Jump to content

Xiaomi Mi Note Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Από τη στιγμή που θα χρειαστεί να το φέρεις από το εξωτερικό, αν μένεις Ελλάδα προς το παρόν είναι δύσκολο (capital control).

Modpic.gif

• Απαντήσεις 669
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την τελευταία ελληνική Ρομ 5.7.27

Πρέπει να βγάλω άδεια για πυροβόλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Note pro με χιλια αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος. Αδερφε η συσκευή απλα δεν υπάρχει...

Σε σχεση με το note?(εννοω το μη pro)

Με την τελευταία ελληνική Ρομ 5.7.27

Πρέπει να βγάλω άδεια για πυροβόλο...

5.7.26 ήταν η προτελευταία και ηταν ίσως η χειρότερη αναβάθμιση ως ώρας για το mi note pro ευτυχώς βγήκε η 31 και διόρθωσε τα πράγματα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ερώτηση προς τους κατέχοντες...Η οθόνη ειτε στο note pro ειτε στο note είναι τύπου curved?μεταξύ τις ως σχεδιασμό έχουν τις ιδιες οθόνες?

Ερώτηση προς τους κατέχοντες...Η οθόνη ειτε στο note pro ειτε στο note είναι τύπου curved?μεταξύ τις ως σχεδιασμό έχουν τις ιδιες οθόνες?

Και τα δύο κινητά έχουν τον ίδιο σχεδιασμό. Η διαφορά τους είναι στο hardware μέσα.

Και τα δύο κινητά έχουν τον ίδιο σχεδιασμό. Η διαφορά τους είναι στο hardware μέσα.

οκ.ευχαριστω πολυ.Σαν κατοχοι&πιο γνώστες ,value for money note pro ή note?(&απο αποψη χρωματος για τα λευκα)

οκ.ευχαριστω πολυ.Σαν κατοχοι&πιο γνώστες ,value for money note pro ή note?(&απο αποψη χρωματος για τα λευκα)

Υπόθετω μπορείς να πάρεις κάποιο εν μέσω capital control....!?

Εάν ναι, εγώ από mi3 πήγα στο pro γιατί ήθελα τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Υπόθετω μπορείς να πάρεις κάποιο εν μέσω capital control....!?

Εάν ναι, εγώ από mi3 πήγα στο pro γιατί ήθελα τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Το προσπαθώ μέσω φίλου...θα δειξει.το λευκό χρυσο με κολλάει λιγο στο note pro

Για πείτε ρε παιδιά πως πάει γενικά σαν συσκευή; Κάμερα,μπαταρία κλπ;

Και όμως είναι πολύ ωραίο

Το προσπαθώ μέσω φίλου...θα δειξει.το λευκό χρυσο με κολλάει λιγο στο note pro

Εμενα με την τελευταία rom, και όλα ανοιχτά, φτάνει για 12 ώρες. Σίγουρα θέλει βελτίωση. Μπορείτε να δείτε τι γραφουμε και στο ελληνικό φόρουμ της miui και οι υπόλοιποι που έχουμε το κινητό.

Για το χρωμα μη σε προβληματιζει. Στο λεει καποιος που δεν ειχε παρει ποτε λευκο κινητο! Το χρυσο πλαισιο που και γω φοβομουν παρα πολυ να σου πω την αληθεια, δεν "χτυπαει" στο ματι, αντιθετως του παει παρα πολυ, δεν ειναι εντονο.

Στα μειων υπαρχουν 2 πραγματα: η μπαταρια, που ειδικα αν παιζεις κανα παιχνιδι κατεβαινει πολυ γρηγορα (δε με προβληματιζει ιδιαιτερα γιατι εχω παρει και το 16,000 power bank της xiaomi, το οποιο ειναι οπλο) και η υπερθερμανση, η οποια ομως γινεται μονο αν παιζεις παιχνιδια μεσω 4G. Σε wifi, δεν εχω κανενα θεμα με θερμοκρασια.

Η ρομ ειναι η default, οπως ηρθε.

Overall, η αισθηση που αφηνει ειναι εξαιρετικη. Καμερα πολυ δυνατη, οθονη τρομερη, lag καθολου. Και ποιοτητα κατασκευης απλα δεν υπαρχει.

Για το χρωμα μη σε προβληματιζει. Στο λεει καποιος που δεν ειχε παρει ποτε λευκο κινητο! Το χρυσο πλαισιο που και γω φοβομουν παρα πολυ να σου πω την αληθεια, δεν "χτυπαει" στο ματι, αντιθετως του παει παρα πολυ, δεν ειναι εντονο.

Στα μειων υπαρχουν 2 πραγματα: η μπαταρια, που ειδικα αν παιζεις κανα παιχνιδι κατεβαινει πολυ γρηγορα (δε με προβληματιζει ιδιαιτερα γιατι εχω παρει και το 16,000 power bank της xiaomi, το οποιο ειναι οπλο) και η υπερθερμανση, η οποια ομως γινεται μονο αν παιζεις παιχνιδια μεσω 4G. Σε wifi, δεν εχω κανενα θεμα με θερμοκρασια.

Η ρομ ειναι η default, οπως ηρθε.

Overall, η αισθηση που αφηνει ειναι εξαιρετικη. Καμερα πολυ δυνατη, οθονη τρομερη, lag καθολου. Και ποιοτητα κατασκευης απλα δεν υπαρχει.

Ευχαριστω για την αναλυση!Η χρηση που κανω εγω ειναι μουσικη,&χρηση net ειτε μεσω wi-fi ειτε μεσω δεδομενων.Επισης σημαντικο ειναι αυτο που ειπες περι ποιοτητας κατασκευης&lag

Διαρκεια μπαταριας με νορμαλ χρηση(wi-fi &δεδομενα ιντερνετ,μουσικη&κανενα μνμ-κλησεις)?

3:30-4:30 ώρες οθόνης ανάλογα με την χρήση στο 24ωρο.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

3:30-4:30 ώρες οθόνης ανάλογα με την χρήση στο 24ωρο.

οποτε εγω που δνε θα εχω σκληρη χρηση πιστευω θα ειμαι οκ...?

Καλησπέρα παιδιά, έκανα την αναβάθμιση σε 5.8.6 και μου άλλαξε το animation στις εναλλαγές εφαρμογών(multitask).

Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω το παλιό;

Ευχαριστώ.

Παιδιά για αγορά απο που προτεινετε? Oppomart,ibygou η από αλλου?

Ibuygoo. Γρήγορο, αξιόπιστο κανένα παραπονο.;)

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Θα ηθελα και εγω να κανω καποιες ερωτήσεις σε ότι αφοτα την dual sim λειτουργια.....

1)Στις ρυθμησεις των σιμ μπορεις να αντιστοιχησεις 1 επαφη με μια από τις 2 σιμ ώστε όταν καλεις αυτην την επαφη να την παιρνει ΠΑΝΤΑ με αυτή την σιμ παρολο που μπορει σαν γενικη επιλογή να εχεις την άλλη σιμ για κλησεις???

2)Μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα των σιμ όπως αυτά εμφανιζονται???αν εμφανιζονται με καποιο χρωμα μεσα στα μενου κλησεων η' στην επιλογή με ποια σιμ θα καλεσεις κτλ!!!

3)Όταν σε καλουν και βγαινει η φωτο του καλουντα αυτή είναι σε μικρο μέγεθος σε σχεση με την οθονη η' fullscreen....υπαρχει επιλογή????

Το 1,2 είναι αυτά που δεν εχει και με ενοχλουν στο Note 4 dual sim που εχω (720€ απο Kινα) και γιαυτο σκευτομαι να παρω και το Huawei Ascend Mate7 Monarch 64gb αν το βρω πουθενα (το θεωρο απιθανο)...........

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ibuygoo. Γρήγορο, αξιόπιστο κανένα παραπονο.;)

Θεμα τελωνειου&επιπκεον χρεωσεων εχω?τι επιλογη αποστολης διαλεγω?