fotisk13 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Συμπληρώνω: Για ταινίες, σειρές τσέκαρε και το SPECTO που είναι ακριβώς ίδιο με το Exodus αλλά εμφανίζει περισσότερες πηγές 1080p (κάτι στο οποίο το Exodus δεν δίνει ιδιαίτερο βάρος). Για αθλητικά τσεκαρε και το Castaway. Είναι κι αυτό ίδια φάση με το Sportsdevil και αποτελεί καλή εναλλακτική λύση. To καλό είναι ότι έχει μαζεμένα σε μια κατηγορία τα acestream/sopcast links (αυτά που είναι HD δηλαδή). Πως βλεπεις acestream/sopcast links? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Πως βλεπεις με sopcast??? Πως βλεπεις acestream/sopcast links? Κατεβάζεις το ace stream media από play store και το sopcast 4.0 (προσοχή, την 4.0, όχι την 4.2) από sopcast.org και τα εγκαθιστάς στη συσκευή και μετά στο kodi κατεβάζεις το plexus addon και το τρέχεις και κάνει αυτόματα το σετάρισμα (σε αυτά που θα σε ρωτήσει απαντάς σε όλα "όχι"). Μετά για να δεις acestream links στο kodi τρέχεις πρώτα την εφαρμογή ace stream media που κατέβασες και μετά πας στο kodi και πατάς στο acestream link και παίζει. Το sopcast δεν χρειάζεται να το τρέξεις από πριν, ανοίγει μόνο του όταν πατάς στο λινκ στο kodi. Καλημερα. Υποτιτλους απο που βρισκετε συνηθως? Από subtitles.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Κατεβάζεις το ace stream media από play store και το sopcast 4.0 (προσοχή, την 4.0, όχι την 4.2) από sopcast.org και τα εγκαθιστάς στη συσκευή και μετά στο kodi κατεβάζεις το plexus addon και το τρέχεις και κάνει αυτόματα το σετάρισμα (σε αυτά που θα σε ρωτήσει απαντάς σε όλα "όχι"). Μετά για να δεις acestream links στο kodi τρέχεις πρώτα την εφαρμογή ace stream media που κατέβασες και μετά πας στο kodi και πατάς στο acestream link και παίζει. Το sopcast δεν χρειάζεται να το τρέξεις από πριν, ανοίγει μόνο του όταν πατάς στο λινκ στο kodi. Ευχαριστώ:) . Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Κατεβάζεις το ace stream media από play store και το sopcast 4.0 (προσοχή, την 4.0, όχι την 4.2) από sopcast.org και τα εγκαθιστάς στη συσκευή και μετά στο kodi κατεβάζεις το plexus addon και το τρέχεις και κάνει αυτόματα το σετάρισμα (σε αυτά που θα σε ρωτήσει απαντάς σε όλα "όχι"). Μετά για να δεις acestream links στο kodi τρέχεις πρώτα την εφαρμογή ace stream media που κατέβασες και μετά πας στο kodi και πατάς στο acestream link και παίζει. Το sopcast δεν χρειάζεται να το τρέξεις από πριν, ανοίγει μόνο του όταν πατάς στο λινκ στο kodi. Από subtitles.gr Το Ace stream το κατέβασα,το έτρεξα αλλά όταν πάω και ανοίγω το kodi,αυτό δεν τρέχει στο παρασκήνιο! Πώς το αφήνω να τρέχει; Και επίσης,όταν έκανα εγκατάσταση το Plexus,αυτά που λες για όχι δεν εμφανίστηκαν. Τέλος για το sopcast,στο site δεν έχει πουθενά 4.0 Μπορεις να βοηθήσεις λίγο ακόμα; Ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 24, 2016 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Το Ace stream το κατέβασα,το έτρεξα αλλά όταν πάω και ανοίγω το kodi,αυτό δεν τρέχει στο παρασκήνιο! Πώς το αφήνω να τρέχει; Και επίσης,όταν έκανα εγκατάσταση το Plexus,αυτά που λες για όχι δεν εμφανίστηκαν. Τέλος για το sopcast,στο site δεν έχει πουθενά 4.0 Μπορεις να βοηθήσεις λίγο ακόμα; Ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Όπως γίνεται με όλες τις εφαρμογές. Ανοίγεις την εφαρμογή ace stream, κάνεις back ή πατάς home και επιστρέφεις στην αρχική οθόνη και ανοίγεις το κόντι. Tο ace stream παραμένει ανοιχτό (πάνω αριστερά στο status bar θα έχει το εικονίδιο του ace stream). Έτρεξες το Plexus? Δεν αρκεί η εγκατάσταση, πρέπει να το τρέξεις (στο kodi είναι μέσα στο "programs" ή "εφαρμογές" αν έχεις ελληνικά). Για το sopcast έχεις δίκιο, αυτό που είπα για 4.0 ισχύει για windows. Για android βάζεις κανονικά την πιο πρόσφατη που έχει το site, την 1.2.8: http://download.sopcast.com/download/SopCast.apk Αν με το plexus γίνουν όλα σωστά θα πρέπει να σου βγάλει μήνυμα sopcast all done successfully και acestream all done successfully. Ευχαριστώ:) . Δες λίγο τα παραπάνω για να μην μπερδευτείς. Στις προηγούμενες οδηγίες έκανα λάθος στην έκδοση του sopcast. Edited October 24, 2016 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Όπως γίνεται με όλες τις εφαρμογές. Ανοίγεις την εφαρμογή ace stream, κάνεις back ή πατάς home και επιστρέφεις στην αρχική οθόνη και ανοίγεις το κόντι. Tο ace stream παραμένει ανοιχτό (πάνω αριστερά στο status bar θα έχει το εικονίδιο του ace stream). Έτρεξες το Plexus? Δεν αρκεί η εγκατάσταση, πρέπει να το τρέξεις (στο kodi είναι μέσα στο "programs" ή "εφαρμογές" αν έχεις ελληνικά). Για το sopcast έχεις δίκιο, αυτό που είπα για 4.0 ισχύει για windows. Για android βάζεις κανονικά την πιο πρόσφατη που έχει το site, την 1.2.8: http://download.sopcast.com/download/SopCast.apk Αν με το plexus γίνουν όλα σωστά θα πρέπει να σου βγάλει μήνυμα sopcast all done successfully και acestream all done successfully. Δες λίγο τα παραπάνω για να μην μπερδευτείς. Στις προηγούμενες οδηγίες έκανα λάθος στην έκδοση του sopcast. Ok,δούλεψε,thanks Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Καλησπέρα. Υπάρχει λύση στο σφάλμα που βγάζει στο sportdevil. Εχω διαβάσει οτι υπαρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα αλλα δεν βρήκα πουθενά με ποιον τροπο διορθώνεται. Το λειτουργικό μου ειναι windows 10 ενώ σε κινητό android δεν αντιμετώπισα καποιο πρόβλημα. Edited October 25, 2016 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Είπα στο pcακι που έστησα στην tv για media κλπ να βάλω ubuntu να ξεφύγω λίγο από τα windows ξανα. μου άρεσε όλα καλα. Υπάρχει ένα θέμα με το kodi, όταν πάει να αναζητήσει ελληνικούς υπότιτλους βγάζει error και στο αρχείο kodi.log υπάρχει αυτό: 09:45:34 T:140533594838784 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.ValueError'> Error Contents: invalid literal for int() with base 10: '' Traceback (most recent call last): File "/home/fuzion/.kodi/addons/service.subtitles.subtitles.gr/service.py", line 425, in <module> main() File "/home/fuzion/.kodi/addons/service.subtitles.subtitles.gr/service.py", line 125, in __init__ if action == 'search': actions().search() File "/home/fuzion/.kodi/addons/service.subtitles.subtitles.gr/service.py", line 145, in search query = show + ' S' + '%02d' % int(season) + 'E' + '%02d' % int(episode) ValueError: invalid literal for int() with base 10: '' -->End of Python script error report<-- 09:45:34 T:140535002294016 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.subtitles.gr/?action=search&languages=Greek&preferredlanguage=Greek Στο ίδιο δίκτυο σε pc με windows 10 με ίδιο σεταπ στο kodi παίζει κανονικά και βρίσκει. δεν είναι το σετάπ με τιποτα εχω δοκιμασει πολλα. Σε αγγλική γλωσσα πάντως δε βγάζει error και βρίσκει. Επειδή βλέπω κενά στο error πανω, δοκίμασα να γυρίσω όλο το ubuntu σε ελληνικα, και του kodi το character encoding σε greek iso ή windows αλλα πάλι τίποτα Οποιος γνωρίζει κατιτις παραπανω ας πει να δοκιμάσω. Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Δοκίμασε να πάρεις τα user data από το pc με τα Windows και βάλτα στο Ubuntu να δεις, εγώ το έχω κάνει έτσι σε όσες συσκευές έχω στήσει, έστησα μια φορά το kodi και μετά απλά περνάω το userdata σε laptop, Tablet, κινητό, Android Box. http://kodi.wiki/view/userdata εδώ σου λέει που βρίσκεται το userdata σε κάθε πλατφόρμα Edited October 25, 2016 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 τελεια ευχαριστω θα το δοκιμασω αμεσα Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 δυστυχως γινεται ακριβως το ιδιο. κατι παιζει με τους χαρακτηρες απο ubuntu μερια Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει λύση στο σφάλμα που βγάζει στο sportdevil.<br /> <br /> <br /> <br /> Εχω διαβάσει οτι υπαρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα αλλα δεν βρήκα πουθενά με ποιον τροπο διορθώνεται.<br /> Το λειτουργικό μου ειναι windows 10 ενώ σε κινητό android δεν αντιμετώπισα καποιο πρόβλημα.<br/> Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα σε Windows 7 στα οποία το όνομα χρήστη ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες. Έκανα ένα δεύτερο λογαριασμό χρήστη με Αγγλικούς χαρακτήρες εγκατέστησα εκεί το kodi και το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 δυστυχως γινεται ακριβως το ιδιο. κατι παιζει με τους χαρακτηρες απο ubuntu μερια Υπάρχει και το http://openelec.tv που είναι έτοιμο σεταρισμενο με kodi, δεν το έχω δοκιμάσει εγώ αν θες μπορείς να κάνεις μια εγκατάσταση για δοκιμή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Κατεβάζεις το ace stream media από play store και το sopcast 4.0 (προσοχή, την 4.0, όχι την 4.2) από sopcast.org και τα εγκαθιστάς στη συσκευή και μετά στο kodi κατεβάζεις το plexus addon και το τρέχεις και κάνει αυτόματα το σετάρισμα (σε αυτά που θα σε ρωτήσει απαντάς σε όλα "όχι"). Μετά για να δεις acestream links στο kodi τρέχεις πρώτα την εφαρμογή ace stream media που κατέβασες και μετά πας στο kodi και πατάς στο acestream link και παίζει. Το sopcast δεν χρειάζεται να το τρέξεις από πριν, ανοίγει μόνο του όταν πατάς στο λινκ στο kodi. Από subtitles.gr Φιλε μου προσπαθησα και εγω να σεταρω το plexus αλλα αντι να πατησω "οχι" σε ολα πατησα "ναι" (δεν ειμαι ο Τσιπρας). Πως διορθωνεται τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Φιλε μου προσπαθησα και εγω να σεταρω το plexus αλλα αντι να πατησω "οχι" σε ολα πατησα "ναι" (δεν ειμαι ο Τσιπρας). Πως διορθωνεται τωρα;Πας στο plexus και κάνεις παρατεταμένο αριστερό κλικ (ή δεξί κλικ αν είσαι σε windows) και επιλέγεις addon settings. Εκεί ενεργοποιείς το repeat configuration on next run και πατάς ΟΚ. Ξανατρέχεις το plexus και γίνεται το σετάρισμα από την αρχή και σε ξαναρωτάει τα ναι ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πας στο plexus και κάνεις παρατεταμένο αριστερό κλικ (ή δεξί κλικ αν είσαι σε windows) και επιλέγεις addon settings. Εκεί ενεργοποιείς το repeat configuration on next run και πατάς ΟΚ. Ξανατρέχεις το plexus και γίνεται το σετάρισμα από την αρχή και σε ξαναρωτάει τα ναι ή όχι. Εγώ έκανα εγκατάσταση το ace, έκανα το sopcast και το plexus. Το άνοιξα έκανε κάτι modules download και το μόνο που κατάφερα ήταν να τρέξω μόνο streams για τον ace. Όταν πάω να ανοίξω links για sopcast μου λέει ότι δεν είναι initilized.... Όλα αυτά σε android tv box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 παιδια στο exodus τα gvideo σας ανοιγουν κανονικα? εμενα τα προσπερναει και μου ανοιγει τα χαμηλοτερης ποιοτητας(torba,watchseries κτλπ) που κολλανε κιολας... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 παιδια στο exodus τα gvideo σας ανοιγουν κανονικα? εμενα τα προσπερναει και μου ανοιγει τα χαμηλοτερης ποιοτητας(torba,watchseries κτλπ) που κολλανε κιολας... :worry: Ναι παίζουν κανονικά (δοκιμή ....kodi 16.1 ...ταινία Captain America ...συσκευή...Android ταμπλετ ...6 πηγές 1080p ...παίζουν κανονικά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει λύση στο σφάλμα που βγάζει στο sportdevil.<br /> <br /> <br /> <br /> Εχω διαβάσει οτι υπαρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα αλλα δεν βρήκα πουθενά με ποιον τροπο διορθώνεται.<br /> Το λειτουργικό μου ειναι windows 10 ενώ σε κινητό android δεν αντιμετώπισα καποιο πρόβλημα.<br/> Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα σε Windows 7 στα οποία το όνομα χρήστη ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες. Έκανα ένα δεύτερο λογαριασμό χρήστη με Αγγλικούς χαρακτήρες εγκατέστησα εκεί το kodi και το πρόβλημα λύθηκε. Στα windows εννοείς φίλε δεύτερο λογαριασμό? Αν ναι το έκανα και δυστυχώς δεν είδα φως.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πας στο plexus και κάνεις παρατεταμένο αριστερό κλικ (ή δεξί κλικ αν είσαι σε windows) και επιλέγεις addon settings. Εκεί ενεργοποιείς το repeat configuration on next run και πατάς ΟΚ. Ξανατρέχεις το plexus και γίνεται το σετάρισμα από την αρχή και σε ξαναρωτάει τα ναι ή όχι. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Στα windows εννοείς φίλε δεύτερο λογαριασμό? Αν ναι το έκανα και δυστυχώς δεν είδα φως.:( Ναι στα windows έκανα τον δεύτερο λογαριασμό και δούλεψε. Τώρα γιατί στο δικό σου δεν δούλεψε τι να πω ίσως φταίει το ότι είναι τα δεκάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα.Εχω πρόβλημα σε ένα android tv box το mk908 με kodi 16.1.Παίζουν όλα κανονικά εκτός απο το sport365live (το έχω μέσω zem tv addon αλλά και του Phoenix addon) όπου παιζει για 5" και μετά σταματάει.Στο κινητό παίζει κανονικά.Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μπες από τον browser στο http://www.sport247.live/άστο εκεί ανοιχτό και ξσναδοκιμασε Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ρε παιδιά έχει απο χθες που το kodi κλείνει απο μόνο του!!!! Εκει που βλεπω κάτι αυτό κλείνει απρόσμενα.Είμαι σε android tv box. Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ρε παιδιά έχει απο χθες που το kodi κλείνει απο μόνο του!!!! Εκει που βλεπω κάτι αυτό κλείνει απρόσμενα.Είμαι σε android tv box. Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια. Καμία ιδέα; και εμενα μου το κανει και δεν ειναι θεμα kodi νομιζω.το κανει πχ και στο youtube.ειχα ρωτησει και εγω αλλα δεν απαντησε καποιος.πιθανον δεν υπαρχει απαντηση ισως το κουτι μας εχει θεμα(αν και εμενα εχει 2 ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts