siman338 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 παιδια καλησπερα ψαχνω μια stock rom για το δικο μου κινητο δεν βρισκω πουθενα μπορειτε να κανετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 http://download.yulong.com/DOWNLOAD_INFO/20141011090756735(4).rar Καλησπερα. Δοκιμασε το link.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Giorgos56 Μπορεις να πας την συσκευή σου σε ενα καταστημα vodafone με την αποδειξη αγορας σου. Αν παει service και δεν υπαρχει ανταλακτικο να επισκευαστει υπαρχει περιπτωση να σου πιστωσουν καποιο ποσο για αγορα νεας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siman338 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδια καλησπερα μετα απο flash stock rom σε Vodafone 990n μετα την επανεκκινηση κολλαει το κινητο σε αυτη την οθονη! Παρακαλω βοηθηστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siman338 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 (edited) ??????????????? βοηθεια παιδες ειναι κριμα ... Edited July 30, 2017 by siman338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siman338 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Καλημέρα στην παρέα Το Vodafone smart vor max μου χάλασε,δεν φορτώνει,δεν ανάβει καθόλου το πήγα σε έναν μάστορα εδώ Καρδίτσα αλλα δεν βρίσκει ανταλλακτικό ερώτηση: έχει κανένας κανένα χαλασμένο με σπασμένη οθόνη να του το αγοράσω για δότη όργανον η εάν ξέρει κανεις κανέναν μάστορα που να διαθέτει ανταλλακτικά Βόνταφον Smart4Max Ευχαριστώ εκ τον προτέρων εχω το δικο μου που μετα απο flash stock rom εχει κολλησει στην αρχικη οθονη!δεν μπορω να το φτιαξω γιατι δεν εχω γνωση οποτε μπορω να στο πουλησω για ανταλλακτικα! δουλευοθν τα παντα! τη. 6983510338 siman338@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakifot Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Παιδια καλησπερα μετα απο flash stock rom σε Vodafone 990n μετα την επανεκκινηση κολλαει το κινητο σε αυτη την οθονη! Παρακαλω βοηθηστε Δεν μπορω να δω την εικονα. Αν οαντος κολαει στο φορτομα ρου λειτουεγικου εκει που γυριζει το κυκλακι, για δες να αποσυνδεσεις την καλοδιοταινια των πληκτρων vol+ vol- και power. Εμενα εκανε το ιδιο και απλα ειχαν βραχυκυκλωσει αυτα τα μπουτον. Η βοδαφον ελεγε αλλαγη πλακετας και δεν τημ δεχόταν στην εγγυηση γιατι λεει βρεθικε υωρασια στην πλακετα και ζητουσε 135 ευρο. Το πηρα πισω το εδωσα σε ενα φιλο.ου ασχολειτε ερασιτεχ ικα και μολις εβγαλε αυρη την καλοδιοταινια το τηλεφω ο ειναι οκ. Το θεμα ειναι βεβαια πως δςν βρισκω να αγοεασω αλλη χαχαχα. Α οιγειε βραχυκυκλομα δυο επαφων χαχαχα Παντος για δες μην εινι αυτο και σε εσενα. Αν εκνε το ιδιο κι πριν το φλασαρισμα αυτο θα ειναι Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epenos1 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) καλημερα στους φιλους! εχω το κινητο περιπου 3 χρονια και ημουν αρκετα ικανοποιημενος. ξαφνικα πριν 3-4 μηνες αρχισε να μου βγαζει μυνηματα οτι η εφαρμογη ταδε εχει σταματησει, παταγα οκ και το ξαναεκανε σχεδον συνεχεια και για ολες της εφαρμογες. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο 2-3 μερες τα ιδια, το πηγα στην vodagone και μου τα μασαγε μου ελεγαν 30 ευρο + οτι βλαβη βγαλει, το πηγα σε εναν πακιστανο και με κοροιδευεκαι πηγα και το πηρα χωρις λειτουργικο ( μου βγαζει μονο ενα μυνημα οπως στην φωτογραφια). ξερει κανενας να μου πει πως να του περασω λειτουργικο βημα-βημα. Edited August 11, 2017 by epenos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epenos1 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 καλημερα στους φιλους! εχω το κινητο περιπου 3 χρονια και ημουν αρκετα ικανοποιημενος. ξαφνικα πριν 3-4 μηνες αρχισε να μου βγαζει μυνηματα οτι η εφαρμογη ταδε εχει σταματησει, παταγα οκ και το ξαναεκανε σχεδον συνεχεια και για ολες της εφαρμογες. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο 2-3 μερες τα ιδια, το πηγα στην vodagone και μου τα μασαγε μου ελεγαν 30 ευρο + οτι βλαβη βγαλει, το πηγα σε εναν πακιστανο και με κοροιδευεκαι πηγα και το πηρα χωρις λειτουργικο ( μου βγαζει μονο ενα μυνημα οπως στην φωτογραφια). ξερει κανενας να μου πει πως να του περασω λειτουργικο βημα-βημα.αυτο το μυνημα μου βγαζει οταν το βαζω στον φορτηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Και σε μένα κολλάει στο κύκλο και δεν προχωρά. Μάλλον είχαν ημερομηνία λήξης χαχαχα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Και σε μιας φίλης μου το ίδιο. Μου το δώσε να το φλασάρω, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ και επειδή ήδη το έκανε και η Vodafone 3 φορές πριν λήξη η εγγύηση, βλέπω ότι δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθώ. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Καλησπέρα! Το ίδιο μήνυμα μου πέταγε και μένα πριν καμιά 10αριά μέρες μέχρι που μετά από μερικά restarts κόλλησε στο loading screen του λειτουργικού. Εννοείται stock ROM. Με hard reset και factory reset απο recovery mode κανένα αποτέλεσμα. Μόνη λύση για μένα ήταν φορματ και φλασάρισμα της stock ROM με fastboot. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://119.145.0.1/product/product/product/load.html?productBO.product.id=6563&productBO.menuId=30# Στο παραπάνω λινκ θα βρεις τη stock ROM. Στα κινέζικα μεν, ευκολα διακριτό το download link δε. Φίλε μου βοήθεια ,το link ειναι σπασμένο .Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις μία άλλη πηγή ;Καίγομαι να το φτιάξω !!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://download.yulong.com/DOWNLOAD_INFO/20141011090756735(4).rar Καλησπερα. Δοκιμασε το link.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Giorgos56 Μπορεις να πας την συσκευή σου σε ενα καταστημα vodafone με την αποδειξη αγορας σου. Αν παει service και δεν υπαρχει ανταλακτικο να επισκευαστει υπαρχει περιπτωση να σου πιστωσουν καποιο ποσο για αγορα νεας... Ούτε αυτό δουλεύει εν το μεταξυ ...Τι έγινε ξεμείναμε απο link ; Έφαγα τον τόπο λέμε ...Πουθενά δεν υπάρχει ROM ,ούτε σαν coolpad ούτε σαν smart . . . Θα με σώσει κάποιος μόνο αν το έχει αποθηκευμένο και το κάνει share ... Κάποιος;;; Edited August 19, 2017 by Hyper_Ban Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδια και σε μενα κυκλος και τιποτα μετα...υπαρχει κανενας να στειλει κανενα πμ για την ρομ? Τι σκατα ολα την ιδια στιγμη?Μηπως να καναμε καμια κινηση ολοι μαζι στην βοντα? Ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πραγματικά είναι περίεργο, ταυτόχρονα τα έπαιξαν όλα... Μήπως να μαζευτούμε οι κάτοχοι και να διαμαρτυρηθούμε ομαδικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εξαφανιστηκαν ολα τα firmware για αυτο το μοντελο? τι εγινε? εχω βρει μονο σε Αγγλικα rom. Και την ειχα κατεβασει απο παλια αλλα την εσβησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Εξαφανιστηκαν ολα τα firmware για αυτο το μοντελο? τι εγινε? εχω βρει μονο σε Αγγλικα rom. Και την ειχα κατεβασει απο παλια αλλα την εσβησα.Όποιος το βρει ας κάνει το καλό να το ποστάρει εδώ Για δείτε κι αυτό το link. Πρέπει να είναι η αγγλική αλλά από το ολότελα... https://mega.nz/#!wRlDBAoA!XocQfRLMuCrBeWP3OJq1jZ439OBDIPOYTxkZ4PiLCZs Δοκιμάστε τη με δική σας ευθύνη. Μόλις πάω το απόγευμα σπίτι θα την περάσω κι εγώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 15, 2017 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Λοιπον παιδια ... Το εψαξα και σας απανταω με πληρη ενημερωση απο την ιδια την Vodafone. Το κινητο που εχουμε ειναι μρκας ZTE οπου για τον λογο οτι εχει φυγει απο την Ελλαδα η εταιρια αυτη δεν υπαρχει υποστιριξη.Τωρα με τα update της google τωρα που κανει το κινητο μας υπαρχει το θεμα και κολλανε ολα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ UPDATES οποτε η πρεπει να περασουμε την αρχικη ρομ χωρις κανενα update και να προσεξουμε να μην κανει μεσα απο την google τα updates γιατι παλι θα εχουμε το ιδιο θεμα η πολυ απλα τα πεταμε!!!! Αυτα! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Λοιπον παιδια ... Το εψαξα και σας απανταω με πληρη ενημερωση απο την ιδια την Vodafone. Το κινητο που εχουμε ειναι μρκας ZTE οπου για τον λογο οτι εχει φυγει απο την Ελλαδα η εταιρια αυτη δεν υπαρχει υποστιριξη.Τωρα με τα update της google τωρα που κανει το κινητο μας υπαρχει το θεμα και κολλανε ολα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ UPDATES οποτε η πρεπει να περασουμε την αρχικη ρομ χωρις κανενα update και να προσεξουμε να μην κανει μεσα απο την google τα updates γιατι παλι θα εχουμε το ιδιο θεμα η πολυ απλα τα πεταμε!!!! Αυτα!Δεν υποχρεούται να μας δώσει τη ρομ όμως; Πάμε στον κάθε άχρηστο αγυρτη και μας λέει είχες πολλές εφαρμογές και εκαψες τη μητρική... Ουστ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εγώ δεν έχω καταλάβει πιο θέμα υπάρχει με τα updates της Google αφού το Play Store της θα κατεβάζει τα συμβατά ως προς τη Rom και την αρχιτεκτονική της cpu. Εκτός κι αν εννοείται ότι πια έχουν βαρύνει πολύ αυτές οι εφαρμογές. ΟΚ, apkmirror και κατεβάζεις παλιότερες αλλά όχι και αυτές που έχει σα βάση το τηλ/νο που είναι παμπάλαιες πια. Όσο για τη ΖΤΕ όσο αφορά το software πιστεύω ότι υπέυθυνη θα έπρεπε να είναι η Vodafone αφού αυτή έχει μια ουσιαστικά clean KitKat rom περνάει της εφαρμογές της και τις δίνει από τους σερβερς της. Κρίμα όπως και να'χει. Το widget π.χ του καιρού που δε δουλέυει εδώ και καιρό και είναι δικό της θα έπρεπε να το ανανεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εγώ δε τα κατάφερα μέχρι στιγμής με κάποια rom να το αναστήσω. Κολλάει στο κύκλο... Αν κάποιος βρει λύση και rom θερμή παράκληση να το μοιραστεί μαζί μας με ένα link εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Η απαντηση σε οτι εχει να κανει με την ρομ ειναι οτι θα το στειλουν εξω να περαστει η αρχικη του και φυσικα αυτο δεν λυνει το προβλημα γιατι εαν ξανακανει το λεγομενο update παλι τα ιδια θα εχουμε.30 ευρω για αυτο!!...Εγω προσωπικα δεν ασχολουμε αλλο με αυτο και ΠΟΤΕ δεν θα ξαναπαρω κινητα χωρις αντιπροσωπο εδω και σερβις....αλλα και κινητα ειτε vodafone η wind χωρις να ειναι μαρκας.... Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Η απαντηση σε οτι εχει να κανει με την ρομ ειναι οτι θα το στειλουν εξω να περαστει η αρχικη του και φυσικα αυτο δεν λυνει το προβλημα γιατι εαν ξανακανει το λεγομενο update παλι τα ιδια θα εχουμε.30 ευρω για αυτο!!...Εγω προσωπικα δεν ασχολουμε αλλο με αυτο και ΠΟΤΕ δεν θα ξαναπαρω κινητα χωρις αντιπροσωπο εδω και σερβις....αλλα και κινητα ειτε vodafone η wind χωρις να ειναι μαρκας....Έχεις απόλυτο δίκιο... Ντροπή για μια εταιρεία με το μέγεθος της vodafone να μην υποστηρίζει τις συσκευές της... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γνωστη τακτικη της Vodafone. Ρομ και κινητα για πεταμα. Τα περνουν, πετσοκοβουν την ρομ, και μετα τα πουλανε για κινηταρες. Αν βρειτε ρομ τις ΖΤΕ προσπαθηστε να την περασετε αυτουσια, η με rom porting κατι που θελει ιδιατερες γνωσεις. Αλλιως κινεζο που εχει ενα σωρο ρομ να ασχοληθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γνωστη τακτικη της Vodafone. Ρομ και κινητα για πεταμα. Τα περνουν, πετσοκοβουν την ρομ, και μετα τα πουλανε για κινηταρες. Αν βρειτε ρομ τις ΖΤΕ προσπαθηστε να την περασετε αυτουσια, η με rom porting κατι που θελει ιδιατερες γνωσεις. Αλλιως κινεζο που εχει ενα σωρο ρομ να ασχοληθεις.Μα δεν είναι coolpad 8890; Είναι zte; Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες έχω φάει να ψάχνω για rom.... Οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν για παραπάνω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Όποιος το βρει ας κάνει το καλό να το ποστάρει εδώ Για δείτε κι αυτό το link. Πρέπει να είναι η αγγλική αλλά από το ολότελα... https://mega.nz/#!wRlDBAoA!XocQfRLMuCrBeWP3OJq1jZ439OBDIPOYTxkZ4PiLCZs Δοκιμάστε τη με δική σας ευθύνη. Μόλις πάω το απόγευμα σπίτι θα την περάσω κι εγώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Κατεβάζω αυτή την rom για να την δοκιμάσω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για τα βήματα γιατί έχω ξεχάσει απολύτως την διαδικασία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzaxara Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) Καλημέρα. Κατεβάζω αυτή την rom για να την δοκιμάσω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για τα βήματα γιατί έχω ξεχάσει απολύτως την διαδικασία; Ευχαριστώ. http://indeeptech.blogspot.gr/2016/02/vodafone-smart-4-max-990n-yulongcoolpad.html?m=1 εδω θα βρεις την διαδικασια και εδω την Ελληνική rom: https://mega.nz/#!aUslVSbY!IKSoc_W3EMzzjMG4M8I8lDOtMLohgH0_8q9WrHsFaYw αυτη η rom είναι για το Coolpad 8890U και όχι για το zte που κάποιος φίλος γράφει παραπάνω ..... Edited October 15, 2017 by gzaxara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts