bikiapo Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εγώ παιδιά έχω περάσει την τελευταία γαλλική χωρίς ελληνικά βέβαια αλλά είναι πλήρως αναβαθμισμενη Στο ελληνικό σιτε πλέον δεν βγάζουν ρομ για το δικό μας τηλέφωνο γιατί έχει προκύψει πρόβλημα με το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εγώ παιδιά έχω περάσει την τελευταία γαλλική χωρίς ελληνικά βέβαια αλλά είναι πλήρως αναβαθμισμενη Στο ελληνικό σιτε πλέον δεν βγάζουν ρομ για το δικό μας τηλέφωνο γιατί έχει προκύψει πρόβλημα με το wifi Μπορεις να την κανεις ρουτ?Εχει κλειδωμενο bootloader? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγώ παιδιά έχω περάσει την τελευταία γαλλική χωρίς ελληνικά βέβαια αλλά είναι πλήρως αναβαθμισμενη Στο ελληνικό σιτε πλέον δεν βγάζουν ρομ για το δικό μας τηλέφωνο γιατί έχει προκύψει πρόβλημα με το wifi Τι προβλημα εχει το WiFi??εισαι ο πρωτος που το αναφερει..και τι σχεση βεβαια εχει το WiFi με τις ενημερωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Τι προβλημα εχει το WiFi??εισαι ο πρωτος που το αναφερει..και τι σχεση βεβαια εχει το WiFi με τις ενημερωσεις? Και στο σαιτ με τις multi roms, δεν εχει γινει update στις 2 τελευταιες λογω του wifi ,δες εδω.. http://xiaomi.eu/community/threads/6-1-28-29.29731/ " MiNote PRO suspended due to Wi-Fi issue" Edited January 31, 2016 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Τι προβλημα εχει το WiFi?? Το χα αναφέρει κι εγώ στην κοινότητα και είχαν κι άλλοι το ίδιο θέμα. Φαίνεται πως το note pro έχει ένα θέμα με το wifi, τώρα τι φταίει ακριβώς δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η γαλλική έχει κανονικά ροοτ και το ρεκοβερι δεν αλλάζει. Όλα είναι άριστα εκτός από την γλώσσα που δεν έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η γαλλική έχει κανονικά ροοτ και το ρεκοβερι δεν αλλάζει. Όλα είναι άριστα εκτός από την γλώσσα που δεν έχει ελληνικά. Αγγλικα εχει ομως ή οι πουρκουαδες :lol::lol: δεν εχουν βαλει ? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 απο που να το παρω σε καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 απο που να το παρω σε καλη τιμη? Παρτο απο vickmall...για 5-10 δολαρια μην ρισκαρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αγγλικα εχει ομως ή οι πουρκουαδες :lol::lol: δεν εχουν βαλει ? Ναι έχουν αγγλικά κανονικά ευτυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπέρα! Κάτοχος εδώ και 2 μέρες! Η αγορά είχε γίνει 06/01 από vickmall! Το κινητό είναι πανέμορφο! Έχει ξεκλείδωτο bootloader! Στο αρχικό τεστ ζεσταθηκε αλλά μόλις του πέρασα την ελληνική ρομ έστρωσε! Του άλλαξα και το πίσω καπάκι με ένα bamboo back cover! Εξαιρετική αίσθηση ! Απίστευτα γρήγορο, 4g κανονικότατα!οθοναρα! Στο σπίτι το έχω στο 50% και πάλι είναι φωτεινό! Τώρα όσο αναφορά το gaming, δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω γιατί δε παίζω, παρά μόνο το boom beach... Εκεί ζεσταίνεται ελαφρώς, νομίζω φυσιολογικά! Selfi κάμερα πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπέρα! Κάτοχος εδώ και 2 μέρες! Η αγορά είχε γίνει 06/01 από vickmall! Το κινητό είναι πανέμορφο! Έχει ξεκλείδωτο bootloader! Στο αρχικό τεστ ζεσταθηκε αλλά μόλις του πέρασα την ελληνική ρομ έστρωσε! Του άλλαξα και το πίσω καπάκι με ένα bamboo back cover! Εξαιρετική αίσθηση ! Απίστευτα γρήγορο, 4g κανονικότατα!οθοναρα! Στο σπίτι το έχω στο 50% και πάλι είναι φωτεινό! Τώρα όσο αναφορά το gaming, δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω γιατί δε παίζω, παρά μόνο το boom beach... Εκεί ζεσταίνεται ελαφρώς, νομίζω φυσιολογικά! Selfi κάμερα πολύ καλή! Θελω και γω να του βαλω ενα μπαμπου καπακι.Πως το εβγαλες το ασπρο?ηταν ευκολο?Μετα το μπαμπου κολλησε καλα? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πήρα βεντουζα από αυτές του μπάνιου για τις πετσέτες με 1 ευρό, το βεντουζαρεις στο πίσω καπάκι και βγαίνει εύκολα! Τέλεια εφαρμογή το bamboo! Θέλω να συμπληρώσω στο μήνυμα μου ότι όταν σκαλιζω το τηλέφωνο ανεβάζει θερμοκρασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπερα παιδια κ απο εμενα το εχω 4 μερες προερχομαι απο λγ γ4 πολυ ομορφο πολυ γρυγορο μονο καμερα εχει καλητερη το γ4.ολλα καλα με το χιοαμι αλλα το ατιμο γληστραει παρα πολυ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπερα παιδια κ απο εμενα το εχω 4 μερες προερχομαι απο λγ γ4 πολυ ομορφο πολυ γρυγορο μονο καμερα εχει καλητερη το γ4.ολλα καλα με το χιοαμι αλλα το ατιμο γληστραει παρα πολυ .. Βάλε θήκη,δεν θα προλαβαίνεις οθόνες να αλλάζεις... Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 να σε καλα φιλε.εβαλα μια που βρηκα εδω ελαδα κ ενα τζαμακι. αλλα δεν μ πιθουνε.ψαχνω να βρω κατι απο εξω. μ εφυγε μια φορα τοσο ευκολα ..ξενεροσα λγκ επαθε 2 σιμαδακια στο πλαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Έχει κάποιος άλλος θέματα με θερμοκρασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έχει κάποιος άλλος θέματα με θερμοκρασία? Εγώ κανένα απολύτως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγώ κανένα απολύτως...[/quote ουτε και εγω..κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλησπέρα, από εδώ έχει αγοράσει κανένας? Εάν ναι τι μέθοδο αποστολής διαλέξατε? DHL from China είναι το πιο φθηνό και γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλησπέρα, από εδώ έχει αγοράσει κανένας? Εάν ναι τι μέθοδο αποστολής διαλέξατε? DHL from China είναι το πιο φθηνό και γρήγορο. Άλλο κινητό είναι αυτό φίλε, πρόσεχε. Επίσης διάβασε για τρόπους αποστολής πριν αγοράσεις με κουριερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Άλλο κινητό είναι αυτό φίλε, πρόσεχε. Επίσης διάβασε για τρόπους αποστολής πριν αγοράσεις με κουριερ. Τι άλλο κινητό; το mi note pro είναι και μάλιστα απ'το πιο αξιόπιστο κατάστημα για xiaomi προιόντα. DHL from China είναι το πιο φθηνό και γρήγορο. Επειδή θα σταλθεί από Κίνα θα σου έλεγα να μην το πάρεις με DHL, οπότε δοκίμασε να το πάρεις απ'το Vickmall που το στέλνει και με απλό συστημένο ή στείλε τους μήνυμα και ρώτα εαν μπορούν να στείλουν με SG post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Τι άλλο κινητό; το mi note pro είναι και μάλιστα απ'το πιο αξιόπιστο κατάστημα για xiaomi προιόντα. Επειδή θα σταλθεί από Κίνα θα σου έλεγα να μην το πάρεις με DHL, οπότε δοκίμασε να το πάρεις απ'το Vickmall που το στέλνει και με απλό συστημένο ή στείλε τους μήνυμα και ρώτα εαν μπορούν να στείλουν με SG post. Η oneplus μου είχε στείλει το oneplusX από Κίνα με DHL και ήρθε μέσα σε 4 μέρες χωρίς έξτρα χρεώσεις από τελωνείο και τέτοια, για αυτούς δεν ξέρω... Γενικώς με DHL εκτός Ευρώπης πληρώνεις τελωνείο εκτός και αν αγοράζεις από μεγάλο κατάστημα που πληρώνει τους φόρους. Τεσπα. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω με το μαγαζί. Έχω παραγγείλει το redmi note 2 παλιότερα από Vickmall και δε μου αρέσει το γεγονός ότι σου ανοίγουν το κουτί και καλά για έλεγχο, ενώ από Gearbest μου είχε έρθει το redmi note 2 με ταινίες ασφαλείας. Edited February 21, 2016 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 καλησπερα παιδια εχει παρει καπιος το andoid 6.ξερεται ποτε θα το παρουμε κ αν θα το παρουμε.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 καλησπερα παιδια εχει παρει καπιος το andoid 6.ξερεται ποτε θα το παρουμε κ αν θα το παρουμε.? Κάποια στιιγη θα το πάρουμε!!! Τώρα το ποτέ ακόμα άγνωστο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts