Jump to content

ZTE Blade S6

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου πλέον δεν μπορεί να ξεκινήσει. Βγάζει το logo της ZTE, μένει εκεί αρκετή ώρα και κάνει restart! Μπήκα σε recovery με TWRP, προσπαθώ να κάνω recovery ένα παλιό backup, αλλά και πάλι κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. Προφανώς δεν μπορώ ούτε να μπω να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Καμιά ιδέα; Τι θα μπορούσα να κάνω; Μπορώ κάπως να περάσω την τελευταία ROM (AS_B12) από τον ΗΥ; Έχω βάλει άλλη recovery (TWRP) και είναι και rooted, αν παίζει κάποιο ρόλο...

Επίσης μπαίνω σε recovery, δεν μπορώ να κάνω wipe (λάθος σε system και data) και επίσης δεν μπορεί να κάνει mount τα system και data!!!

Edited by yyyy

• Απαντήσεις 805
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό μου πλέον δεν μπορεί να ξεκινήσει. Βγάζει το logo της ZTE, μένει εκεί αρκετή ώρα και κάνει restart! Μπήκα σε recovery με TWRP, προσπαθώ να κάνω recovery ένα παλιό backup, αλλά και πάλι κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. Προφανώς δεν μπορώ ούτε να μπω να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Καμιά ιδέα; Τι θα μπορούσα να κάνω; Μπορώ κάπως να περάσω την τελευταία ROM (AS_B12) από τον ΗΥ; Έχω βάλει άλλη recovery (TWRP) και είναι και rooted, αν παίζει κάποιο ρόλο...

Επίσης μπαίνω σε recovery, δεν μπορώ να κάνω wipe (λάθος σε system και data) και επίσης δεν μπορεί να κάνει mount τα system και data!!!

Προσπάθησε να βρεις μία B12 προσαρμοσμένη για φλασάρισμα μέσω twrp , έχει σίγουρα στο 4pda αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορείς να την κατεβάσεις. Δες στο needrom και στο xda

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μέσω twrp έχω κρατήσει 2 backup στην κάρτα μνήμης. Δοκίμασα πολλές φορές να τα επαναφέρω, αλλά είτε έκανε restart κατά τη διαδικασία επαναφοράς, είτε έκανε επιτυχημένα την επαναφορά αλλά μετά την επανεκκίνηση έκανε τα ίδια (bootloop). Τελικά έκανα το εξής "περίεργο" και δούλεψε: επαναφορά του data+cache πρώτα από το twrp backup. Επανεκκίνιση, bootloop. Επαναφορά μόνο του system από το twrp backup, restart και όλα δούλεψαν σωστά!!!!!!!!!!!!!!

Άντε βγάλε άκρη... Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και δούλεψε έτσι, σπάζοντας τη διαδικασία επαναφοράς στα δύο, ας μου πει και μένα :)

Το restore μέσω του twrp το προτιμώ σε σχέση με την εγκατάσταση της ROM από την αρχή, για τον προφανή λόγο ότι δε θα χρειαστεί μετά να κάνω όλες τις ρυθμίσεις και εγκαταστάσεις από την αρχή. Πρακτικά είναι σα να έχω ένα image του κινητού μου, για τη συγκεκριμένη στιγμή...

Για ROM, έχω βρει στο needrom αυτήν εδώ για το συγκεκριμένο, που λέει ότι είναι official. Στις οδηγίες λέει πώς να το περάσεις στο κινητό μέσω του default recovery και της κάρτας μνήμης. Αυτό σημαίνει ότι το zip θα δουλέψει και με την twrp; Άρα μπορώ να την κατεβάσω και να την έχω καλού-κακού;

Από την στιγμή που έχεις τροποποιημένο recovery δεν μπορείς να περάσεις λογικά official zip

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όντως, μέσω twrp δεν το δέχτηκε...

Έχει βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά κάνει 2-3 restart την ημέρα!! :(

Πέρασα τώρα τη stock recovery και θα δοκιμάσω να περάσω τη stock ROM που κατέβασα από το site της ZTE. Μιας και έχω την AS έκδοση, κατέβασα διαλέγοντας χώρα το Hong Kong :)

Άντε να δούμε τι θα γίνει τώρα. Στο τέλος θα το "μπρικάρω" εγώ!!!!

Update: αφού είχα ήδη περάσει τη stock recovery πάλι (έγινε μέσω του flashify κάποια στιγμή που δούλευε κανονικά το κινητό), πέρασα την AS B12 που είχα κατεβάσει από το site της ZTE, επιλέγοντας χώρα το Hong-Kong. Έγινε μέσω της κλασικής διαδικασίας, με το update.zip στο root directory της SD card, μέσω του system recovery.

Χθες κάποια στιγμή έκλεισε μόνο του. Αλλά μετά το ξανάνοιξα κανονικά και από τότε δουλεύει χωρίς πρόβλημα! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να ήταν software πρόβλημα που λύθηκε!

Ασφαλώς χάθηκε και το root, αλλά τώρα δεν έχω καμία όρεξη να το "πειράξω" πάλι! Ας δουλεύει έτσι και όλα καλά :)

Για καλό και για κακό, το update.zip θα μείνει μόνιμα αποθηκευμένο στο root directory της SD card :)

• 2 weeks later...

Μετά από λίγο καιρό κανονικής λειτουργίας, άρχισε πάλι τα προβλήματα. Τώρα κλείνει μόνο του κάθε τόσο. 4-5 φορές τη μέρα!!

Έχει κανείς καμία ιδέα; Που έχει service η ΖΤΕ; Να το πάω εκεί να του ρίξουν μια ματιά ή σε κανένα μαγαζί στη γειτονιά που φτιάχνουν κινητά;

Η επίσημη αντιπροσωπεία της ΖΤΕ στην Ελλάδα είναι αυτή:

ΖΤΕ ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε.

Αναβρύτων 40-42 & Μυκάλης 11, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα

τ. 210 6146179-4

f. 210 6146178

Απ' ότι ξέρω επίσης σε οποιοδήποτε κατάστημα της Wind αναλαμβάνουν την αποστολή στο service της εταιρείας ακόμα και αν δεν έχει αγοραστεί από εκεί...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Η επίσημη αντιπροσωπεία της ΖΤΕ στην Ελλάδα είναι αυτή:

ΖΤΕ ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε.

Αναβρύτων 40-42 & Μυκάλης 11, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα

τ. 210 6146179-4

f. 210 6146178

Απ' ότι ξέρω επίσης σε οποιοδήποτε κατάστημα της Wind αναλαμβάνουν την αποστολή στο service της εταιρείας ακόμα και αν δεν έχει αγοραστεί από εκεί...

Ευχαριστώ!

Γεια σας παιδιά,

Έχω το ZTE Blade S6 Flex, κανας τρόπος να το rootαρουμε υπάρχει;

Έχω ψάξει παντού αλλά δεν βγάζω άκρη.

Με το kingroot όταν τελειώσει το root, μου crashαρει σχεδόν κάθε app που υπάρχει στο κινήτο και δεν μπορώ να κάνω τιπότα εκτός από restart, αλλά βγαίνει το root και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

• 3 months later...

Παιδιά χάλασε το power button μετά από πτώση και δεν μπορώ να το ανοίξω. Έχει κοπεί το καλωδιακι που ενώνεται με το power button. Έχει κάνεις καμία ιδέα πως μπορεί να ανοίξει? Θέλω να πάρω από το κινητό κάτι φωτός από Viber που είναι στη εσωτερική μνήμη.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Παιδιά χάλασε το power button μετά από πτώση και δεν μπορώ να το ανοίξω. Έχει κοπεί το καλωδιακι που ενώνεται με το power button. Έχει κάνεις καμία ιδέα πως μπορεί να ανοίξει? Θέλω να πάρω από το κινητό κάτι φωτός από Viber που είναι στη εσωτερική μνήμη.

Εννοώ να το ανοίξω να μπω στο μενού ή να το συνδέσω στο pc για να πάρω κάτι φωτός.

Εννοώ να το ανοίξω να μπω στο μενού ή να το συνδέσω στο pc για να πάρω κάτι φωτός.

βρε το κατάλαβα, δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση, η μόνη είναι να το ανοίξεις κυριολεκτικά και να διορθώσεις το κουμπί

βρε το κατάλαβα, δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση, η μόνη είναι να το ανοίξεις κυριολεκτικά και να διορθώσεις το κουμπί
Το πρόβλημα είναι ότι το κουμπί ενώνεται με ένα καλώδιο που καταλήγει κάτω από τη μπαταρία και το οποίο έχει κοπεί. Θα δω το βίντεο πιο προσεκτικά, αλλά μάλλον χρειάζεται τεχνικός γιατί δεν είμαστε να παίζουμε με την μπαταρία. Έχει αντέξει πολλές κακουχίες το κινητό, σκυλί κανονικό, αλλά η τελευταία ήταν κάτι παραπάνω από πτώση!

• 1 month later...

καλησπερα!

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση υπαρχει διαφορα σε σ6 και σ6 φλεξ?μου το πουλαει ενας φιλος με σπασμενη οθονη και σκεφτομαι να το φτιαξω...απλα θα πρεπει να καταλαβω αν υπαρχει διαφορα γτ πχ απο ebay εχει για σ6 και οχι σ6 φλεξ

καλησπερα!

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση υπαρχει διαφορα σε σ6 και σ6 φλεξ?μου το πουλαει ενας φιλος με σπασμενη οθονη και σκεφτομαι να το φτιαξω...απλα θα πρεπει να καταλαβω αν υπαρχει διαφορα γτ πχ απο ebay εχει για σ6 και οχι σ6 φλεξ

Από όσο ξέρω είναι το ίδιο, εκτός από dual SIM. Το S6 είναι dual, το S6 flex όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ένα S6 με καμένη πλακέτα (έτσι φαίνεται). Πιστεύω ότι δεν αξίζει να επισκευαστεί, αλλά το πουλάω αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά (screen/digitizer, μπαταρία κ.ά.). 20€. Δίνω μαζί και 2 προστατευτικές θήκες τύπου "πορτοφόλι" και 5 προστατευτικές ζελατίνες οθόνης.

Από όσο ξέρω είναι το ίδιο, εκτός από dual SIM. Το S6 είναι dual, το S6 flex όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ένα S6 με καμένη πλακέτα (έτσι φαίνεται). Πιστεύω ότι δεν αξίζει να επισκευαστεί, αλλά το πουλάω αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά (screen/digitizer, μπαταρία κ.ά.). 20€. Δίνω μαζί και 2 προστατευτικές θήκες τύπου "πορτοφόλι" και 5 προστατευτικές ζελατίνες οθόνης.

ελπιζω να ειναι και το ιδιο απο μεσα :lol::lol:

• 1 month later...

Καλησπερα,

Εχω το blade s6 προφανως και ολο κανει επανεκκινησεις. Μίλαγα στο τηλ πριν και εκλεισε. Οταν χρησιμοποιώ το play store για κατέβασμα ή ανανέωση κανει παλι επανεκκινησεις. Η προηγουμενη κάτοχος το παράτησε για αυτο το λόγο.

Σώζεται?

Καλησπερα,

Εχω το blade s6 προφανως και ολο κανει επανεκκινησεις. Μίλαγα στο τηλ πριν και εκλεισε. Οταν χρησιμοποιώ το play store για κατέβασμα ή ανανέωση κανει παλι επανεκκινησεις. Η προηγουμενη κάτοχος το παράτησε για αυτο το λόγο.

Σώζεται?

Αρχικά αυτό που μπορεις να δοκιμάσεις είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις με καθαρή εγκατάσταση τη ρόμ. Αν συνεχίζει να κάνει reboots τότε πολύ πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στο hardware, οπότε χρειάζεται service.

Αρχικά αυτό που μπορεις να δοκιμάσεις είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις με καθαρή εγκατάσταση τη ρόμ. Αν συνεχίζει να κάνει reboots τότε πολύ πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στο hardware, οπότε χρειάζεται service.

για την εγκατασταση της Rom μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης; εχετε καπου σχετικες οδηγιες; θα βρω εγω καπου αλλη rom για να την περασω στο τηλ;

να φανταστω οτι σβηνει τα παντα απο το τηλ...

καλησπερα παιδια...εχω το s6 εδω κ 2μιση χρονια...πριν 3 μερες πηγα να το βγαλω απ το φορτιστη κ ειχε κολλησει η ενδειξη της μπαταριας στο 59%...δουλευε κανονικα..μετα απο ωρα εκλεισε κ φορτιζε κανονικα...μετα απο 2 ημερες κ 2 φορτισεις, την ωρα που το φορτιζα, πατησα το κουμπι για να φωτισει η οθονη κ οταν πηγα να το ξεκλειδωσω ξαφνικα εκλεισε...δοκιμασα να το ανοιξω αλλα τπτ...δε νιωθει το κινητο..το αφησα 2 μερες κ το εβαλα ξανα στο φορτιστη...δοκιαζω συνεχως να το ανοιξω αλλα ματαια...ουτε δειχνει ενδειξη οτι φορτιζει οσο ειναι κλειστο...το μονο που παρατηρησα ειναι πως το led αντι να αναβοσβηνε (οπως κανει κατα τη φορτιση)ι ειναι μονιμα αναμμενο...

εχετε καμια ιδεα για το τι παιζει??

...

το μονο που παρατηρησα ειναι πως το led αντι να αναβοσβηνε (οπως κανει κατα τη φορτιση)ι ειναι μονιμα αναμμενο...

Όταν στο δικό μου εμφανίστηκε κάτι τέτοιο, δεν ξαναλειτούργησε!!

• The title was changed to ZTE Blade S6