lio14 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 απο το screenshot σου , εγω αυτό που δεν έχω είναι το '' ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση '' . Αυτό παίζει ρόλο ? Γιατί τα υπόλοιπα τα έχω όπως κι εσύ. Να είναι θέμα rom ? Δεν έχω την ελληνική, έχω ακόμη τη multi απο το vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 απο το screenshot σου , εγω αυτό που δεν έχω είναι το '' ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση '' . Αυτό παίζει ρόλο ? Γιατί τα υπόλοιπα τα έχω όπως κι εσύ. Να είναι θέμα rom ? Δεν έχω την ελληνική, έχω ακόμη τη multi απο το vickmall. Λογικά θέμα ρομ είναι... Αλλά ίσως φταίει και θήκη που πήρες.. Αν το κινητό είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με μαγνητικό πορτακι(το πιο πιθανό..),ισως η θήκη να μην έχει μαγνητακι... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ναι αλλά αυτό ο πωλητής θα έπρεπε να το ξέρει, μιας και η θήκη είναι αποκλειστικά για το mi note pro. http://www.aliexpress.com/item/New-100-Original-Baseus-Ultra-thin-Leather-Case-Original-Xiaomi-Mi-Note-5-7-Intelligent-sleep/32430794276.html?spm=2114.13010608.0.67.t0D9Qh Εσύ έχεις θήκη smart wake/sleep και σιυ λειτιυργεί κανονικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ναι αλλά αυτό ο πωλητής θα έπρεπε να το ξέρει, μιας και η θήκη είναι αποκλειστικά για το mi note pro. http://www.aliexpress.com/item/New-100-Original-Baseus-Ultra-thin-Leather-Case-Original-Xiaomi-Mi-Note-5-7-Intelligent-sleep/32430794276.html?spm=2114.13010608.0.67.t0D9Qh Εσύ έχεις θήκη smart wake/sleep και σιυ λειτιυργεί κανονικά ? Κάτι με βρωμάει σε αυτό εδώ το σημείο... Κάτι για λειτουργία σε συνδυασμό με εφαρμογή υποψιάζομαι.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160802/b4f1bfc0b3838dd5465395431e072f9d.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ακριβως οπως το ειπες φιλε μου, συνδυασμος με εφαρμογη. Μολις την κατεβασα και η θηκη εγινε smart wake up/ sleep. Προς το παρον δεν μου επηρρεαζει καθολου αρνητικα το κινητακι μου. Θα δειξει ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ακριβως οπως το ειπες φιλε μου, συνδυασμος με εφαρμογη. Μολις την κατεβασα και η θηκη εγινε smart wake up/ sleep. Προς το παρον δεν μου επηρρεαζει καθολου αρνητικα το κινητακι μου. Θα δειξει ομως... Πιστεύω την μπαταρία θα στην ρουφάει με το μπουρι... Κάποιον αισθητήρα λογικά, αυτόν της εγγυτητας θα τον έχει ανοιχτό συνέχεια.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Πιστεύω την μπαταρία θα στην ρουφάει με το μπουρι... Κάποιον αισθητήρα λογικά, αυτόν της εγγυτητας θα τον έχει ανοιχτό συνέχεια.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που μπορω νατο δω αυτο εαν το εχει συνχεια ανοιχτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 @lio14 στις ρυθμίσεις, στην χρήση μπαταρίας.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τι γινεται ρε παιδια χεσμενους μας εχει η Xiaomi?? Που ειναι το android 6.0 μεχρι και το Galaxy j5 πηρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τι γινεται ρε παιδια χεσμενους μας εχει η Xiaomi?? Που ειναι το android 6.0 μεχρι και το Galaxy j5 πηρε.. Αν ειναι σαν την Marshmallow που εδωσαν στο Mi4 που διαρκως κανει επανεκκινησεις, καλυτερα να μην την δωσουν. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Γενικά το 6 έχει ακόμη πάρα πάρα πολλά bugs. Σε όλες τις συσκευές. Προσωπικά δεν βιάζομαι καθόλου να το βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Γενικά το 6 έχει ακόμη πάρα πάρα πολλά bugs. Σε όλες τις συσκευές. Απο την αλλη πλευρα ομως ολα αυτα δεν δικαιολογουν την xiaomi και την αργοπορια της στα major updates! Περασε ενας ολοκληρος χρονος με την marshmellow ως εκδοση και φτανουμε πλεον στην nougat χωρις να εχει δοθει καν σε πολλες συσκευες η προηγουμενη. Και μεταξυ μας, το παραμυθι που πουλαμε σε αλλους οτι εχουμε αναβαθμισεις καθε εβδομαδα με τα οποια Bugs τους φυσικα, δεν ειναι κατι που θα επρεπε να το θεοποιουμε κιολας μιας και ειναι απλα ενημερωσεις της miui οπως κανουν ολοι οι dev για τα αντιστοιχα custom roms. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Απο την αλλη πλευρα ομως ολα αυτα δεν δικαιολογουν την xiaomi και την αργοπορια της στα major updates! Περασε ενας ολοκληρος χρονος με την marshmellow ως εκδοση και φτανουμε πλεον στην nougat χωρις να εχει δοθει καν σε πολλες συσκευες η προηγουμενη. Και μεταξυ μας, το παραμυθι που πουλαμε σε αλλους οτι εχουμε αναβαθμισεις καθε εβδομαδα με τα οποια Bugs τους φυσικα, δεν ειναι κατι που θα επρεπε να το θεοποιουμε κιολας μιας και ειναι απλα ενημερωσεις της miui οπως κανουν ολοι οι dev για τα αντιστοιχα custom roms. Θα συμφωνήσω, και εγώ απογοητευμένος με το θέμα αναβαθμίσεων.Και να πεις ότι υπήρχαν aosp ρομ της προκοπής να βάλουμε πάει στα κομμάτια, αλλά και αυτές έχουν θέματα Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγω οσες φορες εκανα update δεν βρηκα ακομα bug μ αρεσει πολυ αυτο το χαρακτηριστικο της Xiaomi με τα updates ανα 7 ημερες. Αλλα δεν δικαιολογο την καθυστερηση της πανω στο Android λογισμικο θα το δικαιολογουσα μοναχα αν μας εδιναν την 7 κατευθειαν που δεν παιζει να γινει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Εγω οσες φορες εκανα update δεν βρηκα ακομα bug μ αρεσει πολυ αυτο το χαρακτηριστικο της Xiaomi με τα updates ανα 7 ημερες. Αλλα δεν δικαιολογο την καθυστερηση της πανω στο Android λογισμικο θα το δικαιολογουσα μοναχα αν μας εδιναν την 7 κατευθειαν που δεν παιζει να γινει κατι τετοιο. Αυτο παιζει να γινει βασικα, να πηδηξουν μια εκδοση και να σε πανε κατευθειαν σε Nougat. Το ιδιο εγινε και στο Mi4. Υπαρχουν ομως δυο εκδοχες. Η μια ειναι να εχουν ετοιμη στα σκαρια την 6αρα και να την δωσουν λιαν συντομως και η αλλη εκδοχη ειναι να το παιξουν κινεζοι και να μην δωσουν τιποτα. Edited August 5, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Πιστευω πως θα δωσουν στην χειροτερη το 6 να μην δωσουν τιποτα το αποκλειω ενας λογος που πολλοι επιλεγουν Xiaomi ειναι για την υποστηριξη του κινητου απο θεμα software και για την τεραστια κοινωτητα που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Παίδες φοραω την MIUI 8 dev 6.6.30 και δεν μπορώ να κάνω το κινητό ρουτερ για να μπορέσω να σερφαρω από το λάπτοπ μου.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδιά από honorbuy την ευρωπαική αποθήκη έχει πάρει κανείς? με τι rom το στέλνουν? ξεκλείδωτο? Θέλω το κινητό χωρίς να ασχολούμε πολύ πολύ. Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά. Είμαι ανάμεσα σε αυτό το Redmi Note 3pro και στο mi max( αν και πρέπει να δω ποσο μεγάλο είναι από κοντά αυτό.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχω πάρει από honorbuy EU warehouse! (όχι κινητό) ήρθε σε 2 μέρες! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Με.τα δικτυα τι παιζει; γραφει στο σαιτ τους ελέγξτε τα δικτυα. Εγω κοσμοτε εχω θα πιανει κανονικα 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Με.τα δικτυα τι παιζει; γραφει στο σαιτ τους ελέγξτε τα δικτυα. Εγω κοσμοτε εχω θα πιανει κανονικα 4g; Το Mi Max ειναι σε μεγεθος ταμπλετ πανω κατω πολυ μεγαλο! Ξεκλειδωτο δεν ειναι και λογικα το Honorbuy θα στο στειλει με multi-language δεν ξερω αν γινεται να τους πεις να σου περασουν Official Stable με Playstore οπως στο Vickmall.. Κατα την αποψη μου το Honorbuy ειναι πανακριβο ποσο μαλλον απο ευρωπαικη αποθηκη.. Με τα δικτυα δεν θα εχεις θεμα ειδικα με Cosmote με Wind ισως να ειχες θεμα στο 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) http://www.honorbuy.com/213-xiaomi-mi-note-pro-2k-display-smartphone.html Εδώ γράφει TDD-LTE Version. Αυτό σημαίνει κάτι? θα δουλεύει κανονικά? Edited August 18, 2016 by fotis_lyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 http://www.honorbuy.com/213-xiaomi-mi-note-pro-2k-display-smartphone.html Εδώ γράφει TDD-LTE Version. Αυτό σημαίνει κάτι? θα δουλεύει κανονικά? Δεν θα εχεις θεμα.. Εγω στην θεση σου απλα θα αλλαζα το μαγαζι για να πληρωσω λιγοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλημέρα σε όλη την παρεα. Ξέρει κανείς αν θα δούμε ποτέ marshmallow ποτέ εμείς;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλημέρα σε όλη την παρεα. Ξέρει κανείς αν θα δούμε ποτέ marshmallow ποτέ εμείς;; Ευχαριστώ Καλησπερα! Ισως να δουμε κατευθειαν Nougat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts