alex222800 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Πέρασε το είναι καλό. Τώρα ο άλλος ο χρήστης δεν ξέρω τι ήθελε να πει Δεν ήθελα να πω τίποτα.. Απλά μια επιβεβαίωση ... Δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το έβαλα ήδη! Thanks mate ;) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Δεν ήθελα να πω τίποτα.. Απλά μια επιβεβαίωση ... Δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκες Σου ζηταω συγγνωμη. Τεντωσα με τις ταινιες που ειδα και ποναει το κεφαλι μου. Ειδε κανεις το bridge of spies? να το δω? Edited February 15, 2016 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σου ζηταω συγγνωμη. Τεντωσα με τις ταινιες που ειδα. Ειδε κανεις το bridge of spies? να το δω? Ναι μπορεις να το δεις ...είναι καλή ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εxodus...............ΑΨΟΓΟ!!!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εxodus...............ΑΨΟΓΟ!!!!! με zip το περασες?δεν εχει υποτιτλους ακομη οπως ειπε ενας φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 με zip το περασες?δεν εχει υποτιτλους ακομη οπως ειπε ενας φιλος? Κανονικα το περασα,σε καποιες πολυ νεες ταινιες του 2016 ναι δεν εχει,αλλα ολες μα ολες οσες δοκιμασα επαιξαν μια χαρα.....:) Κοιτα εδω---> https://www.youtube.com/watch?v=CQ3aum_QtPw&feature=youtu.be Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Άψογο και το exodus μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Άψογο και το exodus μπράβο. Εγώ δεν έχω μπράβο που το ανακάλυψα? Κλαψ :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ δεν έχω μπράβο που το ανακάλυψα? Κλαψ :X:X +1000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ δεν έχω μπράβο που το ανακάλυψα? Κλαψ :X:X Ανακάλυψες; ....την πυριτιδα ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το κατέβασα και εγώ μόλις τώρα,το exodus καλό είναι αν και σε νέες ταινίες το 16 που το δοκίμασα δεν έχει υποτίτλους όπως προείπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Οι υπότιτλοι ρε παιδιά, τι σχέση έχουν με το exodus; Αν δεν υπάρχουν, πού θα τους βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Σωστά. Οι υπότιτλοι δεν υπάρχουν γενικά για τις πολύ νέες ταινίες, δεν έχει σχέση με το exodus, genesis κτλ. Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να βγουν στα σάιτ των ελληνικών υποτίτλων (που βάζουμε σαν πηγές αναζήτησης και κατεβάσματος) κι ύστερα βουρ. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ειπαμε,ΜΟΝΟ σε πολυ φρεσκιες ταινιες δεβ υπαρχουν υποτιτλοι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 το beast είναι ωραίο build αλλά δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τον κέρσορα του ποντικιού στο λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ειναι περιεργο παντως που στο exodus αφαιρεθηκε η δυνατοτητα να βαλεις στα αγαπημενα μια ταινια ή μια σειρα. Γιατι αυτο; Ελπιζω μελλοντικα να το επαναφερουν. Κατα τα αλλα αψογο οντας μετεξελιξη του genesis. Kαι κατι αλλο :μονο σε μενα δεν παιζει το velocity μετα την προσφατη αναβαθμιση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 το beast είναι ωραίο build αλλά δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τον κέρσορα του ποντικιού στο λαπτοπ Μια ιδέα: Ψάξε (αν γίνεται με το πληκτρολόγιο) μήπως έχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις για λειτουργία με τηλεκοντρόλ (όπως στα TV BOX π.χ.). Με windows είσαι; Στη θέση σου θα έκανα μια ερώτηση στα σχόλια του βίντεο στο κανάλι του Dimitrology. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) το beast είναι ωραίο build αλλά δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τον κέρσορα του ποντικιού στο λαπτοπ Με την εγκατάσταση του Beast 16.0 το πρόβλημα του κέρσορα λύθηκε και δημιουργήθηκε άλλο,μου βγάζει το kodi σε παράθυρο όχι σε full screen Edited February 16, 2016 by beerman63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ειναι περιεργο παντως που στο exodus αφαιρεθηκε η δυνατοτητα να βαλεις στα αγαπημενα μια ταινια ή μια σειρα. Γιατι αυτο; Ελπιζω μελλοντικα να το επαναφερουν. Κατα τα αλλα αψογο οντας μετεξελιξη του genesis. Kαι κατι αλλο :μονο σε μενα δεν παιζει το velocity μετα την προσφατη αναβαθμιση του; Ναι αυτο οντως με τα αγαπημενα ειναι το μονο που με ψιλοχαλασε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Με την εγκατάσταση του Beast 16.0 το πρόβλημα του κέρσορα λύθηκε και δημιουργήθηκε άλλο,μου βγάζει το kodi σε παράθυρο όχι σε full screen Λύθηκε και αυτό πατάς alt & enter και γίνεται full screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει τρόπος ή δυνατότητα στο Exodus να κατεβάζουμε την ταινία ή την σειρά για να την δούμε σε μεταγενέστερο χρόνο ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Αυτό με τα αγαπημένα στο exodus ειδικά για τις σειρές το κάνει μη λειτουργικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Kαι κατι αλλο :μονο σε μενα δεν παιζει το velocity μετα την προσφατη αναβαθμιση του; Μαλλον γενικα δεν πρεπει να παιζει ! Και ηταν απο τα αγαπημενα μου.Επαιζε σχεδον τα παντα ! Τωρα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με τον Ace Stream (player). Πάω μέσα από οποιονδήποτε broswer (windows 7), να stream-αρω κανάλι torrrent tv και μου βγάζει το μήνυμα: Σφάλμα: missing required param name Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το param name, ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ. http://s17.postimg.org/low67fzqz/param_name.jpg Edited February 19, 2016 by knaison Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts