάδικα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια δεν τα ήξερα όλα αυτά είμαι νέος σε αυτό το σπορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts