nik1975 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μάλλον το character encoding δεν έβαλες. Πήγαινε Σύστημα-Βίντεο-Υπότιτλοι-Kωδικοποίηση χαρακτήρων και βάλε Greek Windows. Εγω δουλευω το greek iso,χωρις θεμα Ας δοκιμασει και τα δυο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Κι εγώ είχα Greek ISO και κάποιες φορές (σπάνια αλλά συνέβαινε) κάποιους υπότιτλους τους έβγαζε κινέζικα. Το άλλαξα σε Greek Windows και δεν ξαναείχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Αφου έχεις ενισχυτή ενεργοποίησε το pass-through στο Kodi, ετσι την αποκωδικοποίηση θα την κάνει ο ενισχυτής σου Το έχω ενεργοποιήση κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 καλησπέρα σε android στο zen το sport365.live σας δουλεύει κανονικά;από προχθές δεν ανοίγει τίποτα βγάζει ένα παράθυρο κάτι γράφει για update σβήνει και δεν ανοίγει κανένα stream,τα άλλα στο zen είναι εντάξει.Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ναι..έχεις δίκιο..και εμένα το 365 το ίδιο κάνει..επίσης το OLYMPUS δεν παίζει..έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;; (Τα υπόλοιπα του ΖΕΜ δουλεύουν κανονικά..μόνο το 365 έχει θέμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Δυστυχώς το Olympus τελείωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Είναι σίγουρο αυτό φίλε SERS1612?? Έχω την εντύπωση πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που ασχολείται και με τα υπόλοιπα ελληνικά ή λάθος κάνω;; alive.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το Οlympus και το AliveGr τα έχουν διαφορετικοί developers. Για το πρώτο αυτός που το έχει είπε ότι παύει τη λειτουργία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Που μπορώ να τα διαβάζω και εγώ αυτά τα news;; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο site; Και επίσης, εκτός απο το Olympus, είχε κάποιο άλλο πρόσθετο ο συγκεκριμένος ή μόνο το Olympus παύει να λειτουργεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) καλησπέρα σε android στο zen το sport365.live σας δουλεύει κανονικά;από προχθές δεν ανοίγει τίποτα βγάζει ένα παράθυρο κάτι γράφει για update σβήνει και δεν ανοίγει κανένα stream,τα άλλα στο zen είναι εντάξει.Τι παίζει; Και έμενα το ίδιο και ποιο συγκεκριμένα την παρασκευή, την πέμπτη έβλεπα κανονικά μπάσκετ. Θα το φτιάξουν ; ήταν ...:X... τα έβλεπες όλα σε πολύ καλή ανάλυση. Υπάρχει κανένα άλλο repo που να δουλεύει το sport365.live; ή υπάρχει κάτι ανάλογο του sport365.live; Edited October 18, 2016 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 παιδιά για το sport365.live μου απάντησαν οτι πρέπει να μπαίνουμε στο site http://www.sport356.live με τον browser του media player και μετά ξεκλειδώνει κανονικά.Το έκανα και είναι πράγματι έτσι οπότε όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 και πως το κάνουμε αυτο μέσω kodi;; πως μπαίνουμε μέσω browser;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 κοίτα εγώ έχω android tv box οπότε πήγα στον ενσωματωμένο browser μπήκα στο http://www.sport365.live και ξεκλείδωσε η πρόσβαση.Μόλις το κάνεις μπαίνεις kodi και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Κι εγώ android tv box έχω ..ενσωματωμένο browser εννοείς μέσα απο το kodi ή μέσα απο το android?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εφτιαξε -))) Είχες δίκιο...ευχαριστώ πολύ -)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 μέσα από το andoid tv box στο οποίο θέλεις να δεις.Μετά άνοιξε το kodi θα δεις οτι δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 εφτιαξε -))) Είχες δίκιο...ευχαριστώ πολύ -)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 μέσα από το andoid tv box στο οποίο θέλεις να δεις.Μετά άνοιξε το kodi θα δεις οτι δουλεύει. Ευχαριστώ!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) παιδιά για το sport365.live μου απάντησαν οτι πρέπει να μπαίνουμε στο site http://www.sport356.live με τον browser του media player και μετά ξεκλειδώνει κανονικά.Το έκανα και είναι πράγματι έτσι οπότε όλα καλά :) Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!:) Το έκανα στον υπολογιστή και μετά δούλεψε αυτόματα στο tablet και το κινητό, χωρίς να κάνω κάτι σε αυτά. Πως γίνεται αυτό; βλέπει την IP ; Υ.Γ Πήγα να δω στο κινητό με σύνδεση κινητής... αλλά δεν παίζει. Μπήκα από το browser του κινητού και μετά πήγα από το kodi αλλά δεν δούλεψε. Τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει; χρειάζεται καμιά φορά που είμαι εκτός σπιτιού να δω κανένα αγώνα από το κινητό. Edited October 18, 2016 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Παιδιά σαν νέος στο android TV box έχω εγκαταστήσει το Exodus Zen Hellenic tube AliveGR SportsDevil Ποια άλλα μου προτείνετε;;; για ταινίες και αθλητικά;;; Το sports365.live πως το βάζω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Παιδιά σαν νέος στο android TV box έχω εγκαταστήσει το Exodus Zen Hellenic tube AliveGR SportsDevil Ποια άλλα μου προτείνετε;;; για ταινίες και αθλητικά;;; Το sports365.live πως το βάζω;; Για ταινίες σειρές προτείνω και το Specto όπως και το stream all sources και phoenix που έχει και αθλητικά. Για αθλητικά,αν σε αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός τότε motor replays που έχει τα πάντα σε επανάληψη . Για αθλητισμό γενικότερα, Halow Live tv,castaway,md sports extra(πολύ καλό), uk turk playlist,zem οπωσδήποτε και money sports. Το sports365.live είναι μέσα στο zem! Για το πως τα περνάς,το καθένα καντο Google και έχει οδηγίες παντού Αυτά για μενα Ξεκινά και εδώ ειμαστε Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 και εγώ νέος είμαι τώρα το μαθαίνω και μπορώ να πω ο,τι την ποιότητα που είδα στο castaway(στο arenavision και rojadirecta με plexus και acestrem) δεν την είδα σε κανένα άλλο.Εάν έχεις sportsDevil,Castaway,Zem και Exodus και Specto για ταινίες/σειρές είσαι οκ.Το Phoenix δεν έκανε την διαφορά για μένα ενώ αξιοπρόσεκτο είναι και το cCloud TV στο English βρίσκεις usa/uk channels που παίζουν συνέχεια μέρα νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Για ταινίες σειρές προτείνω και το Specto όπως και το stream all sources και phoenix που έχει και αθλητικά. Για αθλητικά,αν σε αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός τότε motor replays που έχει τα πάντα σε επανάληψη . Για αθλητισμό γενικότερα, Halow Live tv,castaway,md sports extra(πολύ καλό), uk turk playlist,zem οπωσδήποτε και money sports. Το sports365.live είναι μέσα στο zem! Για το πως τα περνάς,το καθένα καντο Google και έχει οδηγίες παντού Αυτά για μενα Ξεκινά και εδώ ειμαστε Sent from my iPad using Tapatalk Pro και εγώ νέος είμαι τώρα το μαθαίνω και μπορώ να πω ο,τι την ποιότητα που είδα στο castaway(στο arenavision και rojadirecta με plexus και acestrem) δεν την είδα σε κανένα άλλο.Εάν έχεις sportsDevil,Castaway,Zem και Exodus και Specto για ταινίες/σειρές είσαι οκ.Το Phoenix δεν έκανε την διαφορά για μένα ενώ αξιοπρόσεκτο είναι και το cCloud TV στο English βρίσκεις usa/uk channels που παίζουν συνέχεια μέρα νύχτα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Από ελληνικά π.χ. σαν το ALIVEGR τι άλλο μου προτείνετε;;;; Και πως τα βάζουμε;;; μια μικρη βοήθεια Edited October 18, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Για αθλητικά κανάλια, ντοκιμαντέρ (discovery, nat geo κλπ) και πολλά άλλα σε σούπερ ποιότητα δείτε αυτό το ποστ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6922378#post6922378 Που μπορώ να τα διαβάζω και εγώ αυτά τα news;; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο site; Και επίσης, εκτός απο το Olympus, είχε κάποιο άλλο πρόσθετο ο συγκεκριμένος ή μόνο το Olympus παύει να λειτουργεί;; Υπάρχει το tvaddons forum (αγγλικό) και υπάρχει και στο fb η ελληνική κοινότητα kodi για οτιδήποτε θες σχετικά με το kodi και τα addons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 που θα βρουμε αναλυτικο οδηγο εγκαταστασης kodi με τα καινουρια δεδομενα πλεον; Ποια είναι τα νέα δεδομένα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 που θα βρουμε αναλυτικο οδηγο εγκαταστασης kodi με τα καινουρια δεδομενα πλεον; Αν κατέχεις αγγλικά εδώ θα βρεις χρήσιμα πράγματα : https://www.tvaddons.ag/livetv-sports-0916/ Περνάς και το AliveGR και πιστεύω είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts