electricalgian Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 δηλαδη με λιγα λογια δεν γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 δηλαδη με λιγα λογια δεν γινετε Θέλει γνώσεις προγραμματισμού ! Ετσι και αλλιώς το xsubs.tv είναι ενσωματωμένο στο υπάρχον Subtitles.gr (ψάχνει σε διάφορα site , ένα από αυτά είναι το xsubs.tv!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Θέλει γνώσεις προγραμματισμού ! Ετσι και αλλιώς το xsubs.tv είναι ενσωματωμένο στο υπάρχον Subtitles.gr (ψάχνει σε διάφορα site , ένα από αυτά είναι το xsubs.tv!) Καλημερα ! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπερα σε ολους νεος στο kodi και εχω το εξης προβλημα ενω στο κινητο μου το εχω εγκαταστησει και δουλευει κανονικα και οι υποτιτλοι των ταινιων οπου υπαρχουν τους βρισκει απο subzTv ,subtitles.gr,GreekSubtitles.eu αντιθετως στο android box Beelink minimx III που μου ηρθε χθες και εχω εγκαταστησει τα αντιστοιχα μου βγαζει οτι δεν βρεθηκα υποτιτλοι ,τι μπορει να εχω κανει λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπερα σε ολους νεος στο kodi και εχω το εξης προβλημα ενω στο κινητο μου το εχω εγκαταστησει και δουλευει κανονικα και οι υποτιτλοι των ταινιων οπου υπαρχουν τους βρισκει απο subzTv ,subtitles.gr,GreekSubtitles.eu αντιθετως στο android box Beelink minimx III που μου ηρθε χθες και εχω εγκαταστησει τα αντιστοιχα μου βγαζει οτι δεν βρεθηκα υποτιτλοι ,τι μπορει να εχω κανει λαθος? Αν χρησιμοποιείς το ήδη προεγκατεστημένο kodi θα σου πρότεινα να το απεγκαταστήσεις και να το κάνεις καθαρή εγκατάσταση από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Αν χρησιμοποιείς το ήδη προεγκατεστημένο kodi θα σου πρότεινα να το απεγκαταστήσεις και να το κάνεις καθαρή εγκατάσταση από το play store.Ναι χρησιμοποιω το προεγκατεστημενο kodi ,εχουν διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ναι χρησιμοποιω το προεγκατεστημενο kodi ,εχουν διαφορες? Παίζει να σου τρώει σκάλωμα γιατί το φορτώνουν με αρκετά. Εγώ είχα κάποια θεματάκια αλλά όταν έκανα εγκατάσταση από την αρχή όλα φτιάξανε. Να φανταστεις το προεγκατεστημένο είχε μεγεθος 1,3 γίγα και μετά που το έβαλα εγώ είναι μονο 400 mb! Φαντασου πόσα addons ειχανε φορτωμένα...που να μη κολλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Το προβλημα με τους υποτιτλους το ελυσα ,εχω ομως αλλο ενα προβλημα με το android box Mini MXIII 2GB RAM & 32 GB ROM που παρελαβα την παρασκευη και χρησιμοποιω .Το προβλημα μου ειναι οτι καθε φορα που κλεινω και μετα ανοιγω την τηλεοραση και παω να το ξεκινησω ολο το αρχικο μενου του ειναι στα κινεζικα εκτος απο το KODI και αριστερα που εχει το ρολοι και την ημερομηνα που σε αυτα τα κραταει κανονικα τις ρυθμισεις στα Αγγλικα ,βεβαια το λυνω κανοντας καθε φορα ρυθμιση στα Ελληνικα αλλα μηπως υπαρχει τροπος να μενει μονιμα στα ελληνικα και να μην ξεκιναει στα κινεζικα Να πω βεβαια οτι οταν μπω στο Kodi η ρυθμισεις παραμενουν κανονικα στα ελληνικα το προβλημα ειναι μονο στο αρχικο μενου Edited November 13, 2016 by np91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Εκανα εγκαταστησα το kodi προσθετο http://fusion.tvaddons.ag κ στην αποθηκευση μου βγαζει απετυχε η συνδεση με τον διακοσμητη δικτυου. τι λαθος κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Σιγουρέψου ότι το πληκτρολόγησες σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ή δεν είχες σύνδεση ίντερνετ όταν το έκανες ή δεν έχεις γράψει σωστά το url. Btw το fusion είναι source, όχι addon. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 η βαλε και μια παυλα στο τελος ακομη για σιγουρια (/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 http://fusion.tvaddons.ag αυτο εγραψα. Κατεβασα το kodi το αλλαξα στα ελληνικα. Κ πηγα να περασω το add οn αλλα δε γινετε. Παταω αποθηκευση κ μου λεει οτι δεν εχει συνδεση παρ ολα αυτα αποθηκευση?κ παταω ναι. Θα το ξανα δω αν ειναι κ θα σας ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το προβλημα με τους υποτιτλους το ελυσα ,εχω ομως αλλο ενα προβλημα με το android box Mini MXIII 2GB RAM & 32 GB ROM που παρελαβα την παρασκευη και χρησιμοποιω .Το προβλημα μου ειναι οτι καθε φορα που κλεινω και μετα ανοιγω την τηλεοραση και παω να το ξεκινησω ολο το αρχικο μενου του ειναι στα κινεζικα εκτος απο το KODI και αριστερα που εχει το ρολοι και την ημερομηνα που σε αυτα τα κραταει κανονικα τις ρυθμισεις στα Αγγλικα ,βεβαια το λυνω κανοντας καθε φορα ρυθμιση στα Ελληνικα αλλα μηπως υπαρχει τροπος να μενει μονιμα στα ελληνικα και να μην ξεκιναει στα κινεζικα Να πω βεβαια οτι οταν μπω στο Kodi η ρυθμισεις παραμενουν κανονικα στα ελληνικα το προβλημα ειναι μονο στο αρχικο μενου Hdmi cec , το έγραψα και χθες.Κάνε απενεργοποίηση την γλώσσα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Hdmi cec , το έγραψα και χθες.Κάνε απενεργοποίηση την γλώσσα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ok ευχαριστω λυθηκε το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 για live μουσικά κανάλια υπάρχει κάποιο καλό repo για τον kodi? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 για live μουσικά κανάλια υπάρχει κάποιο καλό repo για τον kodi?Υπάρχουν πάρα πολλά addons με μουσικά κανάλια. Πχ. Phoenix, cCloud, FilmonTV, Halow Live TV. Τα πρώτα τρία τα βρίσκεις εύκολα μέσω addon installer. Για το halow πρέπει να κάνεις add source το http://repo.halowtv.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αλάνια τα φώτα σας.. Έχω σε laptop kodi 16.1 Βρήκα ένα xml με το EPG ελληνικών καναλιών και δουλεύει καλά, το μόνο θέμα είναι ότι μου βγάζει όλο το πρόγραμμα με διαφορά μιας ώρας. Δηλαδή αρχίζει κάτι π.χ. στις 17:00 και αυτό μου δείχνει στις 18:00. Ρυθμίζεται κάπως; Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 καλημέρα. πώς γίνεται το exodus σε υπολογιστή και σε ένα android που έχω να είναι ενημερωμένο π.χ. στις σειρές (greys anatomy) με τα τελευταία επεισόδια και σε άλλο android να μην ενημερώνεται; έχει μείνει στο συγκεκριμένο στη season 10 και παρά το ότι του πατάω ενημέρωση δεν εμφανίζει τις επόμενες season με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Αλάνια τα φώτα σας.. Έχω σε laptop kodi 16.1 Βρήκα ένα xml με το EPG ελληνικών καναλιών και δουλεύει καλά, το μόνο θέμα είναι ότι μου βγάζει όλο το πρόγραμμα με διαφορά μιας ώρας. Δηλαδή αρχίζει κάτι π.χ. στις 17:00 και αυτό μου δείχνει στις 18:00. Ρυθμίζεται κάπως; Στάλθηκε από RN3PΑν χρησιμοποιείς το addon PVR IPTV Simple Client έχει στις ρυθμίσεις του να κάνεις EPG time shift και να μεταθέσεις την ώρα για να σου τις εμφανίζει σωστά. Δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι η ρύθμιση πάντως υπαρχει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Αν χρησιμοποιείς το addon PVR IPTV Simple Client έχει στις ρυθμίσεις του να κάνεις EPG time shift και να μεταθέσεις την ώρα για να σου τις εμφανίζει σωστά. Δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι η ρύθμιση πάντως υπαρχει σίγουρα. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέχασα να το αναφέρω ότι το δοκίμασα αυτό πριν ποστάρω αλλά δεν άλλαζε τίποτα. Στάλθηκε από RN3P Edit: Έκανα επαναφορά προεπιλογων στις ρυθμίσεις του PVR και τα ξαναπερασα και όλα οκ. Edited November 15, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 θα κανω μια ερωτηση μαλλον χαζη....εγω το κοντι το εχω εγκατεστημενο σε ταμπλετ ανδροιντ.....εσεις μιλατε για windows.... ειανι τα ιδια πραγματα; οτι εχει στο ενα εχει και στο άλλο; το κοντι απο το ανδροιντ παιρνει ανανεωσεις; ρππει να κανω κατι ή απλα το εγκατεστησα και τελος απο άποψη ανανεωσεων και βελτιωσεων;Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Είναι ακριβώς το ίδιο φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το Κόντι είναι το ίδιο όπου και να το εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Απο τις αρχικες οδηγιες του kodi που μας εχει δωσει ο φιλος εχει αλλαξει κατι? Γτ ενω κανω κανονικα τα βηματα δε μου εμφανιζει το genesis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts